Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | G | H | I | K | P | R | S | T
Találatok száma: 14.

B

Balogh Nikolett Az Astoria szálló SWOT-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bende Kristóf A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beöthy Barbara A Radisson Blu Béke Hotel Housekeeping részleg munkaszervezésének bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gál Eszter A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hidasi Lajos A cukrász szakma oktatásának "egyik tortája". Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

I

Ignátkó Szabolcs A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Karászi Emese Az értékesítésben dolgozók szervezetének felépítése, munkakörök, alkalmazott felszolgálási módok a Mercure Budapest Korona Szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Klabacsek Szilvia Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Pénzes Anna A munkanélküliek továbbképzési lehetőségei Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Rohrbacher Lilla Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szabó Róbert A Budaörsi Ételbár termelési és ételkészítési folyamatainak bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Séder Krisztián (2016) Szakképzés szerepe az integrációban – Egyházi fenntartású iskola példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Takács Viktória A Kristály Imperial Hotel**** SWOT-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Fanni Panaszszituáció kezelése az Erzsébet Hotel City Centerben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. július 20. 05:03:27 CEST.