A vendég diétás ételválasztásának lehetősége

Kocsis Krisztina A vendég diétás ételválasztásának lehetősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
KOCSIS KRISZTINA PROJEKTMUNKA 2016 TV FOSZK.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (6Mb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Kádas LajosNEM RÉSZLETEZETTkadas.lajos@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Diéta, Laktózérzékenység, Diabétesz, Speciális étrend, Epebántalmak, Gluténérzékenység, Tejfehérje allergia
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 20. 12:22
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 16:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet