A 0,75 bar & bistro működésének elemzése

Kövér Dorottya A 0,75 bar & bistro működésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Szakdolgozat_Kövér Dorottya.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (5Mb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Seregi AndrásnéFőiskolai docens seregi.andrasne@uni-bge.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: 0,75 bar, bistro, étterem, bor étel párosítás, szervezeti felépítés, borlap, itallap, étlap
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2016. Dec. 07. 14:11
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 16. 14:01

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet