Pálinkagasztronómia a turizmusban

Deme Gábor Pálinkagasztronómia a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Szakdolgozat DG_ 05.13..pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1894Kb)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozat a pálinka történelméről, a készítési technológiákról szól, hozzá kapcsolva a gasztronómiát, fesztiválokat és a turizmust.

Magyar cím

Pálinkagasztronómia a turizmusban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdásztanár MA

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Seregi AndrásnéFőiskolai docensSeregi.Andrasne@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Pálinka, Eredetvédelem, Pálinkaverseny, Pálinkagasztronómia, Pálinka kőrút
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 13. 10:41
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 10:51

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet