Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | G | M | N | O | P | R | S | T | Z
Találatok száma: 35.

B

Bicskei Orsolya A hagyományos légitársaságok és hagyományos utazási irodák kapcsolata Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Biró Lotti Salgótarján kistérség kerékpáros turizmusának jelene és jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodzán Réka A könnyűzenei fesztiválok marketingkommunikációjának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bollók Éva Bogács és Cserépfalu falusi turizmusának értékelő elemzése a hagyományok tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bugóczi Bettina Rendezvények hatása Balatonfüred turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bátori Barbara Személyzetfejlesztés a Hilton Budapest szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Böjte Rebeka A Nyitott Balaton programsorozat szerepe a Balaton régió turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Császár Bence Szentendre turisztikai imázsának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csőkör Ágnes Az Európai Uniós pályázatok hatása Tata turizmusfejlődésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Debreceni Anetta Magyarország versenyképessége a spanyol küldőpiacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dobay Péter A belföldi turizmus alakulása a Balaton környékén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Domonkos Edina A Bellevue Konferencia-, és Wellness Hotel **** versenyképességének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dékány Dorina Ép testben ép lélek-az egészségturizmus helyzetének bemutatása a "Tiszazug északi kapujában". Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Farmasi Nikolett Idegenforgalmi célú beruházások és fejlesztések Szilvásváradon és környékén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Goschler Bianka Éva Ayurvéda az utazási irodák kínálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gálfi Dorina Balatonfüred kistérség vonzerejének szerepe a falusi turizmus fejlesztésében. Tihanyi hely hagyományok ming idegenforgalmi vonzerő. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Maticsek Flóra Egy új szegmens, az egészségtudatos szeniorok kialakulása Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Matits Krisztina Klára Grúzia kulturális turisztikai szerepe és fejlődési potenciálja a magyar kiutaztató turizmus szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mogyorósi Balázs Magashegyi turizmus lehetőségei Ausztriában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Máté Dorottya Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turisztikai imázsjavítási lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Lili Vera A direkt foglalási mód népszerűsítésének lehetőségei a Thon Hotels szállodalánc brüsszeli egységein keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Németh Kamilla A turizmus szerepének bemutatása Ausztriában, Magyarország és Ausztria turizmuspolitikájának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Orosz Laura Andrea A Dunakanyar turisztikai jelentősége és fejlődési lehetőségei Szentendrétől Visegrádig és a Szentendrei-sziget. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Papathanasziu Patrik Szigetköz, mint turisztikai célterület hasznosítása az idegenforgalmi beruházások tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Purman Dorottya A Budai Várnegyed fejlesztésének hatása a turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pápai Tímea A borkultúra, a gasztronómia és a művészetek szerepe az országimázs formálásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pónya Benjámin Netes szállásfoglalási rendszerek hatása a magyarországi szállodákra az Airbnb példáján kerszetül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Radovits Roxána Balaton turisztikai régió borturizmusa - kiemelten egyes borfesztiválok hatása a települések turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Révész Kinga Magyarország és Új-Zéland turzimuspolitikájának összehasonlító elemzése egy turisztikai kisvállalkozás alapítási és működési feltételein keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szolcsánszky Anna A szezonalitás és annak enyhítésére irányuló módszerek a szállodaiparban, több magas kategóriájú szálloda példáján szemléltetve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szűrös Dorottya Szilvia A magyarországi és a franciaországi szállodai minősítési rendszerek összehasonlítása a Hotel Belle Plage példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Takáts Vivien Fanni Új típusú szórakozási lehetőségek fiatal városlátogató turisták számára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tarsoly Csenge A Zalai borvidék helyzete a hazai turisztikai piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Trbovics Zóra A hévízi szállodák marketingkommunikációjának kritikus elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Z

Zentai András Nemzeti értékeink megőrzése. A hungarikumok és a köréjük szerveződő rendezvények Magyarországon és külföldön. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. augusztus 16. 07:40:10 CEST.