A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban

Tóth-Heyn Luca A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
szakdolgozat_Toth-Heyn_Luca.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1354Kb)

Absztrakt (kivonat)

A zsidó és iszlám vallások gasztronómiáját elemeztem primer és szekunder kutatási módszerrel. Dolgozatom része a szakirodalmi áttekintés, majd mélyinterjún keresztül vizsgálom, hogy napjainkban miként hatnak az egyes emberekre a vallásuk előírásai. Elemeztem a budapesti zsidó és iszlám vendéglátást, elsősorban azok árai és elhelyezkedése tekintetében.

Angol cím

The gastronomy of the jewish and islam religions, and their appearance in the hospitality of Budapest

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus Vendéglátás szak

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Sándor Dénesfőiskolai docens PhDSandor.Denes@uni-bge.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Zsidó vallás, Iszlám vallás, Gasztronómia, budapesti vendéglátás, Interjú
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 06. 11:19
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 10:06

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet