Szeged és környékének gasztronómiája

Kovács Tímea Szeged és környékének gasztronómiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Kovács Tímea fbcf03 szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1249Kb)

Magyar cím

Szeged és környékének gasztronómiája

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Balog-Siposné Szőcze AnikóGazdasági tanárBalog-Siposne.SzoczeAniko@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, Szeged, Csongrád megye, Tradicionális konyha, Népi ételek, Dél-Alföldi régió, Magyar konyha, Szegedi melegkonyhás vendéglátóhelyek
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 12. 10:46
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 13:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet