A whisk(e)y gyártása és pozicionálása az italforgalomban, a Jack Daniel's-re fókuszálva

Papp Paloma Annamária A whisk(e)y gyártása és pozicionálása az italforgalomban, a Jack Daniel's-re fókuszálva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
SZAKDOLGOZAT - Papp Paloma.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1691Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr Cservák GyörgyNEM RÉSZLETEZETTcservak@gmail.com

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: whiskey, Szeszes ital, Jack Daniel's, italforgalom, Fogyasztási szokások
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 11. 12:12
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 13:37

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet