A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban

Cseperkáló Ildikó A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Cseperkáló Ildikó szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (3625Kb)

Magyar cím

A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban

Angol cím

The gastronomy of Jaszsag and its function in the local catering and tourism

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdásztanár MA

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Sándor Dénesfőiskolai docensSandor.Denes@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Jászság, gasztronómia, turizmus, vendéglátás, tájjellegű ételek
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 17. 18:46
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 10:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet