Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése

Jantner Dóra Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Projektmunka.JantnerDóra.ICXB4Y-1.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1132Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás-FOSZK

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Sándor DénesNEM RÉSZLETEZETTSandor.Denes@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: ételválaszték
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Dátum: 2016. Máj. 26. 12:12
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 14:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet