Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben

Petró Eszter Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
PROJEKTMUNKA.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1841Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus -Vendéglátás-FOSZK

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Hidvégi HedvigFőiskolai tanársegédhidvegi.hedvig@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Újragondolás, Új hullámos cukrászdák, Hagyományos cukrásztermékek, Cukrászati termék, Cukrász trendek
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakonyi Andrea
Dátum: 2016. Nov. 14. 12:40
Utolsó módosítás: 2016. Nov. 14. 12:40

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet