Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | E | F | G | H | I | K | L | M | P | R | S | T | V | Z
Találatok száma: 28.

B

Balogh Balázs (2015) A Danubius Grand Hotel Margitsziget SWOT-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bódi Alexandra (2015) Hotel*** Landgasthof zum Raben értékesítési részlegében dolgozók munkakörei, és az általuk használt felszolgálási mód. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

E

Eke Katalin (2015) A BADACSONYI BORVIDÉK BEMUTATÁSA, ÉS AZ ALMA MATER TANÉTTEREMBEN FORGALMAZOTT BORAIK JELLEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Fekete Róbert (2015) Az Aquaworld Resort Budapest SWOT analízise. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Grámán Richárd Archibald (2015) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hannig Réka (2015) A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Bence (2015) Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

I

Imre Eszter (2015) Panaszszituáció kezelése a Sofitel Budapest szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kalmár Dóra (2015) Diétás igények napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kerepesi Anikó (2015) Életünk csodája: A tojás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Laczi Réka (2015) Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Láng Daniella (2015) Panaszszituáció kezelése a Mercure Budapest Korona szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Mezei Kinga (2015) Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Mihály (2015) A pedagógus lehetőségei a szenvedélybetegségek megelőzésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Pap Zsolt (2015) A franciaországi szakács szakképzés sajátosságai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pásztorné Varga Veronika (2015) Agresszió és erőszak. Az agresszív viselkedés okai, formái, megjelenése oktatási intézményekben. (A „cyber” agresszió terjedése). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Resch Miklós (2015) Ételkészítési technológiák a Tulip Inn Millenniumban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Sebők Csilla (2015) Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Simon Ágnes (2015) A közétkeztetés-szakképzés dilemmái. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Spilák Alexandra (2015) A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szakál Szabina (2015) Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sütő Attila (2015) Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tihanyi Norbert (2015) Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth József (2015) A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Valentinyi Anikó (2015) Panaszszituációkezelés az Aquaworld Resort Budapest Szálloda és Élményfürdőben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vasas Mónika (2015) A duális képzés hatékonyságának elemzése a szakképzés területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Z

Zrinszky Réka (2015) A vendég diétás ételválasztásának lehetősége a Novotel Budapest City-ben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zádori Krisztina (2015) Az Aquaworld Resort Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 05:42:44 CEST.