Analysis of molecular gastronomy and its practice in Budapest

Gömöry Dóra Analysis of molecular gastronomy and its practice in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Gömöry Dóra Dissertation-2016..pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1855Kb)

Magyar cím

A molekuláris gasztronómia analízise és gyakorlata Budapesten

Angol cím

Analysis of molecular gastronomy and its practice in Budapest

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Sándor DénesNEM RÉSZLETEZETTsandor.denes@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: History of Molecular Gastronomy, Foreign representatives of molecular gastronomy, Food additives and techniques in molecular gastronomy, Molecular gastronomy tools, Molecular Gastronomy in Hungary and Budapest, SWOT analysis of molecular gastronomy in Budapest
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 06. 09:33
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 05. 12:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet