Biotermékek a vendéglátásban

Balogh Orsolya Biotermékek a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Biotermékek a vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1421Kb)

Magyar cím

Biotermékek a vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás szak

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Balog-Siposné Szőcze Anikógazdasági tanárszocze@gmail.com

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Biogazdálkodás, Bio étterem, Ökológiai gazdálkodás, Bioételek, Biotermék
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 04. 11:47
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 10:18

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet