Az Egri borvidék kultúrája és fejlesztése

Mede Fruzsina Anna Az Egri borvidék kultúrája és fejlesztése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
boryba.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (2416Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Lenkovics BeatrixNEM RÉSZLETEZETTlenkovics.beatrix@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Borturizmus, Egri borvidék, Borkultúra, Borászat, Eger
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 11. 14:22
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 11:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet