Tallózás dátum szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | Á | B | C | D | E | É | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | Ó | Ő | P | Q | R | S | T | U | Ú | Ü | V | W | Z
Találatok száma: 2016.

A

Abonyi Balázs Mózes Gamifikáció magyarországi megjelenése és a generációkra gyakorolt hatása. Külkereskedelmi Kar.

Aczél Laura Viel Reisen mit wenig Geld: Low Budget Tourismus- ist Sharing der neue Trend? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Adamcsek Leona A dekorkozmetikai piac Magyarországon és a L'Oréal Paris márkastratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Adorján Krisztián A tehetséggondozás kérdései a duális szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Aghalkalaa Omár Mátyás Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet minőségmenedzsmentje A betegellátás biztonságának fejlesztési lehetőségei a ’BELLA’ akkreditációs program segítségével. Külkereskedelmi Kar.

Agócs Richárd Az Aquaworld Resort Budapest itallapjának bemutatása, elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák, egyéb alkoholos italok helye, szerepe a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Akram Soreia Keleti szőnyegek vásárlási szokásainak a vizsgálat. Külkereskedelmi Kar.

Al-Zaghír-Tóth Szulamit Szubjektív jól-lét vizsgálata primerkutatással az USA-ban, Oroszországban és hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Alföldi Adél Fanni A magyar használtruhapiac helyzetének és fogyasztói megítélésének vizsgálata a HÁDA példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Almási Csenge A protokoll, etikett és kommunikáció egy Tourinform iroda keretein belül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Almási Gergő Az Opel Budapest Autószalon Marketingstratégiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Almási-Szabó Lili Symbolic spiritual elements of Christmas traditions in Hungarian Palóc gastronomy. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ambrus Attila Az Európai Uniós fejlesztések szerepe Balatonkeresztúr életében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ambrus Dorina Információkeresési szokások változásai és vásárlói tulajdonságok a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Andó Réka A kockázatmenedzsment alkalmazásának hatástanulmánya a Láng Kereskedelmi Kft. gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Anek Dorina A kilátáselmélet nyomában: a befektetői magatartás és a pénzügyi viselkedéstan kapcsolatának kutatása. Külkereskedelmi Kar.

Antal Adrienn Idegenforgalmi célú fejlesztések és jövőbeli lehetőségek feltárása Eger városában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Antal Anett Nógrád megye Balassagyarmat térség munkaügyi helyzete és képzési kínálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Antal Bianka Klaudia A termékelhelyezéshez kapcsolódó attitűdök Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Antal Richárd Projekt erőforrás és költségtervezés, kockázatkezelés a Zala Elektro Kft-nél a Zalaegerszeg Kórház Projektben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Antal Bettina Egy termelő vagy egy nagykereskedelmi vállalat elosztási rendszerének vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Antal Viktória Nikoletta Pénzügyi típusú bűncselekmények - A költségvetési csalás és a pénzhamisítás. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Aradi Dóra A magyar lakosság kulturális turizmussal kapcsolatos ismeretei, attitűdjei, utazási szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Aradi Renáta Az egészségtudatos cukrászdák térnyerése Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Arató Bianka A szeniorok részvétele a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Arató Zsuzsa Az utazási irodák online marketingtevékenységének összehasonlító elemzése a fogyasztó szokások változásának tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Arányi Emese A Vénusz sütőolaj újrapozícionálása. Javaslat a Vénusz sütőolaj marketing stratégiájára. Külkereskedelmi Kar.

Asztalos Tamás Why is green the colour of the future? A financial and environmental analysis of Accor’s Planet 21 Initiative. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Á

Ábel Eszter Tímea A NOVOTEL BUDAPEST DANUBE **** SZÁLLODA TURIZMUS SZEMPONTÚ ÉRTÉKELÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ábrahám Lilla Cargill Magyarország Zrt. - Egy vállalat bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

- Ács Gergely Mafracht Kft. - Fuvarszervezés. Külkereskedelmi Kar.

Ács Vivien Elvira Ballag már a vén diák... de hova tovább? Külkereskedelmi Kar.

Ács Kitti A Tetra Pak Csomagolóanyag Gyártó Zrt. raktározási stratégiájának fejlesztése. Külkereskedelmi Kar.

Ádám Mónika A MANUFAKTORTA CUKRÁSZDA MARKETING TERVE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ádám Nikoletta A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ádám Tamara A nagy NAP Mindent a hazai esküvői szokásokról, tradíciókról. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ádám Éva A Magyar Telekom Nyrt. marketingtevékenységének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ádám Anna Coaching – Divathullám új név alatt, vagy hiánypótló menedzsment eszköz? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ágoston János Egy egocentrikus zeneipar a digitális érában - Adaptáció az újgenerációs zeneterjesztési eszközökhöz. Külkereskedelmi Kar.

Ágoston Krisztián A magyar könyvvizsgálati szakma változása a Quaestor botrány óta. Külkereskedelmi Kar.

Ágoston Nóra A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet konstrukciói az agrárvállalkozások számára, és ezek háttértevékenységei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ánosi Flóra LWP Kommunikációs Kft. tevékenysége a gyakorlatban. Külkereskedelmi Kar.

Árok Evelin A Helltherm Bt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

B

Babka Henriett PORT OF GIJÓN: THE CONNECTION BETWEEN THE CITY AND THE PORT, AND THE MUTUAL INFLUENCE ON EACH OTHER. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Babos Szilvia Nonprofit szervezetek számviteli és adózási sajátosságai az Apáczai Iskoláért Egyesület példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Babus Krisztina Környezettudatos élelmiszerfogyasztói magatartás bemutatása egy primer kutatáson keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bagdi Gabriella A 2011. márciusi természeti- és atomkatasztrófa hatása Japánra. Külkereskedelmi Kar.

Bagi Andrea A Magyar Csillagászati Egyesület kommunikációs terve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Baji Nóra Gamification 2.0 - The new trend in business life. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bajnai Máté Bence Systemgastronomie im 21. Jahrhundert: Die Rolle der Enchilada Unternehmensgruppe in der deutsche Gastronomie. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bajádi Klarissza A Novotel Székesfehérvár itallapjának bemutatása elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák egyéb alkoholos italok helye szerepe a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bakalic Branimir Analysis of corruption in the process of privatisation in Serbia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bakay Sára BELVÁROSI BUTIKSZÁLLODÁK KÖRNYEZETTUDATOS TEVÉKENYSÉGÉNEK BEMUTATÁSA A HOTEL PALAZZO ZICHY**** ÉS A MAMAISON HOTEL ANDRÁSSY**** ALAPJÁN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bakk Ádám Nyíregyháza gazdaságának elemzése, különös tekintettel a városban jelen lévő külföldi multinacionális vállalatokra. Külkereskedelmi Kar.

Bakos Bernadett Gabriella A Kreatív Express Ruhaklinika marketingstratégiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bakó Berta Anna Társadalmilag felelős kis- és középvállalkozások az idegenforgalomban, konkrét példákon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bakó István Az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségügyi szabvány bevezetésének lehetőségei az INTENDÁNS Kft. gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Balatoni Vivien A mikro-, kis-, és középvállalkozások szerepe a Magyarország és Olaszország közötti kapcsolatokban, különös tekintettel a magyarországi olasz vállalkozásokra. Külkereskedelmi Kar.

Bali Zita Behinderten im Tourismus. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balla Noémi Borbála Kultúrafinanszírozás, színházi marketing és public relations a Pinceszínház példáján. Külkereskedelmi Kar.

Balog Alexandra Válságkezelés és válságkommunikáció hiányosságai és következményei a Pyro-Technic Kft. példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Balog Anna The effects of Dining Guides and Hungarian gastro blogs on customers’ behaviour. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balog Attila Effects of cultural tourism on the target destination. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balog Árpád Tibor Drón fejlesztési projekt beszerzési eljárása a HM-EI Zrt-nél. Külkereskedelmi Kar.

Balog Dávid Mi alapján választanak szórakozóhelyet a fiatalok Budapesten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balogh Adél Az ügyfélmenedzsment szerepe a Hevesi Sándor Színház gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Balogh Adél Szelektív hulladékgyűjtő rendszer logisztikai szmpontú tervezése a Bgf Külkereskedelmi Karának épületében. Külkereskedelmi Kar.

Balogh Brigitta A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. indirekt anyagok készletgazdálkodásának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Balogh Csenge The present and the future of e-commerce: online marketing tools at DHL. Külkereskedelmi Kar.

Balogh Dániel Társadalmakat érő mindennapos manipuláció. Külkereskedelmi Kar.

Balogh Eszter Veszélyhelyzetek kommunikálása a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. Külkereskedelmi Kar.

Balogh Gergely Endre Fapados modell alkalmazhatósága az IT-n. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balogh László Megújuló energiaforrások Kínában, különös tekintettel a szélenergiára. Külkereskedelmi Kar.

Balogh Renáta Egy fiatal vállalkozás kezdő lépései, azaz a Vmatex Solutions Kft. tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balogh Réka Budapest, mint gasztro-turisztikai célpont a fiatalok szemével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balogh Attila István Az okoseszközök hatása az internetes kereskedelemre. Külkereskedelmi Kar.

Balogh Balázs A Danubius Grand Hotel Margitsziget SWOT-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balogh Dániel Az Európai Unió és Oroszország külkereskedelmi kapcsolata 1990 és 2014 között. Külkereskedelmi Kar.

Balás Bálint A hazai kis- és középvállalkozások helyzete és a Prime Rate Kft. logisztikai tevékenységének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balázs Adrienn A dohányipar és a CSR kapcsolata a British American Tobacco példáján bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Balázs Anna Motiváció és személyiségfejlődés vizsgálata a Grundtvig mobilitási program résztvevőinél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balázs Bernadett Feasibility study of a health conscious bakery. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balázs Eszter Az európai uniós csatlakozás hatása a román gazdaságra és társadalomra. Külkereskedelmi Kar.

Balázs Eszter Az áruáramlási folyamatok vizsgálata a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. egy adott üzletén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balázs Ivett A globalizáció és az információs kommunikációs technológiák hatása az oktatásra. Külkereskedelmi Kar.

Balázs Mária Szállodai fejlesztési koncepciók összehasonlító elemzése Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balázs Zita Az 5+5 Védelmi Kezdeményezés, mint a mediterrán együttműködés egyik pillére. Külkereskedelmi Kar.

Balázs Orsolya A síutak szervezésének és értékesítésének kihívásai a magyar piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balázsi Veronika Comparison of the attractive and repulsive features of Budapest from the tourism point of view. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Banai Imola A nevelés színterei, avagy szocializáció családon innen és családon túl. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Barabás Bianka A magyar gabonaexport lehetőségei és problémái. Külkereskedelmi Kar.

Baranyai Gergely Emil Munkahelyi képzés a Kereskedelmi és Hitel Bank Zrt.-ben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Baranyi Kata Az utcáról a parlamentbe. A politikaellenesség megjelenése a civil tüntetések retorikájában. Külkereskedelmi Kar.

Barbarics Kata Klára REGIO Játékkereskedelemi Kft. értékesítési tevékenységének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Barcza Fruzsina Internet szolgáltatás a szállodaiparban, hogyan lehet lépést tartani a változó vendégigényekkel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bari Béla Az oktatás szerepe a romák művelődésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Barna Henrik Globális reklámok napjainkban, és azok fordítási nehézségei az audiovizuális médiumok használata során. Külkereskedelmi Kar.

Barta Brigitta The Role of Online Marketing in the Hotel Industry in Hungary: Presentation of the importance of online marketing in today's world and the examination of the Hungarian's booking habits. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Barta Erika "Az interkulturális kommunikáció aspektusa, Magyarország és Dánia összehasonlítása, avagy mi okozza a különböző kultúrák közötti félreértéseket?". Külkereskedelmi Kar.

Barta Katalin A Lendra bandage ruhák nemzetközi terjesztésének és online értékesítési tervének bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Barta Szabina Andrea Egy konkrét vállalkozás marketing logisztikájának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Barta Zsófia Motivációs tényezők elemző vizsgálata a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bartha Gergely LOGISZTIKAI GYAKORNOKI MUNKA A TRILAK KFT.-NÉL. Külkereskedelmi Kar.

Bartolák Fruzsina A keleti tartományok felzárkóztatása és annak hatása Németország költségvetésére. Külkereskedelmi Kar.

Barát Dávid A Rail Cargo Hungária Zrt. gabonafuvarozásában rejlő új lehetőségek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Baráth Beatrix A gyógyturizmus helyzete és lehetőségei Magyarországon, Budapest példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Baráth Katalin A Barentz Hungary Kft. disztribúciós tevékenysége. Külkereskedelmi Kar.

Batha Adrienn Az önkormányzat helyi adórendszerének a felépítése és a gépjárművek adóztatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bathó Barbara Kanban alapú szupermarketek dinamikus méretezése. Külkereskedelmi Kar.

Bayer Roland Hungarikumok a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bayer Ágnes A gazdasági válság hatása a Budaörsön működő utazási vállalkozások és kereskedelmi szálláshelyek életére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Baár Csaba János Magyarországi melegkonyhás vendéglátóüzlet piaci pozíciója, a megvalósítással és működtetéssel kapcsolatos elemzések. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bebes Szabolcs Az adócsalás elleni küzdelem nehézségei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Becskő Szabina A DHSR Aqua költséggazdálkodása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bedő Evelin Az Edelmann Hungary Packaging Zrt. új telephely létesítésének aktuális kérdései, különböző aspektusai a német tőkebefektetés tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bedő Nóra Sportdiplomácia és sportrendezvények szervezése Magyarországon, különös tekintettel az atlétikára. Külkereskedelmi Kar.

Bedő Viktória Társasági formaváltás számviteli feladati a Szepetneki Zöld Mező Szövetkezet példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Begala Fanni Allergiás a jelölésre? Avagy útmutató az allergének jelölésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beiszer Dóra Fogyatékkal élők turisztikai lehetőségei és korlátai nemzetközi összehasonlításban, akadálymentesítés a turizmus területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bejczi Péter Az elektronikus megtett úttal arányos útdíj magyarországi bevezetésének fuvarpiaci hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beke Anikó Az innováció finanszírozása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Beke Istvánné A Dabasi Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium marketingterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beke Kitti Beatrix A modern szállodai hűségprogram megjelenése a kecskeméti szállodai környezetben, és annak bemutatása a Four Points by Sheraton hotelen keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beke Ágota A rendezvényszervezői munka, azon belül az esküvőszervezés létjogosultsága. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beledi Szilárd Érdemes-e minél tovább diáknak maradni? Az emberi erőforrás menedzsment fejlődése és a személyügyi tevékenység bemutatása a West Hungary Consulting példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Belicza Lilla Tétovázás a küszöbön - A kapunyitási pánik. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Belyaeva Ekaterina Nemzetiségi éttermek működtetése Magyarországon és Oroszországban, azok gazdasági elemzése és összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bence Balázs László A 2014-es skót népszavazás, valamint társadalmi, gazdasági és nemzetközi hátterének elemző bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Bencsics Márk Az amerikai futball népszerűségének növekedése a televíziós közvetítés hatására. Külkereskedelmi Kar.

Bencze Brigitta A Global Leading Conferences Kft. által létrejövő kommunikációs tevékenység. Külkereskedelmi Kar.

Bencze Benjámin A Kingspan Kft. marketingstratégiájának bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Benesch Orsolya Gyermekbarát szolgáltatások a magyar szállodaiparban A Hotel Aquarell**** példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Benke Kata Tekla Sport és üzlet találkozása, Sport az Üzlet - Üzlet a Sport. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bera Katalin A SZÉP Selfness KFT értékesítési tevékenységének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bere Miklós A gazdaságpolitikai döntések hatása a dohányiparra és az Imperial Tobacco Kft-re. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Berecz Andrea "Múltba gyökerezik..." Szenna turizmusfejlesztése a Szabadtéri Néprajzi Múzeum interpretációján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bereczki Melinda A képzés és a marketing szerepe a falusi turizmus működtetésében Fülöpszállás és környékén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Berencsi Beáta A válság mint átmenet - Immanuel Wallerstein válság elmélete. Külkereskedelmi Kar.

Bergmann Ernő Egy balatoni cukrászda gazdasági működése, számvitele. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bergmann Judit A Szemlő-hegyi-barlang szerepe a főváros turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Berki Diána Az eredményszemléletű számvitelre történő átállás hatása a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet elemi költségvetésének tekintetében. Külkereskedelmi Kar.

Berta Izabella Andrea Az önkormányzatok szociálpolitikai feladatai és finanszírozásuk vizsgálata Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bertalan Kristóf Ferenc A multinacionális vállalatok szerepe a modern gazdaságban - tevékenység-kihelyezés Magyarországra. Külkereskedelmi Kar.

Bertli Petra Szabadidős tevékenység az infokommunikációs társadalomban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bertók Dóra Financing strategies and opportunities of a small enterprise in Hungary: Financial analysis and opportunities of a pet grooming studio. Külkereskedelmi Kar.

Berényi Norbert A blogok szerepe és alkalmazási lehetőségei a vállalati kommunikációban. Külkereskedelmi Kar.

Berényi Nóra A MOL Nyrt. működésének vállalatgazdasági elemzése és javasolt stratégiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Berényi Viktória Tekla A paleolit életmód fogyasztói magatartásvizsgálata, avagy miért esszük azt, amit Samu?! Külkereskedelmi Kar.

Besenyő Soma A gasztronómia, mint turisztikai vonzerő, magyar és belga termékek példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Besse Boglárka Annamária The situation of the Hagymatikum of Makó on the Hungarian spa market, possible ways of attracting more visitors there. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Besszer Adél Az Iszlám Állam kialakulása és tendenciái. Külkereskedelmi Kar.

Betáné Pap Krisztina Az ember és a tanulás, avagy a tudás elérhetősége a különböző korokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bezerédi Zsuzsanna A szőlő- és borterápia helye a hazai és európai egészségturizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bezzeg Krisztina A hot! magazin jelenléte a Magyar nyomtatott sajtópiacon. Külkereskedelmi Kar.

Bicskei Orsolya A hagyományos légitársaságok és hagyományos utazási irodák kapcsolata Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Biczó Flóra Az adóelkerülés helyzete napjainkban, különös tekintettel az offshore vállalatok és adóparadicsomok működésére. Külkereskedelmi Kar.

Bihari Fanni Eszter Játékfilmek nemzetközi kereskedelme. Külkereskedelmi Kar.

Bimbó Róbert A pedagógusok életét, munkáját, társadalmi és személyes közérzetét befolyásoló tényezők három dél-magyarországi iskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Birkás Réka A turizmus/ vendéglátás/ szállodaipar területén való továbbtanulás motivációi. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Biró Annamária A performancia alapú online marketing eszközök alkalmazási területei és helye a marketingstratégiában. Külkereskedelmi Kar.

Biró Lotti Salgótarján kistérség kerékpáros turizmusának jelene és jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Biró Nikolett Az Európai Unió és a NATO kül- és biztonságpolitikai együttműködésének néhány kérdése, különös tekintettel a koszovói válság után betöltött szerepükre. Külkereskedelmi Kar.

Biró Rozália Zsanett A bankgaranciák és kezességek típusai (releváns bírói döntések, az új polgári törvénykönyv változásai). Külkereskedelmi Kar.

Bittner Borbála La responsabilité sociale des entreprises. Külkereskedelmi Kar.

Biál Bertold Bioetanol. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bocskor Szabolcs A tőzsdei kereskedelem bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodnár Viktória Toborzás és kiválasztás szerepe a szállodaipari HR menedzsmenten belül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodnár Zita Szolgáltatási színvonal fejlesztésének lehetősége a Yusen Logistics Hungary Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Bodnár Zsófia Panaszszituáció kezelés a Dudok Rendezvényházban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodor Lilla A disztribútor cégek tevékenységének bemutatása, a Dunapro Holding Hungary Kft. stratégiai elemzésén keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Bodri Tamás Főiskolai hallgatók táplálkozási szokásai és fittségi jellemzői. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodrogi Anikó Internetes értékesítés és a vállalati adatbázisok használata az Invia Utazási Irodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodzán Réka A könnyűzenei fesztiválok marketingkommunikációjának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bogda Edina Számítógépes programok és foglalási rendszerek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bognár Lilla Kávévásárlási-, fogyasztási szokások és az innováció. Külkereskedelmi Kar.

Bogár Adrienn A köz szolgálatában : A közszolgálati életpályamodell a közszolgálati jog tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bokodi Ferenc Innováció és kutatás-fejlesztés az Európai Unióban és Magyarországon, különös tekintettel a nagyvállalatok fejlesztésére. Külkereskedelmi Kar.

Bokor Beatrix A média befolyásoló ereje morális és politikai szempontból. Külkereskedelmi Kar.

Bokor Orsolya A Marivaux Hotel Congress & Seminar Centre élőmunka- és létszámgazdálkodásának komplex elemzése - a gyakornokok bevonásának hatása a szálloda hatékony működésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bokovics Martin SZOVÁTA ÉS KÖRNYÉKE TURISZTIKAI LEHETŐSÉGEI. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bollók Éva Bogács és Cserépfalu falusi turizmusának értékelő elemzése a hagyományok tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bonczók Anna A Zalaegerszegi Erdészet piaci helyzetének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bor Alexandra Logisztikai tevékenységek és azok informatikai támogatása a Danubius Health Spa Resort Sárvár kulcsfontosságú üzleti folyamataiban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bor-Lévai Réka Interculturality & Multiculturality in the 21st century. Külkereskedelmi Kar.

Bor-Lévai Réka Interculturality & Multiculturality in the UNITED STATES. Külkereskedelmi Kar.

Bora Éva Az időskori aktivitás és a mentális egészség kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borbély Bianka Zalaegerszeg turizmusa és fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borbély Henrietta Az Y és a Z generáció és a technológia legújabb vívmányai Fogyasztói magatartásuk elemzése a műszaki cikkek tekintetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borbély Nikolett A klimatikus gyógyturizmus helyzete és fejlesztési lehetőségei a Bükk-hegység területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bordács Adrienn Gondoskodó elbocsátás multinacionális környezetben. Külkereskedelmi Kar.

Boronyákné Dömők Krisztina A logisztika és a pénzügy kapcsolata a hatékony vevőkiszolgálás érdekében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Boros Barbara Versenytársa lehet-e a Hungexpo Zrt.-nek a SYMA Rendezvényközpont az Utazás Kiállítás megszervezésében? - Kiállítási helyszínek összehasonlítása -. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Boros Brigitta A Duna Borrégió jelentősége Magyarország turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Boros Dóra Több mint rendezvény - A vállalati rendezvényszervezés társadalmi felelősségvállalás integrálásával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Boros Mária NATO katonai támaszpont palackozott vízzel való ellátásának biztosítása. Külkereskedelmi Kar.

Boros Nikolett Az olimpia hatása a szervező ország turizmus fejlődésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Boros Dóra A Mercure Budapest City Center F&B részlegének elemzése, szervezeti felépítése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Boros Kitti Egy Kiskereskedelmi Vállalkozás Vállalatgazdasági elemzése (Áruforgalmi elemzése). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bors Csaba A kontrolling hatékonyságának vizsgálata a Johnson Controls Mezőlak Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Borsi Krisztina A Hilton Budapest versenyképességének elemzése a rendezvénypiacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borsos Fruzsina Mallorca turisztikai imázsvizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Boruzs Adrienn A Delta-Truck Kft marketingkommunikációs tevékenységének értékelő elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borza Valentin The Leading Hotels of the World - Miben rejlik a világ legjobb szállodáinak különlegessége a spanyolországi Hotel Botanico and the Oriental Spa Garden példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bozsik Beatrix A folyamhajózás idegenforgalmi szerepe a Viking River Cruises példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bozsó Domonkos Vállalatirányítási információs rendszerek a Danubius Hotels Groupnál. Külkereskedelmi Kar.

Breitenbach Angéla A FACEBOOK SZEREPE A STUDIO ITALIA OLASZ UTAZÁSI IRODA MARKETINGTEVÉKENYSÉGÉBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Brunner Zoltán Logisztikai fejlesztési projekt - Végleges projekt terv szállítópályák beszerzéséről a Magyar Posta Zrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Brunner Zsolt Előzetes Projekt Tervezés a Magyar Posta Zrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Bucsi Eszter A bioetanol termelési folyamatához szükséges beszerzési tevékenység és a kapcsolódó logisztikai folyamatok vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Budai Benjámin A Delphi Hungary Autóalkatrész Gyártó Kft. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján és a vállalatértéknek a megállapítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Budai Dorottya Karrier és gyermekvállalás a női életpályán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Budai Gréta Hatékonyság növelés a GlaxoSmithKline Kft. ellátási láncában. Külkereskedelmi Kar.

Budavári Kata Petra Waberer's-Szemerey Logisztikai Kft raktár logisztikai munkamenetének a szervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bugjó Zsolt Sori anyagellátás optimalizálása gyári milkrun folyamat fejlesztésével. Külkereskedelmi Kar.

Bugóczi Bettina Rendezvények hatása Balatonfüred turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bujdosó Helga "...áll a bál...". Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Burai Tímea Zsuzsa Zöldülő turisztikai kínálat - Szállodai környezettudatosság és energiatakarékosság a Sofitel Budapest Chain Bridge-ben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Burján Ferenc Tehetséggondozás az iskolai oktató, nevelő munkában, kiemelve egy szakiskolai oktatás példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Burján Petra Az EU tájékoztató szolgálatainak szerepe az Európai Unió és működésének megismertetésében a Győr-Moson-Sopron megyei Europe Direct Tájékoztató Központ tevékenységén keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Burkus Roland Critical issues of marine insurance. Külkereskedelmi Kar.

Busa Tamás A Marketing újragondolása a közösségi média népszerűségének hatására. Külkereskedelmi Kar.

Busi Krisztina Ágnes A WTO kezdeményezése a nemzetközi kereskedelem hatékonysága érdekében, megállapodás a kereskedelmi eljárások egyszerűsítéséről. Külkereskedelmi Kar.

Butnaru Sabina Bianca A BOROK MEGJELENÉSE A GELLÉRT SÖRÖZŐ ITALLAPJÁN, A PINCÉSZETEK BEMUTATÁSA, BOROK ÉS ÉTELEK PÁROSÍTÁSA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Buza Laura A Magyar Posta Zrt. arculatának és hírnevének vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Buza Balázs Az online kommunikációs eszközök használatának leírása és elemzése : Digitális stratégiaváltás a gyakorlatban. Külkereskedelmi Kar.

Buza Virág A vendéglátóipari piaci pozícionálása, szolgáltatási háttér és felkészültség összehasonlító elemzése a budapesti agglomeráció néhány településén (Budaörs, Érd, Törökbálint). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Buzamanisz Attila Az Aquaworlben található vendéglátó egységek kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Buzási Bálint Gergely Megújuló energiák a fenntartható fejlődés tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Bábel Emese Gyengébb nem? Nőknek szóló irodalom, női szervezetek a történelem folyamán és napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bábel Eszter Az adatszolgáltatási terhek hatása a vállalatok logisztikai folyamataira, különös tekintettel a Loacker Hulladékhasznosító Kft-re. Külkereskedelmi Kar.

Bálint Kinga Idegenforgalmi célú fejlesztések a Veresegyházi Kistérségben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bálint Lilla A franchise magyarországi helyzetének bemutatása a Hertz autókölcsönző és az Update működésén keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Bálint Nagy (2015) Közúti fuvarozás a DHL Freight Magyarország Kft keretein belül. Külkereskedelmi Kar.

Bán Szilvia MikulásGyár Európa legismertebb és szervezett karitatív segély akciójának CSR vonala bemutatással, leírással, elemzéssel, értékeléssel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bánfi Ágnes A népi kultúra átörökítése napjainkra néphagyományok tekintetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bánhegyi Gábor Szerződéses biztosítékok és alkalmazásuk a Xeless Kft. NATO szerződéseiben. Külkereskedelmi Kar.

Bánhidi Petra Boden-tó hagyományos és mai modern gasztronómiájának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bánki Nikolett A mobilfizetési rendszerek és Németország - A német gazdaság szereplőinek viszonyulása a XXI. század forradalmi pénzügyi szolgáltatásához. Külkereskedelmi Kar.

Bánáti Csilla Létszám és bárgazdálkodás az Accor-Pannonia Hotels Zrt.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bánó Helén A megsemmisítéstől megmentett élelmiszerek útja a végső felhasználásig az Élelmiszerbank közreműködésével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bárdos Gábor Az ÓAM Ózdi Acélművek Kft. megítélése Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Bárdos Mária Duális képzés a Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bárány Gabriella Hírnév-menedzsment a gyakorlatban. A hírnév-menedzsment értelmezésének problémája a haza PR gyakorlat oldaláról. Külkereskedelmi Kar.

Bárány Katalin "Kisgyermekek, nagy piac" A reklámok hatásának elemzése a 3-10 éves korosztály körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bárány Regina A GSA szerepe a szállítmányozási láncban. Külkereskedelmi Kar.

Bárány Beáta The effects of the changing economic and social environment on gender issues in Japan. Külkereskedelmi Kar.

Bátai Zsuzsanna Health conscious consumer behaviour in Hungary-compared to the international trends. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bátori Barbara Személyzetfejlesztés a Hilton Budapest szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bátori Ákos Fesztiválszervezés a gyakorlatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Béki Viktória AZ INCENTIVE TURIZMUS JELLEGZETESSÉGEINEK BEMUTATÁSA EGY KONKRÉT PÉLDÁN KERESZTÜL, A SCHUSTER TRAVEL SYSTEM UTAZÁSI IRODA SZOLGÁLTATÁSI KÖREIN BELÜL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Béres Erzsébet Service launch process and optimization through the example of MyPrime. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Béres Nikolett Vendégkapcsolati eszközök és vendégvélemény-kezelési módszerek elemzése az InterContinental Budapest példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Béres Réka Developing an online platform to increase trust for Philips PerfectCare Azur in Central-Eastern Europe - Qualitative research conducted with Philips managers and customers from Central-Eastern Europe. Külkereskedelmi Kar.

Béres Sándor Bence Introducing actual wine consumption in Hungary and the new wave, the wine bars. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bíró Gergő Tamás Egy nyertes kampány bemutatása. A Vajda Papír Kft. OOOPS! márkájának kommunikációs kampánya. Külkereskedelmi Kar.

Bócsi Gábor Vevőszolgálat alapjai és működése. Külkereskedelmi Kar.

Bódi Fruzsina Az EKÁER rendszer bevezetése és sajátosságai hazánkban. Külkereskedelmi Kar.

Bódi Alexandra Hotel*** Landgasthof zum Raben értékesítési részlegében dolgozók munkakörei, és az általuk használt felszolgálási mód. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bódis Ágnes A fesztiválok hatása Zamárdi szálláshelyforgalmára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bódizs Ágnes A Front Office működése a Boscolo Budapest Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bódogh Barbara Rita Fogkrém vásárlási szokások vizsgálata hazánkban. Külkereskedelmi Kar.

Bója Boglárka Az Iramko cégcsoport marketingkommunikációs tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bóna Edina Szakdolgozat. Külkereskedelmi Kar.

Bödőcs Tamás A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. Naturaqua ásványvízpalackozó üzeme – Fókuszban a disztribúció. Külkereskedelmi Kar.

Böhm Krisztina Visszutas logisztikai folyamatok elemzése, optimalizálási lehetőségek. Külkereskedelmi Kar.

Böjte Rebeka A Nyitott Balaton programsorozat szerepe a Balaton régió turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Böröcz Norbert A Zwack Unicum Szilva likőr fogyasztói, vásárlási szokásainak vizsgálata a 25-30 éves fiatalok körében. Külkereskedelmi Kar.

Böszörményi Bálint Az ízesített Dreher24 alkoholmentes sör piacbevezetési stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Búza Bence Mozgó kereskedelem a Dunán avagy venni vagy bérelni? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Búzásiné Gurdon Viktória A termelés elmélete tantárgy elméleti oktatásának szakmódszertana a vendéglátásszervező-vendéglős képzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bürgés Barbara Noémi Pénzügyi döntéseink és a reklámpszichológia találkozása, avagy mindennapi illúzióink csapdájában. Külkereskedelmi Kar.

Bürgés Bettina Dóra Az EKÁER- Megoldás, vagy mégsem? Külkereskedelmi Kar.

Bődy Marcell Mutual benefits in BPO. Külkereskedelmi Kar.

Bővíz Fanni The special segments of Niche Tourism – A new phenomenon, called Party Tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Caglar Magdolna Erika A Török Riviéra turizmusának fejlődése a kezdetektől napjainkig (1950-2014) és további fejlődési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Chikán Zsombor A humánerőforrás gazdálkodás működésének elemző bemutatása a Magyar Telekomnál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csali Nikolett A Balaton-felvidéki borvidék fejlesztése és illeszkedése a TDM rendszerhez. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csanálosi Dóra Logisztikai tendenciák az autóiparban, útban az e-mobilitás felé. Külkereskedelmi Kar.

Csapó Júlia Európai Uniós támogatás keretében megvalósított beruházások bemutatása és elemzése a Wahl Hungária Finommechanikai Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Csarkó Edina Az új ISO 9001 várható hatásai egy vállalat működésére az MSZ/T ISO/DIS 9001:2014 szabványtervezetet alapján. Külkereskedelmi Kar.

Csarnai Katalin A Global Leading Conferences Kft. konferenciaszervező tevékenységének bemutatása egy konkrét példán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cseh Dóra A Gödöllői járás gasztronómiai rendezvényei és lehetséges fejlesztési irányvonalai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cseh Krisztina Menüs rendszerű étkezde létesítése Zalaegerszegen a konkurencia elemzésének segítségével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cseh-Németh Dalma Budapest turizmusának elemzése és jövőbeni fejlődési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csehi Zsanett A fuvarszervezés folyamata az Eurosped Nemzetközi Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Csemer Virgínia Vendégtípusok a HOTREC-ben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csempesz Zoltán Endre Online marketing megoldások a GLC Europe Kft. példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csepeli Barbara A médiaerőszak áldozatai (?): serdülőkori agresszivitás. Külkereskedelmi Kar.

Cser Anna A street food-jelenség Budapest utcáin. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cser Bernadett Mercédesz A kulturális rendezvényszervezés sajátosságai a Müpa Budapest bemutatásán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Cser Szandra A biotermékek és azok megjelenése a vásárlói szokásokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cseriová Andrea Vállalati társadalmi felelősségvállalás kritikai elemzése az Accor szállodacsoporton keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csibra Aletta Magyarországi hip-hop tánciskolák marketingkommunikációja. Külkereskedelmi Kar.

Csiffáry Andrea Szerzetesi központok szerepe a hazai turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csik Barbara Kapacitásproblémák vizsgálata a Waberer's International Nyrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Csiki Eszter ”Two cities – One destination” Challenges of tourism destination management in Europe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csikós Éva Joys and Sorrows of families in tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csillik László Blogban az erő! Avagy, hogyan építsünk fel egy sikeres pénzügyi blogot. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csingár Zoltán Automatizált, viselkedésalapú célzott hirdetések az online kommunikációban. Külkereskedelmi Kar.

Csintalan Nikolett FDI inflows and international strategies of the multinational enterprises in Hungary. Külkereskedelmi Kar.

Csipő Koppány The use of CRM strategies and its performance measurement systems. Külkereskedelmi Kar.

Csirke Anna Blogok a PR hálójában. Külkereskedelmi Kar.

Csitári Brigitta A sportsztárok fogyasztói döntést befolyásoló szerepe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csizmadia Dávid The potential of Hungarian wines on the international market by understanding their historic and current position and estimating opportunity within global context. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csizmadia Szilvia Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csizmadia Szilvia Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csizmadia Ágnes A Gödöllő Coop Zrt. stratégiai szemléletének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csobot Lujza A Sanofi Zrt. független patikáknak nyújtott kereskedelmi akcióinak stratégiája az OTC termékek piacán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csohány Nikolett Mária Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület desztinációs marketing tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csoma Kitti A fenntartható turizmus szerepe Budapest kínálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csonka Eszter Férfi női foglalkoztatásbeli különbségek : A nemek aránya és a teljesítmény közötti összefüggés. Külkereskedelmi Kar.

Csordás János Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ízei és hagyományai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csuka Dániel The increasing role of festivals in the Hungarian inbound and domestic tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csukás Hajnalka Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csurgai Viktória Mitől sikeres a housekeeping egy szálloda üzemeltetésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csurgai Zita Az üzleti kockázat kezelése egy étrendkiegészítőket forgalmazó vállalat gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Csuzy Fanni Elektronikus fizetési rendszerek. Külkereskedelmi Kar.

Csáki Adrienn A Broadway Dance Center marketingterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csáki Roland Az eurózóna válsága és kísérletek a kezelésére, különös tekintettel a mentőcsomagban részesült tagállamokra. Külkereskedelmi Kar.

Csákány Ingrid Online és közösségi médiakommunikáció egy mai cég életében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csányi Janka Esküvő a Prímás Pincében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Császár Bence Szentendre turisztikai imázsának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Császár Brigitta A Zala Megyei Kormányhivatal gazdálkodása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Császár Dorina A fiatal diplomások helyzete, lehetőségei, motivációi, illetve a velük szembeni elvárások a foglalkoztatók részéről, különös tekintettel a Nokiánál. Külkereskedelmi Kar.

Császár Kinga A nyilvántartási rendszer fejlődése a nyugdíjbiztosításban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Császár Zsófia Vállalkozzunk! - Megéri?: Vállalkozói aktivitás és motiváló tényezőinek vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Csécsei Judit Vállalaton belüli elektronikus információ-megosztás és adatcsere a Continental Automotive Hungary Kft. példáján keresztül bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Csépe Dániel Sikeres forex kereskedés egy hétköznapi magánbefektető szemszögéből. Külkereskedelmi Kar.

Csóka Petra A német és magyar környezeti és energiapolitikák komparatív tanulmánya. A megújuló energiaforrások helyettesíthetik-e a fosszilis energiahozdozókat, valamint fenntarthatóak-e? Külkereskedelmi Kar.

Csókási Zsuzsa Katalin The fiscal impact of immigration in Belgium. Külkereskedelmi Kar.

Csóti Vivien A japán vállalatok helyzete Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Csörsz Lili Budapest és a budapestiek felkészültsége külföldi vendégek fogadására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csőke Enikő A Tchibo Budapest Kft. marketingkommunikációs stratégiájának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Csőkör Ágnes Az Európai Uniós pályázatok hatása Tata turizmusfejlődésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csűrös Dénes Az ellátási folyamatokhoz kapcsolódó logisztikai kontrolling rendszer bővítési lehetőségeinek vizsgálata a Paksi Atomerőmű Zrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Czakó Alexandra A protokoll sajátosságai Franciaországban, Nagy-Britanniában és Spanyolországban. Külkereskedelmi Kar.

Czene Melinda Az antikpiac helye a kreatív gazdaságban és az információs társadalomban. Külkereskedelmi Kar.

Czene Zoltánné Az állami és katolikus fenntartású szakiskolák oktatási-nevelési gyakorlatának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Czibik Tibor Online tartalomfogyasztási szokások és hirdetési trendek. Külkereskedelmi Kar.

Czifra Bálint A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Czipp Viktória A kontrolling alkalmazása a Zala Megyei Kórház tevékenységeiben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Czirják Mátyás Válságkommunikáció. A krízismenedzsment elmélete és gyakorlata ma. Külkereskedelmi Kar.

Czobor Norbert Új termék bevezetése növekvő piacra. Külkereskedelmi Kar.

Czudar Koppány A THAIFÖLDI KONYHA BEMUTATÁSA ÉS MEGJELENÉSE A HAZAI VENDÉGLÁTÁSBAN VALAMINT AZ ORSZÁG JELLEMZŐ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Czudor Barbara Márta A fogyasztói magatartás vizsgálata az állateledelek piacán, avagy tévhitek dobozba zárva. Külkereskedelmi Kar.

Czupi Tilda Csoportfolyamatok egy középiskolai osztályban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Czár Tímea A pályázatírás, mint egy speciális vállalkozás szolgáltatási szféra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Czérna Balázs TQM bevezetésének lehetőségei a hazai kis- és középvállalkozásoknál a Voltaker Kereskedelmi Kft. példáján bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

D

Dabous Evelin Szíria globális és regionális kötődései Bassár al-Aszad elnökségének első tíz évében. Külkereskedelmi Kar.

Dajkó Anett A Kit Kat marketingstratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Dallos Bence How to change existing invoice processing system of General Electric businesses to decrease unallocated transportation cost? Külkereskedelmi Kar.

Dalányi Luca Az Y és Z generáció kultúrával való kapcsolata, fogyasztási szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Damásdi Edit Tiszakécske idegenforgalmi fejlesztései. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dancsok Erika Labour and employment in terms of different globalisation theories. Külkereskedelmi Kar.

Dankó Dóra A magyar fogászati turizmus bemutatása szállodai kitekintéssel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Darvasiné Kiss Csilla Tanári szerep és személyiség hatása az oktatási és nevelési folyamatra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

De Negri Adriano Vadászat és a magyar gasztronómia kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Debreceni Anetta Magyarország versenyképessége a spanyol küldőpiacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dedinszky Emese Kenyérfajták és kenyérfogyasztási szokások a hazai lakosság és a vendéglátás körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Demarcsek Éva A turizmus szerepe Japánban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Deme Balázs Az Imperial Tobacco belső szabályozási folyamatai és azok átalakulása a szervezeti változások során. Külkereskedelmi Kar.

dr. Deme Orsolya A klasszikus zene turisztikai hasznosítása Budapesten és Bécsben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Demeter Viktor Hogyan jutunk el az üres papírtól egy rendezvény lebonyolításáig: az OBO Bettermann Hungary Kft. 20. születésnapi rendezvényének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Derecskey Veronika Csilla Újraéledő cukrászhagyományaink. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dergez Blanka A vasút jelentősége a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dernesch Dániel Marketingkommunikáció a National Football League nyomán. Külkereskedelmi Kar.

Deák Krisztián Svájc gazdasági és politikai kapcsolatai Európai Unióval. Külkereskedelmi Kar.

Deák Zita A médiaerőszak-diskurzus. Elméletek és cáfolatok az erőszakos média hatásairól. Külkereskedelmi Kar.

Diamant Máté Kristóf Víziturisztikai fejlesztések lehetőségei a Budapest- Közép-Dunavidék Idegenforgalmi régióban, illetve a Soroksári-(Ráckevei) Dunaág turisztikai hasznosíthatósága. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dióssy Zsolt Környezetvédelem és fenntartható fejlődés a szállodaiparban – A Corinthia Hotel Budapest környezetvédelmi teljesítményének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Diószegi Dániel A Federal Reserve System 2007-2009-es válságra adott monetáris politikai válaszai. Külkereskedelmi Kar.

Diószegi Tamás MŰTRÁGYA KÜLDEMÉNYEK FUVAROZÁSA ZÁHONY KÖRZETBEN VÉGZETT ÁTRAKÁSSAL. Külkereskedelmi Kar.

Dobay Péter A belföldi turizmus alakulása a Balaton környékén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dobi Gabriella Katalin Lobbying in the European Union: What is behind the success of corporate lobbying? Külkereskedelmi Kar.

Dobos Gábor, András A Budapest Airport Hotel Stáció rendezvénytevékenységének komplett elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dobos Krisztina Az új technológiák használata a netgeneráció körében informális és oktatási célokra. Külkereskedelmi Kar.

Dobos Fruzsina Developing the appropriate market strategy to the Hungarian market for Arlon Graphics. Külkereskedelmi Kar.

Dobrozemszky Gábor A mobil alkalmazások lehetősége a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dobó Edina A marketing jelentősége egy kisvállalkozás életében : A Generál-Únió Kft. marketingstratégiájának kialakítása. Külkereskedelmi Kar.

Dobó Réka Ágnes A videó önéletrajz jelentősége a ma munkaerőpiacán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dominkó Anna Mozgóárus gasztrotrendek marketing háttere:A food truckok marketingtevékenysége. Külkereskedelmi Kar.

Domiter Rebeka Dóra Versenytárselemzés az ötcsillagos budapesti szállodák körében különös tekintettel az árazásra. Külkereskedelmi Kar.

Domonkos Edina A Bellevue Konferencia-, és Wellness Hotel **** versenyképességének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Domonkos Lívia Youth marketing, avagy social média preferenciák az FMCG piacon. Külkereskedelmi Kar.

Donáth Ágnes Budapesti városnéző túrák az új típusú városlátogatók szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dormán Tímea Az Európai Unió közös biztonság- és védelempolitikájának alkalmazása Bosznia-Hercegovinában. Külkereskedelmi Kar.

Dorner Bálint Egy képzeletbeli vállalkozás, egy Beerpong Pub marketingstratégiájának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dorogi Andrea A Media Markt Saturn Holding Kft. magyarországi marketingtevékenységei. Külkereskedelmi Kar.

Dorozsmai Dorina A L'Oréal Magyarország Kozmetikai Kft. környezeti hatásmechanizmusának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Draskovics Dávid RÉTEGTÖMÍTŐ MINT EXPORT TERMÉK KÍNÁBAN / PACKER AS AN EXPORT PRODUCT IN CHINA. Külkereskedelmi Kar.

Draskovics Dávid Packet as an export product in China. Külkereskedelmi Kar.

Draskóczy Dániel Miklós A regionalizmus Olaszországban, különös tekintettel Calabria régió felzárkóztatására. Külkereskedelmi Kar.

Drenyovszki Norbert Szakmai Gyakorlatom. Külkereskedelmi Kar.

Dubik Igor Az utóbbi három labdarúgó világbajnokságok összehasonlítása és gazdasági hatása turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Duczon Eszter A dél-koreai menedzsment múltja, jelene és jövőbeli perspektívái a globalizált világban. Külkereskedelmi Kar.

Dudok Adrienn A paleolit étrend ajánlásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dudás Klára The effects of womenomics on the japanese economy. Külkereskedelmi Kar.

Dudás Ádám The influence of social media on the travel decision making process. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dudás-Grényi Judit A DELTA - TECH Mérnöki Iroda Kft. marketingtevékenységének elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Dukai Petra A nők munkaerőpiaci szerepvállalása és annak nehézségei vezető pozíciókban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dunai Fruzsina Overview of the perception and attitude toward the competition of four-star hotels in Budapest through an example of Mamaison Hotel Andrassy. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dunavölgyi Mátyás Turisztikai desztináció menedzsment szervezetek szerepe a mozgáskorlátozottak turizmusba kapcsolásában - különös tekintettel a váci TDM szervezetre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Durucz Gergely Attila Elektronikus tanítás és tanulás elterjedése, létjogosultsága. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dávid Csaba A minőségmenedzsment és amarketing kapcsolatának, a minőségfejlesztés szerepének vizsgálata a Pada-Transport Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Dávid Ildikó A nyomtatott sajtó jövője. Külkereskedelmi Kar.

Dávid Zsófia Horvátország 1995-től a csatlakozásig. Külkereskedelmi Kar.

Dékány Dorina Ép testben ép lélek-az egészségturizmus helyzetének bemutatása a "Tiszazug északi kapujában". Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dénes András A környezetvédelmi termékdíj, a népegészségügyi termékadó és az energiaadó jogi szabályozása, célja és szerepe Magyarországon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dér Zsófia Szálláshelyi preferenciák vizsgálata a turizmusban - Generációk szálláshely preferenciái. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dézsi Dominik A szállítmányozó felelőssége jog és gyakorlat konfliktusai. Külkereskedelmi Kar.

Dóbiás Lilla A női vásárlói magatartás vizsgálata. A vásárlásfüggőség pszichológiai háttere. Külkereskedelmi Kar.

Dógi Réka Esztergom szálláshely-szolgáltató létesítményeinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dósa Lilla Dalma Budapest szerepe az európai városi turizmusban, és megújulási lehetőségei a turisztikai termékfejlesztés szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Döklen Zsófia A Flextronics International Kft. beszállítói problémáinak elemzése. Külkereskedelmi Kar.

E

Eichinger Roland AZ ÁROP 1.A.3-2014-2014-0060 AJKAI PROJEKT BEMUTATÁSA SZAKMAI GYAKORLATI BESZÁMOLÓ SEGÍTSÉGÉVEL. Külkereskedelmi Kar.

Eke Katalin A BADACSONYI BORVIDÉK BEMUTATÁSA, ÉS AZ ALMA MATER TANÉTTEREMBEN FORGALMAZOTT BORAIK JELLEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Eke Melinda A kis- és középvállalkozások lehetséges és jövőbeni finanszírozási lehetőségei: Crowdfunding. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Elek Zsófia A túlzott sófogyasztás káros hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Emmer Alexandra Sevilla tartomány társadalmi és gazdasági helyzete a 21. század elején. Külkereskedelmi Kar.

Endrész Dorothea Személyes márka jelentősége a 21. században. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Engelbrecht Zsaklin Az emberi tényező fontossága a szállodaiparban, a vendégelégedettség és a szállodai gazdasági eredmény kapcsolata a Thon Hotels szállodalánc brüsszeli egységeinek példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Englert Alexandra Vagyonszerzési illetékkedvezmények és mentességek feltételrendszere - a NAV tevékenysége a jogszabályok tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ercsei Mónika Meditációval a stressz ellen A meditáció hatásának vizsgálata középiskolás diákoknál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Erdélyi Veronika Judit The European Union's foreign policy and diplomatic relations after the Lisbon Treaty. Külkereskedelmi Kar.

Erdődi Zsófia A televíziós reklámok hatásai, nők megjelenése a reklámokban. Külkereskedelmi Kar.

Erdős Dóra A Red Bull Air Race országimázsra és turizmusra gyakorolt hatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Erdős Kitti The contribution of the convention venues of Budapest to the conference tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ertl Flóra Intensive Programmes in higher education. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Etentuk Anietie Offline vagy Online? A multimédiás kommunikáció hatása a társadalomra. Külkereskedelmi Kar.

Etterné Graczár Andrea Apa vagy nem-apa, avagy bizonyítási érdekességek az apaság bírósági úton történő megállapítása iránti perben. ; Summary of Canada Market Study. Külkereskedelmi Kar.

Extra Dániel Útlemondás biztosítás piaci bevezetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ezer Boglárka Értékrendek és a családi stabilitás összefüggései. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

É

Éliás Kinga Az ügyfélkapcsolati osztály jelentősége és a vevő- kiszolgálási színvonal fejlesztése a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. -nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Éllő Tamás Családi kisvállalkozás marketing szemléletű bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Ér Krisztina Diána Turisztikai startup vállalkozás indítása, a Thatsmytour web és mobilos applikáció releváns példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ézsöly Zoltán Transatlantic car importation. Külkereskedelmi Kar.

F

Fa Viktor EGY ÁRUHÁZ HANGHORDOZÓ OSZTÁLYÁNAK ÁRUFORGALMÁNAK ELEMZŐ BEMUTATÁSA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

dr. Fabinyi Zsolt A tulajdonjog átszállásának problematikája a nemzetközi áruadásvételi szerződésekben. Külkereskedelmi Kar.

Fabók Dóra Belső szakmai gyakorlaton. Külkereskedelmi Kar.

Fabók Zsófia A budapesti street food vállalkozások marketingstratégiájának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fail Dóra HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Faludi Flóra Multiplikátor hatások vizsgálata Győr turizmusának fejlődésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Faludi Sugárka Migráció Törökországból az Európai Unióba. Külkereskedelmi Kar.

Faragó László Imre Gyűlölnek, tehát vagyok? – avagy hogyan vélekedik a XXI. század ifjúsága a reklámokról? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Faragó Szilvia A közúti árutovábbítás bemutatása és elemzése az Infineon Technologies Cegléd Kft. példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Adrienn A valóságshow-k bemutatása és kiskorúakra való hatása. A "valóság" és ami mögötte van. Külkereskedelmi Kar.

Farkas Alexandra Új Vitara ÉLETRE VALÓ - a legújabb Suzuki modell piaci bevezetése. Külkereskedelmi Kar.

Farkas Alexandra Barbara Az EuroAszfalt Kft. vagyoni, pénzügyi, jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Farkas Bence Az Algoflex Forte reklámhatékonyságának elemzése és fogyasztási szokásainak bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Farkas Bálint Megbízási szerződés és kereskedelmi utasítás a gyakorlatban. Külkereskedelmi Kar.

Farkas Dzsenifer Aquaworld Resort Budapest bemutatása, Tevékenységének, működésének elemzés, fejlesztési javaslatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas József Dániel A működő üzleti modell felépítése, a siker alapfeltétele induló vállalkozásoknál. Külkereskedelmi Kar.

Farkas Lilla A klasszikus és modern minőségköltség koncepciók problematikája, avagy mit mutat a gyakorlat az Eagle Industry Hungary Kft. esetén. Külkereskedelmi Kar.

Farkas László Menyhért Nemzetközi közúti szállítmányozás a DSV Hungáriánál. Külkereskedelmi Kar. (Kéziratban)

Farkas Mónika A Gigatel Kft. jelenlegi és jövőbeni arculata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Orsolya Dalma Az egészséges életmód és a fitneszterembe járási szokások kapcsolata a fiatal, illetve a családos emberek életében. Külkereskedelmi Kar.

Farkas Richárd Felnőttképzési módszerek változatossága, alkalmazási lehetőségei - Testőrképzés a világban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Zoltánné Hungarikumok az oktatásban, fókuszban a paprika. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Ádám Az 1990-2010 közötti politikai retorikai fordulatok a nyilvánosságban, politikai megnyilatkozások a sajtó, média és nyilvánosság tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Farmasi Nikolett Idegenforgalmi célú beruházások és fejlesztések Szilvásváradon és környékén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fazekas József Gergő A bevásárlóközpontok működése és szerepe a kereskedelemben Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fazekas Péter A különböző e-pénzek, és a Bitcoin vizsgálata a gazdaságban. Külkereskedelmi Kar.

Fegyveres Dorottya Complex analysis of the opening of a new restaurant, called Sidreria. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fehér Anna Madarat tolláról, embert mobiljáról? – Avagy az Y-generáció elérése mobilon. Külkereskedelmi Kar.

Fehér Borbála A szabadidős tevékenységek jelentősége és tendenciái az élménytársadalomban - Fókuszban az X és az Y generáció. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fehér Brigitta Szolnok városi szervezetek a kommunikáció és média világában. Külkereskedelmi Kar.

Fehér Gáspár Fót Város Önkormányzata marketingkommunikációjának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fehér Milán Lenti város településfejlesztési tevékenységének bemutatása 2009-2014. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fehér Petra Szolnok turisztikai kínálata és a hozzá kapcsolódó fejlesztések. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fehér Ágota Oroszország és Európa turizmusának kapcsolata a kulturális-gazdasági sajátosságok és az aktuálpolitikai események tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fehér Cintia Cheminova Magyarország KFT. árutovábbítási feladatainak koordinálása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fejes Csilla Mentálhigiéné és társas kapcsolatok összefüggései időskorban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fejli Viktória A könyvvizsgálat folyamatának bemutatása a Steleco Kft. gyakorlatán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fekete Adrienn Boutique-hotel jelenség A boutique-hotelek termék- és árpolitikájának elmezése a Buddha-Bar Hotel Budapest példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fekete Adrienn A Palóc Út két gyöngyszeme és gasztronómiájuk. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fekete Brigitta Erika Az Európai Unió Közös Agrárpolitikájának jövője, a közvetlen támogatások jelenlegi helyzete és jövője, intézményrendszere Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Fekete Diána A munkaügyi kapcsolatok rendszere és kihívásai a szállodaiparban, a magyarországi és az angliai helyzet összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fekete Máté Az NFL brand helyzete az Egyesült Államok és Magyarország piacán. Külkereskedelmi Kar.

Fekete Orsolya A felhőszolgáltatásban rejlő üzleti lehetőségek a magyar piacon. Külkereskedelmi Kar.

Fekete Róbert Az Aquaworld Resort Budapest SWOT analízise. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fekete Viktória Az Aphrodite Hotel Wellness és Sport központ rendezvénytevékenységének komplex elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fekete Dóra Két hetes gyógytúra szervezése a Dél-alföldi régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fekete Gábor András A SPAR Magyarország Kft. Integrált Irányítási Rendszerének bemutatása és javaslat a rendszer javítására. Külkereskedelmi Kar.

Fekete Zsuzsanna A személyes eladás, különös tekintettel a mosolyra, szerepe a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Felfalusi-Ilyés Kinga A cukormentes cukrászati termékek helye a cukorbetegek diétájában, és szélesebb körű elterjesztésük lehetősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Felföldi Fanni Az Inditex vállalat tevékenységének és a fogyasztói szokások vizsgálata a divat szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Felföldi Patrick Károly A transznacionális társaságok stratégiája és szerepe a világgazdaságban. Külkereskedelmi Kar.

Ferenc Enikő The relationship between the tourism of Pannonhalma Wine Region and Abbey and the city of Győr. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ferencz Katalin Vas megye önkormányzatainak nyújtott támogatások vizsgálata 2010-1013. évben, a kincstári rendszeren keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ferencz Melinda A digitális marketing szerepe a szállodaiparban a Marriott szállodalánc példáján keresztül bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Fichó Fruzsina A FUVARSZERVEZÉS DILEMMÁI A KÖZÚTI ÁRUFUVAROZÁS TERÉN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ficsór Szandra A SIA Central Europe Zrt. szolgáltatásainak román piacra történő bevezetésének vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Filep-Kasza Judit Cash management egy kereskedelmi vállalatnál - JTI Hungary Zrt. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Finta Zsófia Új trendek az online marketingkommunikációban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fischer Dorottya A gazdasági világválság utóhatásai a Kempinski Hotel Corvinus szálloda vállalati stratégiájára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Flaskay Gábor A török külpolitikai jelenlegi perspektívái a változó nemzetközi környezetben. Külkereskedelmi Kar.

Fodor András Saját mobilalkalmazás előnyei a szállodák számára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fodor Csilla A Corinthia Hotel Budapest szállodában előforduló etikett és protokoll elvárások komplex vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fodor Dániel Lengyelország gazdasági teljesítményének egyedi volta a V4 országcsoporton belül. Külkereskedelmi Kar.

Foga Cecília Egy multinacionális vállalat elosztási rendszerének vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Fok Nóra Health Tourism and its Cultural Aspects. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Foran Szintia Kitty Beszámoló a gyakorlatról. Külkereskedelmi Kar.

Forgony Anna Környezetbarát termékek értékesítési sajátosságai egy ökobolt tevékenysége és fogyasztói szokások elemzése alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Forgács Balázs OPPORTUNITIES OF GROWTH FOR STREET FOOD FESTIVALS IN BUDAPEST, HUNGARY. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Forgó Barbara Renáta The positive effects of Turkey's accession to the European Union on the Turkish women's education and employment. Külkereskedelmi Kar.

Forgósi Antal A Magyar Speciális Olimpia Szövetség arculatának és kommunikációjának bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Frikker Attila Üzletfejlesztés (Közösségi és export piacok). Külkereskedelmi Kar.

Frisch Andrea Informatikai programok a cégek kommunikációjában. Külkereskedelmi Kar.

Frisch Andrea Informatikai programok a cégek kommunikációjában. Külkereskedelmi Kar.

Frisch Szabolcs György Michelin Hungária Kft. legújabb téli abroncsának bevezetése a magyar piacra. Külkereskedelmi Kar.

Fuchs Nikolett A fiatal felnőtt nők ruhavásárlási szokásainak vizsgálata a környezettudatos szemlélet és a társadalmi érzékenység felerősödésének jegyében. Külkereskedelmi Kar.

Furkó Fruzsina Kávéfogyasztási szokások a BGF hallgatói körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Furák Fanni A Buddha-Bar Hotel Budapest marketingstratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Futó Annamária A családi mikrokörnyezet kompenzációs képessége a médiával szemben. Külkereskedelmi Kar.

Fábián Ágnes A budapesti kulturális/zenei intézmények szerepe a főváros turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fábos Lills A Zilola termék piaci bevezetése saját módszerrel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fónyad Zsuzsanna A Müller Drogéria marketing stratégiájának értékelő elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Földesi Adrienn A felsőoktatási intézmények kiválasztásában szerepet játszó stratégiai elemek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fügedi Barbara Az étrend-kiegészítők fogyasztását befolyásoló tényezők és annak egészségügyi kiadásokra kifejtett lehetséges hatásai. Külkereskedelmi Kar.

Fügedi Áron Az emberi erőforrás menedzsment bemutatása egy szálloda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fülöp Anikó Ebéd házhoz-szállítás a kezdetektől napjainkig. Avagy, út a Foodexpresstől a FrissFoodig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fülöp Fanni Rita AB InBev, sörgyártó vállalat a felelős alkoholfogyasztásért, avagy a cég CSR tevékenységei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fülöp Krisztina A Szépművészeti Múzeum marketingkommunikációs tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fülöp Viktor Filmkészítés főbb lépései és társtudományai. Külkereskedelmi Kar.

Füzesi Dóra Magyarország lovasturizmus lehetőségei a Budapest-Közép-Duna-vidék és az Észak-Magyarország régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Füzeséry Dóra A szétválás – kiválás – vizsgálata az „Eredet” Kft.-én keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Gabányi Petra Az új budapesti libegő (Budapest Skycab) marketingstratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Gacsai Dániel Egy nemzetközi szállodalánc beszerzési folyamata különös tekintettel a szolgáltatás beszerzésekre. Külkereskedelmi Kar.

Galambos Orsolya Mi motiválja a gyerekeket a tanulásban? Milyen szerep jut a külső és belső indítékoknak? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Galgóczi Dóra Neue Trends im Gesundheitstourismus in der Welt und in Ungarn. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Galgóczi Gábor A Fornetti Kft. franchise rendszerének gyakorlati működése, és beolvadása az Aryzta AG a világ harmadik legnagyobb fagyasztottpékárú-forgalmazó vállalatába. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Galló Dalma L’analyse du comportement de la clientéle chez Robert Bosch GMBH. Külkereskedelmi Kar.

Galló Tímea Negatív testkép a médiában. Külkereskedelmi Kar.

Galó Kristóf A Nemzeti Kosárlabda szövetségben (NBA-ben) megjelenő sportmarketing, szponzoráció és márkák, illetve azok hatása a magyar fogyasztásra. Külkereskedelmi Kar.

Garai Georgina A magyar borok kereskedelmi és marketing lehetőségei az ágazat belső vizsgálatán kersztül. Külkereskedelmi Kar.

Garajszki Ágnes A Törley pezsgő fogyasztói, vásárlási szokásainak vizsgálata a 23-29 éves fiatalok körében. Külkereskedelmi Kar.

Garamvölgyi Eszter A cég munkaadói hírneve és az employer branding. Külkereskedelmi Kar.

Garancsi Fanni Az Outsourcing döntések elméleti és gyakorlati háttere, vevőkiszolgálás a költségcsökkentés felett. Külkereskedelmi Kar.

Gaszt Máté A Merida Kft. tevékenységének elemzése, fókuszban a termék- és árpolitikájának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gazdik Krisztián Konkrét szálloda F&B részlegének komplex elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gaál Anna Zelma Organisational culture and business communication of Ibiden Hungary Ltd. Külkereskedelmi Kar.

Gecse Tamás A logisztikai szerepek vizsgálata az online kereskedelemben és webáruházak működésében. Külkereskedelmi Kar.

Geiger Klaudia A USE unused magyar designer márka ismertségének vizsgálata hazánkban - A magyar divatpiac áttekintésével. Külkereskedelmi Kar.

Gellén Gabriella L'importance du niveau du service de client au sein de la prestation logistique: en particulier la filiale hongroise de la société ABC Ricard. Külkereskedelmi Kar.

Gellényi Erika A Szakmai számítás elmélete tantárgy oktatása szakmódszertani szempontok alapján a kilencedik évfolyamon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gervai Dóra Egészség és aktív pihenés; Sport és turizmus összekapcsolásának lehetőségei a Tisza-tónál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Giczey Gréta A nők helyzete az iszlám világban, különös tekintettel Egyiptomra. Külkereskedelmi Kar.

Gieda Loretta Minőség szerepe az iskolarendszeren kívüli nyelvoktatásban. Külkereskedelmi Kar.

Girán Katalin Személyre szabott szolgáltatások a légi közlekedésben, az Emirates Experience. Külkereskedelmi Kar.

Gombaszegi Lilla Egészségügyi kiadások hatásai a lakosság egészségi állapotára. Külkereskedelmi Kar.

Gombkötő Bálint A Georgikon Coop Zrt. ellátási láncának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gombás Barbara Spanyolország turizmusmarketingje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gombási Krisztina A magyar és nemzetközi számviteli rendszer összehasonlítása a Cellcomp Kft. konszolidációján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gonda Dávid Személyes márkaépítés elemzése az Y generáció egy képviselőjén keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Gondola Anita A budapesti és bécsi kávéházi kultúra összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Goschler Bianka Éva Ayurvéda az utazási irodák kínálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gottl Dorottya A modern infokommunikációs technológia szerepe az idősek életében, a jövő lehetőségei, fejlesztési irányok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Greksa Viktória Az Aquincum Hotel Budapest bemutatása és szolgáltatásminőség vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gremsperger Marco The financial crisis, particularly the situation of the Italian real estate market between 2007-2014. Külkereskedelmi Kar.

Greznár Gábor Egy mikro méretű mobil vidámparkos vállalkozás minőségügyének vizgálata, és teendők a szolgáltatás minőségének fejlesztésére. Külkereskedelmi Kar.

Grámán Richárd Archibald A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Guba Zoltán Romney háborúja - negatív televíziós reklámok a 2012-es republikánus előválasztásokon. Külkereskedelmi Kar.

Gudics Bettina The Development of the Lake Velence Region in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gulkai Szilvia Kultúra az élménytársadalomban! Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gulyás Krisztina Pénzügyi vezetés, pénzgazdálkodás a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace pénzügy osztály szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gur Réka Attitudes towards digital advertisements- customer experience in social media. Külkereskedelmi Kar.

Gutai Dóra A Katalán Autonóm Közösség a függetlenné válás útján. Külkereskedelmi Kar.

Gutper Anna Zsanett A Ramada Resort és a VAMED Vitality World továbbképzési rendszerének összehasonlító elemzése az Aquaworld Resort Budapest Hotel példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyarmati Judit Online kommunikáció a szállodaiparban. Külkereskedelmi Kar.

Gyebnár Zita A Vodafone online értékesítésének bemutatása, a vásárláshoz vezető sikeres digitális megoldások. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyenes Tünde Az Yves Rocher tevékenysége és termékeinek megjelenése a hazai fogyasztók attitűdjében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyenis Kitti A projekttervezés elméletének és gyakorlati megvalósításának összehasonlítása egy konkrét projekt elemzésén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gyetvainé Lakatos Melinda A "Z"generáció étkezési szokásai a dél-alföldi régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyurics Viktória STRUKTURWANDEL IM UNGARISCHEN TABAKMARKT Die Einführung des Konzessionsrechts im Tabakeinzelhandel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyuricza Brigitta Az olasz és az újhullámos kávék nyomában, cserjétől a csészéig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyurin Natália Fogas kérdés: A fogászati turizmus helyzete és lehetőségei Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyurkó Gréta A konferenciaszervezés folyamatának bemutatása a Global Leading Conferences Kft. tevékenységén keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Gyáfrás Marcell Transzatlanti Szabadkereskedelmi Egyezmény a minőségi szabályozók tükrében. Külkereskedelmi Kar.

György Ottó Richárd A költségvetés gazdálkodás vizsgálata Bak Község Önkormányzata példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

György Réka Környezetorientált márkaépítés - Környezettudatos fogyasztás. Külkereskedelmi Kar.

Györke Tímea Lina Vezetés és motiváció a General Electric budapesti szolgáltató központjában. Külkereskedelmi Kar.

Györkő Dániel Viktor A Buszesz Zrt. ellátási láncának és raktározási folyamatának bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Győri Ágnes Egy kötszergyártó cég marketingje. Külkereskedelmi Kar.

Gábor Dániel Az árfolyamkockázat elemzése és kezelése a vállalati vezetés tekintetében. Külkereskedelmi Kar.

Gábor Miklós A fuvarparitás elméleti jelentősége és ennek gyakorlati alkalmazása egy Magyarországon működő multinacionális cégnél. Külkereskedelmi Kar.

Gábriel Nikoletta Az Európa Kulturális Fővárosa cím gazdasági hatásai Pécs városára. Külkereskedelmi Kar.

Gábris Emese A fiatal felnőttkori krízisek és a kapunyitási pánik, az Y generáció bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gál Anett A magyarországi beutazó turizmus alakulása az elmúlt 10 évben (2004-2014). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gál Cintia Libri.hu fejlődésének, jövőjének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gál Richárd Empirical Analysis of the Trust Systems in the Collaborative Economy. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gálfi Dorina Balatonfüred kistérség vonzerejének szerepe a falusi turizmus fejlesztésében. Tihanyi hely hagyományok ming idegenforgalmi vonzerő. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gálfi László Felkészülés az ISO/DIS 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetésére. Külkereskedelmi Kar.

Gángó Alexandra A LuK Savaria Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a 2013. év beszámolójának adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gáspár Cynthia Oázis Wellness Park Élményfürdő, Sportközpont és Panzió Hidraulika Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Üzleti Terv 2015. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gáspár Gábor Milyen módszerekkel őrzi meg egy multinacionális vállalat a költséghatékonyságát és versenyképességét a globális piacon A GE Lighting költséghatékonyságát és versenyképességét növelő módszerek és azok fejlődése. Külkereskedelmi Kar.

Gáspár Huba A Big Data morálisan problémás területei és a közvélemény. Külkereskedelmi Kar.

Gázer Sarolta Egyedi gyógytényezőre (Mofetta) épülő vendégforgalom és turisztikai kínálati háttér összehasonlító elemzése (Észak-Magyarország, Erdély). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Géczi Orsolya A rendezvényszervezés fejlődése és bemutatása az Abacus Hotel Business & Wellness Hotel **** Superiorban, a DM Kft. rendezvényének gyakorlatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gér Andrej Az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány bevezetésének szükségessége a Kalapos Faipari Kkt. versenyképességének növelése érdekében. Külkereskedelmi Kar.

Góczán Gábor A közösségi média marketing jelene és jövője Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gólya Nikoletta Az Academy Golf Budapest marketingstratégiájának elemzése a golf hazai megítélésének tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gózon Péter A bárkultúra fejlődése a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Göblös Gábor Shared Service Centerek szerepe a magyar gazdaságban a GE példáján bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Göncz Zseraldin A Bock Hungária Kft. controllingrendszerének működése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Göndöcs János Győr Megyei Jogú város turizmusának helyzetelemzése és fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Göndöcs Maja Az Invitel kisvállalati portfóliójának bevezetése és hatásának értékelése. Külkereskedelmi Kar.

Göndör István Az UMVP kistérségi fejezetének elemzése, a program érvényesülésének vizsgálata a kiválasztott településen a 2007-2013 tervezési időszakban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

H

Hajba Beatrix Szakmai gyakorlatom a TDM-nél. Külkereskedelmi Kar.

Hajda Eszter Az Iszlám Állam múltja, jelene és jövője. Külkereskedelmi Kar.

Hajde Beáta A szervezeti kultúra és a munkavállalói jóllét összefüggései. Külkereskedelmi Kar.

Hajdics Győző A zalaegerszegi AquaCity Vízicsúszda és Élménypark szerepe a város turisztikai és marketing koncepciójában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hajdu Gábor Lászlóné Én is szeretnék tanulni! Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hajdu Péter A Béres Actival+Magnézium termék bevezetésének bemutatása és online kommunikációjának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Hajdu Zsòfia Aquaworld Resort Budapest-Oriental Spa Wellnes-és Fitneszközpont szolgáltatásainak bemutatása, várhatò fejlesztések. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hajdók Andrea Antónia Médiafogyasztás az X, Y, Z generáció tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Hajdú Anna Hajnalka Bécs turizmus marketingstratégiájának hatékonysági elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hajdú Fruzsina Ékszer-alapanyag iparban használatos készletezési megoldások. Külkereskedelmi Kar.

Hajdú Kamilla A fogyasztói etnocentrizmus hatása a vásárlási döntésre az élelmiszervédjegyek témakörében. Külkereskedelmi Kar.

Hajdú Petra A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatósága. Külkereskedelmi Kar.

Hajtman Zita A Persil Duo-Caps magyarországi bevezetése. Külkereskedelmi Kar.

Hajtó Gyula János Kvízjátékok a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Halasi Nóra A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek jelentősége marketing- és gazdasági vonatkozású szempontok szerint az Észak-alföldi régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Halaska Betty A Heineken Radler kategóriájának újrapozícionálása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Halmai Rebeka A lakáséttermek helyzetének bemutatása Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Halmai Zsolt A vásárlói elégedettség jelentősége a Vodafone Magyarország Zrt. marketingstratégiájában. Külkereskedelmi Kar.

Halmágyi Melinda Mónika Egy vállalaton belüli több nemzetiségű alkalmazottak kulturális különbségeiből adódó konfliktusok kezelése. Külkereskedelmi Kar.

Halász Fanni Az ukrán válság Oroszország és az Európai Unió kapcsolatának tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Halász Nóra A Debreceni Virágkarnevál programsorozat szerepe a város turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hamar Noémi Starbucks, mint franchise. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hamarics Dávid A magyar minőségi borok külkereskedelme és marketing programja az EU csatlakozás óta. Külkereskedelmi Kar.

Hangodi Henrietta A vállalati fenntarthatóság bemutatása a Panalpina Magyarország Kft. példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Hangó Dóra Gluténmentesen a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hannig Réka A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hanol Ádám A Kiehl's márka bevezetése a magyar piacra. Külkereskedelmi Kar.

Hanyecz Erik Légi árufuvarozás biztonsági követelményrendszere. Külkereskedelmi Kar.

Hargita Cintia Dalma Szerződéskötés elektronikus környezetben. Külkereskedelmi Kar.

Harmat Rozália A nők és a szexualitás megjelenítése korunk reklámjaiban és ennek szerepe önmagunk megítélésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Harmati-Csontos Csilla Atombomba vagy csodafegyver? avagy az új hungarikum, az EKÁER bevezetése. Külkereskedelmi Kar.

Harsai Noémi Innovációs stratégiaalkotás testközelben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hatlaczki Ádám Eladásösztönzés Big Data módszerekkel. Külkereskedelmi Kar.

Hauzer Ágnes The presence of green marketing and consumers' environmental awareness in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Haág Bence Ádám A műszerfalakba épülő alapanyagok készletének csökkentése a Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Hegedűs Kinga A Green Pass Utalványkibocsátó Kft. szolgáltatásával kapcsolatos ügyfél elégedettség vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Hegmann Barbara The Land of the Long White Cloud,Unique Touristic and Cultural Experience in New Zealand. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hegyi Sándor Az időskorúak elfogadását segítő önkéntes munka hatása a középiskolás korosztályra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Heinrich Róbert A magyarországi franchise üzletág pénzügyi helyzetének vizsgálata, különös tekintettel az FMCG-szektorra. Külkereskedelmi Kar.

Helembai Györgyi Tematikus kiállításon és vásáron való részvétel, valamint saját szervezésű konferenciák és szakmai rendezvények összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Helik Krisztina The market introduction and PR activities of Garnier Olia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Helik Nóra Boutique hotel sales strategies, with particular reference to Opera Garden Hotel & Apartments. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Helyes Klaudia Megújuló energiaforrások az Európai Unió, valamint Magyarország energiapolitikájában. Külkereskedelmi Kar.

Hencsei Éva Anna Allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelölése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hende Tamás Transzferár irányelvek a Rudolph Autóipari Logisztikai Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hendrik Viktória Tematikus szállodák. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hendrik Viktória Tematikus szállodák - Titkosítási kérelem. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Herczeg Máté A Visegrádi Négyek gazdasági krízise és kezelésére tett kísérletek. Külkereskedelmi Kar.

Herczeg Máté A Visegrádi Négyek gazdasági krízise és kezelésére tett kísérletek. Külkereskedelmi Kar.

Hermann Viktor Modern oktatási módszerek hatékonysága a mai középiskolás fiatalok körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hettinger Noémi Interkulturális kihívások megjelenése és kezelése, valamint a kultúrák közötti együttműködés vizsgálata egy multinacionális vállalat kontextusában. Külkereskedelmi Kar.

Hetzmann Edit Magyarországi FMCG - vállalatok marketingtevékenységének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hetényi Márton Piroskák és Farkasok. Az orvoslátogatás, mint értékesítési rendszer vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Hetényi Péter Soma A minőségmenedzsment szerepe a Medicor Elektronika Zrt. működésében és eredményességében. Külkereskedelmi Kar.

Hetényi Ádám Mátrixrendszerek a Continental gyáraiban. Külkereskedelmi Kar.

Hidvégi Orsolya Vállalati felelősségvállalás az Exxon Valdez olajkatasztrófa környezeti, gazdasági és társadalmi hatásának bemutatásával. Külkereskedelmi Kar.

Holló Réka Katalin Egy leendő mezőgazdasági vállalkozás alapítása és piaci bevezetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Holán Balázs A HÁZTARTÁSI GÉPEK KERESKEDELME ÉS A KÖRNYEZETTUDATOS GONDOLKODÁSMÓD KAPCSOLATA FÓKUSZBAN A HŰTŐSZEKRÉNYEK ÉS A PORSZÍVOK. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Adrienn A LENT-EXPERT Bt. tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Bence Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Dorina A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Dániel Anyagmozgató rendszerek flottamenedzsment megoldásainak bevezetésének hatása a mudára. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Dávid A kézműves sörfőzés helyzete Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Enikő Hogyan alapítsunk céget (Avagy ötlettől a megvalósításig). Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Evelin Celldömölk szerepe a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Ferenc A gazdasági kamarák szerepe és feladatai a szakképzésben, különös tekintettel Jász-Nagykun-Szolnok megyére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Gerda Hungarikumok a köztudatban és a turisztikai kínálatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Gáborné Nyelvtanulási és szakmai teljesítmények, valamint a külföldi munkavállalási kedv kapcsolata kereskedelmi és vendéglátóipari szakképző iskolások körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Karina A Menedzser Praxis Kiadó marketingkommunikációs megjelenéseinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Kinga Az akkreditív jelene és jövője. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Kornél Tagállami szuverenitás változása az európai integráció tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Krisztina Patikaláncok fejlődési útjának elemzése a Sanofi Zrt. - n keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Krisztina Mária TARAVIS Kft. önköltség számítási gyakorlata és értékelése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Laura Banqueting a Corinthia Hotel Budapest példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Lilla A Sisi imázs szerepe a turizmusban Magyarországon és Ausztriában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Lilla A kiszolgálási színvonal vizsgálata MOL Nyrt. Csepel logisztikai telepen. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Lídia Felvásárlástól az értékesítésig a Cargill Magyarország Zrt-nél. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Nikolett A Jó Állam születésének útján: területi közigazgatási reform, ahogy az állampolgárok látják – fókuszban a Nyugat-dunántúli régió. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Pálma Hévíz változó idegenforgalmi kereslete és ennek megfelelő fejlesztési stratégiák bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Rebeka Elektronikus könyv olvasási preferenciák, a termékélmény a hagyományos és az elektronikus könyv tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Renáta Az átalakulás számviteli feladatai a Zala Volán Közlekedési Zrt. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Réka Adóelkerülések hatása a gazdaságra, és az ellenük folyó küzdelem nemzeti és nemzetközi szinten. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Réka Nemzetközi virágkereskedelem a fenntartható fejlődés jegyében. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Róbert Vállalati számlavezetési kínálat az OTP Bank Nyrt. vállalati ügyfelei számára. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg. (Kéziratban)

Horváth Tünde A logisztikai szolgáltalás színvonalának mérése a Henkel Magyarország Kft-nél : A logisztikai szolgáltatás színvonalának vevői elégedettségre gyakorolt hatásai. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Veronika A kintlévőségek kezelése, elemzése az Uniriv Ipari és Kereskedelmi Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Zsolt Média hatása a gyerekekre. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Zsolt Olivér A magyarországi és a nemzetközi halfogyasztási szokások összehasonlítása, valamint belföldi felhasználás a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Zsuzsanna Eszter Fogyasztói szokások és információkeresési változások a turizmusban az Európai Unió egyes országainak viszonylatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Ábel Jakab The Relationship of the Economy and the Healthcare System in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Ákos Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Andrea A Robert Bosch KFt. új pénzügyi projektjei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Brigitta Mónika Az elektronikus kereskedelem jövője. A B2C megjelenési forma az Európai Unió három tagországában. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Krisztián Economic importance of coffee culture through catering businesses. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Mónika Oroszország külpolitikája a posztszovjet utódállamok irányába, különös tekintettel a Transzkaukázus országaira. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Szilvia A római kori emlékek turisztikai hasznosítása Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Tímea Az Európai Unió migrációs politikája és Magyarország menekültügyi szerepvállalása. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Virág Viola Harc a fiatalokért : Marketingkutatás a fiatalok körében a Rossmann Drogéria és a Rossmann kereskedelmi márkáinak népszerűsítése érdekében. Külkereskedelmi Kar.

Horváthy Dániel Az elektromos gépjárművek világa és a japán autóipar. Külkereskedelmi Kar.

Hovanyecz Lilla Történelmi emlékhelyek és építészeti remekek, mint turisztikai vonzerők az USA belföldi turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hrankai Petra A köznevelési intézmények fenntartói feladatának állami átvétele. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hrisztov Stefan Uticél Európa közepe, avagy barangolás Szlovákia gasztronómiájában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Huczek Alexandra (2015) Külkereskedelmi anomáliák a nemzetközi gyakorlatban/A Vodafone-nál, mint Shared Service Centernél felmerülő számlázási kihívások. Külkereskedelmi Kar.

Hulman Roland A budapesti közösségi közlekedés idegenforgalommal is kapcsolatos fejlesztései. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hunyadi Zsófia Budapesti és vidéki szállodák honlapjainak összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Huszerl Bence Les innovations d'Apple dans le domaine des produits et du marketing. Külkereskedelmi Kar.

Huszti Virág A Nyugat-Balkán országai az Európai Unió kapujában. "Bővítési fáradtság" vagy újabb csatlakozási hullám? Külkereskedelmi Kar.

Huszár Mátyás Krisztián Az Európai Unió kapcsolata Ukrajnával. Célok és kilátások az ukrán válság tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Huszár Péter A magyar szakképzési rendszer átalakulásának dilemmái (Az Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és a Gundel Károly Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakiskola tapasztalatai figyelembevételével). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hutvágner-Végh Ramóna A BM HEROS Javító, Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. környezetvédelmi-, illetve hulladékkezelési tevékenységének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hámori Mátyás Az elektronikus kereskedelem bemutatása az Amazon példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Héjja László Take-over processes in franchise systems in the hospitality industry. Külkereskedelmi Kar.

Hénap Zsolt András A www.sportmindig.hu weboldal marketingterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hüse Réka Sokszínűség a munkahelyen. Külkereskedelmi Kar.

I

Ignácz Barbara A Várkert Bazár rendezvényei és szerepe a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ignéczi Bettina A kontrolling és szerepe a vállalati teljesítményben egy acélipari kkv-nál. Külkereskedelmi Kar.

Iharos Mónika A forintosítás marketing eszközei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ihász Diána Dóra Bonduelle "A mi zöldségesünk" hűségprogram - Avagy a lojalitásprogramok hatékonysága zöldségkonzerv kategóriában. Külkereskedelmi Kar.

Ihász Szilvia Turisztikai szolgáltatások, ökoturisztikai programok elemzése a Balaton-felvidéki Nemzeti Park és az olasz Gran Paradiso Nemzeti Park összevetésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Illés Anita Dóra A Budapest környéki kastélyok turisztikai hasznosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Illés Bernadett A válás hatása a felnőttkori továbbtanulásra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Illésy Katalin Egy szingapúri időalapú kávézó marketingtevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ilosvay Viktória Jutalom utazás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ilyés Levente László Lehet-e Magyarországon húzóágazat a mezőgazdaság? Külkereskedelmi Kar.

Ilyés Evelin Nők vezetői szerepben a BT példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Imre Eszter Panaszszituáció kezelése a Sofitel Budapest szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Imre Ivett Nikolett Hulladékgazdálkodás gyakorlata az EU tagállam Magyarországon 2014-ben összevetés: Az Európai Unió irányelveinek megvalósítása a hazai környezetben. Külkereskedelmi Kar.

Imre Ádám A Balaton mint márka fejlesztési lehetőségei és korlátai. Külkereskedelmi Kar.

Incefi Réka Lannathai étkezési szokások és a thaiföldi ételek térhódítása a hazai piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Incze Farkas Szilveszter A magyar adórendszer egyes jellemzői és kapcsolata a feketegazdasággal. Külkereskedelmi Kar.

Iván Bernadett Egy győri autóipari logisztikai szolgáltató cég raktárának optimalizálása. Külkereskedelmi Kar.

Iváncsevits Gábor A 7 tényezős marketing-mix bemutatása a Chevrolet márka példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Jakab Cintia A telekommunikációs cégek üzeneteinek változásai - A Magyar Telekom pozícionálása az elmúlt 20 évben. Külkereskedelmi Kar.

Jakab Gergely Az online és közösségi médiatevékenységek szerepe a szállodák marketing tevékenységében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jakab Klaudia Egri kistérség turizmusának lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jakab Martina Potential facilities of Dunabogdány in tourism and hospitality. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jakab Máté Sportfinanszírozás- vizsgálódás a kosárlabda sportágban Mi változott meg kardinálisan a 2011-es látványsportokat támogató törvény bevezetésével. Külkereskedelmi Kar.

Jancsovics Kata A Six Sigma alkalmazása az informatikában. Az IT-Services Kft egyik hatékonyságnövelő projektje. Külkereskedelmi Kar.

Jankura Borka Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jegesi Jácint A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközép- és Szakiskola fennállásának története és képzési rendszere napjainkig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jován Annamária A budapesti kávéházak története. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Anna Titanilla Egy vállalkozás alapításának gazdálkodási folyamatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Balázs A Pizza Forte marketingstratégiája és marketingkommunikációs eszközeinek bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Juhász Dóra Lilla A banki kereskedelemfinanszírozás háttere és gyakorlata. Külkereskedelmi Kar.

Juhász Fruzsina A futógálák hatása a magyar turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Nóra A Milka csokoládé marketingkommunikációs tevékenysége és annak elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Juhász Veronika Egységes Pilis-Börzsöny Zöld Régió létrehozása az ökoturizmus fejlesztésével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Viktória Russian impact and potential in the Hungarian medical tourism market. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Zsófia A véleményvezérek szerepe egy új márka kommunikációjában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Laura A kis- és középvállalkozások nemzetközivé válásának uniós és állami támogatása Spanyolországban és Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Juhász Réka Kína piaci térhódítása különös tekintettel a magyar gyógyászati segédeszközöket forgalmazó kis- és középvállalkozásokra. Külkereskedelmi Kar.

Jurecska Zsanett Bernadett Gyűjtőszállítmányozás megszervezése az Alcoa-Köfém Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Jurmann Alexandra Hilton Budapest versenyképességének javítása a marketing és minőségügy együttes alkalmazásával. Külkereskedelmi Kar.

Juszt Fanni Marketing a Facebookon gyakorlatának bemutatása a UPC Magyarország tevékenységén kereszül. Külkereskedelmi Kar.

Juszt Réka Interrelationship between Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Ltd. and Kecskemét - Economic, cultural and social development of the city. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jánoki Evelin Az új közmenedzsment térhódítása hazánkban – fókuszban a közigazgatási teljesítménymérési gyakorlat. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Jánossy Edit Új-Zéland a maorik földje, a kiwik országa. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jékli Kitti A Gyógyturizmus szerepe a hazai idegenforgalomban azon belül Egerben és a szomszédos Gyógyvizek Völgyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jónás Dorottya Klára Egy könyvkereskedelmi vállalkozás áruforgalmi tevékenységének elemzése (A magyar könyvpiac helyzete,különös tekintettel az Ulpius-ház csődközeli állapotára). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jónás Endre A kínai gazdasági növekedés lassulásának okai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Józsa Adrienn A szolgáltatótevékenység hatékonyságának növelése az IT Services nemzetközi gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Józsa László Áruátvétel folyamata a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. bicskei logisztikai központjában. Külkereskedelmi Kar.

K

Kaczorné Zelenyánszky Anna A Kika Lakberendezési Kft. marketing tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kahancz Erika A Hotel City Inn**** versenyképességi tényezői. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kaja Kitty Egy tervezett új ásványvíz márka piacának, versenytársainak elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kalamár Bettina A nonprofit gazdasági társaságok számviteli sajátosságainak bemutatása a Tankuckó Egyházi Intézmény példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kalapos Bence A CukorLabor marketingtevékenységének bemutatása, avagy a kisvállalati marketing. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kalapos Nanett Brüsszel szabadidős és kulturális turizmusa. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kalicz Viktória Férfi és női sztereotípiák megjelenése a reklámokban. Külkereskedelmi Kar.

Kalmár Dóra Diétás igények napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kalmár Brigitta Munka és család egyensúlya a Robert Bosch Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Kalocsai Tibor Duális szakképzési rendszer hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kaluzsnyi Debóra A karizma és a sikeres vezetés relációja. Külkereskedelmi Kar.

Kalán Abigél Anikó Logisztikai folyamatok elemzése a Vibracoustic CV Air Springs Magyarország Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Kaminszky Réka Az Őrség turisztikai imázsvizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kamondi Flóra Költségelszámolás, önköltségszámítás a Szabadics Zrt. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kantár Bence A Maybelline New York márka piacrész növelésének stratégiája Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kanyok Imre Sport PR, sportmarketing, szponzorálás - A sportmenedzserek munkája -. Külkereskedelmi Kar.

Kanász-Nagy Péter A Magyar Posta marketinglehetőségei a lakossági ügyfelek befolyásolására a csomagküldő szolgáltató kiválasztásánál. Külkereskedelmi Kar.

Kapitány Gábor A Teqball bevezetése Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Kapás Nikolett Két hetes gyógytúra szervezése az Észak-alföldi régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Karajz Zsófia Az online szájreklám hatása a döntéshozatali folyamatra a szállodaiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kardos Gergely Beszámoló a Zugló Televíziónál eltöltött szakmai gyakorlatomról. Külkereskedelmi Kar.

Kardos Norbert Értékesítési módok és formák a Kempinski Hotel Corvinus éttermében, az ÉS Bisztróban, hatásuk az üzemeltetési színvonalra és a jövedelmezőségre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Karmacsi Fanni A Facebook tündöklése és "hanyatlása". Külkereskedelmi Kar.

Karsai Bence The situation of Fair Trade in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Karsai Dóra A világvásárló, mint fogyasztótípus sajátosságai és döntéspszichológiája a travel retail szegmensen belül. Külkereskedelmi Kar.

Karsai Gergely Kerékpár-út avagy A ROSE Versand GmbH ellátási rendszerének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kassai Diána Marketing activities of Porcellino Ristorante. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kaszás Eszter Logisztikai szolgáltatások beszerzési folyamatának elemzése a Bosch cégcsoport gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Katafay Kinga A magyar víziközmű ágazat szabályozása és annak hatásai a Zalavíz Zrt. perspektívájából. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kathi Renáta Online marketingkommunikáció a vállalat működésében. Külkereskedelmi Kar.

Katona Diána Olvasási szokások változása a generációk vonatkozásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Katona Orsolya A Snowattack Sí, Snowboard és Zenei Fesztivál marketingkommunikációja. Külkereskedelmi Kar.

Katona Zsófia Preservation of domestic World Heritage Sites by introducing Hollókő and Hortobágy. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kaynov Illya Anglia Network Europe: What factors lead to the successful expansion of Anglia Network in Ukraine. Külkereskedelmi Kar.

Kelemen Balázs Sándor Németország Észak- Rajna-Vesztfália tartományának társadalmi és gazdasági elemzése a gazdasági- és pénzügyi válság tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Kelemen Erzsébet Nyíregyházi Szc Teleki Blanka Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma szakmai oktatási színvonalának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kelemen Kinga A Hotel Mercure Budapest City Center szálloda rendezvénytevékenységének bemutatása, kitelepüléssel járó partnerparti példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kelemen Lili Mobilmarketing mint új kommunikációs eszköz. Külkereskedelmi Kar.

Kelemen Henrietta A telekommunikációs vállalatok felelősségvállalása Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Kemenesi Balázs Das Konzept eines islamfreundlichen Hotels. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kenesei Viktor László Pénzforgalmi elszámolás bemutatása az áfa fizetési rendszerben a P & ZS Kft.-n keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kerecsen Gábor A Fed monetáris politikája a válságban és ennek hatása az amerikai tőzsdeindexre. Külkereskedelmi Kar.

Kerek-Alföldi Éva Angéla GPS navigáció és okostelefonokon megjeleníthető alkalmazások szerepe a hazai turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kerekes Krisztina Műemlék épületek turisztikai hasznosítása szálláshelyként Magyarországon és Spanyolországban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kerekes Nóra Gabriella A Kristinus Borbirtok bevezetése a magyar piacra - Az Ax wine (e)motion arculatváltása. Külkereskedelmi Kar.

Kerepesi Anikó Életünk csodája: A tojás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kerese Kitti A szervezeti kultúra és a minőségmenedzsment összefüggéseinek vizsgálata a Zalavíz Zrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Keresztes Dóra What are the causes of the euro crisis? Külkereskedelmi Kar.

Kerezsi Dóra A Bock borászat és gasztronómiai tevékenység bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kertai Regina Az orosz külpolitika néhány kérdése az elmúlt másfél évtizedben, különös tekintettel az orosz-ukrán viszonyra. Külkereskedelmi Kar.

Kerti Anna Multifaceted Hungary - Developing and rebranding the country image based on segmentation. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kertész Márton A Zara vállalat termékeinek és az üzletekben vásárlók vásárlói szokásainak vizsgálata Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Keszeg Ádám Egy webáruház mérhetőségének fontossága és a legújabb online hirdetési platformok bemutatása a Taskam.hu webshopon keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Keszte Péter Északnyugat-Dunántúl turisztikai imázsának és a régió versenyképességének alakulása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Keszthelyi Alexandra A disztribúciós logisztika elemzése egy multinacionális vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Király Alida Online hírnévmenedzsment a magyar könnyűzene világában. Külkereskedelmi Kar.

Király Réka A közösségi médiumok retorikai sajátosságai. Külkereskedelmi Kar.

Király Szabolcs A Schenker Kft. szállítmányozási tevékenységének megszervezése és kivitelezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Király Ágota A művelődési és kulturális igény fejlesztési lehetőségei felnőttkorban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Király Éva A "Z" generáció preferenciái a munka világában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Király László A Danubius Zrt. Hévízi Szállodák komplex elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kis Brigitta A minőségileg megalapozott munkavégzés hatása a termékselejt csökkentésére a Budaval Zrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Kis György Magyarország és a Koreai Köztársaság kapcsolatainak elmúlt 10 éve. Külkereskedelmi Kar.

Kis Géza Európai állampolgárság fogalmának bemutatása angliai munkavállaláson keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Kis Tamás Kulturális különbségek, mint a nemzetközi lehetőségeket meghatározó tényezők a logisztikában. Külkereskedelmi Kar.

Kisdéry Boglárka A Hungexpo Zrt. által szervezett kiállítások és egyéb rendezvények elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Barbara Az online személyes márkaépítés. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Barnabás Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Bettina A Generali Biztosító Zrt. képviseleti rendszerének marketing elemei és a velük történő kommunikáció. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Boglárka Benchmarking a rendezvényszervezésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Csilla Nikolett Árufuvarozási és szállítmányozási feladatok elemzése a Rail Cargo Terminal - BILK Zrt-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Dávid Fernidánd A tengeri olajszállítmányozás kötbérrendszerének optimalizációs lehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Dávid Zsolt A Parti sétány vendégház keresőmarketing terve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Enikő A Prodiák Iskolaszövetkezet és a Robert Bosch Elektronika Kft. közötti partnerkapcsolat. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Evelin Testvérvárosi kapcsolatok bemutatása az "Európa a polgárokért" program keretében. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Fanni The analysis of the current digital marketing activities of SugarTrends. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Felícia Az ISO/TS 16949 szabvány alkalmazásának hatásai az innovatív vállalkozásfejlesztésre a Magnetec- Ungarn Kft.-nél, az MB-420,-421 termékekre vonatkozóan. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Gergely Globalisation and development gap between nations. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Gergő Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Judit Lilla Az euró bevezetése a Baltikumban. Külkereskedelmi Kar.

Kiss János Merre tovább száraztésztapiac, avagy milyen marketing és értékesítési lehetőségek kínálkoznak a növekedésre a Mary-Ker Pasta Kft. példáján keresztül bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Kata A hálózatok vizsgálata a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Katalin Kastélyhasznosítás Győr-Moson-Sopron megyében konkrét példákon keresztül, kiemelt tekintettel a turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Katalin Szállodában előforduló kommunikációs helyzetek és protokoll elvárások az InterContinental Budapest példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Levente Az innováció, fejlesztés jelentősége, eredményeinek hatásvizsgálata a Tatár Pékség KFT. tevékenységében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Luca Zsuzsanna A felelős Szerencsejáték Zrt. társadalmi megítélése. Külkereskedelmi Kar.

Kiss László Üzletkötés amerikai partnerrel, avagy a kulturális különbségek és tárgyalástechnikai sajátosságok. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Melanie A budapesti és drezdai Art'otel összehasonlító elemzése az F&B részlegre fókuszálva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Máté János Hatékony együttműködés a globális értékláncban : A GS12. váltóvezérlő termékcsalád relokációs esettanulmánya. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Noémi Budapest ékszerdobozai A boutique, design és lifestyle hotelek kialakulása, elterjedése és népszerűsége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Nándor A Sziget Fesztivál kultúraközvetítő szerepe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Nóra Egy vállalkozás környezetének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss RIchárd Az Everengine Kft online marketingkommunikációja. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Roxána Nem melegkonyhás vendéglátóipari üzletek piaci pozíciója, működésük és gazdálkodásuk bemutatása konkrét példákon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Zoltán Better participation and conversion of Hungarian prospects in the life of a B2B trading platform. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Zseraldina A roma kultúra megjelenése és annak lehetőségei a turizmusban Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Zsófia Hamburg és Magyarország társadalmi-gazdasági kapcsolatrendszere. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Henrietta A Front Office rendszerek bemutatása, konkrét szállodai példákon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Zsófia Hogyan kóstoljunk bort? Vakon kóstolás – szubjektív, avagy objektív? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiszel Edina A cafetéria rendszer helye és szerepe a munkavállalók ösztönzésében. Külkereskedelmi Kar.

Kizman Enikő A szállodai beruházás megtérülésének vizsgálata a Club Thermál Kastélyon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Klotz Tamás Montenegró, mint turisztikai desztináció elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Koch Fruzsina A hazai lakossági sportturizmus jelene és jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kocsis Andrea Angéla A glutén- és laktózmentes sütemények értékesítési nehézségei a budapesti NoGlu Cukrászdában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kocsis Diána A GROUPAMA ARÉNA BEMUTATÁSA A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS SZEMPONTJAI SZERINT. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kocsis Laura Az arany keresletét és kínálatát befolyásoló tényezők és azok változásai a XXI. században. Külkereskedelmi Kar.

Kocsisné Szakmári Zsuzsanna A Devecseri Agrokémiai Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kocsy Anett Vendéglátóipari egység profilváltásának oka, lehetőségének, piaci pozíciójának vizsgálata és elemzése a Palace Café & Restaurant példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kocsó Dániel A Nilfisk-Advance Kft. beszerzési folyamatainak megtervezése és kivitelezési feladatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kohut Attila Online szerencsejátékok helyzete Magyarországon, kitekintés a nemzetközi piacra. Külkereskedelmi Kar.

Kohán Gergely A Váci NKSE sportkommunikációs tevékenységének vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Koishi Toru Effectiveness of the Buddhism for solving conflicts in the modern world. Külkereskedelmi Kar.

Kokavecz Petra Danubius Hotel szállodalánc működése konkrét példákon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Koleszár Amanda Konferenciák marketingtevékenységének bemutatása a GLC Europe 3rd Annual HR Minds Fórum konferenciáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Kollár Erika Transzferárazás a gyakorlatban. Külkereskedelmi Kar.

Kolocz Ivett A fesztiválok helyzete és turizmust formáló hatása a Veszprémi kistérségben a VeszprémFest példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kolomen Viktória A gazdasági társaságok alakulásának számviteli feladatai a Tabak Bt. dohánybolt példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kolonics Nóra A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi kar hallgatóinak folyadékfogyasztási szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kolonusz Éva Berlin mint turisztikai és befektetői célpont. Külkereskedelmi Kar.

Koltai Efraim A viking hagyaték nyomában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Komornik Nóra Mónika Nők szerepkonfliktusai, munkavállalási dilemmái. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Komáromi Lili The Marketing of the Hungarian Government Securities. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Koncsár Tamás A Schönherz Iskolaszövetkezet stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Koncz Katalin Maglód a rendezvények tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kondor Krisztián A vasárnapi zárva tartás jogi szabályozásának hatása a magyar gazdaságra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kondákor Dániel Turizmus Desztináció Menedzsment és turizmusfejlesztés a Dunakanyarban 2015-2020, vagyis a Dunakanyar, a magyar Dél-Tirol turizmusrendszer és vonzerő fejlesztési programja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kongsaysak Vanda Katalin Egy multinacionális vállalat belső kommunikációjának elemzése - Computacenter Services Kft. Külkereskedelmi Kar.

Konrád Krisztián Magyarország energiapolitikájának alakulása és befolyásoló tényezői. Külkereskedelmi Kar.

Kontra Kitti Fogyatékkal élők oktatása és támogatása Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kopka Erzsébet Der Einsatz der DMAIC Methode zur Qualitätssteigerung in einem Unternehmen fokussiert auf Lagerwirtschaft. Külkereskedelmi Kar.

Koppányi Dorina A hamisított termékek kereskedelme - új tendenciák és globális kihívások. Külkereskedelmi Kar.

Kops-Gonda Zsófia The EU's common foreign policy /CFSP/ and common defence policy /CSDP/. Külkereskedelmi Kar.

Korcsmáros Dóra DIE FERNÖSTLICHE KÜCHE: Essgewohnheiten und ihre Erscheinungen in Ungarn. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kormos Laura Rendezvényi vendéglátás sajátosságainak bemutatása a Boscolo Budapest Hotel alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Korsós Balázs Mikro vállalatok informatikai hálózati kialakításának sajátosságai. Külkereskedelmi Kar.

Koshkina Alena „Az orosz-magyar kapcsolatok az elmúlt 20 évben". Külkereskedelmi Kar.

Kosztyán Zsanett Pénzmosás a kereskedelmi ügyleteken keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Adrienn Társult önkormányzatok vagyongazdálkodásának bemutatása Babosdöbréte, Böde és Hottó példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Adrienn A kis- és középvállalkozások társadalmi felelősségvállalása- Cellspan Kft. CSR tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Alex Zsolt Egy fiatal gazda pályázat bemutatása esettanulmányon keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Alexandra Hűtött áruk szállításának veszélyei és lehetőségei a magyar húsexportban egy hajóstársaság szemszögéből. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Amelita A Generációváltás aktuális kérdései a Kis- és Középvállalkozások területén /Konkrét családi vállalkozások példáján keresztül/. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Andrea A Sziget fesztivál ország-és városimázs építő szerepe. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Anikó Első projektem és a hozzá vezető út. Külkereskedelmi Kar. (Kéziratban)

Kovács Attila A Best Western Hotel Hungaria karbantartási - műszaki tevékenységének komplex elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Bence A Bors napilap újságírója. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Bálint Developing a tool for tracking customer satisfaction of DNA United Forwarders B.V. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Dorottya Hogyan legyünk városiak költözés nélkül? – avagy a várossá nyilvánítás folyamatának bemutatása Jánosháza példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Dorottya Lilla Le plan de développement de la communication interne dans la zone Europe Centrale du groupe Bonduelle. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Dzsenifer Gasztronómiai szokások vizsgálata különböző vallási kultúrákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Edina Arany-e mind, ami fénylik? A magyar főváros imázsának vizsgálata a tartósan Budapesten élő külföldiek és a külföldi turisták körében, valamint annak összevetése a Magyar Turizmus Zrt. imázs- és márkaépítési törekvéseivel Konzulens: Készítette: Dr. Jancsik. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Fanni Életmentő berendezések szerviz logisztikájának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Gabriella Magyarországi szállodák vagyoni, jövedelmi és pénzügyi helyzetének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács István Károly Játék a határokkal, avagy a Borders Of Byzantium zenekar marketing terve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Kinga Logisztikai projektek környezettudatos megvalósítása az Audi Hungaria Motor Kft. járműgyárában. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Krisztina A belső kommunikáció eszközei és azok hatékonysága, motivációs szerepe a Vodafone Magyarországnál. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Lilla Júlia Olaszország külgazdasági kapcsolatrendszere és annak változásai a válság hatására, különös tekintettel a mediterrán államokkal való kapcsolatra. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Nóra Választási kampányok a web 2.0 világában. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Roland Online fizetési felületek. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Réka A termékfelelősség gyakorlatának bemutatása a fogyasztói kultúra tekintetében és a Robert Bosch Kft. példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Róbert Szilárd Az eljárások dokumentációja az ISO szabvány alapján. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Szabolcs Pál Keszthely turisztikai brand-jének revitalizációja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Viktória A Magyar Telekom Nyrt. minőségirányítási rendszereinek bemutatása és fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Viktória A kínai import folyamatának vizsgálata és elemzése a Telenor Magyarország Zrt. egy beszállítóján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Zoltán Digitális fényképezőgépek áruismereti sajátosságai és oktatása szakkör keretében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Zoltán László A magyar nyugdíjrendszer kihívásai és az azokra adható válaszok. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Zsófia EKAER – avagy az elmúlt évtizedek legnagyobb kihívása az ellátási lánc szereplői számára. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Ágnes Az egészségügyi közbeszerzések szabályozása és gyakorlati tapasztalatai. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Árpád A Human Operator Munkaügyi és Személyzeti Szolgáltató Zrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Evelin Az új logisztikai koncepció hatásának vizsglata a JIT típusú alapanyagok ellátási rendszerére a Bosch Power Tool Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Júlia Hargita megye szállodapiacának komplex elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Krisztina A különböző generációk karriertervei : Léteznek-e Magyarországon generációs különbségek munkaerőpiaci elvárásokkal kapcsolatosan. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Mónika Formális és non-formális tanulási lehetőségek az Iparművészeti Múzeum példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Mónika A szállodák tűzvédelmének műszaki és gazdaságossági jellemzői. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Orsolya A Front Office és a Housekeeping kapcsolatának komplex elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Szilvia Gréta AZ ELŐFORDULÓ KOMMUNIKÁCIÓS HELYZETEK, ETIKETT ÉS PROTOKOLL ELVÁRÁSOK KOMPLEX VIZSGÁLATA A HOTEL AQUARELL****-BEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács-Szabó Ildikó A marketinglogisztikai rendszer megvalósulása az ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Kovácsik Enikő Adócsalás és adóelkerülés az általános forgalmi adó rendszerében, ezek visszaszorítására bevezetett és javasolt módszerek. Külkereskedelmi Kar.

Kozma Kitti Az útdíj számítás során felmerülő problémák elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Kozma Zsófia Eszter Comprehensive analysis of health oriented sport events in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kozma Ádám PC Union Trade Kft. online marketingkommunikációjának fejlesztése és webes értékesítésének növelése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Krajer Alexandra Az IT Services Hungary Kft. Integrált minőségügyi rendszerének, valamint minőség- és szolgáltatásmenedzsmentjének bemutatása, elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Krakkó Tünde Szolgáltatás fejlesztés a Pető Apartmanházban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Krekó Noémi What is the secret behind the success of the “New-wave” Specialty Coffee places in Budapest? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kristó Anett Az Inox Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Kft készletgazdálkodásának vizsgálata az elfekvő termékekre vonatkozóan. Külkereskedelmi Kar.

Kristóf Melinda Öngondoskodási lehetőségek a Budapest Banknál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Krizsán Mária Verseny a hazai sütőiparban, a Félegyházi Pékség marketingstratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Kruchió Dorina Egy esküvőszervező vállalkozás üzleti stratégiájának felállítása. Külkereskedelmi Kar.

Krékity Balázs Az öncenzúra jelensége, különös tekintettel a rendszerváltás utáni Magyarország sajtójára. Külkereskedelmi Kar.

Kucerová Anikó Szlovákia kulturális turisztikai kínálatának bemutatása a magyar történelemhez kapcsolódó vonzerők és turisztikai látványosságokon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kudrjavcev Sándor Az e-commerce világa az internetes vásárlási szokások. Külkereskedelmi Kar.

Kuklis Benjamin MICE termékcsoport eredményessége egy utazási irodán belül - Carlson Wagonlit Travel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kukuts Adrienn TDM szervezet szerepe a Velencei-tónál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kulcsár Adél A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet kis- és középvállalkozó ügyfeleinek elégedettség mérése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kuli Valentina Az elmúlt 5 évben Magyarországon előfordult szalmonellózisok elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kun Dániel Bence Iparági összehasonlító elemzés a Panalpina Magyarország Kft. szállítmányozó vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Kuna Zoltán A szállodai Revenue Management. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kuncsik Katalin Gyógyszerpiaci sajátosságok a Q Pharma Kft. példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Kungl Mihály Ádám Környezetbarát fejlesztési trendek és fogyasztói szokások elemzése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kunos Ádám Péter A technikai elemzéses kereskedési technika összehasonlítása a buy and hold stratégiával és a lekötött betétek hozamával. Külkereskedelmi Kar.

Kurbel Andrea "Good to great" Ügyfélszolgálati rendszer kiépítése a DGF-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kurczina Gabriella A Lidl Magyarország tevékenységének elemzése kereskedelmi és marketing szempontból. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kurucz Alexandra Fenntarthatóság a vendéglátásban, különös tekintettel a zöld éttermekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kuszbel Viktória Energiahatékonyság vizsgálata egy konkrét lakás esetében - fókuszban az áram és a földgázfogyasztás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kutas Zsuzsanna Az ECL franciaországi bevezetése. Külkereskedelmi Kar.

Kutfej Imola Edit A Magyar Telekom válságkommunikációja az Origó-ügy bemutatásán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Kuti Beáta Az INTERFA Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kádár Csilla Orsolya A fedezetlenné váló lízing ügyletek fizetési hajlandóságának javítása a lean menedzsment eszközeivel. Külkereskedelmi Kar.

Kádár Dániel Egy kereskedelmi vállalkozás létrehozása és müködésének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kádár Vanda Online ruhavásárlási szokások vizsgálata korreláció- és regressziószámítással. Külkereskedelmi Kar.

Kádár Krisztina Réka Reklámadó, mint diverzáns tényező az RTL csoport kommunikációs stratégiájában. Külkereskedelmi Kar.

Kálló Enikő L'Oréal Paris termékekkel kapcsolatos elégedettség és lojalitás vizgsálata. Külkereskedelmi Kar.

Kálló Henrietta Logisztikai szolgáltatók fejlesztésének bemutatása a Robert Bosch európai logisztikai központjának példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Kálmán Kinga Ösztönözhetik-e a szállodák vendégeiket a környezettudatosságra? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kámán Katalin A termelés folyamata és anyag nyomonkövetési rendszere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kántor Fruzsina Az egészségpénztárak szerepe és gazdasági helyzete Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Kánvási Szilvia A Visegrádi Négyek gazdasága a rendszerváltástól napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

Kárnics Kata Emlékhelyek és emlékmúzeumok változó szerepe a turisztikai kínálatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kárpáti Eszter Az egészségtudatos táplálkozás szerepe a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégkörében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kárpáti Sziszka The role of the social media in film-induced touristic attractions in experience economy. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kátai Beáta Anna A kooperatív tanítás a HÍD Programban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kátai Bianka Heijunka rendszer készletgazdálkodási elemzése a Continental Automotive Hungary Kft. Hibrid üzletágában. Külkereskedelmi Kar.

Kékvölgyi Anita AVON - Vállalat a nőkért. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kézér Nóra Magas színvonalú vendéglátóhelyek a hazai turisztikai piacon (A POSH minőségi drinkbár tervezése és üzemeltetése). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kóbor Petra A Startapro.hu marketingstratégiájának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kóczon Viktor A pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kónya Kinga Tehetséggondozás a médiában és zenében. Külkereskedelmi Kar.

Kónya Márton Az EU közös védelempolitikájának (CSDP) gazdasági tartalma, perspektívái. Külkereskedelmi Kar.

Kósa Gabriella (2015) Az iszlám és a zsidó kultúra konyhája Budapesten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kósz Éva Katalin A hazai spa turizmus marketingtevékenységei. Külkereskedelmi Kar.

Könczöl Fanni Revivification of old Hungarian wine varieties - Already started revivals and the possible future. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Köntös Fruzsina Rendezvényszervezés a Dunán az Európa csoporttal. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Könyves Nikolett A közösségi média és a mém-elmélet térhódítása a magyarországi futballmarketingben - MLSZ kontra Trollfoci. Külkereskedelmi Kar.

Könyvné Stenger Edina A vásárolt készletekkel kapcsolatos elszámolások a MAL Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt. „f.a.” példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Körmendi Szilárd A válság hatásai az MKB Bank lakossági kihelyezéseiben, és a deviza illetve devizaalapú hitelek forintosítási folyamata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Körmendy Alexandra Budapesti borfesztiválok turisztikai vonzereje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kövér Csenge BRFK-n folyó összetett gazdasági folyamatok. Külkereskedelmi Kar.

Küsz Anna Az online szállásfoglalással kapcsolatos fogyasztói preferenciák. Külkereskedelmi Kar.

Kőrösi Annamária Melinda A duális képzési rendszerben rejlő potenciál. Külkereskedelmi Kar.

Kőrösi Kunigunda Énmárka. Külkereskedelmi Kar.

Kőszeri Virág Büfék, falatozók piaci pozíciója, működtetésüknek, jövedelmezőségüknek elemzése konkrét példán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kővágó Dániel A zenefogyasztás változásának bemutatása fogyasztási szempontból. Külkereskedelmi Kar.

Kővári Botond A Magyar Telekom Nyrt. brand menedzsmentje, céljai és eredményei. Külkereskedelmi Kar.

L

Labanc Ágnes Krisztina A Front Office elméleti és gyakorlati működése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Labundy Péter A görög gazdaság teljesítménye az integrációs tagság tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Laczi Réka Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Laczovics István IKEA Lakberendezési Kft. gazdasági elemzése a vállalkozás pénzügyi beszámolói alapján. Külkereskedelmi Kar.

Laczó Dániel Tamás A kínai beutazó turizmus egyes Európai Uniós országokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lajtos Gitta Exportösztönzés és exportösztönző rendszerek Afrikában. Külkereskedelmi Kar.

Lakatos Noémi A munkahelyi stressz hatása a jóllétre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lakatos Nóra A dolgozói elégedettség és lojalitás aspektusainak elemzése a Broadmoor Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lakner Anikó Brandek jelentősége és versenyelőnye a szállodaiparban a Danubius Hotels Group példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lampé Lilla What are the main factors that influence Vascular Venture’s sales? Külkereskedelmi Kar.

Lancz Alexandra (MALÁTA+MARKETING)/ÁR=SIKER?: Sörfogyasztási szokások és preferenciák vizsgálata a magyarországi nagykorú lakosság körében. Külkereskedelmi Kar.

Lanczkor Nikolett A Global Leading Conferences Kft. marketing tevékenysége, konferenciaszervező tevékenységének értékelő elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lantos Katalin Getting democracy right / Vázlatpontok a "sötét kor" anatómiájához. Külkereskedelmi Kar.

Lantos Krisztián A gazdaságpolitika eszköztára. Külkereskedelmi Kar.

Laposa Laura A közigazgatás helyi szintjeinek pénzügyi rendszere, a Kávási önkormányzat költségvetésének tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lapéta Dániel Rugalmas rendelésütemezési rendszerek az autóiparban (JIT, JIS és a kettő kombinációja). Külkereskedelmi Kar.

Lassú Gábor Az AIESEC Magyarország szervezeti értékeinek külső kommunikációja, stratégiai üzenetek programokon keresztül történő átadásának hatékonyság vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Leczfalvi Arianna-Renata Online szolgáltatások, kutatások kivitele a román piacra : Esettanulmány: compari.ro árösszehasonlító oldal. Külkereskedelmi Kar.

Lelkes Henriett Az újhullámos cukrászat jelene és jövője - Az Édesem Cukrászda és a Chez Dodo Macaron Manufaktúra bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lelkes Nóra Szakdolgozat. Külkereskedelmi Kar.

Lencse Zoltán Budapest gasztronómiai gyöngyszemei, különös tekintettel a Ráday utcára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lencsés Eszter A méz a természet kincse. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lencsés Rebeka A cafeteria-rendszer bemutatása a DRV Zrt. példáján keresztül, és az egyes juttatások munkavállalókra gyakorolt hatásai. Külkereskedelmi Kar.

Lendvai György Az elektromos autókban rejlő lehetőségek Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Lengyel Boglárka A transzferárazás szabályozása a nemzetközi adózásban. Külkereskedelmi Kar.

Lengyel Enikő The reaction on nutrition intolerance and allergy given by hospitality and catering industry. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lengyeltóti Szilvia A vállalkozás tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lenkei Mónika A csokoládé szerepe a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Leskó Dalma Egy új mobilszolgáltató piacra lépésének marketingstratégiája - A UPC Magyarország mobil szolgáltatásának bevezetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Leyer Dániel 30 fő - 300 termék - 3000m2 egyszobás manufaktúrától a tömegtermelésig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Limbacher Botond László A multikulturalizmus és a menekültügy helyzete a modern Ausztráliában. Külkereskedelmi Kar.

Lipták György Tradició és evolúció a magyar pezsgő készítésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lochte Vanessza Aktiv -und Naturtourismus auf dem Miniaturkontinent : Gran Canaria und ihre Naturschätze. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Losonczi Vivien Environmental problems and potential solutions – Initial demonstration of an install and a return on a renewable energy source in a hotel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lugosi Dániel The outbreak of the european debt crisis and its impact on the member states - with special regard to Spain and Greece. Külkereskedelmi Kar.

Lukács Enikő A Mária út kiemelkedő Mária kegyhelyeinek és azok vallási rendezvényeinek bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lukács Gyula A magyarországi mikro vállalkozások stratégiájának bemutatása a Kamino Kkt. példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Lukács Tamás A beszerzési folyamatok automatizálási lehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

Lukács Áron Pénzügyi folyamatok vizsgálata egy logisztikai szolgáltató vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Lukáts Éva Sóvidék turisztikai lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lukáts Krisztina A nők szerepe a munkaerő-piacon A teljesítmény, társulási és hatalmi motívumok fontosságának vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Lustyik Bernadett Mallorca turisztikai kínálatának elemzése, az odalátogató vendégkör összetételének felmérése spanyol szállodai példákon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Láng Daniella Panaszszituáció kezelése a Mercure Budapest Korona szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lángh Tímea A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

László Flóra Egy konkrét cég webshopjának elemzése, és online marketing eszközeinek fejlesztése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lázár Viktória Demand for ocean and river cruises amongst Hungarian customers – An introduction through the most popular cruise lines in Hungary, like Carnival Cruise Line and Mediterranean Shipping Cruises (for ocean cruises) and Mahart, AmaWaterways (for river cruises). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Léber Petra Nők helyzete, női jogok érvényesülése Európában. Nemi esélyegyenlőség a gazdasági és politikai döntéshozatali folyamatokban. Külkereskedelmi Kar.

Légrádi Beatrix More than a mode of transportation – vehicles having attraction or even destination function in the world and in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Légrádi Éva Az Auchan Magyarország Kft. disztribúciós rendszerének és raktározási folyamatainak vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Lénárt Bernadett A nemzetközi regionális repülőterek hasznosításának lehetőségei a sármelléki és debreceni repülőterek példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Líber Tímea Logisztikai információáramlás az RFID rendszeren keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Lóránd Norbert A Radisson Blu Béke Hotel**** superior incentive rendezvény tevékénységének bemutatása és komplex elemzése egy konkrét példán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lőcsei Krisztina Culinary Tourism – The development of gastronomic festivals in the touristic regions of Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lőrincz Nikolett Egy szállodaberuházás térségfejlesztési hatásai (Lenti kistérségben). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lőrincz Ákos A V4-ek külföldi közvetlentőkevonzó képességének alakulása a rendszerváltástól napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

Lőrincz Anna A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lőrincz Péter Nemzetközi árufuvarozás és folyamatának bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Lővei Tamás Der Vergleich von Intercontinental Budapest und David Intercontinental Tel Aviv. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Madarász Nóra Zita Az első hazai életmódcsatorna, a LifeNetwork marketingstratégiájának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Madarász Zsolt Flextronics International Kft. logisztikai ellátási lánca, felmerülő problémák és megoldásaik. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Magyar Katalin Magyarországi nemzeti parkok látogatottságának gazdasági összefüggései a hazai lakosság fogyasztási képességének tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Magyar Krisztina Kéthely Község önkormányzat társulásainak jogi elemző bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Magyar Petronella Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Magyar Zsófia A Buddha-Bar Hotel Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Magyar Dávid Veszteségmenedzsment alapjainak megteremtése egy nagyvállalat működésében. Külkereskedelmi Kar.

Magyar M. Gréta A terméklokalizáció fontossága a nemzetközi piacon, általánosságban és egy saját fejlesztésű szolgáltatás tekintetében. Külkereskedelmi Kar.

Magócs Dániel Preferált megtakarítási módok Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Majdanics Eszter A kommunikáció szerepe a természetgyógyászati reklámokban és promóciókban. Külkereskedelmi Kar.

Major Edina A siker kulcsa a reklám? Online reklámozás egy kezdő vállalkozás szemszögéből. Külkereskedelmi Kar.

Major Klaudia Zalai Szám-Váltó Könyvelő Tanácsadó Kft. tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Major Réka Gazdasági és közszervezetek kapcsolatrendszere az egyénnel a társadalmilag hatékony működés érdekében. Külkereskedelmi Kar.

Majoros Zsuzsanna EFOTT - múlt, jelen és jövő. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Majzik Nikolett Veszélyes hulladék logisztikája. Külkereskedelmi Kar.

Makai Szende Kastélyok és kúriák hasznosítási lehetőségei Kovászna megyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Makhult Márton Az internet szerepe a felnőttkori permanens művelődésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Makk Adrienn Az időskorúak művelődési lehetőségei. A zene hatása az időskorúak életére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Maksa Dániel Az EU és az USA gazdasági kapcsolatainak fejlesztése szabadkereskedelmi megállapodás útján. Külkereskedelmi Kar.

Makó Emese Nagy volumenű infrastrukturális beruházások projekt controllingja az EU-ban - Siemens esettanulmány alapján. Külkereskedelmi Kar.

Mandrik Gabriella A terek idegenforgalmi vonzereje, megjelenésük Budapest turisztikai kínálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Manner Ildikó A diák szegmens és annak vizsgálata a magyar bankok üzleti gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Maqsoudi Ali Árképzés és transzferárazás a Fordnál. Külkereskedelmi Kar.

Marcsák Debóra Az önkormányzatok társulási lehetőségei és szerepük a gyakorlatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Marencsák Noémi Successful drug launch strategy in Hungary - based on the example of Victoza. Külkereskedelmi Kar.

Markó Krisztina A trafikokat érintő koncesszió jogi szabályozása és gazdasági jelentősége. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Markó Éva Az elektronikus közbeszerzés integritásának fenntartása. Külkereskedelmi Kar.

Maros Rebeka Az IT Services Hungary Kft. környezetvédelem iránti elkötelezettsége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Marosdi Réka A multikulturalizmus kihívásai egy nemzetközi vállalatnál, különös tekintettel a magyar és amerikai kultúra közötti különbségekre. Külkereskedelmi Kar.

Marrosán Lívia Skandináv kommunikációs kampányok A H&M kampányai és PR munkássága alapján. Külkereskedelmi Kar.

Martinecz Mária Mónika Vissza nem térítendő fejlesztési célú támogatások elszámolása a Lissé Édességgyár Kft-ben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Martinov Zoltán A Zala Megyei Kormányhivatal elhelyezkedése a modern közigazgatás rendszerében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Martonfalvay Dorina A globalizáci hatása a latin-amerikai integrációk kialakulására. Az integrációs törekvések lassulásának okai és befolyása az Európával folytatott kereskedelemre. Külkereskedelmi Kar.

Maticsek Flóra Egy új szegmens, az egészségtudatos szeniorok kialakulása Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Matits Krisztina Klára Grúzia kulturális turisztikai szerepe és fejlődési potenciálja a magyar kiutaztató turizmus szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Matiz Dávid A migráció, és annak megjelenése a médiában. Külkereskedelmi Kar.

Matusek Anett The effects of destination marketing on the tourism of Hungary, with special interest on gastronomic tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Matók Lívia Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mayer Alexa Karácsonyi vállalati ünnepség szervezése és lebonyolítása a Confhotel példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mayer András A Magyar Suzuki Zrt. motorkerékpár üzletág import, export tevékenysége. Külkereskedelmi Kar.

Mayer Dóra Anna International road freight industry’s profile and its future challenges in the European Union. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mr Mayer Péter Az elektronikus számlázás hatása a vállalati cash-flow folyamatokra az AB-Inbev Magyarország Kft. példáján. Külkereskedelmi Kar.

Mayer Zsanett Egy veszprémi négycsillagos tanszálloda megvalósíthatósági tanulmánya. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mazuk Valéria Az IBUSZ bemutatása és törzsutas programjának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Maár Klaudia Minőség-és környezetközpontú irányítási rendszerek a Transdanubia Logisztikai Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Maár Luca Egy magyar és egy ausztriai létesítmény összehasonlító elemzése / A Danubius Gellért Hotel és a Kirchenwirt Gasthof összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mecsei Priszcilla Lisztérzékenyek vásárlási szokásainak bemutatása egy primer kutatás alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Medve Dániel A Sofitel Budapest Chain Bridge beszerzési folyamatainak megtervezése és kivitelezésének feladatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Megyeri Roxána Az egészségturizmus jelenléte a Közép-Dunántúli régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Melcher Bálint A budapesti ötcsillagos luxusszállodák értékesítési szolgáltatásainak marketingeszközeinek sajátosságai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Melczer Alexandra Az angliai Lake District bemutatása turisztikai szempontból. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Melts Adrienn A kereskedelmi márkák térnyerése a táplálék-kiegészítők nemzetközi piacán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mendez Eszter Az ISO 9000/2001 szabvány bevezetésének hatásai a hódmezővásárhelyi Németh László Általános Iskola és Gimnáziumban. Külkereskedelmi Kar.

Menyhei Jade Olivia Ausztrália turizmusának komplex elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Menyhárt Kornél The impact of tourism marketing on the successful tourism development of Mórahalom. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Merczel Rita Diána Menekültek a nemzetközi migrációban: Magyarország, mint tranzitország. Az "Arab Tavasz" migrációs következményei és hazánkra gyakorolt hatása, a menekültkérdés hazai kezelése. Külkereskedelmi Kar.

Meretei Márkó Milán Az Eleven Events Kft. tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Merkl Márta Zeitgenössische bildende Kunst an Veranstaltungen und Stätten der geschäftlichen Sphäre durch die Vorstellung von einem konkreten Projekt. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mernyei Eszter A charterpiac alakulása Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Meskula Melinda A Grand Hyatt Dubai szálloda egy vendéglátó egységének kritikus gazdasági elemzése és fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mester Ágnes A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból elnyerhető pályázatok számviteli elszámolása az Ice Café Szalon Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Metlágel Richárd A magyarországi pálinkapiac helyzete. Külkereskedelmi Kar.

Mezei Kinga Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mezei Krisztina Pályakezdő diplomások munkapiaci lehetőségei Magyarországon és az Európai Unió más országaiban : A jelenlegi gazdasági viszonyok, munkalehetőségek és a fenntartható életszínvonal kapcsolati tényezőinek kutatása. Külkereskedelmi Kar.

Mezőtúri Petra A görög gazdasági ágazatok potenciáljának vizsgálata a válság időszaka alatt. Külkereskedelmi Kar.

Mihalovicová Monika Szakmai gyakorlat. Külkereskedelmi Kar.

Miháldinecz Tamás István Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata vagyoni és pénzügyi helyzetének elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mihály Róbert Társadalmi felelősségvállalás a kis- és középvállalkozások életében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mihályová Kristína Az utazási motiváció és a személyiségjellemzők összefüggései. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mika László A XX. század társadalmi mozgalmai számára szimbolikussá váló lemezek. Külkereskedelmi Kar.

Miklecz Balázs A kommunikáció jelentősége a beszerzési folyamatokban. Külkereskedelmi Kar.

Miklós Krisztián Pál Let's Pizza franchise vállalkozás Magyarországon történő beindításának mérföldkövei. Külkereskedelmi Kar.

Miklós Tímea A Schneider Electric Villamossági Zrt. Zalaegerszegi Gyáregységének beszerzési folyamata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Miklós Boglárka A Vasi Aszfalt-Gép Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mikósdi Nóra Edit What marketing strategy would help the Allocacoc company to increase the sales in Hungary? Külkereskedelmi Kar.

Mindák Eszter A Fővárosi Vízművek Zrt. „Két víztisztító mű (Labugama és Kalatuwawa) rekonstrukciós munkálatainak elvégzése Srí Lankán” tárgyú projektjének bemutatása és elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Mink Bernadett A magyar-orosz külkereskedelem, különös tekintettel az agrár-és élelmiszeripari termékekre. Külkereskedelmi Kar.

Mircse Timea Melinda Helyi kistérségi vonzerők szerepe a falusi turizmus fejlesztésében, helyi hagyományok, mint idegenforgalmi vonzerők. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Miron Zsanett Az Intercontinental Budapest F&B területének működése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Misek Márk Bence A napelemes rendszerek jelene és jövője, a Get Energy Magyarország Kft. napelemes üzletágának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Miseta Fanni Minőségbiztosítás a luxus hotelek esetében, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Miszori Dóra Mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása: Mikrohitel, Inkubátorház és Üzleti tanácsadás szolgáltatások. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mladenovic Kristina A Kempinski Hoteliers since 1897 szállodacsoport magyarországi és németországi szállodájának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mladoniczki István SPAR Logisztikai központ raktározási feladatai hűtött területen. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mocsári Judit Az OTP Simple bemutatása - a fiatalok bankolási szokásainak tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Mogyoródi Fanni Az iszlám kultúra megjelenési formái a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mogyorósi Balázs Magashegyi turizmus lehetőségei Ausztriában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mogyorósi Maja A 2014-2020-as időszak regionális politikája az Európa 2020 Stratégia tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Mohr Vivien Tabutémák a Médiában. Külkereskedelmi Kar.

Mohácsi Zsófia Réka La traduction des expressions idiomatiques dans la presse économique. Külkereskedelmi Kar.

Mojzes Gergő Gasztronómia és vallás, avagy mi kerül egy keresztény család asztalára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Adrienn A cukrászipar fejlődése, a cukorpótlók jellemzése, és a diabetikus cukrászat. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Adél A KISKORÚ GYERMEKEK KÖZÉTKEZTETÉSÉNEK FEJLŐDÉSE 1989-TŐL NAPJAINKIG - A BUDAPESTI RÉGIÓ ÉS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE ÖSSZEHASONLÍTÁSA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Andrea A fogyasztói elégedettség vizsgálata az otthoni lakossági szolgáltatást igénybevevő ügyfeleken keresztül a Magyar Telekom Nyrt. példáján. Külkereskedelmi Kar.

Molnár András Der Vergleich der Gastgewerbe von Fünfseenland in Bayern und Plattensee in Ungarn. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár András Máté Turizmusfejlesztés és támogatási rendszerek, a turisztikai célra allokált Európai Uniós források felhasználásának hatékonysága Nyugat-Dunántúlon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Anna A 2008-2009-es gazdasági válság hatása a magyar bankrendszerre, a forrásgyűjtésre, ezen belül a lakosság megtakarítási szokásaira, lehetőségeire. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Dániel A Tatár Pékség értékesítési csatornáinak bemutatása/elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Dóra Import technológiai, anyagáramlási folyamatok a Nemzetközi Posta Kicserélő Központban. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Ferenc A szakképzés múltja és jelene A cukrászképzés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Gergő A Hétforrás Zrt. pénzügyi elemzése és érzékenységi vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár István "Az élet édesen teljes", avagy a Magyar Cukor Zrt. marketingkommunikációs tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Kinga Humánerőforrás menedzsment az Invitel Távközlési Zrt.-nél: Hogyan támogatja az üzleti eredményességet a vezetőfejlesztés. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Kinga Alexandra Laktózmentes termékek a vendéglátásban és a szállodaiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Krisztina Az Európai Unió stratégiai partnersége a Dél-afrikai Köztársasággal. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Marianna Az értékesítés szerepe az Eurosped Nemzetközi Szállítmányozási Zrt.-n belül. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Nanetta Bemutatása egy fővárosi gyógy és vidéki wellness szállodakomplexumnak a szolgáltatáskínálatával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Nilla Az online marketing fejlődése és dinamizmusa, a magyarországi tendenciákkal összefüggésben. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Tamás Az Aegon Magyarország Zrt. sportszponzorációs tevékenységének vizsgálata a Ferencváros-Rail Cargo-n keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Vivien A PND fuvarszervezésre gyakorolt hatása. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Vivien (2015) Szakmai Gyakorlatom. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Zoltán Beszámolási és tervezési rendszer felépítése és működtetése a Ceres Sütőipari Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Zsófia Image of the Central-European Countries. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Kristóf Róbert A devizaválság hatása a magyar lakossági szféra fogyasztási szokásaira. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Mihály A pedagógus lehetőségei a szenvedélybetegségek megelőzésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Monda-Fehér Anna A RAUCH Hungária Gyümölcsfeldolgozó és Kereskedelmi Kft. beszerzési rendszerének vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Monoki László A blended learning lehetőségei a vendéglátó szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Monokiné Varga Janka Az interkulturális oktatás problémái, megoldások és lehetőségek a magyarországi és walesi gyakorlatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Monori Anett A Sauska Pincészet és a Kislaki Bormanufaktúra borászatok marketing tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Morava Benedek Brazília gazdasága és regionális szerepe Latin-Amerikában. Külkereskedelmi Kar.

Munk Zsófia Kisvállalkozások működése a BPWS Kft. példáján bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Munkhbat Tamir A rendszerváltás utáni textil- és ruhaipari hanyatlás Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Munkácsi Viktória "Egységben az erő" - Belgium. Külkereskedelmi Kar.

Muraközy Atilla Idegenforgalmi célú fejlesztések egy meghatározott kistérségben – komplex elemzés. (Siófoki kistérség). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Muzslai Brigitta A Balaton kiemelt üdülőkörzet életciklusa és stratégiái. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

MÜLLER NIKOLETT A kereskedelmi márka tendenciái és népszerűsítésének hazai gyakorlati eszközei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Májer Tímea A kiszervezésben rejlő lehetőségek vizsgálata a logisztika területén. Külkereskedelmi Kar.

Mák Gabriella Andrea Éleződő légifuvarozói verseny, a Farnair Hungary Kft. sikerének titkai. Külkereskedelmi Kar.

Márton Alexandra Judit A lakossági megtakarítások jellemzői és lehetőségei az OTP Bank Nyrt. tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Márton Antónia A humán erőforrás-gazdálkodás jellegzetességei a közszolgálatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Márton Imre A munkanélküliség krízisének pszichológiai hatásai a férfiak és a családjuk életében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Márton Máté A magyar látvány- és szabadidősportok sportfinanszírozása. Külkereskedelmi Kar.

Márton Piri Vendéglátó szakképzésben résztvevő diákok kreativitásának kutatása a Tóth-féle Kreativitást Becslő Skála (TKBS) segítségével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Máthé Tibor A marketing megjelenése egy színtársulat életében. Külkereskedelmi Kar.

Mátyus Máté Use of European Union funding: tendering and public procurement. Presentation of the project 'extension, development of the wastewater treatment plant in the agglomeration of Révfülöp'. Külkereskedelmi Kar.

Mátyás Antónia Norvégia és az Európai Unió kapcsolata. Külkereskedelmi Kar.

Mátyás Péter A Balaton szelet márkafiatalítása. Külkereskedelmi Kar.

Mátyás Zita A szexuális tartalmú reklámok hatása a társadalomra. Külkereskedelmi Kar.

Máté Dorottya Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turisztikai imázsjavítási lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Máté Krisztina A légi forgalom átalakulása Európában az elmúlt évtizedekben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mázi Eszter Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészárics Dóra JUFA első szállodája Magyarországon a számok tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mészáros Cintia A hegyvidéki aktív turizmus fellendülése a Mátrában az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Lili Vera A direkt foglalási mód népszerűsítésének lehetőségei a Thon Hotels szállodalánc brüsszeli egységein keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Vivien A bulvársajtó sajátosságainak bemutatása a HOT! Magazin elemzésén keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Mészáros Zsolt A Richter Gedeon NyRt. magasraktár technológiájának és munkaszervezésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Hajnalka Az iszlám állam kialakulásától napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

Móder Krisztina Viselkedéstechnikai elemek változatai különféle kultúrákban - Kelet-Közép-Európa, Kína, Szaúd-Arábia. Külkereskedelmi Kar.

Móricz Klaudia Hogyan tovább? A Weinberg '93 Kft. stratégiai elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Mózer Bence A Magyar Cserkészszövetség mint civil szervezet külső és belső kommunikációjának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Mózer Ádám A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mörk Laura Időskor a testi-lelki jólét jegyében és az idősödés megítélése napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nagy Alexandra Zsófia Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása konkrét szállodai/ vendéglátói/ rendezvényszervezői egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Andrea Ágota A szakács szakképzés változásai az elmúlt 10 évben a szakiskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy András Viktor Loyalty is Awesome - Creating the Ultimate Loyalty Program for Luxury Hotel Chains. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Annamária A kompetenciák szerepe a Magyarországon található multinacionális vállalatok toborzási és kiválasztási eljárásában. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Bence Az MBTex textil nagykereskedés lehetőségei az online marketing területén. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Bence Magyar borbiblia - Nagy magyar borászok hitvallása a borról. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Bettina A termékek és szolgáltatások továbbfejlesztési lehetőségei egy alkatrészgyártó cégnél. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Brigitta Fesztiválok szervezése és szerepe az idegenforgalom piacán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Brigitta Új értékesítési üzleti modell és a turisztikai élmény kapcsolatának vizsgálata a nemzetközi online turizmus területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Bálint Közúti árufuvarozás a DHL Freight Magyarország Kft. keretein belül. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Dalma Fogyasztók és vállalatok a környezettudatosság jegyében. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Dorina ÓDON-FON KFT. ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS VEVŐ KAPCSOLATTARTÁSI TECHNIKÁJA. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Dorina A Sanofi- Aventis Zrt. ellátási láncának vizsgálata a készletgazdálkodás és a partnerkapcsolat építés területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Dorottya A Zsindelyes Kereskedőház Marketingtevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Dániel Az "X" és "Y" generáció koffeinfogyasztási szokásainak különbözősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Dániel A sportolók, mint brandek az online világban. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Dóra Jól működő bank minőségirányítási rendszer nélkül, fókuszban a Lean menedzsment - a Raiffeisen Bank példája alapján. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Eszter A Budapesti Continental Automotive Hungary Kft. működési hatékonyságának növelése a logisztikai költségének csökkentésével. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Flóra Comparative analysis of the SCM, assortment and pricing policy of Lidl and Auchan in Hungary and in Spain, and their impact on customer preferences. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Gábor Napelem vásárlási szokások Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Jennifer Az adott cég raktározási feladatainak megszervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Judit A turizmus jelentősége Nagy-Britanniában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Krisztián A fogyasztói elégedettség vizsgálata a Telenor Magyarország Zrt. lakossági piacán. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Liliána TÖRZSVENDÉG RENDSZEREK MŰKÖDÉSÉNEK LEHETŐSÉGEI A KERESKEDELMI SZÁLLÁSHELYEKEN VAGY A FALUSI SZÁLLÁSADÁSBAN KONKRÉT PÉLDÁN KERESZTÜL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Nikolett A Székesfehérvári Metál Fék- és Köszörűgépgyár Zrt. önköltségszámítási módszereinek bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Nikolett A munka és továbbtanulás és továbbképzés párhuzam és hatás. A hátrányos helyzetben lévők helyzete a munkaerőpiacon és az oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Nikolett A nonprofit szervezetek gazdálkodásának sajátosságai a Balatonfűzfői Vállalkozások és Civil Szerveződések Egyesülete példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Nóra A könnyűzenei fesztiválok hatása a Siófoki kistérség turisztikai vonzerejére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Olívia Experience instead of Advertising - The development of the experiential marketing and its impact on the different generations. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Olívia Anna Az Európai Unió állategészségügyi és állatjóléti szabályozásai - Állategészségügyi szolgálatok szerepe és feladatai az Európai Unió állategészségügyi és állatjóléti politikájában. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Petra Judit Az önkormányzatok finanszírozási rendszere és változásainak bemutatása a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata példáján keresztül a 2012-2014. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Ramóna Vezetőképzés - avagy a vállalat alappillére a jól képzett szakember. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Tamás A Hilton Budapest felújítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Tibor Szakdolgozat. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Ágnes Magyarország top 50 legnagyobb árbevételű cégének vizsgálata munkaadói szempontok tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Orsolya Racionális döntések vizsgálata a fogyasztói társadalomban. Külkereskedelmi Kar.

Nagyné Kövér Timea Történelmi kisvárosok turizmusának fejlesztési és fenntarthatósági problémái Kőszeg város példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagyváradi Roland A környezetbarát autók magyarországi kereskedelmének sajátosságai és fogyasztói szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Narancsik Virág Balance Jógastúdió. Külső és belső vállalati kommunikáció Marketing és PR a gyakorlatban. Külkereskedelmi Kar.

Nemes Adrienn A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nemes Dániel Megvalósíthatósági tanulmány a kiterjesztett garanciáról. Külkereskedelmi Kar.

Nemes Fanni A kommunikáció sokszínűsége az életben és a szállodák területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Neubauer Katalin A szakiskolai eladóképzés dilemmái. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nevelős Annamária A női felsőruházati divatcikkek kereskedelmi-, termék- és minőségpolitikai elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nguyen Zoltán A Global Leading Conferences Kft.-nél megvalósuló marketingkommunikációs eszközök és tevékenységek bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nguyen Thi Mini Az egészségtudatosság, az egészséges életmód szerepe, mértéke a 18-30 évesek fogyasztói magatartásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Noll Ákos A zalakarosi Gránit Gyógyfürdő és vendégeinek környezettudatossági vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Novák Bence Az ügyfélriport, mint értéknövelt szolgáltatás bemutatása és automatizálásának elemzése a DHL Globál Szállítmányozási Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nyerges Norina A védőgázos csomagolás szerepe és megítélése a hazai élelmiszerpiacon. Külkereskedelmi Kar.

Nyeste Nikolett Diána Az Ifjúsági Garanciaprogram bevezetése az Európai Unióban. Külkereskedelmi Kar.

Nákó Erika Minőség és biztonság a nemzetközi közúti áruszállításban. Külkereskedelmi Kar.

Názon Dóra Emotional intelligence and leader performance in the 21st century workplace. Külkereskedelmi Kar.

Németh Alexandra Hévíz turisztikai helyzetelemzése és imázsvizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Andrea Az immateriális javak és tárgyi eszközök elszámolásának sajátosságai a magyar és az amerikai (US GAAP) számvitel előírása alapján az iQor Global Services Hungary Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Andrea Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Angelika A CPFR technika bemutatása a T-Systems Magyarország Zrt. tekintetében. Külkereskedelmi Kar.

Németh Attila Az Anton Kft. integrált minőségügyi rendszerének felülvizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Barbara Spanyolország vidéki turizmusa - Javaslatok a magyar falusi turizmus fejlesztésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Bernadett Primer kutatás alapján a Porsche, Audi, Skoda márka megszemélyesítése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Bálint A Mátra turizmusa és gazdasága - tendenciák, lehetőségek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Csaba A Gaálhab Szivacsfeldolgozó Kft. egyedi fejlesztésű vállalatirányítási rendszerének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Gábor László The application of magic in the catering and hotel industry. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Kamilla A turizmus szerepének bemutatása Ausztriában, Magyarország és Ausztria turizmuspolitikájának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Krisztián A Zala Megyei Kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szerve által folyósított egészségbiztosítási ellátások és utazási költségtérítéssel kapcsolatos tevékenységének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Luca Shine bright like a Michelin star - encountering the meaning of Michelin stars in gastronomy and tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Luca Fanni Az extraverzió, a neuroticitás, a szenzoros élménykeresés és Facebook használat közötti összefüggés vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Németh Márk Martin Település és vidékfejlesztés az Őrségi kistérségben, Őriszentpéter várossá nyilvánítása. Külkereskedelmi Kar.

Németh Nikolett Minőségbiztosítási rendszerek kialakulása, fejlődése, összehasonlítása a budapesti ötcsillagos szállodák és a Kempinski Hotel Corvinus Budapest példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Orsolya Tengeri konténeres fuvarozás folyamatának bemutatása és a felmerülő problémák elemzése az UASC gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Németh Róbert A civil szervezetek számviteli sajátosságainak bemutatása a Pécsi Amatőr és Szabadidősport Egyesület példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

- Németh Szabolcs (2015) Eger arculatának bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Németh Tünde Vízi rendezvények és attrakciók a Dunán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Virág Az ostorcsapás-effektus hatása a NaturAqua ellátási láncára. Külkereskedelmi Kar.

Németh Dóra A vállalkozás tevékenységének bemutatása és beszámolóinak elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Lilla Gitta A minőségellenőrzés szerepe a Nespresso kapszulás kávéfőzőinek gyártásában. Külkereskedelmi Kar.

Németh Luca Analyse der gastgewerblichen Tätigkeit im Hotel Korona Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Tímea Egyszerűsített foglalkoztatás a Prohuman 2004 Munkaerő Szolgáltató és Tanácsadó Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Némethné Andor Katalin A színházak számviteli elszámolásának sajátosságai a Hevesi Sándor Színház példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

O

Oberritter Dóra A SZÁLLODÁKBAN ELŐFORDULÓ KOMMUNIKÁCIÓS HELYZETEK, ETIKETT ÉS PROTOKOLL ELVÁRÁSOK KOMPLEX VIZSGÁLATA A JERSEY SZIGETI WATER’S EDGE HOTELBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Okner Tamás AZ ACCOR ÉS A MARRIOTT NEMZETKÖZI MÁRKA ÖSSZEHASONLÍTÓ ELEMZÉSE A COURTYARD BY MARRIOTT BUDAPEST CITY CENTER ÉS A NOVOTEL BUDAPEST CENTRUM SZÁLLODÁKON KERESZTÜL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Olasz Renáta A konszolidáció folyamatának bemutatása a Zalavíz Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Oldal Anna La comparaison des habitudes de travail françaises et hongroises. Külkereskedelmi Kar.

Oltyán-Stevenson Natalie Az adományszervezésben alkalmazott kommunikációs stratégia bemutatása az UNICEF-en keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Oláh Bettina L'activité télémarketing auprès d'une des plus grandes entreprises multinationales en Hongrie. Külkereskedelmi Kar.

Oláh Erik A Co-op Hungary Zrt. minőségügyi színvonalának növelése, kiemelten a beszállítókkal való kapcsolat terén. Külkereskedelmi Kar.

Ondruska Mátyás Németország az EU jelenlegi helyzetében, különös tekintettel a migrációs válságra. Külkereskedelmi Kar.

Onofer Krisztina Xénia Adalékanyagok a modern cukrászatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orbán Gergely Le changement du role des banques centrales pendant la crise financiére de 2008. Külkereskedelmi Kar.

Orbán Johanna Barbara The analysis of the influence of special dietary needs on shopping habits in Transdanubia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orbán Anett A közraktározási hitelezés kialakulása és működése, lehetőségek és veszélyek. Külkereskedelmi Kar.

Orbánné Karaszi Georgina Egy városismereti játék marketingterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orosz Flóra A HOT! Magazin olvasóinak hirdetésekkel kapcsolatos attitűdjei. Külkereskedelmi Kar.

Orosz Gergely Donauschifffahrt. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orosz Gergely Donauschifffahrt. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orosz Laura Andrea A Dunakanyar turisztikai jelentősége és fejlődési lehetőségei Szentendrétől Visegrádig és a Szentendrei-sziget. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orsós Krisztina Elvált szülők gyerekeinek családról alkotott képe. Külkereskedelmi Kar.

Orsós Krisztina Elvált szülők gyerekeinek családról alkotott képe. Külkereskedelmi Kar.

Osgyáni Angéla Fejlesztési bankok és fejlesztési intézmények az Európai Unióban és azok hatásai Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Ostoróczky Boglárka A Petit Mignon vállalkozás online piacra lépésének üzleti terve. Külkereskedelmi Kar.

Osváth Krisztián A Megatool Kft. árpolitikájának elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Oszlánszky Aletta A gyermekvállalás pszichológiai és társadalmi vonatkozásai, a fiatalfelnőttek szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ottmár Vivien Gyógyító Észak-Magyarország - Aktívan az egészségért. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Otto Fruzsina Az Eurokraták : az európai integráció köztisztviselői. Külkereskedelmi Kar.

Ó

Óbíró Kitti A Mucius Scaevola Kft. online megjelenéseinek és online kommunikációjának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ódor Ágnes Ügyfélmenedzsment a közszférában - A frontvonal hangja. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Óvári Viktória Katalin Az iPhone felhasználók elégedettségének és lojalitásának vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Ő

Ősze Orsolya Consumers’ rights in Hungary in the field of the relationship of travellers and travel agencies. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Őszi Viktória Hajnalka A Hotel Fortuna Budapest Hotelstars EU minősítési akcióterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Pajtók Marina A közterületi marketing új eszközei a Led falak - A Rabó Plusz Kft. aspektusában. Külkereskedelmi Kar.

Pajtók Eszter Különböző szállítási módok vizsgálata Távol-keleti import esetén a Panalpina Magyarország Kft. gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Palencsar Bernadett Egy kerékpár nagykereskedés ellátási láncának elemzése és rövid távú jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Palik Zsófia FCL import a Liegl & Dachser Logisztikai Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Palotás Klaudia A Neszmélyi borvidék és a Bősze Pincészet bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Palásthy Réka Sportturizmus jelentősége Ausztriában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pamuk Elza Magas kategóriájú szállodák tréningprogramjai / A Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel és a Kempinski Hotel Corvinus példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pancsovay Zita Vendéglátó vállalkozás létrehozásának jogi és gazdasági külső környezetének elemzése, működtetésének feltétel rendszere, jövedelmezőségének bemutatása Saját vendéglátóipari vállalkozás létrehozásának példáján bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Panyi Annamária A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. tevékenysége és a fogyasztói magatartás elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pap Rita Új termék piaci marketingje, A Mucius Scaevola Kft. design termékeinek kommunikációs stratégiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pap Zsolt A franciaországi szakács szakképzés sajátosságai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papathanasziu Patrik Szigetköz, mint turisztikai célterület hasznosítása az idegenforgalmi beruházások tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp András Márkaismertségből vásárlás - Az eladáshelyi kommunikáció szerepe az integrált kommunikációban. Külkereskedelmi Kar.

Papp Boróka Anna A romkocsmák múltja, jelene, jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Dóra A városi turizmus keresletének és kínálatának bemutatása és elemzése Vajdaságban - Szabadka, Palics és Magyarkanizsa példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Eszter Town Image and Marketing Opportunities in the Context of the Destination Tourism and City Marketing: Eger, Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Gabriella Human-to-Human marketingkommunikációs eszközök a B2B cégek stratégiájában. Külkereskedelmi Kar.

Papp Judit Kisvállalkozók gazdaságszociológiai elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Papp Krisztina Ágnes A budapesti Duna szakasz idegenforgalmi hajózásának helyzetelemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Nóra A hitelkártyák használati és vásárlói szokásainak elemzése hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Sára Indiai konyhaművészet elemző bemutatása és népszerűsége Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Vanda Ügyfélszolgálati tevékenység, mint kiegészítő szolgáltatás a közúti gyűjtő szállítmányozásban -problémák és megoldások-. Külkereskedelmi Kar.

Papp Zsombor Dániel Japán, kínai, német és magyar felsőoktatásban tanulók elégedettségvizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Katinka A francia nemzeti öntudat. Külkereskedelmi Kar.

Paraszthy Laura Spirituality as a hidden tourist attraction. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Partl Veronika Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Partos Viktória A Malév csődjével megszűnt balkáni és közel-keleti közvetlen repülőjáratok újraindításának lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Paróczai Anna A fogyasztó személyiségének hatása a fogyasztási preferenciákra. Külkereskedelmi Kar.

Paróczi Bence Víz-Hang Fesztivál Kultúrközvetítő és Társadalomépítő szerepe Budaörsön. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pasztuhov Renáta A stratégiai menedzsment szerepe egy budapesti szállodánál. Külkereskedelmi Kar.

Patai Krisztina Regina Egy egységes szállodai besorolási rendszer lehetősége az Európai Unióban, a Hotelstars rendszer vizsgálatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pataki Csaba A WOCO Ipartechnika Kft. raktározási feladatainak megszervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pataky János A vállalati kultúra kapcsolata az elkötelezettséggel az Aon Hewitt példája alapján. Külkereskedelmi Kar.

Patkós Gergely Az építőipari piac jellemzése, a KÉSZ Csoport piaci lehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

Patócs Viktória Anna A nők helyzete a Vodafone Szolgáltató Központ budapesti irodájában. Külkereskedelmi Kar.

Pavlovics Szabina WOZABAL Textile Vollversorgung GmBH & Co logisztikai tevékenységei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pavlényi Enikő A szervezeti kommunikáció működése a Magyar Honvédségen belül. Külkereskedelmi Kar.

Peha Tünde Vállalati kommunikáció elemzése és bemutatása a Jildent Klinikán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

hallgató Pekola Máté A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pelczéder Dóra Testtömeg menedzsment lehetőségei a hazai szállodákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pellérdy Nóra Nemzeti értékeink, a hagyományos magyar lófajták a turizmus versenypályáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pellérdy Nóra A hazai lovaságazat, a ménesgazdaságok és a hagyományos magyar lófajták szerepe a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pencz Yvette Import irányú FCL szállítmányozás kritikai elemzése a Liegl & Dachser Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pepich Réka Természetes és mesterséges édesítőszerek jellemzői és felhasználási lehetőségük az édesiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Perczel Simeon A BUDAPESTI TRATTORIA TOSCANA ÉTTEREM BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Perger Attila Effectiveness of product placement: Investigation of relationship between product placement and purchase intension within the luxury market. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Perity Mercédesz Észak-Olaszország vendégforgalmának bemutató elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Perlei Levente Konkurencia elemzés a Hanka Média Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pervai Luca A Z generáció fogyasztói magatartása, reklámmal kapcsolatos attitűdjei és elérése. Külkereskedelmi Kar.

Perényi Luca Biciklizem, tehát vagyok. A budapesti kerékpáros kultúra közösségei. Külkereskedelmi Kar.

Perényi Zita Cintia Fürdőfejlesztési alternatívák Heves megyében, konkrét példákon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pesti Botond A toszkán borok megítélése és a régió borturizmusának ismertsége a magyarok körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Petrovics Diána Raktározás és belső termelésellátás a Robert Bosch Elektronikai Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Petrusz Péter Kapszulahostel: Egy vállalkozás marketingstratégiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Petró Bettina Nők lehetőségei a munkaerőpiacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Petyus Anita Magyarországi zenei fesztiválok gazdaságra gyakorolt hatásai. Külkereskedelmi Kar.

Petz Vivien Kapunyitási Pánik - Megküzdés a családi, párkapcsolati és munkahelyi kihívásokkal fiatal felnőtt korban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pető Dóra A légiközlekedés tömegessé válásának kihívásai a turisták biztonságára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pető Kata A Bayer környezetbarát megoldásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pető Dominika Katalónia: Egy autonóm közösség függetlenedésének perspektívái. Külkereskedelmi Kar.

Pfeiffer Veronika Budapest, Bécs, Prága városlátogató turizmusának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pinczel Klaudia A transzport logisztikai rendszer teljes körű átalakításának hatása a Bosch-nál a változásmenedzsment tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Pintér Márk A hazai porcelángyárak szerepe a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pintér Erzsébet Karola A Budapesti Operettszínház egy új darabjának projektbemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pirovits Evelin Szállítmányozási és logisztikai tevékenység az Eurosped Zrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Pisók Krisztina Az allergén anyagok helyettesíthetősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pletenyik Lili A divatipar konkurenciaháborúja - Önálló tervezők márkakommunikációjának versenyfutása a nemzetközi franchise vállalatokéval. Külkereskedelmi Kar.

Polgár Tibor Magyarország külkereskedelmi kapcsolatai az Európai Unióhoz történt csatlakozása óta. Külkereskedelmi Kar.

Poller Bence A Tízpróba Magyarország Kft. kereskedelmi kommunikációs stratégiájának elemzése, értékelése, adaptálása a gazdasági környezet változásához 2015-re. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Polyák Zoltán Közúti gyógyszerszállítás Európában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Popovics Lea Szamai gyakorlatom. Külkereskedelmi Kar.

Porkoláb Beatrix Elektronikus útdíj bevezetésének és működésének bemutatása a Gartner Intertrans Hungária Kft. belföldi üzletágánál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Porkoláb Szonja Boglárka Introducing the health benefits of thermal baths in Hungary, using Gellért Thermal Bath as an example. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Potyondi Emese Az online hirdetési platformok - A Google és Facebook fizetett hirdetései. Külkereskedelmi Kar.

Pozsonyi Mariann Az értékteremtő munka arányának javítása. Külkereskedelmi Kar.

Pribék Henriett Betekintés a MOL Nyrt. társadalmi felelősségvállalási tevékenységébe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Prisznyák Gábor A VT-Metál Kft. folyamatba épített belső minőségügyi ellenőrzése a Volvo olajszivattyú megmunkálása során. Külkereskedelmi Kar.

Prisznyák Gábor András A VT METÁL KFT. FOLYAMATBA ÉPÍTETT BELSŐ MINŐSÉGÜGYI ELLENŐRZÉSE A VOLVO OLAJSZIVATTYÚ MEGMUNKÁLÁSA SORÁN. Külkereskedelmi Kar.

hallgató Prokaj Ádám Szakmai gyakorlatom a Zugló TV-nél. Külkereskedelmi Kar.

Prokopics Sarolta Az ökofalvak szerepe Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Prokopics Sarolta Az ökoturizmus szerepe Magyarországon - az ökofalvak vizsgálatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Práger Dorina Edina Psychologie publicitaire: influence et manipulation dans le marketing. Külkereskedelmi Kar.

Prázmári Anita A pályakezdő fiatalok munkavállalási célú elvándorlása. Külkereskedelmi Kar.

Prókai Fanni A szíriai polgárháborúhoz vezető út és a konfliktus következményei. Külkereskedelmi Kar.

Puha Zoltán A tanár-diák viszonyt meghatározó tényezők elemzése a tanári szerep szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pulai Dorottya A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pulay Márton A General Electric – Alstom Power akvizició elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Purman Dorottya A Budai Várnegyed fejlesztésének hatása a turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Puskás Krisztina A közterületi reklámeszközök bemutatása a világvezető outdoor médiavállalatának szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Puszta Matthias Sextourismus. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pusztai Katalin A vizuális közösségi média térnyerése, avagy az instagram jelensége. Külkereskedelmi Kar.

Pál Dávid Őrségi Nemzeti Park Igazgatósága által irányított konzorciumi megállapodás keretében megvalósított Európa Uniós pályázat elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pálfi Alexandra A fogyasztó hatása a reklámra és a reklám hatása a fogyasztóra - Az 'egykattintós' fogyasztói kor térnyerése. Külkereskedelmi Kar.

Pálfi Viktória A kereskedelmi vállalkozások tevékenységének elemzése Pápa városában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pálmai Anna Gyermekturizmus itthon és külföldön: Összehasonlítás magyar és amerikai gyerektáborok példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pánger Norbert A kis és középvállalkozások banki finanszírozása, különös tekintettel a Budapest Bank gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pápai Tímea A borkultúra, a gasztronómia és a művészetek szerepe az országimázs formálásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Párizs Laura Hátrányos helyzetűek foglalkoztatásának támogatása Uniós források felhasználásával Zala megyében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Párzsi Helén Dönts okosan! - A fogyasztó árészlelésének pszichológia háttere és elméletei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pásztor Tímea Turizmusmarketing szerepe a Tisza-tó régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pásztorné Varga Veronika Agresszió és erőszak. Az agresszív viselkedés okai, formái, megjelenése oktatási intézményekben. (A „cyber” agresszió terjedése). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pátkai Nóra A munkahelyi stressz egyénre gyakorolt hatásai napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pátrovics Adrienn A beszállító-kiválasztás modelljei és gyakorlatuk egy nagykereskedelmi vállalat életében. Külkereskedelmi Kar.

Pék Petra Éva Gyakorlat a filmgyártásban. Külkereskedelmi Kar.

Pékné Beke Renáta Alapítandó oktatási vállalkozás marketing terve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Péntek Beatrix A hazai kis- és középvállalakozások helyzetének áttekintése, egy franchise rendszerben tevékenykedő mikrovállalkozás működésének bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Péter Attila E- KERESKEDELEM ÉS MARKETING EGY KIS ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁS ÉLETÉBEN MAGYARORSZÁGON. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Péter Dóra A Fanny magazin piaci pozíciójának vizsgálata a magyar sajtóban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Péteri Barbara Az egyéni vállalkozók költségelszámolása során tapasztalt jogszabálysértések az ellenőrzések tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pónya Benjámin Netes szállásfoglalási rendszerek hatása a magyarországi szállodákra az Airbnb példáján kerszetül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pósa Szabolcs Egy multinacionális vállalat export- és importfolyamatainak bemutatása a DHL Global Forwarding Szállítmányozási Kft-n keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Q

Qi Rui Kína és a Koreai-félsziget két államának gazdasági és politikai kapcsolatai. Külkereskedelmi Kar.

R

Rab Anita Bűnmegelőzés az iskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Radics Bence A pálinka bemutatása a Szigetköz Lelke Pálinkaház példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Radnics Annamária A mai magyarországi reklámfilmgyártás helyzete. Külkereskedelmi Kar.

Radovits Roxána Balaton turisztikai régió borturizmusa - kiemelten egyes borfesztiválok hatása a települések turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rafaj Tamás Turisztikai célú stratégiai és operatív programok megvalósítása Szarvason és térségében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rajcsits Patrik A Silan Soft & Oils öblítő magyarországi bevezetése. Külkereskedelmi Kar.

Rajna-Povázsán Zsófia Global Trends: Shared Service Centers Past, Present and Future of the Shared Service Centers in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rakoviczki Beatrix Import vámeljárási folyamatok és fejlesztési technikák. Külkereskedelmi Kar. (Kéziratban)

Rakovszky Hanna The Real Estate Market is Refreshing – Potentials for Residential Developers in Budapest at the Time of Economic Recovery. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ramasz Gergő Légi szállítmányozás. Külkereskedelmi Kar.

Rapavi Zsófia A közösségi médiában rejlő lehetőségek négy csillagos budapesti szállodán keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Reisz Anett A falusi turizmus felnőttképzési aspektusai és szemléletformáló hatása a tatai kistérség életében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rejtő Nikolett Az ellátási lánc bemutatása és elemzése a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. életében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Resch Miklós Ételkészítési technológiák a Tulip Inn Millenniumban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Revolledo Eszter A Biatorbágyi Faluház és Karikó János Könyvtár bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ribita Máté Az igény előrejelzés hatása a készletgazdálkodásra és a vállalat pénzügyi mutatóira. Külkereskedelmi Kar.

Richter Anna A Couchsurfing lehetőségei összehasonlítva a regisztrált magánszálláshelyekkel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ringhofer Klaudia Magyarországi esküvőszervezés helyzete napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rinyu Annemarie Konfliktuskezelés és kommunikáció a szervezetekben, az IT Services Hungary Kft. DPDHL_BUD nevű csoport példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Risch Ilona A Makói Návay Lajos Kereskedelmi és Közgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium marketingterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rittgasszer Adél Fogyasztói döntési preferenciák különböző kontextusok függvényében a multivitamin piacon és a Supradyn. Külkereskedelmi Kar.

Ronyecz Judit "Hankook Tire Doing Well" - Avagy a hatékony jótékonyság. Külkereskedelmi Kar.

Rozancsugov Kirill A DB Schenker Hungária Kft. logisztikai folyamatainak és gazdasági működésének vizsgálata és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rozs Viktória A Zala Megyei Kormányhivatal pénzkezelése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rudolf Judit Társadalmi felelősségvállalás a DHL Express Magyarország Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Rudolf Katalin A vendégelégedettség növelési lehetőségei a Hotel Zenit Budapest Palace**** példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rudolf Márton András Új trendek a vendéglátás szakmai színvonalában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ruis Dóra Költségvetési szerv vagyoni és pénzügyi helyzetének bemutatása a Zala Megyei Kórház gazdálkodásának tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ruppert Rita Traduction publicitaire. Külkereskedelmi Kar.

Ruzsics Judit Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó üzem – az ötlettől a megvalósításig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rábai Vivien AZ AQUAWORLD RESORT BUDAPEST ÁLTAL ELLÁTOTT FOOD AND BEVERAGE MUNKASZERVEZÉSÉNEK BEMUTATÁSA, ELEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rácz Andrea A vasárnapi zárva tartás hatásai a magyar társadalom fogyasztói szokásaira. Külkereskedelmi Kar.

Rácz Dominika A Thermo Épgép Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rácz Erika A globalizáció és a turizmus kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rácz Petra Szabina Záródolgozat. Külkereskedelmi Kar.

Rácz-Kósa Eperke Zsófia Café Langit marketingstratégiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rádai Barbara Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rádonyi Péter A munkanélküliség gazdaságpszichológiai háttere. Külkereskedelmi Kar.

Rákos Ádám Új trendek és személyre szabott szolgáltatások a budapesti boutique szállodák világában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rákosi Csilla Az akadálymentes turizmus megvalósulása az Észak-Magyarország turisztikai régióra vonatkozóan. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rákosi Kristóf The outbrake causes of the greek debt crisis, with special regard to effects of the 2004 Athens Olympics Games. Külkereskedelmi Kar.

Rákosi-Horváth Krisztina Edina Fuvarszervezés és fuvarszámlák könyvelése a Robert Bosch Kft példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Rákóczy Dorina Project management a rendezvényszervezésben az A-Z PRodukció Kft. rendezvényei alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ráncsik Réka A cafeteria rendszer bevezetésének és nyilvántartásának folyamata a Somogy Megyei Kormányhivatal példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ráskai Dóra A reklámnő, avagy a női nemi szerepek megjelenése a reklámokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ráti Gábor A karórákkal kapcsolatos vásárlói preferenciák vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Réfi Katalin A kiszolgálási színvonal mérése egy szállítmányozó vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Réh Bernadett Stratégia és intézményrendszer a magyar külgazdaság-politikában, különös tekintettel a Magyar Külgazdasági Szövetség szerepére. Külkereskedelmi Kar.

Répás Melinda Gasztronómiai trendek, újdonságok a rendezvénypiac területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Réti Fanni A Street food jelenség Budapest utcáin. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rétszilasi Melinda The New Media's Effects on Hospitality Marketing Mix. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Révész Jenő Javaslatok a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. non-produktív beszerzése által használt beszállítói minősítő rendszer fejlesztésére. Külkereskedelmi Kar.

Révész Kinga Magyarország és Új-Zéland turzimuspolitikájának összehasonlító elemzése egy turisztikai kisvállalkozás alapítási és működési feltételein keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rónai Márió Az európai labdarúgás pénzügyeinek elemzése, különös tekintettel a "Nagy 5" és a magyar bajnokságokra. Külkereskedelmi Kar.

Rózsa Péter Magyarországi vasúti infrastruktúra fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Rózsás Júlia A Zala Megyei Kórház finanszírozása a 2011-2014. évi beszámoló adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

S. Nagy Renáta Az európai Transport Management Center, mint 4PL szolgáltatás vizsgálata és hatása a Robert Bosch Automotive Steering Kft. példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Sajti Gréta A pedagógusok mentális egészségét befolyásoló tényezők, különös tekintettel a burnout szindrómára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sajó Annamária Arctalan művészet. Külkereskedelmi Kar.

Sajó Gergely A teljesítménymérés minőségi oldala - Egy közúti fuvarozó cég teljesítményének mérése. Külkereskedelmi Kar.

Salamon Dorina A Zala Megyei Kormányhivatal vagyongazdálkodása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Salamon Nikolett A DigiConto Mercator integrált vállalatirányítási rendszer pénzügyi és logisztikai moduljainak működése és kapcsolata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Salamon Petra A Zala Megyei Kórház átfogó elemzése a 2012-2013. évi beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Salga Brigitta Reklámpszcihológia. A nők ábrázolása és szerepe a reklámvilágban. Külkereskedelmi Kar.

Sallai Ivett Pizza vagy gulyás? Az olasz és a magyar élelmiszeripari szabàlyozàsok összehasonlítása, ezen országok termékeinek piaci helyzete. Külkereskedelmi Kar.

Sallai Terézia A szezonalitás hatása egy csomagolóipari vállalat elosztási láncára. Külkereskedelmi Kar.

Samu Orsolya A változó családi értékek, a munkaerő-piaci lehetőségek és a digitális információszerzés az X, Y és Z generáció viszonylatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Samu Veronika Magyarország beutazó turizmusának fejlesztési lehetőségei a török piacra specializálódva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sarusi-Kis Nóra A fenntartható turizmus fejlődésének lehetőségei Fuerteventura, Lanzarote és La Graciosa szigeteken. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Schaller Zsófia RENDEZVÉNYSZERVEZÉS JELENTŐSÉGE A CACTUS JUICE GASTRO PUB MŰKÖDÉSÉBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Scharnitzky Lilla Eszter A karácsonyi vásárok szerepe a turizmusban, Budapest és Bécs példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Schell Viktória Hotel Aphrodite Wellness és Sportközpont elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Schifferer Szilvia Viktória Growing tendencies of boutique hotels on the tourism market, using Library Hotel Collection hotels as an example. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Schmidt Dániel A Rodent Hungary KFT. termékpolitikájának elemzése, fókuszban az új Jack termékek bevezetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Schmied Kitti Határokon átnyúló együttműködés, a HU-RO program jelentősége Bihar/Bihor megyében, a turisztikai célú pályázatok hatásának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Schneider Tamás Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Schnábeltová Karolina Gasztronómiai hagyományok és hatásuk napjaink turisztikai értékeire, Mátyusföld és Csallóköz példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Schuckert Renáta Projektmenedzsment eljárás a General Electric budapesti Global Operations központ kiépítésében. Külkereskedelmi Kar.

Schuszter Gabriella Diána A vállalati életciklus megállapítása alapján javítható mutatószámrendszer. Külkereskedelmi Kar.

Schwarcz Ádám Egy vendéglátóiparban működő, magyar mikrovállalkozás üzleti forgalmának bővülése a Facebook-hirdetések által. Külkereskedelmi Kar.

Sebes András A Stratégiai szemlélet kialakítása egy kisvállalkozásnál - A betonEPAG kft stratégiai szemlélete. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sebes Sarolta Szenegál és az Európai Unió kapcsolatrendszerének fejlődése a gyarmati függetlenségtől napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

Sebestyén Dóra Kuglerart kortárs roma művészeti gyűjtemény a roma művészekért. Külkereskedelmi Kar.

hallgató Sebestyén Dóra A bizalom határai. Fukushima: A katasztrófa kommunikációja vagy a kommunikáció katasztrófája? Külkereskedelmi Kar.

Sebestyén János Harc a figyelemért, avagy a gerillamarketingben rejlő lehetőségek. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sebestyén Ádám Terminál kezelő a légi fuvarozásban. Külkereskedelmi Kar.

Sebők Csilla Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sebőkné Pinczés Andrea Egy mentor program bemutatása és hatásainak kritikus elemzése a Sásdi Vendéglátóipari Szakképző Iskola példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Selmeczi Edit A reklamációk intézése egy külkereskedelmi cég gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Selmeczi Renáta A EuropTec Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Selymes Andrea Telephelyválasztás vizsgálata az utazási irodai szektorban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Seres Anita A WestEnd Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. stratégiai szemléletű elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sift Gábor A pszichológiai tőke és az áramlatélmény kapcsolata a magyarországi felnőttkorú aktív munkavállalók körében. Külkereskedelmi Kar.

Sikler Henrietta Európai Uniós vissza nem térítendő támogatással megvalósított beruházás számviteli sajátosságai a „Mould Tech” Kft. üzemcsarnok beruházásának példája alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Siklódy Zsófia Egészségtudatosság az élelmiszerfogyasztásban egy primer kutatás eredményei alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Silingi Zsuzsanna Veronika A használt világítótestek inverz logisztikai folyamatainak elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Simkó Péter Mozgássérültek, a Balaton régió turizmusfejlesztésének új célcsoportja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Simon Anna Az Alexandra és a Libri online webáruházak fogyasztói megítélése. Külkereskedelmi Kar.

Simon Diána A vasúti szállítmányozás és fuvarozás bemutatása, különös tekintettel a DB Schenker tevékenységére. Külkereskedelmi Kar.

Simon Dóra A szállodai Revenue Management oktatásának lehetséges formái Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Simon Dóra Kitti AP Marketing Kft. marketingkommunikációs bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Simon Ildikó Az Ict Európa cégcsoport egyik tagjának üzletértékelése és az értékelés összehasonlítása egy piaci versenytárssal. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Simon Illés A hírnév, mint a legsérülékenyebb immateriális vagyon. Külkereskedelmi Kar.

Simon Mária A csomagolás logisztikai funkciói. Külkereskedelmi Kar.

Simon Ramóna A forgóeszköz-gazdálkodás elemzése és eredményességének megítélése a Flextronics International Kft. Zalaegerszegi Ipari Parkjának gazdálkodásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Simon Ágnes A közétkeztetés-szakképzés dilemmái. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sinka Gábor Migratory tendencies in Hungary nowadays and their effects. Külkereskedelmi Kar.

Sipos Judit A CRM alkalmazása és fejlesztési lehetőségei a szállodaiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sipos Marcell NFC technológia ismertetése, újfajta fizetési módok, illetve ezek gazdasági hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sisa Dóra Az e-learning jelenlegi és jövőben várható helyzete, valamint a MOOC online tanulásban betöltött szerepe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sitku Fruzsina Y generáció a munkaerőpiacon. Külkereskedelmi Kar.

Skrabák Dániel Beszámoló a sporolj.eu-nál végzett munkámról. Külkereskedelmi Kar.

Skuczi Leila A Facebook hatásai. A Facebook hatása az egyénre,a társadalomra és az üzleti életre. Külkereskedelmi Kar.

Smalekker Vivien Merre tovább az ökológiai válság kapujában? – A karbon ára. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Soltay Péter Külföldön üzembe helyezett magyar gyártmányok szavatossága és jótállása. Külkereskedelmi Kar.

Solti Bence Az Európai Unió energiastratégiája 1992-2030 között. Külkereskedelmi Kar.

Solti Daniel Hotel market analysis: Economic and market analysis of the Millennium Court apartment hotel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Soltész Nóra Sajátos nevelési igényű speciális tanulási nehézséggel küzdő tanulók helyzete az integrált középiskolai oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Som Gábor Dániel ABÁDSZALÓK SZÁLLÁSHELY PIACÁNAK ELEMZÉSE, EGY ÚJ PANZIÓ LÉTESÍTÉSÉNEK LEHETŐSÉGE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Somlay Barbara A reputáció és az árképzés kapcsolata a budapesti online szállásfoglalási piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sommer Gábor A Hírtőzsde Holding Zrt. átfogó bemutatása nyilvánosan közzétett beszámolók alapján a 2011-2013-as években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Somodi Balázs Nutrition importance in the sport. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Somodi Jennifer A bórsav ellátási folyamata a paksi atomerőműben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Somogyi András Vevőközpontúság a logisztikában - vevőkiszolgálási folyamatok vizsgálata a Mars Magyarországnál. Külkereskedelmi Kar.

Somogyi Dalma Vezetői számvitel alkalmazása a Zalaerdő Zrt-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Somogyi Eszter Az eWOM hatása az Y és Z generációra, a „We love Budapest” és az „Egy nap a városban” online felület vizsgálata alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Somogyi Karina A boldogító igen Magyarországon a nemzetiségek szemszögéből - Szokások, hagyományok, gasztronómiai különlegességek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Somogyi Krisztina HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Somoskői Gréta Az IC-chip készletek csökkentése a Robert Bosch Elektronika Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Soponyai Klaudia Svájc szállodaiparának összehasonlító elemzése nyelvterületenként. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Soós Balázs A modern sportdiplomácia kihívásai a magyar kézilabdaeéletben. Külkereskedelmi Kar.

Soósová Veronika Big Data alapú üzletfejlesztési koncepciók a Magyar Telekomnál. Külkereskedelmi Kar.

Sperka Zsuzsanna A kávé és kultúrája: Fogyasztói szokások a 18 – 30 éves korosztály között. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Spielmann Laura Eisberg Hungary Kft. ellátási láncának elemző vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Spilák Alexandra A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Spisák Gergő Spanyolország - Országelemzés. Külkereskedelmi Kar.

Stampf Romána Zöld GMO-k - Jogi csatározások az Európai Unióban. Külkereskedelmi Kar.

Stefanics Adrienn Az elektronikus számlázás jogi és informatikai kapcsolódása a Zalaszám Informatika Kft. fejlesztéseiben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Stefán Réka A vállalatok társadalmi felelősségvállalása és az Unilever Magyarország Kft. CSR stratégiái. Külkereskedelmi Kar.

Steinbach Eszter Szigetmonostor ès környèkènek turizmusa ès fejlesztèsi lehetősègei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Stieber Tibor József Hamvadó cigarettapénz. A trafiktörvény gazdasági hatásainak vizsgálata egy vállalkozásnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Stolczenberger Andrea A Mantel Étterem működésének gazdalkodásának bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Strasser Gabriella Magyarország versenyképességének alakulása a nemzetközi aktív turizmusban az Egyesült Királyságból érkező turisták szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Straub Tímea Szandra A Borsodi Sörgyár kiskereskedelmi értékesítési rendszerének elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Sultis Renáta Az adott cég raktározási feladatainak megszervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sulyok Kitti A lovasterápia szerepe és jelentősége a hazai lovasturizmus fejlesztésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sulyok Kitti Lovak a gyógyulás szolgálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sumov Anna Nelli A bolgár konyha ízei, avagy kalandozás a bolgár gasztronómia világában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Supka-Kovács Damján Elektronikus fizetések, mobilfizetések. Külkereskedelmi Kar.

Szabadi Katalin Ipari műemlékek turisztikai hasznosítása Budapesten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabados Enikő A VILÁG ELSŐSZÁMÚ, NEMZETKÖZI SZOFTVERFEJLESZTŐINEK INCENTÍV ÚTJA MAGYARORSZÁGON. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabados Flóra Szonja Mit hisznek, tudnak, vagy akarnak hinni a reklámokról a fogyasztók - Fókuszban a dezodor reklámok. Külkereskedelmi Kar.

Szabados Szabina A Visegrádi országok - kiemelten Lengyelország - versenyképességének összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Szabados Ágnes A magyarországi német diszkont áruházak összehasonlítása, különös tekintettel a Penny Market Kft.-re. Külkereskedelmi Kar.

Szabari Krisztina Az Európai Unió előtt álló kihívások az új évezred elején, különös tekintettel a brit válaszokra. Külkereskedelmi Kar.

Szabolcs Anna A HR tevékenység hatása a szállodai dolgozók elégedettségére és hatékonyságára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Adrienn VINOLION online borkóstolójegyzet marketingstratégiai elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Anita Felsőoktatás-politika Európában. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Anna A Fair Trade és kávézási szokások Magyarországon A téma bemutatása a budapesti kávézóház láncokon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Annamária Az egészségturizmus a Nyugat-Dunántúlon különös tekintettel a gyógyvizekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Barbara Az Anonim Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Barbara Kitti A kiwi konyha - Különböző kultúrák hatása Új-Zéland gasztronómiájára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Beáta Kaposvár és környékének turizmusa, turizmusának fejlődése, és annak fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Cintia Zsuzsanna Japán gazdaságpolitikája a II. világháború végétől az "Abenomics"-ig. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Csilla Európai Unió polgári védelmi mechanizmusa és a magyarországi katasztrófavédelem. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Diána Éva A Continental Automotive Hungary Kft-nél alkalmazott visszamérési eljárás során felmerülő problémák elemzése és javítása, különös tekintettel a VED részlegre. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Emőke AZ Ipress Center Nyomdaipari Központ társadalmi felelősségvállalásának bemutatása, Veled Vagyunk programján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Enikő Bankszámlakivonatok könyvelése az RLB programmal. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Eszter E-kereskedelem, marketing és a webáruházak. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Evelin A Gastrofestival Europe Fesztiválszervező Iroda marketingkommunikációs tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Evelin Nóra Ötlettől a megvalósulásig, javaslattételi rendszer a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Franciska Kulturális menedzsment szakmai gyakorlat. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Fruzsina Yvonne Die heilende Kraft des Wassers-änderungen in dem Thermaltourismus im The Aquincum Hotel Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Georgina Zita Mexikó kapcsolata az Európai Unióval, azon belül Magyarországgal, és lehetőségek a fejlődésre. Külkereskedelmi Kar.

Szabó István A forgalmazási jog változásának hatása az Intercom Zrt. működésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Judit Kata Motivációs elméletek érvényesülése, gyakorlati megvalósulása a Flextronics International Kft. ösztönzési rendszerében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Krisztián A közúti fuvarozás és szállitmányozás sajátosságai és problematikái operativ szemmel. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Laura "Tindergeneráció" - Társkereső mobilalkalmazások az Y generáció életében. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Lilian A hazai gazdasági hírportálok sajátosságai, fókuszban a Portfolio.hu tevékenysége és a fogyasztói szokások. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Lilian A nők munkaerő-piaci helyzete az Európai Unióban különös tekintettel az unió nemi esélyegyenlőségi intézkedéseire. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Lujza A felemelkedő Afrika jelentősége Magyarország külkereskedelmében. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Olivér Albert Autonómia törekvések Európában - a skót és a katalán példa. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Orsolya Daniella A New York kávéház régen és most. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Petra A magyar háztartások fogyasztási és megtakarítási szokásai 2008 - 2014 között. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Petra A média hatása a művelődésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Piroska A Samsung Smart Home innovativitásának fogyasztói megítélése. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Roland A Deichmann cégfilozófiájának elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Réka Magyarország helyzete az outsourcing piacon. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Réka Miért fontos a munka-magánélet egyensúlyának megtartása, és mit tehetünk megvalósulásának érdekében? Külkereskedelmi Kar.

Szabó Sára Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. raktározási tevékenysége - Különös tekintettel a hulladékkezelési folyamatok vizsgálatára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Tamás Germany's trade and investment policy after the international financial crisis (special regard to german-us trade relations). Külkereskedelmi Kar.

Szabó Tamás The impact of technological development in the hotel industry and its representation through the Grand Hotel Royal in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Viktória E-kereskedelem és a webáruházak. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Zita Katalin Ausztria és Karintia turizmusának keretfeltételei, problémaközpontú elemzése és megoldási javaslatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Zoltán Korszerű ételkészítési technológiák oktatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Ádám A magyar egyetemi/főiskolai hallgatók étkezési szokásainak vizsgálata: A súlycsökkentő diéták hatása az étkezési szokásokra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Ágnes A magyar startup környezet jellemvonásai, és egy fejlődő startup bemutatása a selfmapping példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Károly A diákok kapcsolata a jó higiéniás gyakorlat (GHP) előírásaival a vendéglátóipari szakképzés során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Orsolya Rebeka Cserkeszőlő turisztikai adottságainak elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Sarolta Y generáció a szolgáltató központok világában. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Szimonetta Szandra Az I-COM IRODAELLÁTÁS Kft. értékesítési tevékenysége fejlődésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Zsófia Egy sajátságos szolgáltató vállalkozás működésének vállalatgazdasági elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó-Czmorek Hajnalka A soá gazdasági következményei Magyarországon - ökológiai elemzés. Külkereskedelmi Kar.

Szabó-Lusztig Mónika Az EU közös kül- és biztonságpolitikájának néhány kérdése tekintettel a délszláv válságra. Külkereskedelmi Kar.

Szajkó Henriett Az Alcoa-Köfém Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése az éves beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szakos Mercédesz Marketingstratégia a gyakorlatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szakács Gyula Sport klubok gazdasági tevékenységei. Külkereskedelmi Kar.

Szakács Ildikó Női szerepváltozások megítélése és női egyenjogúsági kérdések napjainkban Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szakács Sándor Zsolt (2015) Cegléd imázsa, Kossuth városa. Külkereskedelmi Kar.

Szakácsi Dalma Nők ábrázolása a televíziós reklámokban. Külkereskedelmi Kar.

Szakál Szabina Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szakály Andrea A wellness és konferencia specializáció bemutatása egy budapesti szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szalai Dorina Az Audmax Kft. részére végzett piackutatás, vevői elégedettség vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szalai Krisztina Termék-életciklus, új termék útja az árajánlattól a sorozatgyártás kezdetéig minőségbiztosítási szempontból a Continental Automotive Hungary Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szalai László A család funkcióinak változása és ennek hatásai napjainkban Párkapcsolatok és gyermekvállalás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szalai Petra A boldogság és a pénz kapcsolata, különös tekintettel a Z generációra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szalai Szabolcs Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szalai Viktor Attila Csak a pénz motivál? Nem pénz jellegű motivációs eszközök szerepe a munkavégzés során. Külkereskedelmi Kar.

Szalóki Zoltán Az Abacus Business & Wellness Hotel****Superior szálloda bemutatása, tevékenységének, működésének elemzése, fejlesztési javaslatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szanati Eszter A korlátolt felelősségű társaságok jövője- avagy mi lesz veletek kft.-ék? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szarka Viktória "Meglepően gyengéd párosítás" A Milka&LU és Milka&TUC csokolédé bevezetőkampánya. Külkereskedelmi Kar.

Szathmáry Dániel Incentive utazás bűnügyi fényképészek részére, az INTERPOL megbízásából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szatmári Zsófia Kommunikáció és a fogyasztói megtévesztés kérdései a Norbi Update példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szauter Dorottya A sport és rekreáció megjelenése a fiatalkorúak körében az Újpesti Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szegedi Brigitta The Impacts of Sunday Closing of Retail Units on Consumer Behavior in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szegedi Márta MI JELENT STRESSZT EGY KISVÁROSI SZAKKÖZÉPISKOLÁBAN, ILLETVE SZAKISKOLÁBAN TANÍTÓ PEDAGÓGUSNAK? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szeibel Nándor Egy német nagyvállalkozás áruforgalmi tevékenységének jellemzése a stratégia függvényében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szekeres Anna Turkish minority in Germany: how Turkish political transnationalism affects the German welfare state. Külkereskedelmi Kar.

Szekeres Barbara A WizzAir és Ryanair légitársaságok szolgáltatásainak és marketingkommunikációjának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szekeres Ildikó A magyar nyelvű turisztikai szakképzés helye és fejlesztési lehetőségei Romániában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szekeres Péter A cafeteria rendszer szerepe a munkavállalók ösztönzési lehetőségeiben. Külkereskedelmi Kar.

Szekér Dóra Önkormányzatok költségvetési autonómiája jogi aspektusból: Változások a költségvetés készítésének – mint az önrendelkezési szabadság alappillérének – jogszabályi környezetében, rendszerváltástól napjainkig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szeltner Petra Szállodák, online travel agentekkel és wholesalerekkel felmerülő problémái a Cosmo City Hotel*** és a Hilton Budapest***** szállodákon keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szendrei Fanni Marilyn Monroe a média tükrében - Marilyn médiája és a média Marilynje. Külkereskedelmi Kar.

Szente Boglárka Kommunikáció egy logisztikai cégnél. Külkereskedelmi Kar.

Szentes Zsófia A toborzás és kiválasztás sarokpontjai tanácsadói szemszögből a magyar IT munkaerőpiacra fókuszálva. Külkereskedelmi Kar.

Szentesi Roland A montázs mint manipulációs eszköz a tömegkommunikációban. Külkereskedelmi Kar.

Szentpéteri Zsófia A luxus kategóriás divattermékek és azok hamisítványainak bemutatása a Michael Kors luxusmárkán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Szentpétery Hajnalka Arckrémek vásárlási szokásai, kitérve a patikákban értékesített termékekre is. Külkereskedelmi Kar.

Szerb Mátyás Action Sport Marketing and Its Effect on Generation Y. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szerdahelyi János Zalaegerszeg, mint "Göcsej kapuja" lehetőségei a magyarországi ÖKO/Zöld turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szeredai Farkas Zsolt A Danubius Health Spa Resort Hélia szerepe a magyar gyógyturizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szerencsés Dóra Motivációs célú rendezvények elemzése az MVM Siker-nap bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szerencsés László A CSDP néhány kérdése, különös tekintettel a civil komponensre - esettanulmány az EULEX misszióról. Külkereskedelmi Kar.

Szeverényi Kata Bács-Zöldért Zrt. tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szigethy Géza Máté Oroszország a világgazdaságban: Feltörekvő hatalom vagy hanyatló gazdaság? Külkereskedelmi Kar.

Szikszay Fanni Hotel Nemzeti Budapest – MGallery Collection **** beruházás értékelése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szili Beáta A nonprofit szervezetek társadalmi felelőssége, a nonprofit szektor bemutatása a Gyermekétkeztetési Alapítvány átfogó eredményei alapján. Külkereskedelmi Kar.

Szilveszter Bettina A munkaerő-közvetítő cégek szerepe a pályakezdők álláskeresésében. Külkereskedelmi Kar.

Szilvási Viktor Mobilitás és migráció a turisztikai piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sziládi Márton Péter Zsidó és keresztény ételkészítési és étkezési szabályok napjaink élelmiszerbiztonsága és közegészségügye tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szilágyi Annamária Mivé váltatok nők? Hova lettetek férfiak? Akkor most ki is hordja a nadrágot?:Nemi diszkrimináció, betiltott és szexista reklámok. Külkereskedelmi Kar.

Szilágyi Bence Tengeri konténeres árufuvarozás. Külkereskedelmi Kar.

Szilágyi Ildikó Kommunikációs stratégia áttekintése és kommunikációs eszközök vizsgálata egy egyéni vállalkozás szempontjából. Külkereskedelmi Kar.

Szilágyi Kinga Mitől sikeres a Hapimag? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szilágyi Mihály A sajátos nevelési igényű tanulók oktatása-különös tekintettel a diszlexiával rendelkezők tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szilágyi Péter Tools for maximizing income in the non-profit sector for sponsorship seekers. Külkereskedelmi Kar.

Szipőcs Alexandra Nyugdíjrendszer régen és ma. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szitár Zoltán Endre "A turisztikai stratégiai és operatív programok szerepe és hozzájárulása a tervezési régiók turisztikai fejlődéséhez" című szakdolgozat. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szitás Daniella Nemzetközi konferenciák szervezésének bemutatása a GLC tevékenységén keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Szkiva Lázár A Budapesti Értéktőzsde bemutatása négy vezető részvény és a BUX-index elemzésén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szkladányi Dóra A Rail Cargo Terminal-BILK Zrt. szerepe az ellátási láncban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szlovicsák Valéria Penny Market Kft.-nél zajló POPC projekt bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szokol-Humay Dea A randiapplikációk piacának szereplői, mint az énmárka megjelenésének új platformjai. Külkereskedelmi Kar.

Szolcsánszky Anna A szezonalitás és annak enyhítésére irányuló módszerek a szállodaiparban, több magas kategóriájú szálloda példáján szemléltetve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szolnoki Lilla A magyar és a német közbeszerzési rendszerek ismertetése hasonlóságaik és különbségeik elemzésével. Külkereskedelmi Kar.

Szombati Dóra Hajdúszoboszló változó idegenforgalmi kínálata és kereslete. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sztaskó Natália A BSP, mint pénzügyi elszámolási rendszer a légitársaságok és az utazási irodák között. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sztermen Zita A turizmus lehetséges szerepe az elmaradott térségek felzárkóztatásában: Észak-Magyarország régió példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sztárcsevics Gábor Vállalatirányítási rendszerbe integrált termelésütemező rendszer specifikációja az Anton Kft. szerszámgyártási tevékenységére. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szuromi Andor Marketingkommunikációs eszközök a 21. századi szórakoztató elektronikai iparban. Avagy a hagyományos értelembe vett reklám halott e? Külkereskedelmi Kar.

Szuromi Norbert A logisztika helye egy gyártó vállalat szervezeti felépítésében. Külkereskedelmi Kar.

Szvet László A Global Leading Conferences Europe által megvalósított marketingkommunikációs tevékenység. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szádóczki Melinda Krisztina A Biolab Zrt. marketingstratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Száler Timea Fogyatékossággal élők foglalkoztatása, és ennek megítélése a vendéglátó-és szállodaiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szántai Judit A magyar devizahitel-válság tanulságai. Külkereskedelmi Kar.

Szántai Orsolya A környezettudatos fogyasztás térhódítása és annak vizsgálata Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szántó Júlia A Lafarge Cement Magyarország Kft. működésének vállalat-gazdaságtani elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szász György Az útdíj hatása a közúti fuvarozásra. Külkereskedelmi Kar.

Szász Péter A keleti nyitás politikájának gazdasági hatásai a külkereskedelmünkre. Külkereskedelmi Kar.

Szász Diána Az LPG disztribúciós rendszerének elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Szász Margaréta Andrea A Resorbent csehországi kft. szemszögéből a magyar és osztrák piac, a cég ottani tevékenységének elemzése és összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Szászi Alexandra Dóra Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szécsi Henrietta Omotenashi-a japán szállodai vendéglátás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Székely-Varga Éva Nagyhatalmi sakkjátszmák a kubai rakétaválság és az Ukrán válság idején. Külkereskedelmi Kar.

Széles Viktória Vállalkozás indító képzés az álláskeresők illetve a képzők szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Széman Szidónia Eszter A nyári olimpiai játékok hatása a turizmusra Barcelona és London példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szénásy Péter Szállító-vevő partnerkapcsolatok kritikai elemzése az ellátási láncban, különös tekintettel a nagy kereskedelmi üzletláncok és beszállítóik kapcsolatrendszerében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szépfalvi Zsuzsanna A Vodafone válasza a globalizációs kihívásokra. Külkereskedelmi Kar.

Széplaki Márió Gazdasági szemléletű munkajog a West Hungary Consulting munkaerő-közvetítő Kft. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szépvölgyi Bettina Az Európai Unió közös migrációs politikájának fejlődése, az integráció elmélyülésének tükrében, jogi és szociológiai aspektusból. Külkereskedelmi Kar.

Szívós Zsolt Szakmai Gyakorlatom a Tehetséggondozó Programban. Külkereskedelmi Kar.

Szó Bálint Budapest lehetőségei az ezer fő feletti rendezvények befogadására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szöllősi Eszter Finding a global marketing communication strategy to the Offshore department of Bosch Rexroth. Külkereskedelmi Kar.

Szöllősi Judit The Spanish Textile Industry The Success of Inditex. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szöllősi Judit The Spanish Textile Industry, The Success of Inditex. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szöllősi-Tóth Dániel Az Európai Unió energiastratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Szöllősy Fédra Az Európai Uniós támogatások jelentősége a hazai kis- és középvállalkozások fejlesztésében, egy sikeres hazai pályázat bemutatásával. Külkereskedelmi Kar.

Szücs Nikolett Az idősödő és az idős emberek helyzete Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szücs Noémi Az Aquaworld Resort Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szőke Csilla Egy speciális- gyógyászati célra szánt- tápszer tervezett marketingkommunikációjának fejlesztése, különös tekintettel az online betegkommunikációra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szűcs Anikó A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége helye és szerepe a magyar turisztikai piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szűcs Bernadett Qualitätssystem und Benchmarking: Leading Quality Assurance im Hotel Adlon Kempinski und weltweit. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szűcs Claudia Fiatalkorúak a büntetés-végrehajtásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szűcs Noémi Rebeka Új felfutó projektek operatív beszerzési feladatai a lean alapelvek tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Szűrös Dorottya Szilvia A magyarországi és a franciaországi szállodai minősítési rendszerek összehasonlítása a Hotel Belle Plage példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sándor Fanni Zsófia Pályakezdők szakmai énmárka-építése online eszközökkel és a LinkedIn oldalán. Külkereskedelmi Kar.

Sándor Anna A világörökségi helyszíneink szerepe és jelentősége a főváros imázsának alakulásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sára Merse A Volkswagen adathamisítási botrányának érdekgazda aspektusai. Külkereskedelmi Kar.

Sári Nóra Elmaradott térségek felzárkózását segítő idegenforgalmi beruházások lehetőségei az EU-ban: „A Mátraverebély-Szentkúti Nemzeti Kegyhely turisztikai fejlesztése”. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sárkány Tamara Felvásárlástól a számlázásig: Az input bonyolítás három lépésben. Külkereskedelmi Kar.

Sárközi Márk Görögország turizmusának alakulása, a gazdasági világválság hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sárközi Bettina Egy családi vállalkozás működésének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sármásy Márton Döntéstámogatás és üzleti intelligencia. Külkereskedelmi Kar.

Sárosi Éva A Hungária Veszélyesáru Mérnöki Iroda Kft. stratégiai elemzése és fejlesztési javaslatok. Külkereskedelmi Kar.

Sárosi Szabina A multikulturalizmus és a multilingvizmus példái a Délkelet-ázsiai országokban. Külkereskedelmi Kar.

Sélley-Rauscher Fanni Examining the changing customer behaviour by analysing the impacts of TripAdvisor on Bohem Art Hotel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sólyom Dóra Egis Számlajóváhagyást Támogató Elektronikus Rendszer („ESzTER”) kiterjesztése a körmendi gyáregységben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sós Antal Az Európai Uniós országok migrációjának hatásai Nagy-Britannia gazdaságára. Külkereskedelmi Kar.

Sóska Orsolya Marietta „Hagyomány és Innováció Zala megyében” LEADER forrásból megvalósuló projekt életciklus szempontú elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sövegjártó Júlia A MÜLLEX-KÖRMEND Hulladékgyűjtő és Hasznosító Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sütöri Boglár A Nestlé gabonapelyhek kommunikációs stratégia váltása a hagyományos és az új médiumok tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Sütő Attila Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sütő-Nagy Zsuzsanna Egy fiktív budapesti újhullámos cukrászda marketing terve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sőmen Vivien Az olvasási szokások változása napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

szrogh anett A panaszszituációk kezelése a forrástól a megoldásig a Festett Kakas étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tabányi Nikolett Importance of complementary tourism types in Gran Canaria. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Takács Anett Stella Vorstellung der Rechtsvorschriften für Gefahrgüter und Veranschaulichung der gewählten Güter durch die Mercedes-Benz Prozesse. Külkereskedelmi Kar.

Takács Anna Visszaút a másik oldalró, avagy egyedül nem megy. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Takács Dóra The analyses of new fields of tourism in terms of experience economy. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Takács Krisztina Kincső A Trenkwalder Hungary Kft személyzetfejlesztési stratégiája pénzügyi szempontból vizsgálva. Külkereskedelmi Kar.

Takács Márton Egy négycsillagos budapesti szálloda megvalósíthatóságának vizsgálata nemzetközi standardok alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Takács Tünde Az AIESEC marketingkommunikációs politikája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Takács Zoltán A pedagógus konfliktuskezelése, különös tekintettel a szakiskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Takács Delani Rita Elégedettségmérés a HungaroControl Légiforgalmi Irányító Bál alapján. Külkereskedelmi Kar.

Takács Noémi Németország külpolitikája a bilaterális kapcsolatok tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Takácsy Dorka Kornélia Az orosz néplélek a sztereotípiák tükrében- avagy hogyan tárgyaljunk hatékonyan orosz üzleti partnereinkkel. Külkereskedelmi Kar.

Takáts Vivien Fanni Új típusú szórakozási lehetőségek fiatal városlátogató turisták számára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Takáč Ladislav Az Alt Cash Kft. B2B marketing tevékenységének elemzése és továbbfejlesztésének lehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

Taligás Tamás A marketing szerepe az energia kereskedelemben. Külkereskedelmi Kar.

Tamás Gábor Ákos A 2010-es algériai válság hatásai az Európai Unióra nézve. Külkereskedelmi Kar.

Tamás Tünde Változások az európai közlekedésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tamási Bettina A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tamási Dávid A hazai szállodaipar helyzetének kritikus elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tamásy Barbara Az egészségturizmus helyzete és jelentősége a Közép-Magyarország régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tanka Tímea Egy online vállalkozás megjelenése az offline világban - az Indulhatunk Cégcsoport példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tar Dániel Kortárs zenei fesztiválok életstilust generáló hatásaik és illeszkedésük a társadalmi struktúrába. Külkereskedelmi Kar.

Tarcsi Alexandra Környezettudatos fogyasztói és szolgáltatói magatartás és az ökoturizmus megjelenése a szállodaiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Targuba Enikő A településfejlesztés megvalósításának gyakorlata és annak bemutatása 2007-2013 között Kehidakustány község példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tarsoly Csenge A Zalai borvidék helyzete a hazai turisztikai piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tarsoly Nóra Health Tourism, West-Balaton Region, home of the health and wellness. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tasnádi Ágnes Az USA és Magyarország nemzeti parkjainak összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Taylor Dániel Vizuális kommunikáció, különös tekintettel a mozi- és filmplakát-művészetre. Külkereskedelmi Kar.

Tegyei Dóra Füstbe ment terv. Külkereskedelmi Kar.

Teiner Zsófia A Visegrádi Együttműködés néhány kérdése, különös tekintettel a csoport előtt álló kihívásokra. Külkereskedelmi Kar.

Teleki Blanka Dolce Vita - A cukrászat Édes Élet cukor nélkül (Allergén mentes termékek választása). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Temesi Zsolt Az értékesítés lehetőségei és határai az Orkrisz Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tengerdi Dóra Viktória A vasút versenyképességének vizsgálata a vasútliberalizációt követően. Külkereskedelmi Kar.

Ternyik Etelka A kerékpáros turizmus és a TDM szervezetek kapcsolódási lehetőségei a Fertő-Hanság Nemzeti Park, a Fertő táj vonatkozásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Terényi Fanni The challenges of intercultural business communication in a multicultural environment in the life of the Production Media Network Company. Külkereskedelmi Kar.

Thurzó Anett The role of revenue management in the optimization of revenues, interrelation among strategies and tactics in the hotel salesmanship based on Danubius Hotel Gellért. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tihanyi Norbert Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tkacsenko Viktória Szakmai gyakorlat a Tehetséggondozó Műhelynél. Külkereskedelmi Kar.

Tollingász Nóra Szerbia úton az Európai Unióba. Külkereskedelmi Kar.

Tolnai Bernadett Rendezvények szerepe egy lapkiadó életében. Külkereskedelmi Kar.

Tolnai Judit Anna Boscolo Budapest Autograph Collection ***** superior szálloda tevékenységének komplex bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tolnai Barbara Az Egyesült Arab Emirátusok turizmusának fejlődése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Toma Victoria The development of fashion online business : How and where is it the most efficient to start an online fashion shop : case study researches. Külkereskedelmi Kar.

Tomasics Nóra Stratégiai döntéshozatal és jövedelmezőség vizsgálata a New York Palota 5 éves működése tükrében (2010-2014). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tombácz Jennifer Az OxyGym értékesítési rendszerének marketingszempontú elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tomcsányi Tamás Hazánk Európa asztmás betege? –Az új dohánytörvény fogyasztói és gazdasági hatásainak vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Tompa Annamária A startupok és finanszírozási lehetőségeik vizsgálata Magyarországon, különös tekintettel az inkubációs lehetőségekre. Külkereskedelmi Kar.

Tormási Fanni A közösségi gazdaság terjedésének hatásai, haszonélvezői, illetve károsultjai; fókuszban az autó-megosztás (Uber, Wunder). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Trajtler Lilla A marketingkommunikáció hatása a Converse tornacipő márka fogyasztói elfogadására. Külkereskedelmi Kar.

Tran Anh Tú Determinants of consumer satisfaction during holiday. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Trbovics Zóra A hévízi szállodák marketingkommunikációjának kritikus elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tripolszki Brigitta A méltányos kereskedelem jelentősége, különös tekintettel a mozgalom európai és magyarországi helyzetére. Külkereskedelmi Kar.

Tuncsik Amanda ÚJDONSÁGOK ÉS TRENDEK A SZÁLLODA ONLINE MARKETINGJÉNEK ÜZEMELTETÉSÉBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Turcsik Renáta Az Air Cargo a Prevost Hungária Kft. keretein belül. Külkereskedelmi Kar.

Turi Zsófia A magyar-japán gazdasági kapcsolatok alalkulása, különös tekintettel a rendszerváltás utáni időszakra. Külkereskedelmi Kar.

Turnai Bálint Élelmiszer-biztonság a vertikális agrárgazdasági integrációban, a Westfleisch cégcsoport példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Turák Róbert A kis- és középvállalatok hitelezési folyamata a magyar bankrendszerben, az MNB Növekedési Hitelprogramkának hozzájárulása a sikerükhöz. Külkereskedelmi Kar.

Turányik Júlia Future tendencies of marketing communication on the market of Hungarian theatres. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tusa Katalin Gazdasági stabilitás és infláció. Külkereskedelmi Kar.

Tálas Diána A turizmus jelentősége Horvátországban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tátrai Miklós A Danubius Hotel Gellért SWOT-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tátrai- Magyar Szilvia A középiskolai tanárok pályaképe napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tímár Sarolta Egy védelmi beszerzési eljárás, mint speciális beszerzési tevékenység sajátosságainak elemzése. Külkereskedelmi Kar.

hallgató Tóth Alexandra Szakmai gyakorlatom a Tehetséggondozó program keretein belül. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Anikó Erzsébet A MOL Gold és Silver üzemanyagkártyák piaci helyzetének bemutatása központban a fogyasztók véleményével. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Anita Migrációs válság Európában - Lehetséges-e közös európai megoldás a 2014-2015. évi migrációs folyamatok jelentette kihívásokra? Külkereskedelmi Kar.

Tóth Annamária Hogyan működik a személyek szabad áramlása az Európai Unióban? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Bernadett Az outsourcing jelensége - különös tekintettel Magyarország és India outsourcing piacára. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Csilla A fuvarozási folyamatok informatikai támogatottsága és azok fejlesztési lehetőségei a Waberer's International Nyrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Diána How can MetrixLab increase participation of companies located in France and Germany in the website of the Year Award? Külkereskedelmi Kar.

Tóth Erzsébet Egy termék piaci bevezetésének logisztikai szempontú vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Eszter „Az élet Coke oldalán” azaz, hogyan jut el hozzánk egy palack Coca-Cola. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Eszter A Saliris Resort vendégkörének bemutatása, valamint a táplálkozási szokásuknak a vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Fanni Horváth Rudolf Intertransport Kft. gépjárműflottájának gazdaságos mozgatásának vizsgálata az üres futásokra vonatkozóan. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Georgina Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány számviteli sajátosságai a mikrohitelezés elszámolásának tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Gergő A POSZTMODERN FILOZÓFIA MEGJELENÉSE A TURIZMUSBAN, ANNAK HATÁSA A TURIZMUS MARKETINGRE, A TURISTA GONDOLKODÁSMÓDJÁRA ÉS A TURISZTIKAI TERMÉKEKRE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth György A kállósemjéni Kállay Kúria marketingstratégiájának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Gábor A vendéglátó-ipari szakképzés kihívásai napjainkban, különös tekintettel a munkáltatók megváltozott elvárásaira, a differenciált munkaerő piaci igények kielégítésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth István Zoltán A rohanó világban is maradni a kaptafánál, avagy egy kézzel készült cipőkkel és csizmákkal foglalkozó vállalkozás tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Judit Bérfőzés és magánfőzés a jövedéki adótörvény szabályozásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth János Autózási és autójavítási szokások elemzése Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth József A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth József Dániel A Visegrádi Négyek, mint szubregionális országcsoport Európai Unión belüli együttműködésének néhány kérdése, különös tekintettel a közös fellépésekre, kezdeményezésekre. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Kamilla A hazai kis- és közepes szállítmányozó vállalatok együttműködési lehetőségeinek vizsgálata: Nemzetközi szállítmányozási szövetségek példája alapján a Hunicorn Kft. vizsgálata kapcsán. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Katalin A Wienerberger Zrt. stratégiai szemléletének elemző bemutatása. Stratégia és taktika az üzleti életben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Kitti A turisztikai növekedés lehetőségeinek elemzése a Dél-Dunántúlon nemzetközi összehasonlításban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Korinna Az orosz birodalmi gondolat fejlődése, és hatása a mindenkori Oroszország külpolitikai döntéseire. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Krisztián A felszámolási eljárás folyamata, számviteli feladatainak bemutatása a Bükk-Parkett 2002 Kft. „FA”-n keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Lili The positive effect of the internship programs for students in European Union. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Lilla Emese Budapesti vendéglátás marketing az Evidens Bistro példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Tóth László Elő- és utókalkulációs gyakorlat összehasonlító elemzése utazási irodáknál a fordított áfa tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Melitta The Impact of City Branding on the Image of Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Mónika Az Iramko Kft. jelenlegi marketingkommunikációs tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Nóra Európai Uniós támogatások a hazai kis- és középvállalatok részére. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Patrícia Contribution de l'Union Européenne au développement rural de la Hongrie. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Péter GLOBAL LEADING CONFERENCES KFT MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓS TEVÉKENYSÉGÉNEK BEMUTATÁSA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Péter A gépjármű kereskedelem sajátosságainak vizsgálata a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. tevékenysége tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Péter A gépjármű kereskedelem sajátosságainak vizsgálata a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. tevékenysége tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Relinda A vállalati arculat kulturális kihívásai a multinacionális vállalatok gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Richárd Mikrobiológiai élelmiszerbiztonság. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Rita A fesztiválok városa Sopron. A város idegenforgalmának elemzése a jelentősebb fesztiválok, kiemelten a VOLT Fesztivál hatásait vizsgálva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Roland Mogyi Crasssh! Consumer Analysis. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Réka Az Antók Nyomdaipari Kft. vagyoni pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Réka A generációs elv megjelenése a marketingkommunikációs stratégiában. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Szilvia A Nagykanizsai és Zalaegerszegi Kormányablakok összehasonlítása ügykörök és ügyfelek alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Tibor Kolping mozgalom az esztergomi szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Ádám Les difficultés de traduction dans la presse économique française. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Ágnes A gasztronómia turisztikai jelentősége és növekedési lehetőségei Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Ágnes A terrortámadások és az országon belüli konfliktusok hatása a gazdaságra és a turizmusra, különös tekintettel a 2001. szeptember 11-i eseményekre. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Bernadett A Porsche Hungaria újautó logisztikai rendszerének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Bernadett A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft működésének és franchise rendszerének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Boglárka Virág Szállítóértékelési rendszerek - működésük bemutatása a Raiffeisen Bank példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Máté A budapesti rövidtávú lakáskiadás piacának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Péter A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Tünde Viktória A MOL Nyrt. beszerzési folyamatainak elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Viktor A ChargeIt! Szolgáltató Bt. Marketingterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Zita Az Agoda International Hungary Kft. gyakornokaként. Külkereskedelmi Kar.

Tóthné Horváth Éva A kisújszállási Illéssy Sándor Baptista Szakközépiskola És Szakiskola marketingterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Törzsök Brigitta A Rubin Wellness & Conference Hotel wellness részlege és vendégkörének tanulmányozása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Törzsök Luca Az üzleti etika szerepe a L'Oréal vállalati stratégiájában. Külkereskedelmi Kar.

Törzsök Róbert Mobilpiaci platform háború. Külkereskedelmi Kar.

Török Anita A pálinka hatása a magyar turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Török Bernadett A kapunyitási pánik megjelenítése a felsőoktatásban résztvevő, pályakezdő előtt álló Y generáció tagjai esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Török Gergely Bálint Improving engagement through internal communication factors of Philips Lighting University. Külkereskedelmi Kar.

Török Izabella Gasztronómiai rendezvények Székelyföldön és hatásuk a turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Török Nóra Éva Brazília és Kína érdekszférájának találkozása a 21.század elején. Külkereskedelmi Kar.

Törőcsik Hanna Berta A Törley borcsalád bevezetése a hazai piacra. Külkereskedelmi Kar.

Töttősi Flóra A hazai kávézók fejlesztési trendjei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tüzes Mátyás Gergő Az egyediség és a médiaérdeklődés összefüggései a könnyűzenei színtéren. Külkereskedelmi Kar.

Tőkési Tamás Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

U

Udud Tibor Az Európai Unió és Kína gazdasági kapcsolatai. Külkereskedelmi Kar.

Udvardi Melinda Egy business coaching folyamat bukatatói. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ulmer Gergő Az internet és a szállodaipar, avagy a szállodai online értékesítés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ur Anett Hatékonyság növelési lehetőségek vizsgálata egy magyar vállalat raktáránál. Külkereskedelmi Kar.

Urbán Cintia Alternatív városnézés Budapesten, mint új kihívás az idegenforgalmi szakma számára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Urbán Tamás A Best Dance tánciskola marketingkommunikációjának megtervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Urbán Melinda Programok a Touche Event Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Utasi Réka Felnőttbarát szállodák, avagy új szegmens a szállodaiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ú

Újvári Laura Szakmai gyakorlatom a Magyar Posta Zrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Ü

Üveges Máté Gyenesdiás Önkormányzat gazdálkodásának vizsgálata a 2011-től 2013-ig terjedő időszakban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Vacsi Evelin A társadalom, valamint az evés- és testképzavarok kölcsönhatása, különös tekintettel az izomdiszmorfiára. Külkereskedelmi Kar.

Vadnai Andrea Renáta Tanár-diák közötti konfliktushelyzet. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vagner Hedvig Vidékfejlesztés a Szobi járásban – A helyi akciócsoport szerepe a gazdasági-turisztikai fejlődésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vajda Teréz Készletkezelési módszertanok összevetése, használata a gyakorlatban a Philips Magyarország Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Vajta Anett Gyöngyi Magyarországi egészségturisztikai fejlesztések komplex szakmai hatáselemzése különös tekintettel az észak-alföldi régióra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Valasinyovszki Lilla Irán és Irak az USA külpolitikájában George W. Bush első elnöksége idején. Külkereskedelmi Kar.

Valentinyi Anikó Panaszszituációkezelés az Aquaworld Resort Budapest Szálloda és Élményfürdőben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Valentyik Andrea Munkavállalói utaztatás sajátosságai egy multinacionális cég, az IT Services Hungary Kft. példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vanyúr Blanka Települési márkafejlesztés a Szigetvári TDM területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Bettina Budapest és Prága konferenciaturizmusának összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Dániel Kézműves sörök piacának alakulása Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Varga Dávid Blind bidding and its effects on the sell-out of cholesterol lowering medications in a specific pharmacy. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Eszter A színek szerepe a reklámokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Gábor A válság hatása a szállodák működésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Ilona Henrietta A logisztika szerepe az Inditex cégcsoporton belül. Külkereskedelmi Kar.

Varga Krisztina Az Invitel Távközlési Zrt. vállalati ületágának stratégiai-auditja 2009-2013 között. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Marietta Service Improvement at Tenerife Top Training : Exploring the factors which lead to a positive shift in occupancy rate. Külkereskedelmi Kar.

Varga Nóra A minőségmenedzsment feladatai a turisztikai vállalkozásokban, minőségkép, minőségdimenziók. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Tímea A fuvarszervezés lépései egy konkrét fuvar megszervezése során. Külkereskedelmi Kar.

Varga Veronika Magyarországi természetes gyógytényezők bemutatása, gyógyhelyek vendéglátóhelyeinek fejlesztési irányai az egészséges étkeztetés tükrében. Különleges étrendkínálat bevezetésének lehetséges megoldásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Zsófia A vállalati kontrolling a gyakorlatban. Külkereskedelmi Kar.

Varga Árpád A fiatal gazdák kommunikációs szokásai Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Varga Bálint Egy Európai Uniós ajánlati felhívás és egy magyar pályázat fordítása. Külkereskedelmi Kar.

Varga-Kiss Boglárka Az online marketingkommunikáció fontossága napjainkban - Wizz Air kampány elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vargha Enid Ivonn Budapest bus tours in the light of domestic tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vargová Marieta A határon túli magyarok helyzete Trianontól napjainkig a népszámlálások tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Özv Vargáné Endler Zsuzsanna Roma tanulók a szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varju Zita A külföldi közvetlen tőkebefektetések hatásai, középpontban a német autóipari beruházások Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Varró Nóra Fogyasztói magatartás vizsgálata a belföldi wellness turizmus területén. Külkereskedelmi Kar.

Varsányi Fanni A mikro-, kis- és középvállalkozások hitel- és kockázatitőke-finanszírozása a válság után - A változó állami szerepvállalás. Külkereskedelmi Kar.

Vasas Brigitta Nahrungsmittelunverträglichkeit im Gastgewerbe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vasas Mónika A duális képzés hatékonyságának elemzése a szakképzés területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vass Attila A Füleki vár történelme,programjai,és fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vass Lilla Importance of compliance practices. Külkereskedelmi Kar.

Vass Norbert A Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel értékelése a vendég kommentek alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vass Szilárd Marketingfogások a táplálékkiegészítők piacán, valamint Magyarország egyik legismertebb gyártója a Béres Gyógyszergyár Zrt. esetében. Külkereskedelmi Kar.

Vastag Lilla A Hays Hungary online marketingkommunikációja. Külkereskedelmi Kar.

Vastagh Viktória Görög válság - Görögország áldozat vagy felelős? Külkereskedelmi Kar.

Vatamány Vivien Magyar turisztikai Start up marketingkommunikációs eszközeinek hatásvizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Velikovszki Nikolett A Visegrádi országok útja az Európai Uniós csatlakozásig, és az ezután bekövetkezett változások. Külkereskedelmi Kar.

Velin Renata Szerbia politikai és gazdasági helyzete Jugoszlávia felbomlása után. Külkereskedelmi Kar.

Velner Zita Környezetvédelmi és politikai kommunikáció a legújabb energiapiaci trendekkel kapcsolatban. Külkereskedelmi Kar.

Veres Dalma Réka History, development and management of sport events and their impact on tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Veres Hanga Katalin A Székelyföldi Legendárium lehetőségei a helyi turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Veres Szimonetta Alternatív energiaforrások turisztikai hasznosítása Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Veres Vivien A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vernyik Adrienn A szponzoráció szerepe a hegy- és sziklamászó eszközök piacán. Külkereskedelmi Kar.

Veréb Szilvia A Medaqua Kft. és termékportfóliójában szereplő gyógy- és ásványvizek elemzése, különös tekintettel a hazai és nemzetközi versenyképességre. Külkereskedelmi Kar.

Vetró Richárd A zsidó felekezeti oktatás egyedisége a kezdetektől napjainkig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vető Dániel Szimbólumok, A szimbólumok kommunikációs aspektusai. Külkereskedelmi Kar.

Vidiczki Danica A GSP Global Szerviz Partner Kft. raktárlogisztikai folyamatainak vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vietórisz Ágnes A Bükkös Hotel Kft. Költséggazdálkodásának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vig Noel Daniel A szíriai polgárháború hatása az Európai Unió külpolitikájára. Külkereskedelmi Kar.

Vig Kinga Kommunikáció és média szakos gyakornok egy könyvkiadónál. Külkereskedelmi Kar.

Vigh Dóra Globális értékláncok az Audi Hungaria Motor Kft. tekintetében. Külkereskedelmi Kar.

Vilhelm Dóra Az éttermi viselkedési kultúra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Világos Éva A regisztrációs adóról szóló 2003. évi CX. törvény végrehajtása a magyar vámigazgatás gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vincze Krisztina A minőségügyi rendszerek közoktatásra gyakorolt hatása Magyarországon. Hollandia és Magyarország közoktatásbeli minőségügyi rendszereinek, módszereinek, eljárásainak összehasonlítása, elemzése : Kőbányai Janikovszky Éva általános iskola - Üllői úti tagintézmény bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Vinnai Dalma Internet of things - monitoring businesses and consumers. Külkereskedelmi Kar.

Viola Nelli Irma Robbanóanyag közúti szállítás kihívásai és kockázatai a XXI. században. Külkereskedelmi Kar.

Visnyei Rebeka Mónika Közeledés vagy távolodás, avagy az európai uniós csatlakozás hatása a Visegrádi Négyek régióira. Külkereskedelmi Kar.

Vita Virág CSR a logisztikai szektorban. Külkereskedelmi Kar.

Vitálos Barbara Gyermekcipők jellemzője és kereskedelmi vonatkozásai Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vitéz Magdolna A pedagógusok társadalmi helyzete napjainkban, Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Viz Mercedes Az egészségtudatosság szerepe, mértéke a fogyasztói magatartásunkban az élelmiszer vásárlás során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vogel Róbert A hajóstársaság ügynökségének szerepe a külkereskedelmi ügyletben. Külkereskedelmi Kar.

Vogl Máté János Game On - Videojáték és Marketing. Külkereskedelmi Kar.

Vámosi István A KKV-k és az önkormányzati tulajdonú kisvállalkozások finanszírozása és ezek gyakorlati megvalósulása a zalaegerszegi Városgazdálkodási Kft. esetében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Váradi Orsolya Eszter A csapatépítő tréningek bevételnövelő szerepe a turisztikai szolgáltatóknál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Várhelyi Réka „Alkotó rombolás" - Az állam és a tőkés csoportok szerepe a gazdasági válságokban. Külkereskedelmi Kar.

Várvölgyi Viktória Társadalmi láthatóság - fogyatékossággal élők médiareprezentációja a televízióban és a filmiparban. Külkereskedelmi Kar.

Váry Tamás Természetből táplálkozó világörökségek a turisztikai hasznosítás jegyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Végh Dorina A startupok marketingkommunikációs lehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

Végh Klaudia Az egyszerűbb egyben a jobb megoldás is? Avagy a mikrogazdálkodói beszámoló létjogosultsága. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Véghelyi Kitti A fogyatékkal élők helyzete napjainkban, szülővárosomban Csornán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vékony Balázs A Normaflore probiotikus gyógyszer marketingkommunikációjának és az alkalmazott reklámeszközök hatékonyságának vizsgálata, valamint a probiotikus gyógyszerek fogyasztói megítélése a magyarországi piacon. Külkereskedelmi Kar.

Vén Dóra Trade Compliance szabálykövetés a nemzetközi kereskedelemben. Külkereskedelmi Kar.

Víg Bianka A valóságshow valósága A „Való Világ” című valóságshow befogadás vizsgálata, avagy senki sem nézi, mégis mindenki ismeri. Külkereskedelmi Kar.

Völgyi Fruzsina Rebeka Legendák és mondák nyomában a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vörös János Szállodavállalatok portfólió kialakításának hatása a versenyképességre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vörös Ágnes Idegenforgalmi célú fejlesztések Tiszakécskén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

W

Walther Thomas Das Kapitalismusmodell von Japan - Das Modell des Entwicklerstaates. Külkereskedelmi Kar.

Weinémer Ivett (2015) Szakmai gyakorlaton. Külkereskedelmi Kar.

Wellmann Borbála A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Wilhelm Viktória Franciaország borvidékei és borturizmusa. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Windisch István Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Z

Zalai Eszter Smart city: különös tekintettel Zalaegerszeg fejlesztési lehetőségeinek vonatkozásában. Külkereskedelmi Kar.

Zatykó Tünde Shanghai import szállítmányok konténeres tengeri fuvarozásának lehetséges útvonalainak összehasonlítása az Austromar Kft. gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Zelei Ágota A svájci munkaerőpiac elemzése, különös tekintettel a világméretű pénzügyi-gazdasági válság és a bevándorlás hatásaira. Külkereskedelmi Kar.

Zentai András Nemzeti értékeink megőrzése. A hungarikumok és a köréjük szerveződő rendezvények Magyarországon és külföldön. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zentai Mónika Imázsépítés a Forma 1 világában. Külkereskedelmi Kar.

Zettelmayer Tibor The Characteristics of Foreign Direct Investments of Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zombainé Tarnótzky Krisztina Generációk összehasonlítása, különös tekintettel a Z generáció és tanáraik között fellelhető különbségekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zrinszky Réka A vendég diétás ételválasztásának lehetősége a Novotel Budapest City-ben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zsarnóczai Zsanett A Delta – Truck Kft direktmarketing – tevékenységének értékelő elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zsebe Klaudia Magyar-orosz gazdasági kapcsolatok, különös tekintettel az Oroszországba áramló magyar tőkére. Külkereskedelmi Kar.

Zsiga Fruzsina Interkulturális és interlingvális kihívások migrációs kontextusban - magyarok külföldön. Külkereskedelmi Kar.

Zsigmond András A magyarországi vendégforgalom növekedési lehetőségei; a nemzeti turizmusmarketing ez irányú célkitűzéseinek hatásvizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zsigmond Fruzsina Egy helyi média hétköznapjai. Külkereskedelmi Kar.

Zsiray Eszter Vállalati kultúra a Hungária Veszélyesáru Mérnöki Iroda Kft. belső kommunikációjának tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Zsoldos Boglárka A MOL Nyrt.CSR tevékenységének ismertsége a fogyasztók körében. Külkereskedelmi Kar.

Zsonda Bernadett A Zugló Televíziónál töltött szakmai gyakorlatom. Külkereskedelmi Kar.

Zsámboki Judit Emese Analysis of a Hungarian Agricultural Company; Hetech Trend Ltd. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zuggó Zoltán Tulajdonosváltás hatása az MKB Banknál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Zwickl Dániel Communication errors and pitfalls in social media - The four most common marketing mistakes brands make online. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zábori Boglárka Az Uniós pályázatok nyilvánosságának biztosítása. Külkereskedelmi Kar.

Zádori Krisztina Az Aquaworld Resort Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zákonyi Balázs A tengeri FCL export ügyintézés folyamata. Külkereskedelmi Kar.

Zólyomi Bálint Szingapúr gazdasága. Szingapúr gazdaságának változása az elmúlt ötven évben. Külkereskedelmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. augusztus 14. 04:58:16 CEST.