Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül

Rebák Balázs Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Trend és tradíció a magyar cukrászatban-a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül-.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (2371Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - vendéglátás szak

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Hidvégi HedvigNEM RÉSZLETEZETThidvegi.hedvig@uni-bge.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Trend, Tradíció, Cukrászat
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 06. 08:49
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 12:41

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet