A Michelin-csillag és a Michelin-csillagos éttermek helyzete egyes európai országokban és Magyarországon

Ferenczi Dóra A Michelin-csillag és a Michelin-csillagos éttermek helyzete egyes európai országokban és Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Ferenczi Dóra szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1351Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus -vendéglátás

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Hidvégi Hedvigfőiskolai tanársegédhidvegi.hedvig@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Michelin-csillag, Francia gasztronómia, Német gasztronómia, Magyar gasztronómia, Michelin Guide
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2016. Dec. 12. 15:09
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 15. 16:01

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet