A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól

Majerik Norbert A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (794Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Hidvégi HedvigFőiskolai tanársegédhidvegi.hedvig@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: fagylalt, fagylaltkészítés, ízvilág
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 06. 08:47
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 13:58

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet