An analysis of the Hungarian food revolution

Erdei Fanni Dóra An analysis of the Hungarian food revolution. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Dissertation 2016_An analysis of the Hungarian food revolution-Fanni Dóra Erdei.pdf.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1772Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Sándor Dénesfőiskolai docensSandor.Denes@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Food revolution, Gastronomy, Hungarian gastronomy
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 05. 08:05
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 05. 12:04

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet