A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában

Ignátkó Szabolcs A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
IgnátkóSzabolcsprojektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (2251Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófiaadjunktus, phdFekete-Frojimovics.Zsofia@uni-bge.hu

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: sommelier, Borgasztronómia, borászat
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 18. 17:30
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 14:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet