Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | F | G | H | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Á
Találatok száma: 50.

B

Balogh Brigitta (2015) A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. indirekt anyagok készletgazdálkodásának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Bábel Eszter (2015) Az adatszolgáltatási terhek hatása a vállalatok logisztikai folyamataira, különös tekintettel a Loacker Hulladékhasznosító Kft-re. Külkereskedelmi Kar.

D

Döklen Zsófia (2015) A Flextronics International Kft. beszállítói problémáinak elemzése. Külkereskedelmi Kar.

F

Foga Cecília (2015) Egy multinacionális vállalat elosztási rendszerének vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

G

Garancsi Fanni (2015) Az Outsourcing döntések elméleti és gyakorlati háttere, vevőkiszolgálás a költségcsökkentés felett. Külkereskedelmi Kar.

Gecse Tamás (2015) A logisztikai szerepek vizsgálata az online kereskedelemben és webáruházak működésében. Külkereskedelmi Kar.

H

Hajde Beáta (2015) A szervezeti kultúra és a munkavállalói jóllét összefüggései. Külkereskedelmi Kar.

Haág Bence Ádám (2015) A műszerfalakba épülő alapanyagok készletének csökkentése a Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Dániel (2015) Anyagmozgató rendszerek flottamenedzsment megoldásainak bevezetésének hatása a mudára. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Lilla (2015) A kiszolgálási színvonal vizsgálata MOL Nyrt. Csepel logisztikai telepen. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Tünde (2015) A logisztikai szolgáltalás színvonalának mérése a Henkel Magyarország Kft-nél : A logisztikai szolgáltatás színvonalának vevői elégedettségre gyakorolt hatásai. Külkereskedelmi Kar.

K

Kis Tamás (2015) Kulturális különbségek, mint a nemzetközi lehetőségeket meghatározó tényezők a logisztikában. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Alexandra (2015) Hűtött áruk szállításának veszélyei és lehetőségei a magyar húsexportban egy hajóstársaság szemszögéből. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Fanni (2015) Életmentő berendezések szerviz logisztikájának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Kinga (2015) Logisztikai projektek környezettudatos megvalósítása az Audi Hungaria Motor Kft. járműgyárában. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Evelin (2015) Az új logisztikai koncepció hatásának vizsglata a JIT típusú alapanyagok ellátási rendszerére a Bosch Power Tool Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Kozma Kitti (2015) Az útdíj számítás során felmerülő problémák elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Kristó Anett (2015) Az Inox Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Kft készletgazdálkodásának vizsgálata az elfekvő termékekre vonatkozóan. Külkereskedelmi Kar.

Kun Dániel Bence (2015) Iparági összehasonlító elemzés a Panalpina Magyarország Kft. szállítmányozó vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Kunos Ádám Péter (2015) A technikai elemzéses kereskedési technika összehasonlítása a buy and hold stratégiával és a lekötött betétek hozamával. Külkereskedelmi Kar.

Kádár Vanda (2015) Online ruhavásárlási szokások vizsgálata korreláció- és regressziószámítással. Külkereskedelmi Kar.

L

Lukács Áron (2015) Pénzügyi folyamatok vizsgálata egy logisztikai szolgáltató vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Légrádi Éva (2015) Az Auchan Magyarország Kft. disztribúciós rendszerének és raktározási folyamatainak vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Líber Tímea (2015) Logisztikai információáramlás az RFID rendszeren keresztül. Külkereskedelmi Kar.

M

Maár Klaudia (2015) Minőség-és környezetközpontú irányítási rendszerek a Transdanubia Logisztikai Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Vivien (2015) A PND fuvarszervezésre gyakorolt hatása. Külkereskedelmi Kar.

N

Nemes Dániel (2015) Megvalósíthatósági tanulmány a kiterjesztett garanciáról. Külkereskedelmi Kar.

Németh Orsolya (2015) Tengeri konténeres fuvarozás folyamatának bemutatása és a felmerülő problémák elemzése az UASC gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Németh Virág (2015) Az ostorcsapás-effektus hatása a NaturAqua ellátási láncára. Külkereskedelmi Kar.

P

Pajtók Eszter (2015) Különböző szállítási módok vizsgálata Távol-keleti import esetén a Panalpina Magyarország Kft. gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Papp Vanda (2015) Ügyfélszolgálati tevékenység, mint kiegészítő szolgáltatás a közúti gyűjtő szállítmányozásban -problémák és megoldások-. Külkereskedelmi Kar.

Petrovics Diána (2015) Raktározás és belső termelésellátás a Robert Bosch Elektronikai Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Pinczel Klaudia (2015) A transzport logisztikai rendszer teljes körű átalakításának hatása a Bosch-nál a változásmenedzsment tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Pozsonyi Mariann (2015) Az értékteremtő munka arányának javítása. Külkereskedelmi Kar.

Pátrovics Adrienn (2015) A beszállító-kiválasztás modelljei és gyakorlatuk egy nagykereskedelmi vállalat életében. Külkereskedelmi Kar.

Pósa Szabolcs (2015) Egy multinacionális vállalat export- és importfolyamatainak bemutatása a DHL Global Forwarding Szállítmányozási Kft-n keresztül. Külkereskedelmi Kar.

R

Ribita Máté (2015) Az igény előrejelzés hatása a készletgazdálkodásra és a vállalat pénzügyi mutatóira. Külkereskedelmi Kar.

Réfi Katalin (2015) A kiszolgálási színvonal mérése egy szállítmányozó vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

S

S. Nagy Renáta (2015) Az európai Transport Management Center, mint 4PL szolgáltatás vizsgálata és hatása a Robert Bosch Automotive Steering Kft. példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Sebestyén Ádám (2015) Terminál kezelő a légi fuvarozásban. Külkereskedelmi Kar.

Simon Mária (2015) A csomagolás logisztikai funkciói. Külkereskedelmi Kar.

Somoskői Gréta (2015) Az IC-chip készletek csökkentése a Robert Bosch Elektronika Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Szász György (2015) Az útdíj hatása a közúti fuvarozásra. Külkereskedelmi Kar.

Szűcs Noémi Rebeka (2015) Új felfutó projektek operatív beszerzési feladatai a lean alapelvek tükrében. Külkereskedelmi Kar.

T

Tengerdi Dóra Viktória (2015) A vasút versenyképességének vizsgálata a vasútliberalizációt követően. Külkereskedelmi Kar.

Turák Róbert (2015) A kis- és középvállalatok hitelezési folyamata a magyar bankrendszerben, az MNB Növekedési Hitelprogramkának hozzájárulása a sikerükhöz. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Kamilla (2015) A hazai kis- és közepes szállítmányozó vállalatok együttműködési lehetőségeinek vizsgálata: Nemzetközi szállítmányozási szövetségek példája alapján a Hunicorn Kft. vizsgálata kapcsán. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Boglárka Virág (2015) Szállítóértékelési rendszerek - működésük bemutatása a Raiffeisen Bank példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

V

Vita Virág (2015) CSR a logisztikai szektorban. Külkereskedelmi Kar.

Á

Ács Kitti (2015) A Tetra Pak Csomagolóanyag Gyártó Zrt. raktározási stratégiájának fejlesztése. Külkereskedelmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:05:19 CEST.