A zöld koncepciók és a környezettudatos, fenntartható táplálkozás kapcsolatrendszerének bemutatása

Földi Borbála A zöld koncepciók és a környezettudatos, fenntartható táplálkozás kapcsolatrendszerének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Földi Borbála_SZAKDOLGOZAT.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett főiskolai IP címekről nyitható meg

Download (1146Kb)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Belső konzulens(ek)

Belső konzulens neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Hegedűs PéterNEM RÉSZLETEZETTHegedus.Peter@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: környezettudatosság, fenntarthatóság, egészséges táplálkozás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2016. Dec. 12. 15:55
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 08. 14:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet