A HACCP rendszer működtetése és továbbfejlesztési lehetőségei a Lidl Magyarország Bt. bicskei üzletében

Kihári Nikolett A HACCP rendszer működtetése és továbbfejlesztési lehetőségei a Lidl Magyarország Bt. bicskei üzletében. Külkereskedelmi Kar.

[img] PDF
Szakdogozat 2016 végleges pdf.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (3627Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Marketing Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Keresekedelem és Marketing

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Miskolczi TiborNEM RÉSZLETEZETTMiskolczi.Tibor@uni-bge.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: HACCP rendszer, Élelmiszerbiztonság, Minőségszabályozás
Felhasználói azonosító szám (ID): Turányi Nóra
Dátum: 2016. Dec. 02. 10:57
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 07. 11:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet