"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában

Borbély Éva "Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Borbely_Eva_Barbara-Farm-to-table torekvesek es ettermek Magyarorszagon illetve Amerikaban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1972Kb)

Absztrakt (kivonat)

"Farmtól az asztalig" megmozdulások és újítások a vendéglátás területén

Magyar cím

"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Gancsovné Rossi Krisztinagazdasági oktatóGancsovneRossi.Krisztina@uni-bge.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Étterem, Egészségtudatosság, Biotáplálkozás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2016. Dec. 06. 09:39
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 16. 13:46

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet