Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban

Bodnár Enikő Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Bodnár Enikő Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1610Kb)

Magyar cím

Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Horváth KingaAdjunktus, PhDMagyarneHorvath.Kinga@uni-bge.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Élelmiszer eredetű megbetegedések, Élelmiszerbiztonság, HACCP, Higiénia, Üzemi tevékenységek a vendéglátásban
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2016. Dec. 07. 17:10
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 14. 17:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet