Bor gasztronómia, kiemelten: Szigligeten és Szent György-hegyen

Kazacsay László Bor gasztronómia, kiemelten: Szigligeten és Szent György-hegyen. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Szakdolgozat javított végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (2663Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus - Vendáglátás

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Györe Györgygazdasági oktatógyore.gyorgy@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Badacsony Szigliget Bor Gasztronómia Szent György-hegy
Felhasználói azonosító szám (ID): Kazacsay László
Dátum: 2014. Dec. 17. 19:55
Utolsó módosítás: 2014. Dec. 17. 19:55

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet