A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában

Skamla Pál A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Skamla Pál-Szakdolgozat-Felöltésre.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (2146Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Gundel JánosProfessor emeritusgundel.janos@uni-bge.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: limousin, szarvasmarha, marhahús
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 10. 09:09
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 10:40

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet