Az értékesítésben dolgozók szervezetének felépítése, munkakörök, alkalmazott felszolgálási módok a Mercure Budapest Korona Szállodában

Karászi Emese Az értékesítésben dolgozók szervezetének felépítése, munkakörök, alkalmazott felszolgálási módok a Mercure Budapest Korona Szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Karászi Emese-Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1140Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Gancsovné Rossi KrisztinaGazdasági oktató, BGE KVIKgancsovnerossi.krisztina@uni-bge.hu

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: projektmunka, Éttermi munkakörök, felszolgálási módok, éttermi értékesítés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2016. Nov. 30. 13:52
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 09. 15:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet