Az újhullámos kávé elemzése és bemutatása

Bogdányi Anna Az újhullámos kávé elemzése és bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
készszakdogaba.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (812Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófiaintézeti tanszékvezető helyettes, adjunktusdr.feketefrojimovics.zsofia@kvifk.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: újhullámos kávézás, speciality, Kávé , Barista , speciality coffee
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 09. 10:56
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 11:33

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet