A hazai csokoládé gasztrokultúra

Keviczky Krisztina A hazai csokoládé gasztrokultúra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
SZAKDOLGOZAT KEVICZKY KRISZTINA.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1053Kb)

Magyar cím

A hazai csokoládé gasztrokultúra

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Hídvégi HedvigFőiskolai tanársegédHidvegi.Hedvig@uni-bge.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Csokoládé, Gasztronómia, Csokoládékülönlegességek, Csokoládé külföldön, Kakaóbab
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2016. Dec. 07. 15:55
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 14. 14:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet