Tallózás dátum szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | Á | B | C | D | E | É | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | Ö | P | R | S | T | U | Ú | V | W | X | Z
Találatok száma: 1765.

A

Aczél Réka Anna Egy vállalkozás vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Adamcsik János Az Újhartyáni Önkormányzat pénzügyi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Adorján Péter Az iszlám pénzügyek versenyképessége és aktuális piaci törekvései - a gazdasági válságot követő időszakban és napjainkban. Külkereskedelmi Kar.

Adriany Csenge Az ökoturizmus fejlődése és potenciálja Magyarországon a belföldi turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Agh Kinga Udvarhelyszék természet nyújtotta lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Akhim Audrey Lívia A fiatalok vállalkozói kedve. Külkereskedelmi Kar.

Alföldy Dóra A KONFERENCIASZERVEZÉS ELVE ÉS GYAKORLATA A GLOBAL LEADING CONFERENCES KFT. PÉLDÁJÁN KERESZTŰL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ms Allani Jannet THE MEDITERRANEAN SEA SHAPING TUNISIAN HISTORY. Külkereskedelmi Kar.

Alm Tamás PR Reklámfilm. Külkereskedelmi Kar.

Almási Gréta EGY KÉSZÜLŐ BELSŐÉPÍTÉSZETI PROJEKT DESIGN TERVÉNEK ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSE. Külkereskedelmi Kar.

Alouche donia Tunisian Revolution. Külkereskedelmi Kar.

Ambrus Andrea A könyvvizsgálati feladatok előkészítése, megszervezése és végrehajtása - könyvelői és könyvvizsgálói szempontból. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ambrus Zsuzsanna Magyarország népességének elöregedése és az elöregedés hatásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ambrús-Szabó Henrietta TRANSZFERÁRAZÁS ADÓJOGI SZABÁLYOZÁSA ÉS KAPCSOLÓDÓ ELLENŐRZÉSI TAPASZTALATOK. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Andor Judit Egy rendezvény online marketingkommunikációja és a vevőelégedettség a Lovasok.hu-nál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Andrik Alexa Enikő A Szentendrei járás turizmusának fejlődése és javaslatok a turizmus továbbfejlesztésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

András Levente Kapcsolt vállalkozások közötti elszámolóárak időbeli változásának elemzése egy multinacionális vállalat cégcsoportjára vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Angel Krisztián Zsolt Tapasztalatok a tengeri import szállítmányozásban a HTNS Hungary Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Angyal Diána Új Spa Menü tervezet bemutatása a Boscolo Budapest Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Antal Ildikó A fogászati turizmus szerepe a nemzetközi és a magyar turisztikai fogyasztásban az angol küldő piac és a magyar fogadó piac szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Antal Szabolcs A projekt controlling működésének feltételei és módszertana. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Antal Viktória Nikoletta „Mit rejt a raktár?” - Leltározási gyakorlat a Fino csoportnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Antovszki Angelika ERP rendszer bevezetése egy hazai mikrovállalkozásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Apró Anita Ágnes A Schrack Seconet Kft. dolgozói elégedettségének vizsgálata, valamint vállalati kohéziójának megerősítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Aradi Liliána Eurovízió Pont-ok? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Arató Fanni Sára Az Y és a Z generáció önkéntes motivációja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Arosné Turczi Zsófia Rákosmente Modern Kertváros Kerékpáros infrastruktúra fejlesztés a Rákos-patak mentén. Külkereskedelmi Kar.

Mr Arsenashvili Gurami Georgian natural and cultural heritages: influence of interpretation over the perception of tourists. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Asztalos Adrián Festékértékesítés franchise rendszerben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Asztalos László SZOFTVERFEJLESZTÉSI GYAKORLAT MAGYARORSZÁGON A VERSENYELŐNY ELŐSEGÍTÉSE ÉRDEKÉBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Auerbach István Hitelinformációk digitalizációja a BISZ Zrt-n keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Á

Ábel Eszter Tímea A szállodai dolgozók megtartásának lehetőségei a Novotel Budapest Danube **** szálloda példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ábrahám János Gábor Az 1997-es pénzügyi válság Thaiföldön. Külkereskedelmi Kar.

Ács Anita Katalin Az OTP Bank Nyrt. devizaárfolyam - és kamatláb kockázatának kezelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ádám Fanni Kornélia A sales hatása a szállodai bevételre a Sofitel Budapest Chain Bridge hotel példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ádám Marianna Egy vállalkozás gazdálkodásának komplex átvilágítása és minősítése a Robert Bosch Kft példája alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ádám Orsolya Julianna Nemi sztereotípiák a televíziós reklámokban: A női test médiában megjelenő objektifikációjának hatása a férfi vásárlók körében. Külkereskedelmi Kar.

Ádám Renáta Helyi önkormányzatok költségvetési támogatásának rendszere, hatása az önkormányzati feladatok ellátására. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ádám-Kocsi Mariann Egy támogatott projekt megvalósítása és finanszírozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ágh Viktória Bagod község Önkormányzata költségvetésének tervezése és gazdálkodásának vizsgálata a 2014-2016. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ágner Kristóf Bence Caffeine consumption in modern day society. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ágoston Nóra Nyugdíjcélú megtakarítások ösztönzése a személyi jövedelemadó rendszerében, fókuszban a Nyugdíj-előtakarékossági számla. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ákontz Péter A keserű italok hazai piacának bemutatása az eltérő fogyasztási alkalmak vizsgálatán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Által Vivien Az internet szerepe a marketingben ingatlanirodákon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Áncsán Attila Az értékelési modell fejlődése a vállalati treasury-ben az ISDA keretszerződés tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Árva Kata A bankjegycsere okai, fontossága, szükséges-e ha már a mai modern világot felváltja az elektronikus fizetési forma. Ennek hatásai Magyarországra és vállalkozásokra bontva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Babay Kristóf Gábor A HOSTELEK TÉRHÓDÍTÁSA BUDAPESTEN – ESETTANULMÁNY A FULL MOON DESIGN HOSTEL BUDAPESTRŐL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Babay Viktória Az еgyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tеrvеzési, szеrvеzési fеladatok, különösеn a számvitеli tееndőkrе vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Baczúr Barbara Az emberi erőforrás menedzsment tevékenység folyamata napjainkban és az EMMI Budapesti Javítóintézetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Badics Panna A tálalási módok vizsgálata a Costes Downtownban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Baginé Örsi Orsolya Tehetséggondozás és a szakmai versenyeken elért sikerek összefüggései. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bagladi Marina Az új számviteli törvény hatása Letenye Város Önkormányzatának példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bajkai Bettina Az üzlet által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése a Tanya Csárda Étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Baki Andrea A keresőoptimalizálás módszere a gyakorlatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bakonyi Péter A lakossági ingatlan fedezetes hitelezés folyamata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bakonyiné Pozsár Katalin Nikolett A mentortanárok szerepe a pécsi tankerület szakmaválasztói körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bakos Bence A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balassa Viktor Web alapú raktárkezelő alkalmazás fejlesztése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balatonyi Balázs Vállalati folyamatok átalakítási lehetőségének kutatása az LDI Dimotrans Hungary Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Bali Beáta A csomagolás fejlődése a Robert Bosch Elektronika Kft. hatvani telephelyén. Külkereskedelmi Kar.

Balis Zsófia A reklámok hatásának vizsgálata a 7-10 éves gyermekekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balla Ágnes Piroska A magyarországi élelmiszeripar pénzügyi elemzése 2006-2015 között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ballók Krisztián ERP rendszer logisztikai felhasználása, azon belül az Axapta használata a HRP Hungary Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balog Fanni A kontrolling rendszer bemutatása a Flextronics International Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Balog Mónika Nemzetközi bankszabályozás és hazai kihatásai a válságot követő években. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balogh Henriett Fiók legyen, vagy leány? Az európai telephely útján végzett nemzetközi gazdasági tevékenység vizsgálata cégjogi, adójogi és pénzügyi szempontok figyelembe vételével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balogh-Matola Alexandra A családi vállalkozások és az utódlás problematikája. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Balázs Gabriella A STARFOL PLUSZ KFT. Komposztálható, 100%-ban lebomló csomagolóanyagainak piaci bevezetése Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balázs Orsolya A kultúra exportja az országimázs építésén keresztül – A japán országimázs fejlődése és stratégiája magyar szemmel –. Külkereskedelmi Kar.

Balázsi Tamás A regionalitás szerepe a művelődésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Banu László Az üzleti intelligencia felhasználási területei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Barabás Regina Eszter Devizahitelek buktatói és megoldási alternatívák. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ms Barakat Ranin United States Foreign Policy in the Middle East. Külkereskedelmi Kar.

Barancsi Janka Kiállításokon való megjelenési célok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Baranyi Enikő Stressz, kiégés és vezetői támogatás vizsgálata-egy szolgáltató központban és egy magyar vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Barborják Katalin Gazdasági ellenőrzés, önellenőrzés a számvitel tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Barna Bálint Barna VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁSOKBAN TÖRTÉNŐ MEGKERESÉSEK. Külkereskedelmi Kar.

Bartha Krisztina Az Amerikai Egyesült Államok, mint a magyarországi beutazó turizmusban nagy fejlődési potenciállal jellemezhető küldő piac vizsgálata, lehetséges marketing stratégiák kialakítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bartos Mónika Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság kommunikációs tevékenysége. Külkereskedelmi Kar.

Bartucz Gábor Korrózióvédelmi folyamatfejlesztés a Schwarzmüller Kft. felületkezelési egységében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Baráth Beatrix A Deichmann Cipőkereskedelmi KFT cégfilozófiájának elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Batbaatar Enkhjin The Analysis of Mongolian Tourism Marketing Strategies. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ms Batbold Tseepilmaa The Democratic transformations in Mongolia. Külkereskedelmi Kar.

Batha Adrienn Magyarország állami felelősségvállalásának bemutatása lakáspolitikáján és támogatási rendszerén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bathó Réka Az online és a közösségi jelenlét szerepe a cégek számára. Külkereskedelmi Kar.

Batta Bianka Az Oxygen Wellness bemutatása és egészségturisztikai jellemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

Batta János A könyvvizsgálat tervezése, könyvvizsgálati kockázatbecslés egy kereskedő társaság esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ms Battumur Bolor "Mongolia is a "sandwich" country between two big neighbors: China and Russia". Külkereskedelmi Kar.

Ms Battuvshin Uyanga Role of Export Oriented Model in Taiwan. Külkereskedelmi Kar.

Nazerke Batykova Nazerke Oil as the engine of Kazakhstan's economy. Külkereskedelmi Kar.

Ms. Bayramova Salatin OIL DEPENDENCE OF AZERBAIJAN AND NEW PERSPECTIVES IN NON-OIL SECTOR. Külkereskedelmi Kar.

Bazsó László Dániel Konszignáció és VMI telepítése a Robert Bosch Automotive Steering-nél. Külkereskedelmi Kar.

Baán Csenge Egy új budapesti étterem és borozó komplex elemzése a vendéglátóipari piacon való sikerességének tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Becz-Rábóczki Orsolya "Bozótharc a padok között" Az iskolai agresszió és csökkentésének lehetséges módozatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beczássy Máté (2017) Az ITO folyamatokhoz tartozó problémamegoldások bemutatása a GE Power Order Management részlegnél a Lean Six Sigma módszer használatával. Külkereskedelmi Kar.

Bede-Fazekas Máté Az energetikai fókuszú induló vállalkozásokat támogató hazai pénzügyi eszközök elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bedekovits Csaba Az On-line értékesítés lehetőségei a magyar építőanyag kereskedelemben. Külkereskedelmi Kar.

Bedő Evelin Smart packaging, mint marketing eszköz. Külkereskedelmi Kar.

Bedőcs Máté Projekttervezés lépései új vállalkozás indítása esetén. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bejczi Boglárka Egy TÁMOP-2.3.6 pályázat keretében megvalósított projekt bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Beke Bettina A kis- és középvállalkozások adózási lehetőségeinek összehasonlítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bekő Renáta Emeleti munkaszervezés bemutatása a Courtyard Budapest City Center példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beleznai Márk Gábor A freemium és a Blue Ocean stratégia a prezi.com-on keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Belovári Róbert Elméleti áttekintés az információs rendszerekről, vállalatirányítási rendszerekről, illetve a Rendőrségnél használt ügyviteli rendszer bemutatása, gyenge pontjainak feltárása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Belán Adrienn A helyi önkormányzatok lehetőségei a Dunakanyarban - kistérségi törekvések a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ms Ben Ayada Ghada Behind the "success" of the Tunisian revolution. Külkereskedelmi Kar.

Bencsik Gábor A MUNKAVISZONYBÓL SZÁRMAZÓ JÖVEDELEM ADÓZÁSA A VISEGRÁDI ORSZÁGOKBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bencze Dóra Milyen tényezők befolyásolják, támogatják és milyen tényezők hátráltatják a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását, munkavállalását a mai Magyarországon? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bencze Levente A kereskedelmi bankok kockázatai, a likviditási kockázat elemzésének és kezelésének részletes bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bencze Kinga Die Marke Tirol. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Benedeczki Dóra Az ATOMIX Kft. integrált minőségirányítási rendszerének bemutatása és továbbfejlesztése a TQM irányába különös tekintettel az Üzleti Kiválóság Modell elérésére. Külkereskedelmi Kar.

Benga Nikolett A felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók kompetenciája a duális képzés tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Benk-Horváth Edina Logisztikai folyamatok elemzése értékáramlás térkép segítségével a nyomdaiparban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Benkocs Zsuzsanna A végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése a BLUE Pénzügyi Lízing Zrt. "v.a."-nál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Benkő Dániel Péter Költségvetés, költséggazdálkodás a költségvetési szektorban, A Semmelweis Egyetem költség-tervezése és költség-gazdálkodása a 2014-2015 évben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Benkő Zsuzsanna A Harman Becker Kft. csomagolóanyag logisztikája. Külkereskedelmi Kar.

Berecz Noémi Szervezeti átalakítás és a változáskezelés elemzése a Budapest Bank esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bereczki Szilvia A hazai könyvkiadók jelenléte a social médiában. Külkereskedelmi Kar.

Berente Annamária Végelszámolás gyakorlata egy ügyvédi iroda életében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Berinszki Nikolett Az önkéntes alapon végzett munka pozitív hatásai a fiatal felnőttekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bernáth Kinga Éva Az üzleti tervek készítésének módszerei, értékelési szempontjai a Timing Team Chronomoto Kft. üzleti tervének összeállításán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Besenyei Dóra Erasmus+ hallgatói mobilitás. Külkereskedelmi Kar.

Bethlen Klaudia Egy gyógyszer-nagykereskedelmi társaság vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Beviz Zsolt Y genráció bankválasztási preferenciái. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bezdány Gréta A tartalommarketing és a public relations kapcsolatának vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Bialkó Brigitta AZ OFFSHORE "IPARÁG" JELENTŐSÉGE A HAZAI ÉS NEMZETKÖZI TŐKEÁRAMLÁSBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bicskei Bianka Marketing in der Hotellerie Vergleich von Booking.com und Tripadvisor. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Birgermajer Andrea Brexit:Analyzing the Leave and Remain campaigns. Külkereskedelmi Kar.

Birkás Kinga A 89.5 Music FM-nél végzett háttérmunkálatok. Külkereskedelmi Kar.

Biró András Magyarországi gumiipar elemzése, beruházások összehasonlítása és vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Biró Réka A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál. Külkereskedelmi Kar.

Blézer Petra Millerius Kft.-Lipóti Pékség marketingkommunikációs tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bober Dávid Áfabevallás bemutatása folyamatelemzésen keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bodnár Nikolett Munkáltatói márkázás a BDO Magyarország Kft. alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bodó Leticia Casting folyamat az Éjjel-Nappal Budapestnél. Külkereskedelmi Kar.

Bodó Péter A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodócs Eszter A wellness-fogyasztói szokások bemutatása napjainkban, A vendégkör szokásainak elemzése a wellness szolgáltatások bemutatásán keresztük az Abacus Business&Wellness Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bogdán Béla A STRABAG Általános Építő Kft. kontrolling rendszerének bemutató elemzése és javítási lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bogdányi Judit A MONO‐Ipolyfabric Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bogyó Beáta A GreenGo Car Kft tevékenysége, fókuszban az e-autó. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bohatiné Herczeg Gabriella A fiatal felnőttek szakképzése és a kapunyitási pánik közötti összefüggések. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bohunka Éva A 2008-as globális gazdasági válság néhány hatása Dubai gazdaságára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bojtor Ildikó A coaching és rokonszakmái: tanácsadás, mentorálás, tréning, szupervízió. Mikor melyiket érdemes alkalmazni? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bokor Adrienn Edit A GINOP-5.1.1. Út a munkaerőpiacra projekt megvalósulásának elemzése a Zala Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Boldizsár Lívia A projekt controlling sajátosságai egy IT rendszer bevezetésének példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bolyhos Lili Zsuzsanna Lakossági és vállalkozói számlavezetés az OTP Bank Nyrt-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Boncz Ferenc A projekttervezés és megvalósítás gyakorlata egy sikeresen megvalósult projekt példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Borbás Tünde A magyarországi Starbucks kávézók marketingkommunikációs tevékenységeinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borbás Ádám Munka és család közötti egyensúly speciális munkakörnyezetben dolgozóknál, avagy a Tűzoltók mindennapjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Borbély Csilla A művész, a mű és a hatalom viszonya Csehov drámáinak tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borbély Henrietta A PEPKOR HUNGARY KFT CÉGFILOZÓFIÁJÁNAK ELEMZŐ BEMUTATÁSA. STRATÉGIA ÉS TAKTIKA AZ ÜZLETI ÉLETBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borbély Ingrid Katalin Az Európai Unió által nyújtott források felhasználásának ellenőrzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Borics Dániel A PROJEKTMÓDSZER ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEI A SZAKÁCS ÉS A PINCÉR SZAKKÉPZÉSBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borkesz Máté Digitális média és performance marketing szerepe ecommerce vállalkozás életében. Külkereskedelmi Kar.

Boromisza Réka A készletgazdálkodás és a leltározási folyamat bemutatása a BOS Bt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Boros Beáta Bér és béren kívüli juttatások vizsgálata, valamint a cafeteria rendszer szerepe a munkaerőpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Boros Mercédesz A közúti árufuvarozás költségei a nemzetközi logisztikában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borsodi Petra Employer branding A-Z, azaz a munkáltatói márkaépítés szerepe és eszközei a toborzástól a kilépésig. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Borsy Lilla Blanka Rendezvények hatása a turizmusra Budapesten. Összehasonlító kutatás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borza Lilla A sportturizmus hazai viszonylatban – a futó- és „obstacle” futóversenyek hatása a turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borza Evelin (2017) Globall Hotel adminisztrációs tevékenységei. Külkereskedelmi Kar.

Botka Ivett A szállítmányozó kötelmi felelőssége. Külkereskedelmi Kar.

Botyánszki Alexandra Kockázatmenedzsment a projektek szintjén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Braun Frigyes A hazai államháztartás egyensúlyi helyzetének alakulása, annak okai és hatásai a rendszerváltozástól napjainkig. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Brecska Máté A Robert Bosch Elektronika Kft. beszerzési tevékenységei. Külkereskedelmi Kar.

Breitenbach Angéla ONLINE SZÁLLÁSHELYFOGLALÁSI RENDSZEREKKEL KAPCSOLATOS ATTITŰDÖK. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Buchala Eszter Kira A Békás Kft. rendezvényeinek vizsgálata, javaslattétel a fejlesztésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Buda Zita Erzsébet „Globál 2000 R.S” Export - Import Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Budai Gréta Hazai tervezők termékeit forgalmazó web shop bevezetése. Külkereskedelmi Kar.

Budai Márk Az EU közös védelempolitikájának megerősítése, az Európai Védelmi Unió tartalma, a védelempolitika és a migrációs politika összefüggései. Külkereskedelmi Kar.

Budai Sándor A felnőttképzés napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Budányi Georgina Tokaj hegyalja borkülönlegességeinek marketing szempontú elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Buhály Tibor Egy eszközkezelő szoftver bevezetése egy nagyvállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Buriánné Teleki Andrea A képzés jelentősége és szerepe a Pest Megyei Flór Ferenc Kórházban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Buzamanisz Attila A vidéki turizmus szerepe Kozárd település fejlődésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bábel Vivien A nemzetközi élelmiszerlogisztika és a marketing kapcsolata. Külkereskedelmi Kar.

Bácsay Márk 21. század raktározási technológiája a Flex-en keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bádonyi Anita A NÉMET UTAZÓK SZOKÁSAI ÉS ELVÁRÁSAI, VALAMINT MAGYARORSZÁGI LÁTOGATÁSAIK MOTIVÁCIÓJA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bálint Anna Mária A COM-KLÍMA KFT. MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓS TEVÉKENYSÉGE 2016-BAN, FEJLESZTÉSI JAVASLATOK. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bálint Bettina Az élelmiszerreklámok szerepe, valamint az egészséges életmód megjelenése a hazai kommunikációban. Külkereskedelmi Kar.

Bálint Viktória A generációs változások hatása a HR toborzás-kiválasztás szegmensére: A gamification megítélése hazánkban. Külkereskedelmi Kar.

Bálintné Karácsony Piroska Egy iskola marketingtevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bán Georgina A reklámok fogyasztókra gyakorolt hatásai. Külkereskedelmi Kar.

Bán Vivien A Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény készletgazdálkodásának és leltározási folyamatának bemutatása 2015-2016. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bánhidi Richárd Sportesemények jegyértékesítése Az olimpiai játékok egy ATR szemszögéből. Külkereskedelmi Kar.

Bánkuti Csaba Alkohol, mint jövedéki termék disztribúciója. Külkereskedelmi Kar.

Bánréti Ottó A digitális generáció oktatásának módszerei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bártfai Veronika A Magyar Éremkibocsátó Kft. marketing tevékenységeinek elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Báthori Nikolett A digitális marketing és a fotográfia művészete. Külkereskedelmi Kar.

Bátonyi Szilvia A kis- és középvállalkozások finanszírozása Magyarországon – Európai Uniós és állami támogatások segítségével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bátorligeti Erika Támogató jellegű programok a hátrányos helyzetű tanulók számára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Béki Viktória A NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY KOMMUNIKÁCIÓS TEVÉKENYSÉGÉNEK FELDOLGOZÁSA ESETTANULMÁNY FORMÁJÁBAN. Külkereskedelmi Kar.

Bércesi Petra A technológia és az új típusú piac vizsgálata az E-turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bérczi Zsombor Vállalati konferenciaszervezés. Külkereskedelmi Kar.

Béres Klára Fogyasztói magatartás A dán és magyar fogyasztói magatartás összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Bíró Luca A Sanofi-Aventis Zrt./Chinoin Zrt. szállítóértékelésének bemutatása és fejlesztési javaslatai. Külkereskedelmi Kar.

Bóbis Rita A Szega Camembert Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése és értékelése a 2013., 2014. és 2015. évi beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bódi Barbara A MAGYAR BANKRENDSZER MŰKÖDÉSÉNEK ELEMZÉSE A 2008-AS JELZÁLOGHITEL-PIACI VÁLSÁG TÜKRÉBEN, HATÁSA A MAGÁN-, ÉS VÁLLALATI SZEKTOR GAZDASÁGI HELYZETÉRE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bódis Lilla Szilvia Finnország helyzete az észak- európai turizmus piacán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bódor Virág A televízióban látható erőszakos tartalmak hatása a jövő kor generációjára. Külkereskedelmi Kar.

Bókó Barbara Megtakarítási kultúra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Böröczk Viktória Az Európai Unió nyelvpolitikája és a vállalati nyelvhasználat. Külkereskedelmi Kar.

Böszörményi Benjamin A disztribúció kiszervezésének kockázata a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Böszörményi Johanna Egy KKV-nak minősülő cég indításának jogi-, pénzügyi-, számviteli előfeltételeinek és gazdaságos működésének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bús Erzsébet A Baromfitelep Kft. önköltség-számítási rendszere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bőjti Henrietta Egy sikeres csődeljárás jogi, számviteli aspektusai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

CSeh Viktória Szolgáltató központok Magyarországon. Hazánk versenyképességének vizsgálata az SSC szektorban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

CZOMBA TAMÁS Harc a pénzmosás ellen – hazai és globális vonatkozások. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Chaker Hager Feasibility study on a franchised Tunisian “Couscous Bar” concept in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Chrenkó Noémi A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mr Corcodel Sergiu THE EASTERN PARTNERSHIP’S ROLE IN A PERSPECTIVE OF A FUTURE EUROPEAN INTEGRATION FOR ITS MEMBERS. Külkereskedelmi Kar.

Csaba Enikő Az Európai Unió pénzügyi rendszere különös tekintettel Magyarországra gyakorolt hatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csaholczi-Goró Imola A BEUTAZTATÓ IDEGENFORGALMI KÍNÁLAT MINŐSÉGI VÁLTOZÁSA AZ ELMÚLT 5 ÉVBEN, MAGYARORSZÁG HELYZETE A BRIT INCENTIVE PIACON. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csatári Klára Az e-mail marketing kora lejárt, vagy mégsem? Külkereskedelmi Kar.

Cseh Dóra Megváltozott munkaképességű munkavállalók helyzete a munkaerőpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cseh Csaba A jaltai rendszer öröksége - kitekintéssel a 21. századra. Külkereskedelmi Kar.

Csejtei Nikolett A coaching hatása a fluktuációra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cseke Mátyás Okostérkép Újbudán A projekt megvalósítása Budapest XI. kerületében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cselőtei László Gábor Budai fonódó villamosközlekedés finanszírozásának és megvalósításának összefüggései. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Csendes Réka Viktória A Propex Fabrics Kft. szállítmányozási tevékenységének megszervezése és kivitelezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csenki-Báthory Szantina A munkaerő kölcsönzés bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cser Norbert Bérgazdálkodás, béren kívüli juttatások, cafeteria rendszer a vállalkozásoknál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cser Zsófia A projektek menedzselésének vizsgálata az Iron Mountain Magyarország Kft. gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cser Szintia A béren kívüli juttatások, cafeteria rendszere a vállalkozásoknál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cseriová Andrea A Microsoft Magyarország marketingtevékenységének hatása a Windows 10 használatára. Külkereskedelmi Kar.

Cserna Zsolt Szállítói kapcsolatok kezelése integrált vállalatirányítási rendszer segítségével multinacionális vállalati környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csernyava Dóra Vivien Jelzáloghitelek bemutatása a kamatok, kamatkedvezmények szempontjából az OTP Bank Nyrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Csernyánszky Lívia Szállodatípusok változása Magyarországon a XX. század végén, XXI. század elején. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csernák Orsolya Látássérültek és vakok utazási lehetőségeinek hazai vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csesznik Emese Az elektronikus kereskedelem hatása a szálláshely-szolgáltató szektorra, és a Szállás.hu és a Szállásvadász.hu összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csigó Krisztián Speciality kávé, mint új kávéfogyasztási irányzat bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csikai Péter Szilárd Logisztikai folyamatok hatékonyságának növelése IT támogatással a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csillag Anna A gasztronómia fejlődése, különös tekintettel a konyhatechnológiára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csisztu Gábor A Nordikal Kft. gazdálkodásának elemzése a beszámoló alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csiszár Lilla The role of sales and marketing in the banking sector focused on Hungary- K&H Bank case study. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csizmarik Nóra Romantikus esküvő a Tordasi Westernfaluban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csobánczi Nikolett A Copy General Zrt. marketingkommunikációs tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csombok Zsófia Paradigmaváltás az Egyesült Államokban - Egy üzletember az Ovális Irodában. Külkereskedelmi Kar.

Csonka Eszter A brit etikett, protokoll és kulturális szokások. Külkereskedelmi Kar.

Csonkáné Makovnyik Lejla EGLO Magyarország Kft. költséggazdálkodás elemzésének bemutatása a logisztika területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csontos Evelin A fair trade hatásai a fejlődő országok termelőire. Külkereskedelmi Kar.

Csorba Csilla A magyarországi kis – és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei és eszközei napjainkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csorba Mónika Vállalati társadalmi felelősségvállalás és annak beszerzési aspektusai multinacionális környezetben. Külkereskedelmi Kar.

Csordás Brigitta Fürdőlátogatás preferenciái a Paskál Gyógy- és Strandfürdővel kapcsolatban. Külkereskedelmi Kar.

Csordás Emese Továbbtanulás vizsgálata a felnőtt korosztályban - pályakorrekció vagy az ismeretek bővítése? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csordás Tamás EGY HAZAI AUTÓIPARI VÁLLALKOZÁS MÁRKAKERESKEDŐI HÁLÓZATÁNAK EMPIRIKUS ELEMZÉSE, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A VAGYONI, PÉNZÜGYI ÉS JÖVEDELMEZŐSÉGI HELYZETRE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csoór Arvid Főkönyvi számlák alátámasztása (Rekonsziliáció). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csukás Alexandra Beszámoló. Külkereskedelmi Kar.

Csukásné Kis Erzsébet A toborzás - kiválasztás folyamatának bemutatása, a munkaerő megtartásának lehetőségei egy állami nagyvállalat esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csák Levente A Siófoki Kórház-Rendelőintézet gazdálkodásának elemzése az eredményszemléletű számvitel 2014. január 1-től történő bevezetése után. Külkereskedelmi Kar.

Csányi Júlia "It's a match" Kommunikáció az online társkeresésben. Külkereskedelmi Kar.

Csányi Petra A controlling rendszer a Porsche Bank Zrt. gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Császár Brigitta Költséggazdálkodás egy szolgáltató cég életében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Császár Kinga Az AQ Anton Kft költséggazdálkodásának sajátosságai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Csépe Adél The actively managed mutual funds of Aegon Asset Management Company. Külkereskedelmi Kar.

Csépke Katalin A Vörös Postakocsi Étterem által ellátott F&B feladatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csík Tamara Az Arcó & Íris Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése 3 év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csókási Eszter Rita Egy élelmiszer kiszállító cég online marketing stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Csúri László Oktaéder Kft. gazdálkodásának elemzése a beszámolói alapján 2011-2015. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Csüllög Anna A fagylalt térhódítása a XXI. századi dizájner termékekig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cvianov Mónika Nők a munkaerőpiacon - Kisgyermekes nők munkaerőpiaci helyzete, a karrier és a család lapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cvijovic Lídia Az ügyfélkapcsolatok kezelése a Rendi.hu online szolgáltatásértékesítéssel foglalkozó vállalatnál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Czapkó Fruzsina Belső konfliktusok kezelése az NH Budapest Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Czeglédi Andor A költség- és teljesítmény controlling kiépítése termelő- szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czellecz Réka Sarolta A válság utáni Magyarország gazdasági helyzete a Visegrádi Négyek összehasonlításában. Külkereskedelmi Kar.

Czerman Réka Blog, mint PR eszköz. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Czibolya-Petró Beáta A Robert Bosch Elektronika Kft. SMT gyártás közeli raktárának bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Czifrik Attila Az innováció lehetőségei a magyarországi gépjármű lízing piacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czigány Bence A közösségi gazdaság mint új üzleti modell hatásai Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czinger Dóra A banki hitelezési folyamat lépéseinek bemutatása a CIB Bank Kisvállalati szegmens területén szerzett gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czirják Regina Holt szezon lehetőségei a Balaton térségében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Czompa Fanny A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Czuczor Attila A munkahelyi stressz vizsgálata- * A sport és az egészségtudatos életmód stresszkezelő hatásai *. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czvetkovics Tünde A biztosítékok fajtái, valamint egy adott hitelkérelemhez felajánlott biztosíték értelmezése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

D'Angelo Dorotea A megosztott Korea és az egyesítés perspektívái. Külkereskedelmi Kar.

Dancs Ivett Az IFRS 9 bevezetésének bemutatása egy magyarországi hitelintézet példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mrs Dankanics Olga Which new recruitment solutions should CSC Budapest use to attract the attention of the required target group How to increase the number of appropriate applicants. Külkereskedelmi Kar.

Darázsi Tímea Felszámolás alatt álló vállalkozás sajátos számviteli feladatainak vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Davidovics Miklós Szíriai polgárháború:nagyhatalmi politikák. Külkereskedelmi Kar.

Deli Alexandra Csilla A Budapesti Gellért Gyógyfürdő és a Hajdúszoboszlói Hungarospa Fürdőkomplexum összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Deme Anikó Az élelmezésbiztonság nemzetközi és Európai Uniós szintű szabályozási rendszere. Külkereskedelmi Kar.

Demeter Eszter Hatékonyság az online szállodai értékesítésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Demeter Evelin "Anonim" felszámolás alatt álló Korlátolt Felelősségű Társaság sajátos számviteli és adózási feladatai a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Demeter Viktor TURIZMUSBIZTONSÁG ÉS TERRORIZMUS KAPCSOLATA A KULTÚRÁLIS ÖRÖKSÉGEKKEL A KÖZEL - KELETEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Demeter Réka A DEMAND.HU Kereskedelmi Kft. komplett áruforgalmi folyamatainak és üzemeltetési költségeinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Derecskey Krisztina Elektronikus kereskedelem a magyar divatiparban. Külkereskedelmi Kar.

Dervalics István ICON termeléstámogató szoftver fejlesztésének bevezetése a Flex Tipper Tie gyáregységben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Detre Tamás Az európai bankunió létrehozásának okai, működésének sajátosságai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Devadze Dalila The present role and future possibilities of social media marketing in tourism of Georgia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Deák Attila Egy ERP rendszer alkalmazása és elemzése egy multinacionális vállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Deák Enikő A központilag szervezett fuvarok problémái. Külkereskedelmi Kar.

Deák Gergő A szubregionális együttműködések jelene és jövője az EU-ban. Külkereskedelmi Kar.

Deák Norbert Zöld iroda koncepció gyakorlati megvalósulása, gazdasági hatékonysága és hatása a szervezeti kultúrára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Deák Adél Hitelintézeti eszközminősítés és céltartalék képzés az OTP Bank Nyrt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dienesné Seress Gabriella A tőzsdei bevezetés folyamata az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt példáján keresztül és a Budapesti Értéktőzsdét érintő aktuális kérdések. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dikter Bettina Az Invia.hu utazási iroda a magyar piacon napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Diószegi Dániel Magyar Telekom Nyrt. gazdasági és pénzügyi elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dobi Erzsébet A KIP módszer bevezetése, elfogadtatásának sikere a Balmazújvárosi Szakközépiskolában, és tananyagfejlesztés a KIP-el. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dobosi Norbert Informatikai támogatás fejlesztése az emberi erőforrás gazdálkodás, a vevőkapcsolatok kezelése, a teljesítménymérés és az elemzési rendszerek területén az e-Com Online Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dohos Evelin Julianna Az önkormányzat finanszírozásának bemutatása Ráckeve Város Önkormányzatának példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dombi Eszter Toborzási és kiválasztási stratégiák, eljárások és módszerek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dombrádi Tamás IAS 39-ről IFRS 9-re átállás banki környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Domina Balázs Az online kommunikációs eszközök használata a 2010-es magyarországi választások idején és napjainkban. Külkereskedelmi Kar.

Domokos Fanni A lakosság megtakarítási szokásai és lehetőségei- fókuszban az MKB Bank. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Drjetovszki Alexandra Az ezotéria és a rendszerváltás utáni társadalom kapcsolata:Az ezotéria megjelenése a mindennapokban és a bulvárvilágban, illetve a rendszerváltás hatásai. Külkereskedelmi Kar.

Drotál Diána A marketingkommunikáció eszközrendszere a Cordia projektnél, különös tekintettel a Corvin¬sétány lakóépületeire. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Dubnicz László A víziközmű-szolgáltatás hatósági árszabályozásának módszertani kérdései. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dubniczky Szilvia NEMZETKÖZI TENDENCIÁK A SZÉN-DIOXID KIBOCSÁTÁS MEGFÉKEZÉSÉRE A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN. Külkereskedelmi Kar.

Dudás Gergely INNOVATION AS COMPETITIVE ADVANTAGE ON THE FIELD OF ELECTRIC MOBILITY. Külkereskedelmi Kar.

Dunay Anna A közösségi média befolyása az utazók választására Esettanulmány a Nova Apartments szálláshelyről. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Duska Borbála Első lépéseim egy kreatív ügynökségnél. Külkereskedelmi Kar.

Dzsubák Tamás Lakás-takarékpénztár, mint a hitel törlesztőrészlet része. Külkereskedelmi Kar.

DÖMÖS DIÁNA HOSSZÚHETÉNY FALUSI TURIZMUSÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEK. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dániel Németh (2017) A nyomtatott sajtó jelene és jövője. Külkereskedelmi Kar.

Dányi Imre A tanulás hatékonyságát elősegítő módszerek és eszközök. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dékányné Bujdosó Mária Kórházpedagógia:Az esélyegyenlőség biztosításának eszköze a tanulásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dénes Balázs A hitelezői feltőkésítés, mint új szanálási eszköz bemutatása és elemzése a BRRD-ben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dénes Eszter Közbeszerzés a múltban és jelenben- Gyakorlati összehasonlítása a 2011. évi CVIII. továbbá a 2015. évi CXLIII. törvények tekintetében a Zala Megyei Kormányhivatalnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dévényi Anna Ágnes Kiskereskedelmi webshop készítése és online marketing eszközök használata Shopify rendszer segítségével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dévényi Dorottya Takarító cég váltás a Boscolo Residence-ben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dóka Lola A controlling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze a Szerencsejáték Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dósa Alexandra A Tatár Pékség Kft értékesítési tevékenységének fejlődése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dömötöri Tamás Low Cost légiipar napjainkban - Wizz Air légitársaság expanziójának elemzése és folyamatai. Külkereskedelmi Kar.

Dürgő Dávid Verseny a bankszektorban - A kereskedelmi bankok piaci helyzete Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Eckert Fanny Konfliktushelyzetek a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Egyed Zsófia Judit Szociális Infrastruktúrafejlesztés a Zala Megyei Integrált Szociális Intézményben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Eiselt Botond Két gazdálkodó szervezet adókötelezettségeinek átfogó vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Eke Melinda A kis- és középvállalkozások fejlődéstörténete 2008-tól napjainkig és banki finanszírozásuk a Növekedési Hitelprogram keretében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Endrédi Dániel Az informatikai projektek működtetésének támogatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Endrődi Evelin A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Engelhardt Éva Helyi termékek jelentősége a falusi turizmusban a Bicskei és a Székesfehérvári kistérség vizsgálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Eperjesi Zoltán Az Alutech Kft. saját fejlesztésű termelési adatgyűjtő rendszere. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Erdeiné Beviz Elvira Coaching szemléletű vezetés. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dr. Erdeiné Bálega Kitti Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok, különösen a számviteli teendőkre vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Erdődi Ádám Hitelezés folyamata és könyvvizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Erdőhegyi-Kapusi Erika A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Erdősi Bence A széttagolt Szekszárdi borvidék lehetőségei a közös marketing és a helyi rendezvények által. Külkereskedelmi Kar.

Esküdtné Hegyes Judit A Provident Pénzügyi Zrt vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Estéli Enikő Nemzetközi lízingcég Európában, avagy a Volvo Financial Services. Külkereskedelmi Kar.

Esztergályos Máté Turner Café&Bar Projekt. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Etl Máté A Robert Bosch Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

É

Ébert Szilvia A H&M merchandising és in store marketing tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Égi Vivien The Growing Popularity of Dark Tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Éliás Eliza Fenntarthatóság a magyarországi MOL üzemanyagtöltő állomásain és a fogyasztókra gyakorolt hatásuk. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

FERENCZI ROXÁNA TRADÍCIÓ. EVOLÚCIÓ.INSPIRÁCIÓ. A magyar gasztronómia elmúlt kétszáz éve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Facskó Máté A beszerzési folyamatok és szállítói kapcsolatok a HUNENT Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Falcinelli Edit Zenei rendezvények szervezésének gyakorlata az ATADAN-GROUP Kft. példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Faltay György Elektronikus banki szolgáltatások főbb típusai és a szolgáltatásokban rejlő főbb kockázatok. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Faluközi Tímea Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Faluközi Tímea Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fancsali Gábor Fenntartható szállodaüzemeltetés Magyarországon, a "Zöld Szállodák" elterjedésének korlátai és lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fanó József Munkaerő-piaci folyamatok alakulása Magyarországon A munkanélküliség vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Faragó Barbara Logisztikai folyamatjavítások a CIB Bank Zrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Faragó Éva A helyi adók rendszerének bemutatása, különös tekintettel Nagykőrös Város Önkormányzatára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Faragó-Dombai Eszter Kiszállítási hatékonyságot növelő mobil eszköz bevezetése a futároperáció mindennapjaiba egy vezető logisztikai szolgáltató nagyvállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Farkas Balázs Három eltérő kategóriájú szálloda jövedelmezőségének vizsgálata, a Mellow Mood csoport szállodáin keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Brigitta Veszélyes áru légi szállítmányozása. Külkereskedelmi Kar.

Farkas Dániel Tibor Az adatvédelem általános kérdései és megvalósítási lehetőségei, adatvédelem gyakorlata a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Farkas Eszter Tárolási megoldások egy híradás-technikai eszközöket gyártó vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Farkas Fanni Réka A nemi esélyegyenlőség gazdasági és politikai aspektusai az Európai Unióban a nők szemszögéből. Külkereskedelmi Kar.

Farkas Gréta The popularity of the Baja Fish Soup festival and its impact on the city. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas István Áron Az adattárházi modellezés fontossága a hitelintézetekben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Farkas Laura A Hervis Sport és Divatkereskedelmi Kft. vizsgálata, fókuszban a fogyasztói szokások. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Mónika A lakossági megtakarítások és elemzésük. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Farkas Tibor A DSV Hungária Szállítmányozási Kft. közúti szolgáltatásainak vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Zoltánné A Z generáció középiskolai beilleszkedése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Zsanett Projektjavaslat üzleti folyamatokat támogató tárgyieszköz-nyilvántartás bevezetésére egy vállalati példán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Farkas Zsolt A hazai vállalatok társadalmi befektetési trendjei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Farkas Ákos Beer types, handcrafted beers, beer consuming habit comparison between the students of the Budapest Business School and the Vrije University Amsterdam. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas-Kantár Dóra Az Encepur vakcina hazai átoltottságának növelésére irányuló marketing aktivitások. Külkereskedelmi Kar.

Farkasinszky Erik Az Ekol Logistics Kft. eszközgazdálkodásának átfogó elemző vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fazekas Anna A kastélyok és várak turisztikai célú hasznosítása Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fazekas Péter A Jászberény Városi Önkormányzat gazdálkodásának elemzése (2016-2017). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fedák Sári A marketing eszközök és az online marketing megnyilvánulása egy hazai kisvállalat életében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fegyver Dorottya Budapest turisztikai imázsának, nemzetközi versenyképességének és fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fehér Klaudia Irén Egy hazai dizájner márka marketingkommunikációjának vizsgálata és elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fehér Péter Krisztián Kereskedés Tőzsdei Indexekkel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fehér Roland Üzletfejlesztési projektjavaslat online bolt bevezetésére egy konkrét vállalat példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fehér Zsolt A számviteli információs rendszer szerepe a KKV szektorban – egy XXI. századi alternatíva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fehér-Sáfrány Andrea Biokávézók fogyasztási szokásainak felmérése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fehérvári Orsolya Mérlegen a stratégia, A stratégiaalkotás szerepe a Design Terminál által mentorált vállalkozások működésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fekete Ivett Digitális eszközök, IKT eszközök alkalmazása a tanórákon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fekete Kristóf A Club Tihany marketingtevékenységének elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Felméry Dániel Viktor A vállalati tervezés és a kontrollingrendszer összefüggései és szerepük a gyors alkalmazkodásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fenesi Alexa A MUNKA SORÁN ÁTÉLT FLOW ÉLMÉNY VIZSGÁLATA A SZEMÉLYISÉGVONÁS ALAPÚ ÉRZELMI INTELLIGENCIÁVAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fenyvesi Berta Történelmi emlékhelyek és történelmi gasztronómia Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fenyvesi Nikoletta A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. raktározási tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fercsik Anita Bérgazdálkodás, béren kívüli juttatások, cafeteria rendszer a vállalkozásoknál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ferenczi Krisztina A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház elmúlt éveinek beruházásai és a Hévízi-tófürdő jövőbeli arculata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Feskó Tiborné Hogyan tehető egy vállalkozás nyitottá az innováció fogadására? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fiedler Dóra Mi lesz Majdan? A 2014-es ukrajnai Majdanon történt események politikatörténeti elemzése, nemzetközi jogi és biztonságpolitikai aspektusok kiegészítésével. Külkereskedelmi Kar.

Filetóth Vanda A IV. kerületi Önkormányzat szerepvállalásával és az Európai Unió támogatásával sikeresen megvalósuló Főtér projekt. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Filip Dominika Egy vállalat felvásárlása során keletkezendő teendők az emberi-erőforrás menedzsment részéről, akadályok, amelyek az átvétel megvalósulását veszélyeztetik, valamint a dolgozói ellenállás kezelésének lehetséges formái. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Filotás Barbara A magyar és az IFRS számviteli rendszer összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Flemming Olivér A vezetési stílusok egy szervezetben - A lean szemlélet alkalmazása az építőiparban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fodor Brigitta Az ökológiai termékek lehetőségei Magyarországon és a fogyasztói attitűd vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

MRS Fodor-Mózes Barbara LENGYELORSZÁG ÉS EURÓPA - 25 ÉV POLITIKAI, GAZDASÁGI ÉS KULTURÁLIS VÁLTOZÁSAI. Külkereskedelmi Kar.

Fodor-Rácz Klaudia A Négypólus Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fombhor Vivien Leltározási tevékenység vizsgálata a Városgazdálkodási Kft.-nél, kapcsolata a beszámoló összehasonlításával. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Frankó Gábor Leltározás által nyújtott pénzügyi információk, sajátos leltározási módszertanok vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fraszt Honória Business Service Offshoring to Central Eastern Europe. Analysis of the locational advantages. Külkereskedelmi Kar.

Frech Fanni A BestByte Kft. stratégiai szemléletének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fridrich Marcell E-business a vállalatoknál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Friedrich Gergő Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Furdán Zsolt Adózás és számvitel kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Furján Kristóf Humánerőforrás-kezelés a Novotel Budapest Centrumban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fábián Bence Az Y generációs munkavállalók jellemzői és elvárásai Ki vagy és mit akarsz Y-generáció? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fábián Bianka A lízing gyakorlata, számviteli és pénzügyi vonatkozásainak bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fábián Kristóf Projekt alapú vállalkozások finanszírozása és működési kockázatai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fábián László A 2014. évi devizatörvények hatása a hazai banki hitelezésre - a bírósági végrehajtás szemszögéből. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fábián Tünde Adrienn Kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségeinek bemutatása egy fejlett kisvállalkozás példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fónagy Júlia Hatékony vezetési stílusok az építőipar területén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fóner Kristóf Mennyiben jelent vonzerőt a magyarországi beutazó turizmusban a street food? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fördős Fanni Eredményes oktatás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fügei Bianka Zsófia Pénzmosás a banki életben. Külkereskedelmi Kar.

Fülep István Üzleti elemzés döntéstámogató szerepe a Magyar Telekom tevékenységében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fülöp Sára A kontrolling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze a K&H Biztosító Zrt-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fülöp Ádám Tamás Az SAP vállalatirányítási rendszer működése egy nagyvállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Für Anikó What does the future hold for translators? Külkereskedelmi Kar.

Fürész Dávid Élő állat szállítmányozás folyamatának fejlesztési javaslata lean eszközök segítségével a Hellmann Worldwide Logistics Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

G

GIAP VAN HUNG Az Pénzügyi Lízing Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

GYÖRE MÁRIÓ Beszámoló a szakmai gyakorlatomról. Külkereskedelmi Kar.

Gabrovschek Fanni "A mindenséggel mérd magad!" (József Attila) avagy a minőség és a szolgáltatás kapcsolata. Külkereskedelmi Kar.

Gabóci Dániel Dinamikus Összehasonlító Költségelemzés gyakorlati problémáinak bemutatása egy konkrét példán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gajdos Eszter Nikolett A nonverbális kommunikáció megjelenése és használata az üzleti életben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Galanics Barbara The effects of the Internet and machine translation on human translators. Külkereskedelmi Kar.

Galkó Jennifer Tiffany A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEINEK BEMUTATÁSA – A „FIKTÍV” KFT. TÁMOGATOTT PROJEKTJEINEK MEGVALÓSULÁSA ÉS FINANSZÍROZÁSA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ms Ganbold Bilguun "ANALYZES ON INTERNATIONAL MONETARY FUND’S BAILOUT TO MONGOLIAN ECONOMIC DOWNTURN". Külkereskedelmi Kar.

MR Ganbold Telmen Current situation of Mongolian Coal industry, and specially to the crisis the coal exporting of Mongolia. Külkereskedelmi Kar.

Gansukh Namuunaa Austerity and Non-Austerity Measures in Caucasus and Central Asian Oil Exporter Countries. Külkereskedelmi Kar.

Garainé Hamar Éva A pedagógus tehetséggondozásban betöltött szerepe és felelőssége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Garajszki Gabriella Chunky Chain megvalósíthatósági tanulmány. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Garami Orsolya A helyi adók szerepe Maglód város Önkormányzatának feladatfinanszírozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Garamvölgyi Dóra A DunaPro Kft. disztribúciós tevékenysége az FMCG szektorban. Külkereskedelmi Kar.

Gartai Norbert A szálloda megújulása és az éttermi vendégtér bemutatása és felújítási lehetőségeinek vizsgálata a Mercure Budapest Budában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gazdag Erika GENERÁCIÓS KÜLÖNBSÉGEK MARKETING ÉS MUNKAÜGYI SZEMPONTBÓL. Külkereskedelmi Kar.

Gazsi Gábor Az üzleti modell összefüggésrendszerének elemzése, vizsgálata és alkalmazása egy vállalat példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gazsó Gergely Effects of the Hungarian football stadium developments on sports tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gaál Enikő Egy választott települési önkormányzat településfejlesztési, területrendezési tevékenységének elemzése a Vas Megyei Önkormányzat projektmenedzsment tevékenysége tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gegeshidze Konstantine How Can a Business Blog Create Competitive Advantage for B2B Businesses? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Geiger Ágnes A Zwack Unicum vállalatértékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gelei Vince Sportrendezvények szervezésének elmélete és gyakorlata a Trust Gelei és Társa Kft. példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gendur Nikolett A Mercure Budapest Korona hotel minősítése a meglévő osztályba sorolási követelmények alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Geng Brigitta Motiváció a kereskedelemben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gerebenics Enikő Az Európai Uniós források szerepe a magyar gazdaságban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gerencsér Dóra Feketefoglalkoztatás jelenléte napjainkban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gergics Ádám A munkaerő-áramlás gazdasági hatásai az Egyesült Királyságra, az Európai Unióba való belépéstől a Brexit-ig. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gergye Eszter Az integrált vállalatirányítási rendszerek, az interim menedzsment és a Business Coaching összehasonlítása vezetői szemmel. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gerner Ferenc Az Electrolux-Lehel Kft. Jászberényi Porszívógyárának projektjei során tesztelt készülékek field-teszt rendszerének Business Portál alapú IT fejlesztése a field tesztelés folyamatának leegyszerűsítésével és hatékonyságának növelésével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gerzsenyi Enikő A fogyasztóvédelem és a gyógyszálloda kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Geréb Krisztina Pénzszóró románok, gyökereket kereső magyarok - Ki a turista Székelyföldön? A beutazó idegenforgalom trendjének komplex elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ms Ghali Nawel The status of women within the complexity of Tunisian society in post-revolution. Külkereskedelmi Kar.

Ms Ghali Nawel The status of women within the complexity of Tunisian society in post-revolution. Külkereskedelmi Kar.

Giczi Róbert A mai magyar külpolitika dilemmái. Külkereskedelmi Kar.

Gimesy Viktória Gazdasági szervezet IT rendszerfejlesztése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Giricz Gábor Magyarországon élők pénzügyi szokásainak elemzése a hitelkártyákon keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Glavinics Máté Az online kereskedelem helyzete és jövője Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Glóner Márk A JÖVŐ LEGNÉPSZERŰBB FIZETÉSI MÓDJAI A MAGYAR E-KERESKEDELEMBEN A REXDIGITAL.HU WEBÁRUHÁZ PÉLDÁJÁN. Külkereskedelmi Kar.

Godó Adrienn Idegenforgalmi célú fejlesztések lehetőségei Nagymaroson. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gogita Gelashvili Perspectives of rural tourism development in Georgia: strategic approaches and sustainable development. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Golecz Réka Orvosi Turizmus a Danubius Health Spa Resort Margitszigetben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gonda Bálint The evolution of the café culture in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gonda Eszter Green Travel Nemzetközi Utazási Iroda Helyzete Napjainkban a Törökországi Belpolitikai Válság Hatására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gorzó Henrietta Egy KKV helyzete az Európai Unióban, illetve az EU-ból való kilépés lehetséges hatásai. Külkereskedelmi Kar.

Goór Szandra Az egyre nagyobb teret hódító önkéntesség megjelenése a hazai fesztiválokon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gratzoll Gerda Beszámoló. Külkereskedelmi Kar.

Greksa Gitta Rádió Dabas - A térség naplója. Külkereskedelmi Kar.

Greksa Viktória Az Aquincum Hotel és a Corinthia Hotel rendezvényszervezési tevékenységének összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gresa Róbert IT hibák és fejlesztési lehetőségek egy középvállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gruber Rita Az újságírás jövője a Z-generáció megközelítésével. Külkereskedelmi Kar.

Gráfel Vicne Sicherheit in der Lieferkette unter Berücksichtigung der rechtlichen Rahmenbedingungen des AEO-F Zertifikats am Beispiel F.S. Fehrer Automotive GmbH. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Grámán Richárd Archibald Vendéglátó egységek belsőépítészeti összehasonlítása a mai szemmel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gróf Tamás A Kósa és Társa Kft. nemzetközi árufuvarozó vállalat tevékenységének vizsgálata gazdasági, informatikai és hatékonysági szempontból. Külkereskedelmi Kar.

Grósz Evelin Robert Bosch Európai Logisztikai központjának fuvarszámla ellenőrzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Grünvaldné Szűcs Éva Enikő A vállalati társadalmi felelősségvállalás beépülése a debreceni felsőoktatásba. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gubovics Denisza Fogyasztói magatartás hatása a Barabás Téglakő Kft. marketingstratégiájára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gulyás Zita A borok és gasztronómia bemutatása Gál Tibor Pincészetén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gulyás Eszter Evelin A központi és a helyi adók rendszerének bemutatása Akasztó település adóztatási gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Guzi Dóra A Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány marketingkommunikációja. Külkereskedelmi Kar.

Guzmics Rebeka Oxygen Wellness - Az egészségmegőrzés és a testi-lelki harmónia központja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyarmati Kinga Szállodaipar hatékonysági kihívásai a 2008-as gazdasági válságtól napjainkig Magyarországon a Marriott Hotel bemutatásával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyenes Hanna Júlia Do films made about the Global Financial Crisis help us understand the real causes of the crash better? (or can the average person ever come close to comprehending the complexities of modern financial systems?). Külkereskedelmi Kar.

Gyenge Izabella A dunai hajózás turisztikai helyzetelemzése Budapesten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyevát Bettina Beszerzési feladatok kisvállalati szinten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyimesi Alina Csilla Konferencia típusú rendezvények a MOM Kulturális Központban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyimesi Zsuzsa Violetta Kis- és középvállalkozások adószabályainak és kapcsolódó közterheinek összehasonlítása Kata, Kiva, Eva és a társasági adó hatálya alatt. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gyollai Péter SWOT elemzés az Abacus Business&Wellness Hotelról. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyovai Ákos A Landmann Hungária Kft. raktározási problémáinak feltárása és fejlesztése informatikai rendszer bevezetésével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gyurovics Zsuzsa Alexandra (2017) Kanban rendszer digitlizálása. Külkereskedelmi Kar.

Gyöngy Bence A HOTEL EGER & PARK**** MARKETINGSTRATÉGIÁJA. Külkereskedelmi Kar.

Györe József A Bitcoin használati lehetőségei a jövőben. Külkereskedelmi Kar.

György Éva A Plast-Ker Kft. működésének vállalatgazdasági elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyüre Zoltán A 2014. évi CII. törvény hatása az élelmiszer kiskereskedelmi vállalkozásokra Budapesten és az agglomerációban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Győrfi Beatrix Munkaköröm és az Influencer Marketing. Külkereskedelmi Kar.

Győrvári Adrienn A HEALTHY Projekt bemutatása a pályázati életciklus modell tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Győrödiné Kasznár Beáta A Terület- és településfejlesztési Operatív Program és közreműködő szervezete a Magyar Államkincstár az EU 2014-2020 költségvetési időszakában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gábor Kristóf Budapesti Startup Ökoszisztéma. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gábriel Zsanett A Lipóti Pékség Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gál András Termék életciklus menedzsment regionális környezetben : A több országot lefedő termékmenedzsment jelenkori feladatai egy konkrét terméken bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Gál Gitta Az üzleti turizmus szerepe az 5 csillagos szállodákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gál Janka Kapacitásbővítési módok és jelentőségük a Bekomold Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Gál Judit Gyopár A társadalmi felelősségvállalás vizsgálata a magyarországi telekommunikációs vállalatok gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gál Zsófia Értékesítési stratégia, az értékesítési csatornák működése, gazdálkodás és hatékonyság kérdéseinek vizsgálata a Wáberer Hungária Biztosító Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gálicz Vivien Toborzás, kiválasztás folyamata biztosító alkalmazotti és pénzügyi tanácsadói területen. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gálik Orsolya Közösségi finanszírozás a magyar gazdaságban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gálos Dezső A projekttervezés és megvalósítás gyakorlata egy sikeresen megvalósult projekt példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gáspár Izolda Minőség a lovas turizmusban, avagy a vevői elégedettségmérés Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Gáspár Tamás A logisztikai szolgáltatók teljesítményének mérése a Balanced Scorecard bemutatásával. Külkereskedelmi Kar.

Gáspár Mónika Beatrix A személyi ösztönzésre alkalmazható béren kívüli juttatások. A cafeteria rendszerek típusai. Az egyes juttatási elemek adó és járulékvonzata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Géczi Gabriella A szállodai animáció bemutatása a Floresta Hotel segítségével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Géczy-Mikes Marietta The impact of the international sustainable development program of Accor Hotels Group. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gólya Nikoletta Az Etyek-Budai borvidék ismertségének vizsgálata az Etyeki Piknik tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gömböcz Zoltán Robotokra hangolva a szolgáltató szektorban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

H

Hadnagy Renáta Tourism of Szentendre based upon the availability of hotels. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hajdu Andrea Webshopok szerepe napjainkban az e-kereskedelemben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hajdu Péter Az okoseszközökben rejlő marketingkommunikációs lehetőségek napjainkban és a jövőben. Külkereskedelmi Kar.

Hajdu Tamás Pál A nemzetközi bérkülönbségek kialakulásának okai és a magyar munkaerő-áramlásra mért hatásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hajdú Szandra Vevőkövetelések és kintlévőség kezelés a Magyar Lapterjesztő Zrt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hajnal Csilla Customer satisfaction survey in the Oriental Spa and Fitness Centre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hajnal László A nonprofit AIESEC Magyar Közgazdászhallgatók Egyesületi beszámolójának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Halaska Betty A Heineken által forgalmazott radlerek újrapozícionálása és piaci helyzete. Külkereskedelmi Kar.

Halassy Gyöngyi Éva A felsőoktatás jövője 2050-ben, avagy hogyan látja a jelen diákja a holnap iskoláját. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Halbritter Mária Benchmarking, avagy a versenyképesség vállalati szintű vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Halmai Beáta Helga Borászati rendezvények szerepe a hazai borturizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Halmai Péter Gábor Ausztria, Csehország, Szlovákia és Magyarország bankrendszerének és szabályozottságának változása a válság utáni időszakban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Halmi Gábor Alternatív módszerrel történő konfliktuskezelés az osztályfőnöki órák keretein belül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Haluska Bálint A UPC Magyarország Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hansné Vuk Veronika Partneriskolák nemzetközi együttműködésében rejlő lehetőségek. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Haralambusz Petra Nikolett How should a company change its work environment to increase productivity of generation-Y office workers through employee-engagement in Hungary. Külkereskedelmi Kar.

Haraszti Péter Masped Logisztika KFT. Szolgáltatásnyújtása. Külkereskedelmi Kar.

Hargitai Kitti Vanda LTV arány változása a jelzálog alapú hiteleknél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Harkainé Franyó Dóra A vállalkozási tevékenység hatékonyságának és jövedelmezőségének elemzése Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. példáján keresztül bemutatva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mr Hasanov Samir The Economic Development Policies in Emerging Countries. Külkereskedelmi Kar.

Hatvani Márk Az SAP vállalatirányítási rendszer bemutatása a Mercedes - Benz Manufacturing Hungary példáján. Külkereskedelmi Kar.

Hawartheh Mirjam T-Systems Magyarország Zrt. First Class díjcsomagjának piacbevezetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hegedűs Hajnalka A települési arculatkialakítás és településmarketing jelentősége napjainkban Rendezvények szerepe az arculatformálásban Történelmi városok kreatív bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Hegedűs Lilla Jelen vannak-e a vállalati értékek a kiválasztási folyamatban? Külkereskedelmi Kar.

Hegedűs Tamás A vezetővé válás útja egy szervezeten belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hegedűs Bernadett A helyi adók szerepe az önkormányzati feladatok finanszírozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hegyi Aliz A vámkezelések mindennapi problémái. Külkereskedelmi Kar.

Hegyi Barbara A helyi önkormányzatok bevételei és a helyi adók szerepe az önkormányzatok finanszírozásában 2015-2016. években Batyk Község Önkormányzata példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hegyközi Bálint MIGRÁCIÓ AZ EURÓPAI UNIÓBAN ÉS MAGYARORSZÁGON. Külkereskedelmi Kar.

Heiler Márk Az Európai Unió diplomáciai kapcsolatai- Az Európai Külügyi Szolgálat munkássága. Külkereskedelmi Kar.

Helle Szimonetta Leltározási tevékenység vizsgálata egy adott gazdaságban, kapcsolata a beszámoló összehasonlításával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Herczeg Balázs Multinacionális Vállalati és Ügynökségi Eseményszervezés. Külkereskedelmi Kar.

Herczeg Ramona Ellenőrzés, önellenőrzés a számvitel tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Herczeg Dalma A Budapest Bank kommunikációjának bemutatása a gyakorlati időszakom alatt. Külkereskedelmi Kar.

Heri Vivien Változások az államháztartás intézményeiben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hering Adrienn Szilvia Magyarországi emigráció. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hermann Virginia A felnőtté válás útvesztői- A kapunyitási pánik. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Herpai Bianka Casting folyamat bemutatása az Éjjel Nappal Budapest Produkcióján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Hesz Attila A munkaerő-kölcsönzés specifikumaiból fakadó kihívások a toborzás-kiválasztás során. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hetei Bernadett A budapesti hajós turizmus jelentősége a hazai turizmusban, a Táltos hajón végzett gasztronómiai tevékenység, a működtetés elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hetényi Fanni Szilvia A Mind IT Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Heuschmidt Ádám Sándor A Vállalati érték meghatározása a gyakorlatban, kiemelt figyelemmel a tulajdonosi érték növelésére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hidasi Hanna Az online kereskedelem hétköznapjainkban. Külkereskedelmi Kar.

Hideg Nikolett Számviteli szolgáltatások egy vállalkozás életében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hikisch Réka A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hintya Noémi Projektmenedzsment a gyakorlatban - sikeres és sikertelen projektek elemzése egy multinacionális vállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hodován Judit Viktória A franchise rendszer - A balatonfenyvesi szupermarket szezonális, Spar franchise üzletté alakítása. Külkereskedelmi Kar.

Hoffmann Dorina A Danubius Expert Szolgáltató Zrt. teljesítményének értékelése a számviteli beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hoholczer Brigitta Bor és a Balaton, avagy a borászat és a turizmus kapcsolata a Balatoni borrégióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Holló Barnabás New product launch in the Hungarian medical market. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hollósi Barbara Cukorfogyasztási szokások az élsportolók körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hollósi Viktória Egy Dunántúlon működő üzem termeléslogisztikai folyamatának fejlesztése egy új konstrukciójú gép bevezetésével. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Holohan Klaudia A HUNGAROSPA ZRT. HITELEZÉSÉNEK ÉS HITELKÉPESSÉGÉNEK VIZSGÁLATA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Homoky Zsófia Sára Uniós források szerepe a magyar gazdaság fejlődésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Alexandra Iskolaszövetkezeti munkavégzés Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Benita Alapszintű vállalkozási ismeretek a vállalkozások létrehozásával és hitelfinanszírozásával összefüggésében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Cintia A Flexnél alkalmazott vállalatirányítási rendszerek a nem széria beszerzésben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Csaba Készpénzhelyettesítő fizetési rendszerek fejlődése napjainkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Csenge A FÖLDKÖZI-TENGER ARAB ORSZÁGAINAK TURIZMUSA ÉS ÉRTÉKESÍTÉSE A GME DUNATOURS UTAZÁSI IRODA PÉLDÁJÁN KERESZTÜL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Dániel BELÉPÉS KAZAHSZTÁN GYÓGYÁSZATI ÉS REHABILITÁCIÓS SEGÉDESZKÖZ PIACÁRA. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Dóra Gyógyszer, gyógyászati termékgyártó és forgalmazó vállalatok, egy konkrét vállalat fejlesztési projektjének ismertetése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Dóra Renáta Rp-Info. A sokrétű segítség. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Emőke Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Enikő A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Gergő Hazai bankok díj- és jutalékbevételeit meghatározó tényezők vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Gábor Az Immo-Rohr Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése öt egymást követő év vonatkozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Gábor Az elektromos autók sajátosságainak elemzése a Nissan Leaf piaci helyzetének tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Gábor Bertalan A nagy növekedési potenciállal rendelkező startupok kihívásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Krisztina Ügyfélkezelés az OTP Bank Nyrt. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Krisztina A válság nyertesei az autóalkatrész-kereskedelemben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Krisztián A 4* Superior minősítés eléréséhez szükséges fejlesztések bemutatása a Mercure Budapest City Center szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Marcella Termelésütemezés, Termelésirányítás IT eszközzel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Melinda A bérszámfejtés informatikai támogatása a MAXI-TAX WINPRO kettős könyvviteli programrendszerrel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Mihály Toborzás, kiválasztás, és az Assessment Center alkalmazása a Generali Biztosító Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Péter Családi vállalkozások utódlási kérdései. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Horváth Péter Termelési logisztikai és raktározási rendszerek szemléltetése Schneider vállalaton belül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Péter A budapesti családi vállalkozások generációváltása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Szilvia Modernizálódó teljesítményértékelés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Tamás "A láthatatlan kéz" - avagy az európai uniós kibertér kihívásai. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Viktória Paradigmák beazonosítása kreatív coaching eszközökkel és új szcenáriók építése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Zoltán Az adattárház és az adatpiacok szerepe, alkalmazási területei banki környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Zsolt Szolgáltatás innováció bemutatása a Gránit Gyógyfürdő Zrt-nél a vendégkör megtartására. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Katinka AQ Anton Logisztikai rendszere és raktározási gyakorlata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Márta Andrea Ingatlanpiac válsága Magyarországon - Kormányzati intézkedések. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Nikolett Egyházi adózás és adómentesség bemutatása - esettanulmányon keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Szilvia Evelin Magyar mikrovállalkozások a számvitel tükrében, avagy biztosabb-e a fennmaradása egy mikrovállalatnak, ha szakemberek tartják kézben mind a tulajdonosi, mind a könyvelői oldalról. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth- Hassan Klaudia A Corvin Plaza Apartments Kft sajátos létesítésének és működésének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hoss Nikoletta Zuhan az egyszerűsített vállalkozói adó népszerűsége – Új adózási formák térnyerése (KATA, KIVA). Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hovodzák Mátyás Hatékonyabb ügyfélkezelés SAP CRM segítségével a hazai szabadkereskedelmi gázpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Hrabovszki Dorottya Vákuumcsomagolt matracok online értékesítésének problémái Svájcba. Külkereskedelmi Kar.

Hreblay Dóra A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Huber Daniella Vanda A munkáltatói márka és a jelöltélmény kapcsolata a Robert Bosch Elektronika Kft. példáján bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Huber Viola A szovjet-orosz biztonságpolitikai gondolkodás a 90-es években, Putyin elnökségének első éveiben és hatásuk a mai orosz biztonságpolitikára. Külkereskedelmi Kar.

Hulovych Gabriella Az orosz-ukrán viszály hatásai a magyar-orosz külgazdasági kapcsolatokra - és az érintett országok gazdaságára. Külkereskedelmi Kar.

Hunfalvi Szilvia AZ EURÓPAI BIZTONSÁG- ÉS VÉDELEMPOLITIKA AZ EURÓPAI BIZTONSÁGI STRATÉGIÁTÓL AZ EURÓPAI GLOBÁLIS STRATÉGIÁIG. Külkereskedelmi Kar.

Hunyadi Anikó Bioborok forgalmazása. Külkereskedelmi Kar.

Huszti Tímea A wellness turizmus jelentősége Nyíregyházán, a Nyilas Fogadó példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Huszár Roland PÉNZÜGYI VÁLSÁGOK VAGY BANKVÁLSÁGOK OKAI ÉS SAJÁTOSSÁGAI, EGY ADOTT VÁLSÁGEPIZÓD RÉSZLETES ELEMZÉSE, KITEKINTÉS AZ AUTÓIPARBAN OKOZOTT HATÁSOKRA, ÉS KÖVETKEZMÉNYEKRE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hámori Arabella Adótervezési lehetőségek a magánszemélyek jövedelméhez kapcsolódó közterhek esetén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hársfalvai Pálma Képzés-fejlesztés, avagy a kulcs a folyamatosan változó világhoz : Bemutatása az Európai Unióban, azon belül Magyarországon, a Nemzeti Befektetési Ügynökségnél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Házi Krisztián Játék a munka, munka a játék?- Hogyan hatnak a videojátékok a munkahelyi motivációra? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hönigh Eszter A 3D nyomtatás hatásai a globális világra. Külkereskedelmi Kar.

Hős Gábor GYÁRTÓÜZEM LÉTESÍTÉSÉNEK PÉNZÜGYI TERVE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Illés Bence A felhő alapú rendszerek és szolgáltatások adatvédelme. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Illés Gréta A köz-szolgálatában: a határőrizet szerepének változása az ország biztonságának fenntartásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Illés Kevin A humánerőforrás elemző bemutatása egy középvállalkozásnál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Imre Eszter A felsőoktatásban tanulók táplálkozási szokásai a hétköznapokban és étteremben történő fogyasztás esetén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Imre Nikoletta Az EKÁER, mint áruellenőrző rendszer létfontossága a szállítmányozásban ( A folyamat bemutatása a Candy Hoover Hungary Kft-én keresztül). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Imrik Zsuzsanna Viktória Tréningek és továbbképzések a budapesti ACCOR szállodákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ioseliani Ana Art and craft as a tourist attraction in Georgia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Iski Gergely A VÁLSÁG HATÁSA A HAZAI BANKSZEKTORRA – A HAZAI HITELINTÉZETEK ELEMZÉSE EGY ÚJ MÓDSZERTAN SEGÍTSÉGÉVEL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

István Zoltán Kínai működőtőke-befektetések, különös tekintettel Magyarországra. Külkereskedelmi Kar.

Ivanics Mihály Egy mikrovállalkozás, kisvállalkozás indításának jogi-, pénzügyi-, számviteli előfeltételeinek és gazdaságos működésének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Iván Jenifer Arculat, imázs, design szerepe a szállodákban, a Roombach Hotel példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ivánkovics Krisztina AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD HATÁSA EGY ÉDESIPARI VÁLLALKOZÁS ÉLETÉRE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Izbriszov Vitalij Gamification a vállalatfejlesztésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Izing Orsolya Vendéglátás-etika az elméletben és a gyakorlatban (a Mercure City Center példáján keresztül). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Izsó Flóra A központi és helyi adók rendszere, adójellegű befizetési kötelezettségek. Az adózás rendje. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jakab Péter Az energia-infrastruktúrák fejlődése a V4 országaiban a 2009-es orosz-ukrán gázkrízis után. Külkereskedelmi Kar.

Jakab Tamás On-demand videostreaming szolgáltatások, és jövőjük Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Jakab Tímea A személyi ösztönzésre alkalmazható béren kívüli juttatások hazánkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Jaksi Vanda (2017) Tengeri szállítmányozás folyamata és okmányai. Külkereskedelmi Kar.

Jakucska Nikoletta Csilla Az ibis Styles márka bevezetése Magyarországon az ibis Styles Budapest Center szálloda példáján keresztül (a Mercure Budapest Metropol szálloda márkaváltása). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mrs Jamiyansuren Purevdulam TRACKING ASIAN ECONOMIC INTEGRATION FROM ASEAN TO RCEP FTA INITIATIVES. Külkereskedelmi Kar.

Jancsik Dóra Emőke Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jegesi Martin Hazai online vásárlási szokások vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jely Gyula A Fejérvíz Zrt. logisztikai tevékenységének elemzése, különös tekintettel a logisztikai folyamatok SAP integrációjára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Jenei Attila Hátrányos helyzetű fiatalokról való állami gondoskodás a magyar szociálpolitikában, illetve az oktatásban Sikerül-e teljesítenünk az EU2020 4. és 5. pontját? Külkereskedelmi Kar.

Jonácsik Renáta Korunk ételallergiái - Valós betegség vagy csak hóbort? A vendégek változó igényei az Abacus Business & Wellness Hotel**** Superior szolgáltatásainak tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Joszevics Anita A lisszaboni Pop Cereal Café budapesti bevezetésének terve. Külkereskedelmi Kar.

Joó Zoltán Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhos Petra Állami és Európai Uniós támogatások elszámolása költségvetési és gazdálkodási szervek tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Juhos Szabina Az elektronikus kereskedelem bemutatása a UPC példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Anna Mobiltelefon applikációk szerepe a városi turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Béla A Corso étterem személyzetfejlesztési lehetőségeinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Dóra Csomagolóanyagok költségeinek tervezése a Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Juhász Jácint Béla Raktározási tevékenység az eOptika Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Juhász Mirjam Daniella Az egyetemistáknak szervezett rendezvények Salgótarjánban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Norbert SZAKMAI GYAKORLATI BESZÁMOLÓ. Külkereskedelmi Kar.

Juhász Orsolya Természeti értékek turisztikai hasznosítása az Edelényi kistérségben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Péter A digitális gazdaság kialakulása és annak hatása a magyar zeneipar üzleti modelljére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Juhász Renáta A Szolnoki Főiskola gazdálkodásának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Juhász Tamás A felszolgálási díj és a borravaló szabályozása és gyakorlata Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Zsanett Intermas Eastern Europe Kft. marketingkommunikációja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Juhász Zsófia Fruzsina Az amerikai kitiltási botrány kommunikációs és konfliktuskezelési vetületei, valamint a gazdaságdiplomácia megoldásai a válság enyhítésére. Külkereskedelmi Kar.

Juhász Ábel A beszéd ereje. Külkereskedelmi Kar.

Juhász Renáta Hat hetes gyakorlatom egy színpadtechnikai cégnél. Külkereskedelmi Kar.

János Orsolya A Budapest-Vác közötti térség turizmusának bemutatása és idegenforgalmi célú fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Járvási Kata A hitelbiztosítékok fajtái, valamint egy adott hitelkérelemhez felajánlott biztosíték értelmezése és értéke. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Jász Bence A Coca-Cola OBPPC stratégiájának bemutatása és elemzése, összhangban a vásárlói és fogyasztói preferenciákkal szénsavas üdítőitalok terén. Külkereskedelmi Kar.

Jászay Kata Kontrolling a kis- és középvállalkozásoknál - A kontrolling rendszer kiépítésének dilemmái, nehézségei, lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Jávor Anita A Mid Ocean Central and Eastern Europe Kft 2013-2016 évi beszámolójának elemzése, avagy az átszervezés hatása a gazdálkodásra. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Jávorszki Dávid István A Global Leading Conferences konkurenciájának vizsgálata, elemzése, pozicionálása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jóga Diána A fiatalkorú elítéltek művelődési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jónás Bálint Péter Ökotourismus auf dem Gebiet der Direktion des Nationalparks Donau-Drau. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jónás Rita Egyéni vállalkozás indítása, komplex építészmérnöki, szakértő mérnöki tevékenység: különös tekintettel az építőipari kivitelezési tevékenységek folyamatának résztvevőiként a szerzői jog védelme alatt álló, engedélyhez kötött szakmagyakorlási tevékenységek körébe tartozó, a névjegyzéket vezető szerv engedélyével folytatható tervező- és szakértő mérnöki, valamint építészeti tevékenységekre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Jóri Mónika A fiatal gazdálkodók jövője a Közös Agrárpolitika játékterében. Külkereskedelmi Kar.

Józsa Péter A 2007-9es pénzügyi válság értelmezése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

KUDOR-DANI ORSOLYA BEÁTA Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok különösen a számviteli teendőkre vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kacsó Magdolna Üzelti terv. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kalbantner Liliána Royal Spa a holisztikus szemlélet jegyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kalenics Huba Online fizetési lehetőségek magyar viszonylatban és a PayPal. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kalla Dávid Az arab tavasz Egyiptomban :gazdasági, politikai és társadalmi változások. Külkereskedelmi Kar.

Kalocsai Veszta Alina Az információs technológia hatása a szervezetekre - infotainment a vállalati kommunikációban. Külkereskedelmi Kar.

Kamjén Alexandra A Széchenyi terv 2020 szerepe a Kis és Középvállalkozások fejlődésében: Az Industrial Support Zrt. termelési kapacitásának bővítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kamondi Nikolett A pénzügyi kontrolling módszertana és hasznosítási lehetőségei a Magyar Földgáztároló Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kamuti Réka Vallási turizmus Spanyolországban: az El Camino. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kaposvári Nóra Ibolya BUDAPEST FŐVÁROS XX. KERÜLET PESTERZSÉBET ÖNKORMÁNYZAT GAZDÁLKODÁSÁNAK ELEMZÉSE 2011-2016. ÉVEKET ÉRINTŐEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kaposvölgyi Dóra A Menzies Aviation (Hungary) Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karajz Zsófia A márkaközösséghez csatlakozás motivációi a vendéglátóhelyek vonatkozásában. Külkereskedelmi Kar.

- Karakas Éva A jugoszláv eszme bukása és Bosznia-Hercegovina, mint jugoszláv utódállam helyzetének feltárása a daytoni békeegyezmény aláírása után. Külkereskedelmi Kar.

Karap Krisztián Megtakarítás-politika, lakossági befektetések. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karasz Borbála A szállodai értékesítési részleg munkaszervezésének bemutatása, elemzése az Accor-Pannonia Hotels Zrt. Központi Irodájában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kardos Balázs A marketing és logisztika összekapcsolt ereje - fókuszban egy ügyfél elégedettség mérés eredménye. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kardos Brigitta Az Erste Lakástakarék Zrt. bemutatása, és a banki hitelezés folyamatának egyes lépései. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karpenkó Norbert Kisvállalkozás indítása és gyakorlati működtetése Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karsai Csaba WORLD WIDE INVENTORY PROJEKT ÉS A KÉSZLETKONTROLLING KAPCSOLATA A BOSCH-NÁL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karsai Krisztina Magánszemélyek lakáscélú állami támogatása az OTP Bank Nyrt. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kass Tímea Áfa csalások elleni harc az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző rendszer segítségével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Katavics Júlia Zita Az év végi könyvvizsgálat folyamatának bemutatása a Tejtermékgyártó Kft. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Katona András Mesterséges intelligencia alapú technológiák alkalmazása a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Katona Balázs Dániel Az éves beszámoló optimalizálása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Katona Szilárd Péter Híres nők megjelenése Európa kulturális turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Katona Viktória Az Aquaworld Resort Budapest*****superior konferencia- és wellness részlegének hatása a szálloda pénzügyi bevételeire. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Katona Zoltán Pénzmosás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Katonka Zsolt A mesterséges intelligencia szerepe a mindennapi életben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Katzler Tímea AZ ÉRTÉKESÍTÉSI HELYZET ELEMZÉSE A PET ÚJRAHASZNOSÍTÁSI PIACON. Külkereskedelmi Kar.

Kecser Zsuzsanna Egy koncertszervező kisvállalkozás lehetséges bevételforrásai az Nr1 Media Kft-n keresztül vizsgálva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kecskeméti Kyra A marketing és az értékesítési részleg bemutatása a Regency Suites Hotel Budapest példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kecskeméti Szilvia A 2008-AS GAZDASÁGI VÁLSÁG OKAI, HATÁSA- VÁLLALATI VÁLSÁGKEZELÉS A GYAKORLATBAN EGY HAZAI KKV PÉLDÁJÁN KERESZTÜL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Keczeli Viktor Vadászturizmus Somogyban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kedves Ida A spa koncepció realizálása három felső kategóriás fővárosi szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kedzierszki Martin AZ ENERGIA UNIÓ JELENE ÉS MAGYARORSZÁG ENERGIAPOLITIKÁJA. Külkereskedelmi Kar.

Kelemen Luca Hanna A Vertis Környezetvédelmi Pénzügyi Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kelemen Gréta Lilla Projektorientált szervezetek projektmenedzsmentje. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Miss Kelán Vivien Evelin Strategic outlook for education and its alignment with the knowledge-based economy in the United Arab Emirates. Külkereskedelmi Kar.

Kenyeres Éva Az IFRS-ek és a magyar számviteli rendszer kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kenéz Boglárka A WIZZ AIR HUNGARY KFT. KÖLTSÉG- ÉS EREDMÉNYALAKULÁSÁNAK ELEMZÉSE, PIACI HELYZETÉNEK ÉRTÉKELÉSE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kerekes Orsolya Beáta Egy gyógyszálloda komplex elemzése Danubius Health Spa Resort Sovata****. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kerekes Xénia A Cafetéria rendszer kialakításának és működtetésének bemutatása egy budapesti székhelyű multinacionális cég példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Keresztes Vivien A Zalaco Zrt. egyedi termelésirányítási rendszere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kereszthegyi Gábor Vállalatértékelés - Richter Gedeon Nyrt. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kerezsi Enikő OBA Kártalanítási folyamat informatikai megvalósítása a takarékszövetkezeti integrációban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kertész Gábor A gasztroforradalom hatása a Dél- alföldi étteremkultúrára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kertész Mónika A rendezvényszervezés szakmai lépései egy konkrét rendezvény elemző bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kertész Nikolett A Közfoglalkoztatás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kertész Zoltán Talajhorgonyok gyártásának jövedelmezőségének tervezése a Pannon-Freyssinet kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kerék Fanni Pénzforgalmi bankszámla, illetve lakossági folyószámla nyitása, számlavezetés, és a bankszámlák pénzforgalmával kapcsolatos feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Keserű Gabriella Viktória Nyugdíjcélú öngondoskodás előtérbe kerülése Magyarországon a demográfiai változások hatására. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kijátz Evelin A WHC Személyzeti Szolgáltató Kft. humán üzletágának statisztikai eredményei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiovszky Evelyn Valentina Turisztikai perspektívák a Lenti kistérségben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kirs Jenifer A Közösségi Agrárpolitika keretében nyújtott támogatások jellemzése, kitekintéssel a hazai fejlesztési stratégiákra ( mint pl.: Új Magyarország Fejlesztési Terv, Új Magyarország Vidékfejlesztési Program). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Király Dorina A fizikai munkavállalók fluktuációjának tényezői Avagy mi okozza a fizikai dolgozók fluktuációját a magyarországi foglalkoztatók esetén? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Király Gertrúd Városi szállítmányozás – City logisztika. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kis Klaudia A Hotel Piroska Front Office rendszerének bemutatása és fejlesztési lehetőségeinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kis Tímea Alapanyag-utánpótlás kanban rendszer segítségével a Robert Bosch Elektronika Kft. műszerfalgyártó osztályán. Külkereskedelmi Kar.

Kis-Gadó András Az Adózó Kft. adókötelezettségeinek átfogó vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kis-Pál István A Jupiter projekt. Külkereskedelmi Kar.

Kisbenedek Alex Egy közép-európai gyógyszeripari vállalat kereskedelmi tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kishalmi Balázs A szolgáltatások térhódítása - Snooker football piac bevezetési stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Kismihály Melinda A US GAAP és a magyar számvitel összehasonlítása a bevétel elszámolás tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Adrienn Egyiptom turizmusa és a terrorizmus hatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Boldizsár Az Európai Unió migrációs politikája. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Csaba Coaching szemléletű vezetés és a szervezet teljesítményének lehetséges összefüggései. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kiss Dóra A kommunikációs ügynökség működése - A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 1% kampánya. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Georgina Flóra Pápai Víz és Csatornamű ZRT. vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kiss Katalin Toborzási és kiválasztási folyamat lépései az Aquaworld Resort Budapest szállodában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Kinga Examination of the quaility of the services at Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness ****. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Laura A vagyongazdálkodás vizsgálata Lenti Város Önkormányzatánál 2013-2016 években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kiss Mirella Az általános forgalmi adó áttekintése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Nikolett Bérgazdálkodás, béren kívüli juttatások, cafeteria rendszer bemutatása különböző cégek példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Patrícia Martina Az éves költségvetési terv elkészítése az LuK Savaria Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kiss Réka A kis- és középvállalkozások innovációs sikertényezőinek vizsgálata nemzetközi tanulmányok nyomán. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Réka Eszter Az RTL Klub marketingkommunikációs tevékenységének vizsgálata a legújabb sorozatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Tamás Norbert The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Viktor A vendéglátás humánpolitikai tevékenysége és munkaerő-piaci problémái napjainkban, ezek hatása az üzemeltetési színvonalra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Zsófia AZ ARGENTIN GAZDASÁG HANYATLÁSA, A PÉNZÜGYI VÁLSÁGOK IDŐSZAKÁBAN. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Ágnes Egy vállalkozás tevékenységének átfogó vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss-Orbán Gergely Az Eagle Ottawa Hungary vállalati marketingje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kissné Simkó Judit Az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola 2014 és 2016 közötti feladat-ellátási, gazdálkodási keretfeltételeinek és gyakorlatának átfogó, összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kisvári Béla Cost Modeling in the Automotive Supply Chain. Külkereskedelmi Kar.

Klein Tamás Deutschland in der EU – Ein Einblick in die deutsche Wirtschaft, mit besonderem Augenmerk auf die Migration und die aktuelle Flüchtlingsdebatte. Külkereskedelmi Kar.

Klopfer Áron A Kínából származó termékek beszerzésének és ezek Magyarországon történő tovább értékesítési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kláminger Bence Ágazati költséggazdálkodás elemzése és az eredményre gyakorolt hatásának vizsgálata 3 év adatából. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kobela Lilla Az online marketing térnyerése a Buddha-Bar Hotel és Restaurant példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Koch Nikoletta A banki hitelezési folyamat vállalkozás esetén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kocsik Mónika A költségvetési szervek belső ellenőrzésének szabályozása és gyakorlata. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Kocsis Eszter Mosonmagyaróvár és környékének turizmusa. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kocsonya Anikó Kis- és középvállalkozások helyzete a szállodaiparban. Családi vállalkozás bemutatása a Diana Hotel és Étterem példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kohári Attiláné A CsillámVilág Body Art Kft. működésének vállalatgazdasági elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Koháry Hilár Budafok-Tétény Budapest XXII. kerületi Önkormányzat 2012-2015. évi beszámolójának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Koller Alexa A wellness és gyógyászati recepció működése és felépítése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Koller Ivett Tünde Párizs és Ile-de-France megjelenése a magyar kiutazó turisztikai piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Koller Olívia A Front Office működése és imázs alakító ereje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kollár Evelin Emberi erőforrás menedzsment a közszolgálatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kollár Flóra Az internet turizmusra gyakorolt hatása az utazási irodák szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kolozsvári Tímea „A lovaglás és az abban rejlő turisztikai potenciál”. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kolár Zsófi Nemzetközi konferencia és divatbemutató. Külkereskedelmi Kar.

Komjáthy András Kilenc kelet-közép-európai ország gazdasági összehasonlítása, különös tekintettel az I szektorra, turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Komlódi Ágota Vállalatok társadalmi felelőssége – Kis- és középvállalkozások online CSR kommunikációjának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Komáromi Marcell Ákos A munkahelyi stressz és megjelenése a szervezeti kommunikáció tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Konta Fanni Ágota A mikro vállalati hitelezés bemutatása a Sberbank Magyarország Zrt székesfehérvári bankfiókjának gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ms Korek Eszter A Kanban, mint anyagellátó rendszer - GE Hungary Kanban rendszerének működése. Külkereskedelmi Kar.

Koreny Ágnes A ROBERT BOSCH ELEKTRONIKAI KFT. ÜZEMELTETÉSÉNEK BESZERZÉSI FOLYAMATAINAK BEMUTATÁSA. Külkereskedelmi Kar.

Korodi Hanna A Hungaropharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt. pénzügyi helyzetével és finanszírozási politikájával kapcsolatos elemzések a számviteli kimutatások alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Korsós Csanád How should HZPC increase its market share in the Hungarian seed potato market? Külkereskedelmi Kar.

Koselák Krisztina Moon Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kosznovszky Petra A felnőttképzés elméleti háttere és gyakorlata a közszolgálati tisztségviselők körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kosztin István A gazdaságfejlesztési pályázatok feltételrendszere és a feltételrendszer változása az Új Széchenyi Terv és a Széchenyi 2020 fejlesztési programok keretében, egy-egy támogatott gazdaságfejlesztési projekt megvalósításának és finanszírozásának összehasonlításában vizsgálva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kottner Károly ROSSMANN MAGYARORSZÁG KERESKEDELMI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓS TEVÉKENYSÉGÉNEK BEMUTATÁSA - ONLINE MARKETING. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovacsev Olivér Márkakövetés a közösségi média platformokon. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Alexandra Az Abacus Business & Wellness Hotel konkurencia analízise. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Balázs Az online reklámblokkolás jelensége és kiváltó okai. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Domonkos Logisztikai szolgáltató kiválasztása pályáztatás útján a Robert Bosch Kft.-ben. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Dávid Beszerzések, közbeszerzések folyamata egy állami költségvetési szervnél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Dóra A női, illetve férfi nemi szerepek megjelenése a reklámokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Eszter Generációváltás a családi vállalkozásokban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Eszter A béren kívüli juttatási rendszer bemutatása az IMS Connector Systems Kft példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Gabriella A public relations szakma iránti bizalom Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Ildikó Rekonsziliáció multinacionális vállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács István Bence Egy márka beszerzése és felépítése a magyar piacon. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Katalin Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése hitelprogram sajátosságai a beruházási hitelcél tekintetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Konrád Egyedi alkalmazás fejlesztése, és/vagy dokumentálása és/vagy bevezetése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Krisztina Az ERP rendszerek sikertényezői. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Levente Richárd A költségvetési szerv számviteli információs rendszerének kialakítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Lili A Cargill Magyarország Zrt. tevékenységeinek vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Lilla A fejlesztő állam lehetőségei Indonézia gazdaságában. Külkereskedelmi Kar.

Kovács László Hitelezhetőség és hitelképesség vizsgálata a GRÁNIT Bank Zrt. gyakorlatában a beruházási hitelcélok tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Martin Készletgazdálkodási rendszer egy termelő/kereskedelmi vállalat gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Máté "A pálinka Magyarországon világhírű" - és a határainkon túl? Külkereskedelmi Kar.

Kovács Nikolett A Magyar Posta Zrt. távmunka rendszerének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Patrícia Az Auchan Magyarország Kft. foglalkoztatási gyakorlatának és sikerességének vizsgálata a megváltozott munkaképességű munkavállalókra vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Péter KÜLFÖLDI SAJTÓ TERJESZTÉSE MAGYARORSZÁGON GYAKORLATOM A HUNGAROPRESS-NÉL. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Roland Gyártástervezés a nagykanizsai fényforrásgyárban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Roland A pénzmosás és ami mögötte van – fókuszban a hazai trendek. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Tímea Magyarország beruházás politikája, turisztikai beruházások Nyíregyházán, és egy megvalósult szálloda beruházás elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Viktor Árpád Batthyány 2020 Program = Érd Megyei Jogú Város. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Zoltán Krisztián A kontrolling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze az Euromedic Pharma Zrt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Kovács Zsófia Az employer branding és a toborzás kapcsolata a BorgWarner Hungary Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Ádám EMS\SCADA Új Rendszer Verzió Bevezetése Projekt Menedzsment Keretek Között Nagyvállalati Környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Bernadett Az ÁFA működési mechanizmusa és hatása a vállalkozás életére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Eszter Egy vállalkozás árképzési-, árvezérlési tevékenységeinek összefüggései az önköltség számítás rendjével a HPS Experience Kft példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Nikolett A Zala Megyei Fogyatékosok Rehabilitációs Intézete és Otthona magyarszerdahelyi székhelyén megvalósuló Zalai Autista Farm létrehozása Európai Uniós pályázati forrásból. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Norbert A szállodai vendégkör összetételének változásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Szilvia Gréta Az elmúlt évek világpolitikai eseményeinek hatása a turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Vanessza A komissiózás folyamata a Békás Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Vivien A SPAR raktározási feladatainak megszervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Zsanett Fejlesztésekhez igénybe vett pályázati kiírások területei, pályázatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács-Zelenyánszki Tímea Lívia Autóversenypályák turizmusa Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovácsné Salacz Erzsébet Értékvizsgálatok fiatal hallgatók körében. Külkereskedelmi Kar.

Kozma Boglárka Marianna Külföldi továbbtanulási lehetőségek Makrokörnyezet, segítő intézmények. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kozma Nikolett Egy kis szálloda gazdálkodásának tényezői, a Hotel Palota példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kozma Tibor Sándor Nők és a Karrier – Női szerepvállalásokból adódó kihívások. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kozma Illés Zoltán A Huawei Technologies Hungary Kft. mérlegeinek elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kozma Krisztina Henriett Az iskolai szakmai gyakorlat jelentősége a szakács szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kozák Hajnalka A 21. század gyermekei, tanárai és az alternatív pedagógiai módszerek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Krajczár Judit Öngondoskodás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kranczné Szabó Ildikó KOMBINATÍV MÓDSZER A Complex Instruction módszer elemeinek kombinatív alkalmazása más módszerekkel a szakképzésben és felnőttoktatásban Tanulmány. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kristyán Erika Katalin A tartalommarketing eszközeinek alkalmazása B2B környezetben egy konkrét vállalat példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Kristály Dániel Barna Fiatal vállalkozó kedv felmérése Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Kristó Frigyes F&B által ellátott feladatok részletes bemutatása és elemzése a Sofitel szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kristóf Kitti A MAGYAR PÉNZÜGYI KULTÚRA BEMUTATÁSA AZ AEGON PRÉMIUM TEVÉKENYSÉGE ALAPJÁN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kránicz Orsolya Hitelkártya kultúra - fókuszban a nyugat-dunántúli régió. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kuczogi Dóra Nézeteltérés a társasági adó és a számviteli törvény között (A számviteli elszámolásokat módosító Tao. tételek okai, hatása.). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kulcsár Gergely Magyarország teljesítménymutatóinak elemzése a konvergencia kritériumok tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kulcsár Zsófia Teljesítménymérő rendszer elméleti elemzése egy nemzetközi cég magyar leányvállalatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kummer Erika Befektetési alapok világa - egy alapkezelő szemszögéből. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kun Edina A költségvetési szervek kockázatmenedzsment rendszere, a belső kontrollrendszer szerepe a kockázatok csökkentésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kun Kolos PROFESSZIONÁLIS VENDÉGLÁTÁS, VALAMINT AZ ÉTELEK ÉS A BOROK KAPCSOLATA A DUDOK RENDEZVÉNYHÁZNÁL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kun Tamás Ernő A fogyasztói magatartás és a marketingtrendek vizsgálata a Z és az Alfa generáció körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kundermann Tamás Saját beruházásban megvalósítandó steak bár piaci pozíciója, működésének és gazdálkodásának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kurdi Kata Az emberi erőforrással való gazdálkodás kialakulása, alkalmazása:Figyelmet fordítva a magyar egészségügy helyzetére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kurdi Márk Erik A visegrádi országok gazdasága a rendszerváltástól napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

Kuripla Edina A terrorizmus és a zavargások hatása Tunézia turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mr Kurtskhalidze Mindia The impact of inbound tourism on SMEs in Georgia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kurucz Kitti A mozi kultúraközvetítő szerepe a XXI. században. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kurucz Viktória Adósminősítési rendszerek módszertani alapjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kurz Katalin A szuverén adósságválság és kezelésének tapasztalatai Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kácsor István Ingatlanüzemeltetési projektek IT támogatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kádár Nikolett SAP rendszer pénzügyi felhasználása egy nagyvállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kádár-Gál Dóra Az RTL KLub arculati elemeinek bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kálmán Júlia Az I. Őrségi Félmaraton marketingkommunikációja. Külkereskedelmi Kar.

Kántor Orsolya Facebook tartalommarketing a személyes öngondoskodás nevű oldalon. Külkereskedelmi Kar.

Kármán Anita Kitti A cash flow kimutatás összeállításának és elemzésének hazai és nemzetközi gyakorlata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kárpáti Nikolett Nő a diplomáciában. Külkereskedelmi Kar.

Kárpáti Veronika Pályázati projektmenedzsment feladatok bemutatása egy határon átnyúló projektben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kárpáti Zoltán Az egészséges életmód és az Oxygen Wellness. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kártyás Krisztina Az online marketing világa – alkalmazásának lehetőségei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kárászné dr. Rácz Lídia A coaching irányzatai és alkalmazásuk a nemzetgazdaság egyes szektoraiban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kása Diána A Radisson Blu Béke Hotel szabadidős és üzleti értékesítési területeinek bemutatása és összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kása Richárd A felhasználói átvételi tesztelés szerepe a változásmenedzsment folyamatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kása Attila Az operatív pénzügyi tervezés egy nemzetközi vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kátai-Urbán Krisztina A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kázsmér Csenge Specifikus utak sporteseményekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Képes Gréta Könyvvizsgálók a fehérgalléros bűnözés ellen. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kézsmárki Adrienn Toborzás és kiválasztás a Nebuló-Meló Iskolaszövetkezetnél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kóczán-Paksai Annamária Ömlesztett gabonatermények fuvarozása során fellépő minőségi problémák és ezek összköltség növelő hatása. Külkereskedelmi Kar.

Kókai Andrea Az SAP szerepe a Robert Bosch Elektronika Kft. pénzügyi és számviteli rendszerében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kónya Ádám Small Enterprise Marketing. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kóródi Anett A szálloda-szektor és a turizmus fejlődése Budapesten a ’90-es évektől napjainkig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Köböl Ákos A controlling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze az Óbudai Egyetemen. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Körtvési Dorina Az EU migrációs politikája. A tagállami nézeteltérések okai és következményei. Külkereskedelmi Kar.

Köves Daniella Az egri Juhász testvérek pincészetének bemutatása – bor, marketing, vendéglátás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kövér Csenge A nemzetközi sportrendezvények és a budapesi olimpia turisztikai vonzereje és gazdasági hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kürti Kinga Emőke A KEMPINSKI HOTEL CORVINUS BUDAPEST SWOT-ELEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Küsz Dalma Kata Egészségturizmus, a jövő biznisze - Balatonfüred egészségturizmusának hiányosságai és fejlődési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kőfalvi Éva „ÉLÉSKAMRÁNK A TANYA” Kézműves termékek a szállodai piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kőhalmi Lilla Eszter Belső konfliktusok kezelése a Nano bárban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kőhalmi Réka Tengeri fuvarozás, szállítmányozás bemutatása és elemzése az Anda Present Kft. import beszerzésén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kőszegi Zsófia A Visit Hostel és Kollégium, mint ifjúsági szálláshely üzemeltetésének sajátosságai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kővári Andrea Adókötelezettségek Magyarországon, különös tekintettel X és Y gazdálkodó szervezet lehetőségeire. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kővári Panka A MAGYAR KULTURÁLIS DIPLOMÁCIA OLASZORSZÁGI TEVÉKENYSÉGE 2000 ÉS 2013 KÖZÖTT. Külkereskedelmi Kar.

Kővári katalin A Rendőrség létszám-és bérgazdálkodása, illetményrendszerének felépítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

MS LI CHANG Industrial Heritage Tourism Development of the Northeast Three Provinces in China (Heilongjiang, Jilin and Liaoning Provinces). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

MS LIU MENGXIA Analysis of The Psychological State of Tour Guides in Guizhou China. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Miss LU SIHUI Trade Relations between European Union and China. Külkereskedelmi Kar.

Lacza-Doma Ágnes A Vitafoam Magyarország Kft. raktározási nehézségei. Külkereskedelmi Kar.

Laczkovics Dániel Összefüggés a versenyképesség és a startup ökoszisztémák hatékonysága között. Külkereskedelmi Kar.

Laczkó Csaba Fogyasztói attitűd és preferenciakutatás a fair trade termékek fogyasztásával kapcsolatban. Külkereskedelmi Kar.

Laczkó Eszter Anett Az önkormányzatok és költségvetési szerveik feladatellátási és gazdálkodási keretfeltételeinek és gyakorlatának átfogó, összehasonlító elemzése 2010 és 2015 között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Laczkó Rita Mennyit ér egy ember? - avagy Magyarország kormányzati szerepvállalása az emberkereskedelem elleni tevékenységben. Külkereskedelmi Kar.

Laczó Alexandra A MAGÁNSZEMÉLYEK SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ KÖTELEZETTSÉG TELJESÍTÉSE KAPCSÁN FELMERÜLŐ MUNKÁLTATÓI, KIFIZETŐI FELADATOK. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ladnai Petra Az elektronikus fizetési szolgáltatások elemzése és hatása a bankfiókokra. Külkereskedelmi Kar.

Lados Máté SZAKMAI GYAKORLATON AZ OXI-JOB TANÁCSADÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ ISKOLASZÖVETKEZETNÉL. Külkereskedelmi Kar.

Lakatos Kinga Animációs szolgáltatások biztosítása a Danubius Hotels Group-nál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lakatos Dániel Belföldi járattervezés és nemzetközi forgalom a LogMASter Kft. gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Lakatos Georgina BKV Vasúti Járműjavító Szolgáltató Kft. beszerzési folyamatainak vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lakner Krisztina Klímaváltozás hatása a finn turizmusra, különös tekintettel a síturizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Langó Kinga Adatbiztonság fejlesztése a Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lasancz Eszter Historical Review of Gender Equality and Women Empowerment in the European Union. Külkereskedelmi Kar.

Laub Dorina IT FleetManagement - IT eszközök központi menedzsmentje a Robert Bosch Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Le Lan Phuong Analysing food waste in the tourism sector in Budapest, Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lebics László Térségfejlesztés a Göcsej-Zala mente LEADER Egyesület működésének tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lendvai Ákos Az Európai Unió és a Mercosur gazdasági és politikai kapcsolatrendszere. Külkereskedelmi Kar.

Lendvay Brigitta Más szemmel - avagy Adolf Kolping nyomában az esélyteremtő oktatás jegyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lengyel Martina A könyvvizsgálati munkafolyamat bemutatása a követelések és az árbevétel területén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lengyeltóti Szilvia Kintlévőségek kezelése a Zalavíz Zrt. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Leskova Silvia Szlovákia turizmusának fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Leskó Zita A krónikus obstruktív tüdőbetegek terápiás együttműködésének fejlesztése. Külkereskedelmi Kar.

Liki Dorina Szécsény és térségének turizmusa, fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Liptai Gabriella A mömax lakberendezési áruház marketingkommunikációjának vizsgálata és hatékonyságának növelésére tett javaslatok. Külkereskedelmi Kar.

Lischné Szekeres Éva Magdolna A Jéwé Kft vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lojt Fanni A munka-magánélet egyensúlya az Y generáció életében. Külkereskedelmi Kar.

Ludnik Eszter A munkaerő-kölcsönzés sajátosságai és gyakorlata a Gamax Informatikai és Munkaerő-kölcsönző Kft. nagykanizsai kirendeltségének példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ludányi Dóra A turizmus szerepe a Felső-Mátrában egy szállodán keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ludányi Dóra Szilvia A belső ügyfél-elégedettség vizsgálata az Actor Hotel példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lukács Kristina A Front Office részleg újításának lehetőségei a Premium Apartmanházban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lukács Rebeka Édesítőszerek a cukrászdák világában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lukács Klaudia A MAPCAT MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓJA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lukács Laura Olga A Debt-Invest Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

László Zsófia A Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség a vélemények tükrében. Külkereskedelmi Kar.

László Adrienn A Dél-Dunántúli borrégió turisztikai vonzereje és bormarketingje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

László Enikő Angéla Készletgazdálkodás a Zalakerámia Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

László Máté Az áruterítés logisztikája. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

László Tamás A Flanker Plusz Kft. költség - és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

László Zsófia A Kábel Team Kft. beszerzési folyamatainak megtervezése és kivitelezési feladatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lázár Norina Rebeka A marketingkommunikáció és az elhízott társadalom kapcsolata az Amerikai Egyesült Államokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lázár Otília Márta Az öngondoskodás jelentősége (az állam és pénzügyi szolgáltatók szerepe). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lázár Szilvia Egy vállalkozás hatékonyságának és jövedelmezőségének vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Létai Flóra Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lóránt Eszter Haszon a hibából? – Paradoxon a panaszkezelés területén. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lőrincz Andrea Fióktelep eszközeinek és kötelezettségeinek piaci értékelése egy cégvásárlási tranzakcióban a vagyonértékelő szemszögéből. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lőrincz Kata A Mária út lovasturisztikai fejlesztésének megvalósítási terve, Pápától Kőszegig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lőrincz Orsolya LÉPÉSEK EGY ÁLOM VALÓRAVÁLÁSÁHOZ – SZAKMAI GYAKORLAT ELEMZÉSE. Külkereskedelmi Kar.

Lőrinczi Orsolya Turisztikai imázs vizsgálatok-Hargita megye vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lőrinczki Renáta Egy vidéki utazásközvetítő iroda sikeres tevékenysége a fogyasztói szokások figyelembe vételével, a Kancsár és Társai Utazási Iroda Kft. példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lőrinczy Soma A gyűjtőszállítmányozói kooperációk bemutatása az ILN (International Logistics Network) rendszer példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

M

Maczákné Chikán Dóra Éva Projektek a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Magony Julianna Turisztikai nagyhatalmak a szakadék szélén - a terrorizmus hatásai Törökország és Egyiptom turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Magony Márta Az ISV. Hústermelést Szervező Zrt. ellátási láncában felmerülő problémák elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Magosné Horváth Dorisz Világörökségek turisztikai hasznosításának összehasonlítása a Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék kultúrtáj és a Fertő/Neusiedlersee kultúrtáj példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Magossy Tibor A központi és helyi adók rendszere, adójellegű befizetési kötelezettségek, az adózás rendje. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Magyar Anita A Velencei-tó ifjúsági turizmusának fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Magyar Levente Elektronikus kereskedelmi szokások Magyarországon és elektronikus fizetési megoldások a hétköznapokban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Magyar Nóra Rozália A rendezvényszervezés gyakorlata az L.A. Multi-Zone Kft. példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Magyarics János Egy bérmunka-ügylet feltételeinek és folyamatának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Maitz Alexandra Kultúraközvetítés a multimédiás eszközök tükrében - avagy virtuális séták, telefonos applikációk -. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Major Andrea ÁRUK LÉGI ÚTON TÖRTÉNŐ TOVÁBBÍTÁSÁNAK BIZTONSÁGI KÉRDÉSEI - A KOMBI VÁLLALATCSOPORT LÉGI SZÁLLÍTÁSRA KIJELÖLT ÁRUINAK KEZELÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Major Bettina Logisztikai folyamatok a Nilfisk Production Kft. tevékenységében, fókuszban a disztribúció. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Major Jenő Egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok, különösen a számviteli teendőkre vonatkozóan. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Major Krisztina Dóra Eger és környéke turizmusának fejlesztése a TDM szervezet segítségével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Majoros Anita A KONTROLLING RENDSZER MEGJELENÉSE A KÓRHÁZAKBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Majsai Rihárd Helyfüggetlen vállalkozások. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Makai Beáta Egyiptom turizmusának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Makai Márton A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATOK SZEREPE A MAGYAR GAZDASÁGBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Makara Szilvia AZ ÖNKÖLTSÉGSZÁMÍTÁSI RENDSZER ELEMZÉSE ÉS ÉRTÉKELÉSE A HUNGUEST HOTELS ZRT. PÉLDÁJÁN KERESZTÜL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Makra Gábor Kína "go global" politikája. Külkereskedelmi Kar.

Makra Petra Art'otel Front Office tevékenységének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Makács Anita Nóra Fiatalkori vezetésfejlesztés az AIESEC tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Makár Brigitta Volt téglagyári terület rehabilitációjával egy új városközpont kialakításának projektterve. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Malich Ádám Közúti szállítmányozás. Külkereskedelmi Kar.

Malik Attila Cafeteria-rendszer és a Vodafone Szolgáltató Központ Budapest Zrt. Cafeteria Szabályzatának elemzés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Malik Attila Welcome on board. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Marchis Andrea Márkaimázs a csokoládépiacon. A Ferrero Csoport kedveltsége Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

- Marcsók Alma L'impact de la publicité des produits hongrois sur le marché. Külkereskedelmi Kar.

Margita Nikolett Nemzetközi vállalatok beszámolási kötelezettségének sajátosságai egy konkrét vállalat példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Marics Erika AZ ÉLMÉNYHEZ VEZETŐ ÚT AZ ABACUS BUSINESS & WELLNESS HOTELBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Markó Noémi Az e-turizmus és az utazási irodák marketingkommunikációs tevékenységének kapcsolata a Vista Utazási Iroda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Marlok Anikó Panaszszituáció kezelése az NH Hotel Budapest szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Marlok Edina Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Marosi Marcell Migráció Európában - A 2015-ben kezdődött migrációs válság -. Külkereskedelmi Kar.

Marosi Zita A CCUSA Hungary marketingkommunikációja. Külkereskedelmi Kar.

Marton Béla A Takarékszövetkezeti szektor múltja, jelene és jövője. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Maráczy Sándor Vasúti menetjegy vásárlást megvalósító mobilapplikáció fejlesztése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Matócsi Gréta A számviteli információs rendszer szerepe, feladata a vállalkozás vezetésében, a vezetői döntés előkészítésében a Novartis Hungária Kft. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mayer Nóra A Pannon Falap-Lemez Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mazuk Valéria Abasár és környéke turizmusfejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mazur Timea A munkavállalókat fenyegető egyik legnagyobb veszély - A munkahelyi mobbing. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mecseki Andrea Pilisvörösvár és környékének sváb hagyományú rendezvényei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Medve Bettina Import vámkezelés egyszerűsített eljárással a Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Medve Renáta Virginia A Magyar Államkincstár pénzellátási rendszere a számlavezetésen keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Megyaszai Mariann Számviteli információk felhasználása menedzsment szemmel egy költségvetési szerv gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mr Megyesi Adam A. Beszallitoi Informacio Kezeles. Külkereskedelmi Kar.

Megyesi Anna A múlt üzenete a mának: bibliai kommunikáció és kulturális emlékezet. Külkereskedelmi Kar.

Menyhei Jade Olivia A posztmodern kor fogyasztói, a romkocsmák vendégkörének vizsgálata Budapesten a Szimpla Kert példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mernyei Lilla A halál kultusza a médiában. Külkereskedelmi Kar.

Mester Anna Zsófia Gyógy és Wellness kezelések a Danubius Hotel Héliában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Meszes Vivien A terrorizmus hatása az idegenforgalomra az Invia.hu utazásközvetítő iroda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Metzner Nóra A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mezei László Magyarország és az Európai Unió költségvetési kapcsolatai. Magyarország Európai Uniótól származó bevételei és tagállami befizetései. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mezriczki Imre A Bisnode PartnerControl szolgáltatásának integrálása a Szabadics Zrt. IFS Applications 9.0 vállalatirányítási rendszerébe. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mező Zsanett A GlaxoSmithKline Kft. indirekt beszerzési folyamatának hatékonyságnövelése az elektronikus beszerzés alkalmazásával. Külkereskedelmi Kar.

Mezősi Zoltán Vállalatirányítási rendszerek az FMCG szektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mihalovics Dóra Modern emeleti munkaszervezés a Budapest Marriott Hotel példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mihálku Ádám Piackutatás az elöregedő társadalom anyagi helyzetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mihály Viktória A Sanoma MDC Kft. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmezőségi elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mihók Réka Az M Car Solutions Kft. beszállítói és partneri kapcsolati menedzsmentje. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Miklós Anna Borbála A vállalati kommunikáció megvalósulása a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mikula Tímea A magyar munkaerőpiac aktuális sajtosságainak bemutatása egy közvetítőcégen keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mikuli Dóra Sárbogárd Város Önkormányzatának helyi adórendszere és adójellegű befizetései. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mikóczi Attila A FRONT OFFICE RÉSZLEG FELELŐSSÉGE A SZÁLLODA VENDÉGEINEK MEGTARTÁSÁBAN ÉS A VENDÉGELÉGEDETTSÉG ELŐMOZDÍTÁSÁBAN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Milics Veronika Az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer vállalaton belüli folyamat optimalizálása. Külkereskedelmi Kar.

Miskolczi Martina Az utazási irodák marketingkommunikációja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Misti Evelin A charter- és a fapados járatok szerepe a szervezett utazásoknál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Miszori Dóra A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei a Minimum Tanítása Maximálisan Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Misztl Alexandra Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Miták Dóra Az Epic Burger versenyhelyzete. Külkereskedelmi Kar.

Mizser Dóra Az EU támogatási politikája különös tekintettel a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mogyorósi Edina Utazásközvetítő irodák változó szerepe a turisztikai piacon, az on -line értékesítés tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mohácsi Bence AZ EURÓPAI UNIÓS PROJEKTEK ÉS PROGRAMOK ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI BEMUTATÁSA. Külkereskedelmi Kar.

Mohácsik Mária A kézilabda szerepe a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Moldován-Horváth Katinka Az edzők érzelmi intelligenciájának összefüggése sportolóik sikerességével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Moldván Beatrix Ágnes A PR használata a szállodaiparban a Best Jacaranda Hotel példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Adrienn Természetvédelem és ökoturizmus, különös tekintettel a tanösvények szerepére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Andrea Kinga A részmunkaidőben dolgozó nők karrierépítési lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Bálint A Flextronics International Kft. „Zala A” gyáregységének tervezési folyamatai különös tekintettel a low volume – high mix okozta kihívások kezelésére. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Csaba A magyar számviteli szabályozás és az IFRS. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Daniella SAP Warehouse Management modul hatása a raktári folyamtokra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Edit Gyöngyi Budapest rejtett titkai Tematikus városnézések bemutatása túraszervező cégek vizsgálata alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Gábor TERMELÉS ÜTEMEZÉSI FOLYAMAT OPTIMALIZÁLÁSA A CONTINENTAL AUTOMOTIVE HUNGARY KFT-NÉL. Külkereskedelmi Kar.

- Molnár Gábor Saját vállalkozás alapítása és bevezetése. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Helga A turizmus fejlődése és utazási szokások egy vajdasági kisvárosban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Ivett Edit A lízing gyakorlata, számviteli és pénzügyi vonatkozásai, egy konkrét logisztikai vállalkozás bemutatásával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Klaudia A pénzügyi lízing, mint finanszírozási forma vizsgálata A lízing és a hitel összehasonlítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár László Logisztikai feladatok nagykereskedelemben 6 hetes szakmai gyakorlat bemutatása a kiskunfélegyházi Dél - 100 Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Nanetta A vevőelégedettség és a lojalitás kapcsolata a nonprofit szervezetek szférájában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Nikoletta Bérezés, ösztönzés és motiválás egy mai magyar középvállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Nóra Az internet hatása turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Patrícia A Red Bull limitált szériás energiaitalának környezetbarát megsemmisítése. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Tünde A beolvadás stratégiája, a kapcsolódó tervezési, szervezési, jogi és számviteli feladatok bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Zita A frontvonal értéke a banki ügyfélkiszolgálásban, fókuszban a CIB Bank gyakorlata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Zoltán Az SAP CRM rendszermonitorozásának automatizálása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Ágnes Bernadett Az Y és Z generációk megváltozott igényeinek hatása a toborzás és kiválasztás humán folyamatában. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Bálintné A Földművelésügyi Minisztérium Igazgatás költségvetésének tervezése és finanszírozásának elemzése 2013-2016. években. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Mercédesz Szilvia A teljesítményértékelési rendszerek sajátosságainak bemutatása a közszférában és a versenyszférába. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Máté A Robert Bosch kft. késztermék kiszállítása Sleepshit használatával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár-Csomós Ilona Erzsébet Országimázs-építés Magyarországon Burgenland által alkalmazott imázselemek adaptációja alapján. Külkereskedelmi Kar.

Monoki Miklós Lászlóné A gamification jelentősége a szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Montskó Renáta Megrendelési folyamatok elemzése és hatékonyságvizsgálata az LG Electronics Magyar Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Montvai Nátánael Munkaviszonyból származó jövedelem adózása Magyarországon, összehasonlítás az Európai Unió tagállamaival. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Morauszki Bernadett A BÉKÁS NAGYKERESKEDELMI KFT. BESZERZÉSI FELADATAINAK BEMUTATÁSA, ELEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mosolygó Ivett A Fűzfői Papírmanufaktúra Kft. export stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Murányi Márta Egy konkrét vállalkozás gazdasági fejlődése Mérleg – és Eredménykimutatás alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Márton Alexandra Judit Áruforgalmi értékelés és költséggazdálkodás az Agrofor Zala Kft tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Márton Anita Beszerzési rendszer bemutatása és javaslatok az optimalizálásra a Robert Bosch Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Márton Tímea Egy webáruház elkészítésének szempontjai és kihívásai a D’Orion Direct Kft. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Márton Tímea A logisztika és pénzügy kapcsolatának vizsgálata a HAVI Logistics Kft. működésén keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mátyus Viktor A BKV Vasúti Járműjavító Szolgáltató Kft. raktári tevékenységének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mátyásházi Dénes ÁRUBEÉRKEZÉS, FELDOLGOZÁS ÉS BETÁROLÁS FOLYAMATA A ROBERT BOSCH ELEKTRONIKA KFT HATVANI GYÁRÁBAN. Külkereskedelmi Kar.

Mátyási Konrád A globális értékláncok - A ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. példája. Külkereskedelmi Kar.

Máté Rebeka Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Méhes Dorottya Magyar Fejlesztési Bank Zrt. informatikai rendszerének elemzése és követelményspecifikációja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Méhes Éva Beatrix A magyarok utazási szokásai Olaszországba, a Studio Italia Utazási Iroda tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Méhész Nóra Tárgyi eszközök és szolgáltatások beszerzési eljárásának és aktiválásának összehasonlítása az Egis Gyógyszergyár Zrt. beszerzési gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Ménesi Dávid A személyi kölcsön árazásának elméleti és gyakorlati módszerei az ügyfélszegmentáláson keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mércse Dávid A MÁV-START Zrt. társadalmi felelősségvállalása a többcélú IC+ vasúti személykocsi fejlesztése során az akadálymentesítés megvalósításával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Adrienn Az e-kereskedelem és az online fogyasztói magatartás vizsgálata; Az online marketingeszközöktől az innovatív fizetési megoldásokig. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Alexandra Hétvégi utazások és az online irodák fogyasztási trendjei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Andrea Betéti- és hitelkártyák közti különbség, különös tekintettel a Raiffeisen Bank hitelkártya termékportfóliójának alakulására az elmúlt évtizedben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Beáta Az Enterprise Group PLM üzletágának vállalati magatartása egy konkrét kampányon keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Cintia Egy új termék piaci bevezetése: Creamy Creations, a kreatív joghurt. Külkereskedelmi Kar.

Mészáros Dóra Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. beszerzéséhez tartozó gyártószerszám élettartam vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Dóra A Szent Anna fogadó kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Katalin Az informatika szerepe a CO-OP Star Zrt. kereskedelmi irányításában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Vivien Brigitta Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Laura What should be the components of an online marketing strategy of Sun Enterprises to increase online sales? Külkereskedelmi Kar.

Mézes Anita Nikolett A szállodai rendezvények lebonyolítása a részlegek közötti kapcsolat és a gasztronómia fontosságának tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mód Mátyás Projekt kontrolling jelene és jövője az NNG Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Müller Bettina A Türk Telekom International HU Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Müller Petra A Cipőgyártó Bt. könyvvizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nacsa Zsófia A multinacionális vállalatok helyi gazdaságba való beágyazódása a Robert Bosch Kft-n keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Mrs Nafti Narjess Imen The emergence of ISIS in the Arab Spring Case of Tunisia. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Adrienn Mikro- és kisvállalkozások hitelezése. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Adrienn A központi és helyi adók rendszerének bemutatása Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Önkormányzatánál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Aletta A minőségmenedzsment és a vendégelégedettség kapcsolata, fontossága három és ötcsillagos szálloda példáján, Budapesten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Alexandra Zsuzsa A számvitel és az adózás kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Anasztázia A munkahelyi stressz, avagy korunk népbetegsége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy András A MAGYAR-ROMÁN POLITIKAI KAPCSOLATOK ALAKULÁSA 1920-2017 KÖZÖTTI IDŐSZAKBAN. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Annamária A munkaerő képzés-fejlesztés lehetőségei egy multinacionális vállalat példáján keresztül bemutatva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Bendegúz Real estate investment in district IX. Analysis of the Allure Residence Budapest’s marketing activity. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Berndett Blanka A vizuális arculati tényezők jelentőségének növekedése az online marketing fejlődésével egy konkrét márka kapcsán. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Csanád Máté Felhőszolgáltatások kialakulása, felhasználása napjainkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Edit Réka Az adószabályozás és az adóellenőrzés szerepe a feketegazdaság felderítésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Enikő E-learning keretrendszer hatékonyság növelése Design Thinking módszertannal. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Erika AZ IFRS SZERINTI BESZÁMOLÓ KÉSZÍTÉSRE TÖRTÉNŐ ÁTTÉRÉS- NYITÓMÉRLEG ÖSSZEÁLLÍTÁSÁNAK TAPASZTALATAI. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Eszter A jutalomalapú közösségi finanszírozás keretében megvalósuló projektek sikerességének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Evelin A környezettudatosság és a fenntarthatóság megjelenése és a vásárlók felé történő kommunikációja az IKEA-ban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Flávia A magyar középiskolás diákok médiafogyasztási szokásai a generációs marketing tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Gabriella A VÖRÖSISZAP-KATASZTRÓFA MEGITÉLÉSE 2010 UTÁN A SAJTÓ TÜKRÉBEN. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Gréta Alexa Az online utazási ügyintézés bemutatása az Invia.hu utazásközvetítő irodán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Ildikó The impact of Airbnb on the hotel industry Explained with examples in the Budapest market. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Ildikó The impact of Airbnb on the hotel industry Explained with examples in the Budapest market. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Jennifer A fuvarok megrendelésétől a teljesítés kifizetéséig tartó folyamat bemutatása és időintervallumának csökkentése. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Katalin Online Marketing in a Detail Intensive Industry. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Katalin A cafeteria rendszer kialakításában résztvevő szempontok vizsgálata, a választható elemek bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Kristóf AD-ACTA, WinActa szoftverek összehasonlítása a Hydrocomp Kft belül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Kristóf A Kanizsa Trend Kft. marketingstratégiája a változó fogyasztói igények tekintetében. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Krisztina A Profield Munkaerő-kölcsönző Kft. online és offline megjelenéseinek vizsgálata, javaslattétel a fejlesztésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Melánia Gyergyószentmiklós és a hozzá tartozó Gyilkostó település turizmusa - helyzetfelmérés, helyzetelemzés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Nikolett A könyvvizsgálat tervezése és annak kritikus pontjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Noémi Közösségi média szerepe a munkaerő toborzásban, különös tekintettel az Y generációra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Nóra A felsőoktatás jelene és jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Richárd A minőségirányítás fejlesztésének szerepe egy autóipari vállalat marketing tevékenységének támogatásában. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Réka Elektronikus bankolás fejlődése az OTP Bank gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Róbert László (2017) OKNYOMOZÓ ÚJSÁGÍRÁS A XXI. SZÁZADBAN. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Tamás Albert A Hotel Solar működésének elemzése és fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Tímea A konszolidáció gyakorlatának vizsgálata a vállalkozásoknál és a Diageo Plc. konszolidált beszámolójának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Veronika Sztenderdizációs lehetőségek elemzése a sürgős fuvarszervezés esetében, a Bosch vállalatánál. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Viktor Norbert AZ ERSTE BANK CAMELS TÍPUSÚ ELEMZÉSE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Viktória Dorina Az Avis Budget Group ügyfélkezelési gyakorlata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Vivien Egy élelmiszereket forgalmazó cég és egy gyártó cég raktári folyamatainak összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Vivien Gordana Lobbizás az Európai Unióban. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Zita Pénzügyi folyamatok nyomonkövetése. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Zsanett A modern toborzási eszközök szerepe a munkaerő-közvetítésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Ádám MUNKAHELYI VEZETÉS EGY SZERVEZETBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Ágnes Az ingatlanokkal kapcsolatos adózás a magánszemélyek szemszögéből vizsgálva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Erika A tanárok vezetői kompetenciáinak vizsgálata és azok hatása a sikeres oktatási tevékenységre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Ivett Krisztina EGY EGÉSZSÉGES KÁVÉZÓ BESZERZÉSI ÉS RAKTÁROZÁSI FOLYAMATAINAK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy-Tóth Tamás A Robert Bosch Elektronika Kft. indirekt beszerzési rendszerének vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Nagygyörgy Viktor Toborzási és kiválasztási stratégiák, eljárások, módszerek elmélete és gyakorlata, a hatékonyság, megbízhatóság és eredményesség vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagyházu Szabina Klára A coaching és mentoring hozzájárulása a szakmai munkához az AIESEC után. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagyné Csergei Düra Gyártósori logisztika a motorvezérlő gyártás területés a Robert Bosch elektronika Kft területén. Külkereskedelmi Kar.

Najjar Sedi A magyar adórendszer vizsgálata nemzetközi összehasonlításban (adóteher, adószerkezet, adóék, adónemek száma, adóadminisztráció stb.). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nemes Bettina Az ügyfélkezelés folyamatának ismertetése egy online marketing ügynökségnél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nemes Erika Lakásvásárlás kontra bérlés Összehasonlító elemzés magyar viszonylatok között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nemes Szabolcs A budapesti kávéházak története. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nemes Zsuzsanna Fejvadászat etikai dilemmái. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nemes Sára Az Arrabona étterem által ellátott F&B feladatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nemoda Bence Balázs ECONOMY AND TRADE POLICY OF INDIA BETWEEN 2007 AND 2014. Külkereskedelmi Kar.

Neubauer Katalin Eladástan tantárgy oktatása korszerűen. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nieminen Máté Nándor Németország migrációs politikája. Külkereskedelmi Kar.

Novák Attila A General Electric benchmarking elemzése a Siemens-en keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Novák Kristóf Fogyasztói magatartás változása az építési termék kereskedelmében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Novák Norbert ZeeWeed 700B 8” víztisztító modul extrudált permeátum és bypass egység bevezetésének gazdaságossági vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Novák Zita Lilla A Bosch munkáltatói márkájának megítélése a budapesti állásbörzék látogatói körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nyerges Norina A hazai bormarketing szerepének vizsgálata a borturizmusban. Külkereskedelmi Kar.

Nyers Márta A tanórán kívüli tevékenységek szerepe a sajátos nevelési igényű tanulók fejlesztésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nyiri Igor A projektcontrolling működtetésének feltételei és módszertana. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nyíri Valentin ONLINE MARKETING NAPJAINKBAN - GYAKORLATOM A CEWE-NÉL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh András TŐKEVÉDETT STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSI STRATÉGIÁK ALKALMAZÁSA ALACSONY KAMATKÖRNYEZETBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Anett Német vállalatok Magyarországon a magyarországi Bosch csoport példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Németh Bianka Zalaegerszeg turisztikai imázsának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Dominika A gyermekvállalás pszichológiai és szociológiai vetülete. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Dóra A Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata tevékenységének elemzése 2013-2015. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Fanni A látássérültek lehetőségei a turizmusban és a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Ildikó A könyvvizsgálati munka tervezése és a könyvvizsgálati kockázatbecslés a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Kinga Y-generáció, mint munkavállaló a turizmus területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Máté Alex A BELSŐ ELLENŐRZÉS CÉLJA ÉS SZEREPE EGY MULTINACIONÁLIS CÉG ÉLETÉBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Nóra Amáta Analysis of Quality Management strategies and practices through the example of Budapest Marriott Hotel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Orsolya INBOUND KONTRA OUTBOUND MARKETINGSTRATÉGIÁK SZEREPÉNEK VIZSGÁLATA A HAZAI FOGYASZTÓI IGÉNYEK TÜKRÉBEN. Külkereskedelmi Kar.

Németh Rita Rendőrségi együttműködés az Európai Unióban, az együttműködés fő színtere, az Europol. Külkereskedelmi Kar.

Németh Viktória Az utazási irodát befolyásoló tényezők a légitársaság kiválasztása során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Dóra US GAAP és a Számviteli törvény eltérései az ECT Hungary Kft. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Némethné Nagy Gellai Szilvia Felsőoktatási kontrolling, mint a hatékony vezetés és gazdálkodás segítő eszköze a Dunaújvárosi Egyetemen. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németi Anna Közbeszerzési eljárás folyamatának bemutatása- Poszeidon Irat- és Dokumentumkezelő rendszer terméktámogatásának beszerzése alapján. Külkereskedelmi Kar.

Németi József VoLTE szolgáltatás kiépítésének és bevezetésének gazdasági és társadalmi tényezői. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Ocsenás Kristóf A ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. beszerzési politikájának bemutatása, és a beszerzés gyakorlatának értékelése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Olajos Richárd A Del Pierre Central Europe Kft. tevékenysége, fókuszban a beszerzési folyamatok elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Oláh Bettina Kitti Tudásmenedzsment - egy speciális tudásmegosztási program előnyei és hátrányai tanácsadói szemmel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Oláh Máté Amatőr labdarúgás pénzügyi helyzetének bemutatása a Duna Aszfalt TVSE példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Oláh Zsuzsanna A HVG Állásbörze látogatottságának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ondrovics Elvira A megújult Danubius Hotel Helia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orbán Eszter A KAMÉLEON HUNGARY KFT. MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI GYAKORLATA MSZ EN ISO 9001:2009. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orbán Márton A Deichmann a magyar cipőpiacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orgyán Bence EGY IDEGENFORGALMI SZOLGÁLTATÓ VÁLLALKOZÁS MARKETING STRATÉGIÁJÁNAK BEMUTATÁSA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orlov Bettina A Nemzetgazdasági Minisztérium KKV szektorra vonatkozó gazdaságfejlesztési politikája a 2014-2020-as időszakra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Orosz Bettina Kis- és középvállalkozások adószabályainak és kapcsolódó közterheinek összehasonlítása kata, kiva, eva, és a társasági adó hatálya alatt. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Osbáth Evelin A városi ifjúsági turizmus keresletének és kínálatának bemutatása és elemzése a Nyugat-Dunántúlon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ostoróczki Melinda A befektetett eszköz modul kapcsolata a főkönyvvel, a jogszabályszerű működés támogatása, valamint a hibák kiszűrése a Forrás.NET Ügyviteli Rendszerben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Oszlánczi Sára Nemzetközi összefogás az Iszlám Állam nevű terrorszervezet ellen. Külkereskedelmi Kar.

Oszlár Vivien Európai Uniós pályázatok. Külkereskedelmi Kar.

Osztie Erik Szoftverek a logisztikában, hatásuk napjainkra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ottava Tamás A Balaton újjászületése, avagy az üdülőkörzetekben rejlő potenciálok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ö

Özkök Melis Gizem Evaluation of Security Threats to Tourism with a Focus on Terrorism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

PAPP KATALIN Az iskolai közösségi szolgálat bevezetésének első tapasztalatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pacsai Martin Benjamin Street food és a fine dining összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Paizs Zsófia A felszámolás menete és sajátosságai a „Felszámolódunk” Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pajkos Norbert A szervezeti kultúra vizsgálata és finomhangolása egy multinacionális cégen belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Palicz Fanny A fluktuáció jelenségének okai az OMV Hungária Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Paller Endre Zsolt Elektronikus pénzügyi szolgáltatások jelene és fejlődési lehetőségei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pallos Orsolya Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Palotás Valentina A számvitel zöld oldala. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Palyov Viktória Az Ambient Dekor Média Kft. vagyoni,- pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a 2013-2015 beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pantó Nikolett Foglalkoztatási formák kiválasztása, az atipikus foglalkoztatási formák működtetése általánosságban és a Generali Biztosítónál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Panykó Szelina Projektmenedzsment eszközök használata autóipari környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pap Csilla A munkahelyi stressz vizsgálata és csökkentésének lehetőségei a szállodai Front Office és sales területeken. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Bernadett Az Accent Hotels rendezvény sztenderdjeinek vizsgálata és javaslattétel a fejlesztésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Fanni Angelika Az Európai Uniós támogatási rendszer 2014-2020-as ciklusának bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Papp Márton Áttérés agilis fejlesztési módszerre biztonságkritikus szoftverprojektekben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Papp Éva Marianna A Danubius Hotels Group marketing stratégiája bemutatva a Hotel Regent's Park példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Paróczai László A CORPORATE ÉRTÉKESÍTÉS SZEREPE AZ ACCOR-PANNONIA HOTELS ÉRTÉKESÍTÉS TEVÉKENYSÉGÉBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pasztuhov Renáta Analysis of the tourism image of Szeged. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Patai Zsófia Az energiatakarékosság kérdéseinek vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pataki Orsolya A feketegazdaság mérete Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Patyi Bence Lajos Egy CRM rendszer fejlesztése Pythonban Django keretrendszert használva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Patyi Bernadett Ügyfélszolgálati kommunikáció a UPC Magyarország Kft-nél- a kompetenciák és a személyiség szerepe. Külkereskedelmi Kar.

Patyi Nóra Munkahelyi pszichoterror. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Patócs Virág A kontrolling rendszerek jelentősége a kis és középvállalkozások körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pecze Zoltán Vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Perczel Zsombor A vezetői érzelmi intelligencia hatása a vezetett csapat hangulatára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Peresztegi Alexandra A banki megtakarítások tulajdonságai – középpontban az OTP lakás elő-takarékosság. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Perge Bianka Mire kattan a Z generáció? A Z generáció hatékony elérése marketingkommunikációs eszközökkel a L'Oréal Magyarország példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Perity Ádám Kis- és középvállalkozások adószabályainak és kapcsolódó közterheinek összehasonlítása kata, kiva, eva, és a társasági adó hatálya alatt. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Perényi-Hajagos Annamária A valódiság elvének érvényesülése a magyar számviteli szabályozásban: Gyakorlati bemutatása a Fornetti Kft. vállalati környezetében, kitérve a tárgyi eszközök, a készletek, a követelések és a devizás tételek értékelésére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Peszleg Petra Facebook a középiskolai oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pete András A faktoring szerepe a vállalkozások követeléskezelésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Petes Bálint Business models and economy of online games. Külkereskedelmi Kar.

Pethes Barbara Telekommunikációs kampányok elemzése a magyar demográfiai viszonyok tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Pethő Samu Attila Egy amerikai országtanulmány. Külkereskedelmi Kar.

Petre Dávid TOBORZÁS, KIVÁLASZTÁS, MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS A PROHUMÁN 2004 KFT. HATVANI IRODÁJÁBAN. Külkereskedelmi Kar.

Petrik Bernadett A szervezeti kommunikáció technológiai hatékonysága egy vizsgált szervezeten belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Petrányi Szilvia Vállalati fluktuáció és beavatkozási lehetőségek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pető Szilvia A Bezerics és az Istvándy pincészet bemutatása, szőlőinek, borainak összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pető Tímea A kisvállalkozások innovációs tevékenységének jelentősége napjainkban - Bútorgyártó vállalkozások innovációs tevékenységeinek bemutatásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Petőh Emese Sightseeing with healthy and pretty smile: the impact of dental tourism on the popularity. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Philipp Barbara Hospitality employees' motivation in different cultures. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pintér András A közösségi médiák szerepe, hasznossága és használatának lehetőségei a vállalati marketing stratégiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pintér Mercédesz Az Ericsson kutatási-fejlesztési tevékenységének értékelése több év összehasonlító elemzése alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pintér Márta A százéves Gellért Szálló megújulása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pintér Dániel A celeb-kultusz kialakulása, okai és következményei. Külkereskedelmi Kar.

Pintér Judit A helyi önkormányzatok lehetőségei - a berettyóújfalui kistérség törekvései a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pirisi Zsófia Rebeka CSR alkalmazása az újmédiában: A bizalomépítés új színtere? Külkereskedelmi Kar.

Pirvuta Bence REKLÁM ÉS PR A GYAKORLATBAN. Külkereskedelmi Kar.

Plander Benedek Opel marketingstratégiájának bemutatása, különös tekintettel a marketingkommunikációra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pleizer György Vezetői információs rendszer és a kontrolling kapcsolata egy bank példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Plesovszkiné Várvédő Szilvia Hol van jól a segítség? Egy alapítványi kórház működése a hazai egészségügyi rendszerben. Külkereskedelmi Kar.

Pocsai Bettina A General Electric Hungary Kft. veresegyházi telephelyén alkalmazott önköltség-számítási rendszer kialakításának és értékelésének bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Podhorányi Dávid A BANKI MÉRLEGSZERKEZET ÁTALAKULÁSA A PÉNZÜGYI VÁLSÁG HATÁSÁRA A MAGYAR BANKRENDSZERBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Podlovics Péter Beruházási projekt tervezése, vizsgálata a projektmenedzsment nézőpontjából. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Polgár Bence AEO - Az engedélyezett gazdálkodó engedély bemutatása egy magyarországi kisvállalkozáson keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Polgári Andor Java nyelv alternatívái Android platformon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Polyák Szabina Zsuzsanna Az adószabályozás és adóellenőrzés szerepe a feketegazdaság felderítésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pongrácz Gábor A NATO ÉS MAGYARORSZÁG ÁLTAL MEGVALÓSULT KOSZOVÓI LÉGTÉRNYITÁS, DIPLOMÁCIAI ÉS GAZDASÁGI HATÁSAI. Külkereskedelmi Kar.

Popcsa Anna Mária Digitális oktatási segédanyag. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pozsegovics Dóra A zöld iroda koncepció gyakorlati megvalósulása és hatása a munkavállalókra a K&H Bank Zrt. példáján keresztül bemutatva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pozsonyiné Magyar Orsolya Az üzleti tervek készítésének módszerei, értékelési szempontjai egy, a mezőgazdasági ágazatban működő cégcsoport üzleti tervének összeállításán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Poór Tamara Pénzügy és Számvitel/ A számvitel és adózás kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pregitzer Viktor Az SAP Product Support üzenetfeldolgozási folyamatainak kihívásai és azok kezelése az SAPMMC rendszer használatával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pribelszki Dániel Az intermodális fuvarozás nehézségei a Rail Cargo Terminal BILK Zrt. tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pribelszky Zsolt Az üzlet által ellátott F&B feladatok (a’la carte, rendezvény, kiszállítás) bemutatása, elemzése a La Fiesta Party Service-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Prigyeni Vivien Diplomata áruk kezelése légi forgalomban. Külkereskedelmi Kar.

Probáld Ervin Milos A METRO Kereskedelmi Kft. ellátási lánc felépítésének és logisztikai folyamatainak bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Práczki Zoltán Szilveszter A Ventil Épületgépészeti Kft. raktározási feladatainak, valamint a szállítmányozási tevékenységének megszervezése és kivitelezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Puha Gréta Fürdőlétesítmények minőségbiztosításának közegészségügyi szempontból való vizsgálata és annak hatása a vendégelégedettségre, valamint a bevételekre az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Purgai Emese A lakossági hitelezési piac fejlődése a válság után az FHB Bank Zrt. példáján keresztül szemléltetve. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Puskás Károly Egy új szoftver bevezetésének tapasztalatai a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Puskás Réka Barbara A Rolling Stones és a Sex Pistols médiabotrány-stratégiájának összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Pusztai Michal Beszerzés. Külkereskedelmi Kar.

Pusztai Petra Budapest Marriott Hotel SWOT-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pákai Noémi A kisgyermekes nők munkaerő-piaci integrációját segítő családbarát eszközök és rugalmas foglalkoztatási formák. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pákai Zsolt Egy vállalat logisztikai elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pákozdi Kinga Beszerzés megoldásának módjai, szállítói kapcsolatok kezelése, informatikai támogatás megoldásai, szoftverei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pál Zsófia A feltétel nélküli alapjövedelem (FNA): utópia vagy reális szakpolitikai alternatíva a 21. századi Európai Unióban? Külkereskedelmi Kar.

Pál Loretta Romák a magyar médiában. Külkereskedelmi Kar.

Pálfi Dániel Az élőállat szállítás speciális szabályai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Páli Balázs Norbert Felelős szervezetvezetés - több, mint üzlet. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pálkerti Lilla The impacts of tourism development in the territory of Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar and Békés county for the locals and for the country. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

hallgató Pálmány Melinda A pénzügy, a számvitel és a logisztika kapcsolatának elemezése a profitáló működés érdekében a Parat Ungarn Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pálóczi Fanni Casting folyamat az Éjjel-nappal Budapestnél. Külkereskedelmi Kar.

Pánczél Krisztina A non-proliferációs intézkedések befolyása a változó biztonsági környezetre, a proliferáció aktuális kérdései. Külkereskedelmi Kar.

Páni Gina (2017) A kommunista pártállam kiépülése és következményei Magyarországon 1945 és 1990 között. Külkereskedelmi Kar.

Pápai Bettina A közösségi média szerepe a munkáltatói márkaépítésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pásztor Kinga Az egyéni online foglalási rendszer helye a Rubin Wellness & Conference Hotel sales tevékenységében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pável Zsanett A Húsmanufaktúra Kft. marketing tevékenységének elemzése és a jövőbeli fejlődési lehetőségek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Péter Balázs Közúti fuvarozás integrálása központi rendszerbe a Robert Bosch Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Péter Magdolna Médiaoktatás Magyarországon az általános iskolákban. Külkereskedelmi Kar.

Péter Gabriella A Rail Cargo Hungaria Zrt. szervezeti belső kommunikációjának vizsgálata az üzemeltetés és kereskedelem párbeszédére vonatkozóan. Külkereskedelmi Kar.

Péter Zsuzsa Blanka A Brexit és hatása az Egyesült Királyságban élő magyarok életére. Külkereskedelmi Kar.

Péter-Piroska Áron How can Philips improve on the managers´ adoption regarding its main HR system: Workday? Külkereskedelmi Kar.

Pócs Katalin Az Európai Unió szerepvállalása a terrorizmus elleni harcban. Külkereskedelmi Kar.

Pócsik Orsolya Léteznek-e Különbségek és időszaki váltások 2 generáció tanulási szokásaiban? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pócsik Tamás Presen(s)tore. Külkereskedelmi Kar.

Pócsik Tímea ÖNKÖLTSÉGSZÁMÍTÁSI RENDSZER VIZSGÁLATA A TECHNOKOV KFT. PÉLDÁJÁN KERESZTÜL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pócsik Vivien Az államháztartás számviteli rendszerének sajátosságai. A költségvetési beszámoló információtartalma. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pócsné Márton Szilvia Teljesítményértékelési rendszer eredményeinek hasznosítása a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pölhőssy Norbert A Paleo Muesli 2 Go kereskedelmi egység létesítése és piaci bevezetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pörzse Gabriella Az iskola szerepe a sikeres karrierben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

RABB ALBERT Az „arab tavasz” társadalmi, gazdasági és biztonságpolitikai hatásai globális és regionális dimenzióban Mubārak, Qaḏḏāfī és Bin Ālī országa a forradalom előtt és után. Külkereskedelmi Kar.

Radics Ákos Attila eTwinning fejlesztési projekt alkalmazási köre, fontosabb jellemzői, tapasztalatai, eredményei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Radimszky Levente A fuvarozási költségek csökkentése a Quehenberger Logistics budapesti telephelyén. Külkereskedelmi Kar.

Radványi Kata Melinda Az iDoc felépítése és működése SAP FI környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Raffay Gergely A LEAN ÉS SIXSIGMA SZEMLÉLET ALKALMAZÁSA EGY ÜZLETI FOLYAMAT FEJLESZTÉSÉBEN. Külkereskedelmi Kar.

Rajcsányi Bojta Árpád A LOGISZTIKA MEGFIGYELÉSE SPECIÁLIS TÉNYEZŐK MELLETT. Külkereskedelmi Kar.

Rapcsák Éva Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. éves likviditási tervének összeállítása állományi és forgalmi szemléletben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rauschenberger Vanda Az államháztartás intézményrendszerének változása 2010 és 2017 között A közoktatás változásának példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rebek Adrienn Önkormányzatok állami finanszírozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Reif Dániel Az ellátási lánc menedzsment folyamatainak elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Remzső Gábor A szolgáltató központok (Shared Service Center) kialakulása, a modell elterjedése Magyarországon és az aktuális helyzetének a bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Reményi Dániel Relabor Foglalkozási Rehabilitációs Kft. Számviteli beszámolóinak átfogó elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Resch Miklós Koffeintartalmú italok fogyasztási szokásai sportolók körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Reseterics Erika Változások nyomában – A 2011. évi víziközmű-szolgáltatásról szóló CCIX. törvény gazdasági hatásai a VASIVÍZ ZRt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Riczek Attila A Hotel Budapest Novotel Centrum SWOT-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rigó Anita Köz és versenyszféra összehasonlítása a bérek, bérjárulékok és a béren kívüli juttatások szempontjából. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rigó Imre Zoltán A fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer bemutatása az FKF Nonprofit Zrt. vállalati stratégiáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rimay Petra A kávéházak piaci helyzete, ezen belül az Ahoy kávéház működtetésének és gazdálkodásának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Romfa Dániel Tendereztetés folyamata a Bosch TMC-nél. Külkereskedelmi Kar.

Romos Henriett A Duna Relax & Event Hotel Wellness üzemegység masszázs szolgáltatásai és azok jótékony hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rozgonyi Bence Az Unisys Magyarország Kft. elemzése vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi szempontból. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rubi Dóra Alexandra Casting folyamat az Éjjel-Nappal Budapest című műsorban. Külkereskedelmi Kar.

Ruck Ella Hogyan biztosítja az Eurosped a kiemelkedő szolgáltatást a megbízói számára. Külkereskedelmi Kar.

Rudas Attila Henrika PR és marketing a tisztástechnológiában. Külkereskedelmi Kar.

Rudas Júlia A turizmus szerepe a Monori járásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rumpler Kitti Közigazgatási reform –fókuszban a Zala megyei Kormányhivatal és a TÁMOP-2.1.6-12/1-2012-001. „ÚJRA TANULOK” című projekt. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ruprech Botond Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rusvai Norbert CRM a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ruttkay Balázs A könyvvizsgálat tesztelési folyamata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ruttner Dorottya Anita The impact of terror attacks on the tourism industry and on the travel behaviour & risk perception of Hungarians. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rácz Dénes Róbert A Kulturális Körutazások Résztvevőinek Életkori Sajátosságai A Haris Travel Clubnál Szerzett Tapasztalataim Alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rácz Viktória A lakossági felhasználású multifunkcionális patkányetető csalétekállomás marketingstratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Rádi Fruzsina Ramóna A wellness, mint trend átalakulása Az Abacus Business&Wellness Hotel **** superior szolgáltatásai alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rákhely Klaudia A FABAK Kft, mint jogalany jogi és interdiszciplináris szemléletű bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rátkai Márk PR film készítése. Külkereskedelmi Kar.

Réde Milán Erik Az anyagellátási és anyaggazdálkodási tevékenység tervezése és elemzése a Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Réffi Veronika A munkáltatói márka bemutatása a GRAPHISOFT SE multinacionális cég gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rékli Vivien OTP Lakástakarék bemutatás, hozzá kapcsolódó betéti és hitel termékek. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Réti Petra Átalakuló takarékszövetkezeti szektor-a Zala Takarékszövetkezet megalakulásának tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Révész Nikolett A magyar dohánypiaci marketing korlátozásai és lehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

Révész Réka Talent Management rendszer működése egy multinacionális vállalatnál Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Római Nikolett A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának bemutatása az EGIS Gyógyszergyár Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rónai Zoltán Multimodális fuvarozás kihívásai egy fuvarszervező szemszögéből. Külkereskedelmi Kar.

Rózsa Bernadett A WHC Personal Kft. tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rózsás Júlia Költségszámítás, önköltségszámítás a Gépsystem Kft. bemutatásán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rück Noémi Rendezvényszervezés az Abacus Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rückersz Anita Klaudia A Hulladékégető 1982 Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata négy év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sajni Dóra Az Avila Kft. beszámoló-készítési feladatai, különös tekintettel a zárási munkálatokra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sajó Andrea A Mercedes-Benz Hungária Kft. aftersales reklamációs folyamatai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Salamon Jolán Coaching alapú vezetés. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Salamon Stella (2017) Minőségügy a logisztikában a Toyo Seat Europe Kft. működési gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Salamonné Máté Andrea Helyi termékek, termelői piacok szerepe napjainkban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Salamonné Süle Marianna Monitoring és kommunikáció, mint a sikeres projektmegvalósítás eszköze az „Egymásra hangolva” és az „Új esély” című projektekben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Saly Bettina A kommunikációs hálózatok és az online megjelenés. Külkereskedelmi Kar.

Salánki Márton Az informatika szerepe a biztosítási ágazatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sas Dorottya Ditta Az IFRS-ek hatása a magyar számviteli rendszerre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Savanyó Márta A SIÓFOKI MÁRTISZÁLLÁS MARKETINGSTRATÉGIÁJA. Külkereskedelmi Kar.

Scheuring Máté Ferenc STI Petőfi Nyomda Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Schlakker Evelin Emese Oney Magyarország Zrt. marketingkommunikációs tevékenységének elemzése egy kiemelt termékének vonatkozásában és javaslattétel a fejlesztésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Schliffer Zsuzsanna Az agilis módszertan használata a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Schmidt Nikolett Számviteli és gazdálkodási változások az államháztartásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Schneringer András KOKTÉL, WINE ÉS GOURMET BÁROK VILÁGA , JELENE ÉS JÖVŐKÉPE AZ Y ÉS A Z GENERÁCIÓ KÖRÉBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

Schunder Dea Lili Les Jeux Olympiques d’été depuis l’année 1996. Külkereskedelmi Kar.

Schwarcz Emese Anna Awakening militarism in Japan. Külkereskedelmi Kar.

Schödl Anna Termékelhelyezés a képernyőn - nézz,láss,fogyassz. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sellyei Éva Noémi A toborzás kiválasztás folyamata és a munkaerő megtartása, ösztönzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Senkó Anett Projektmenedzsment az építőiparban – egy építési projekt elemzése a ZÁÉV Építőipari Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Seres Kata Ilona A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sharvashidze Gocha Destination Management Organisation development perspectives in Upper Svaneti region. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Shi Jiandong TRADE RELATIONS BETWEEEN THE UNITED STATES AND CHINA. Külkereskedelmi Kar.

Simon Alexandra FÖLDGÁZBESZERZÉS, FÖLDGÁZLOGISZTIKA (szakmai gyakorlat bemutatása – mint energetikai asszisztens az INDOTEK cégcsoportnál). Külkereskedelmi Kar.

Simon Anikó Nyugellátást igénylők számának elemzése az adóhivatali egyedi adatszolgáltatások tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Simon József Szilárd Az Iszlám Állam Nyugaton. Külkereskedelmi Kar.

Simon Nikolett Volvo Hungária Kft. szállítói kapcsolatainak menedzselése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Simon Tamara Az értékelés szerepe és kihívásai a számvitelben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Simon Titanilla Elektronikus bankolás, avagy lépést tartani a 21. század fejlődésével. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Simon Zsuzsa A MOL-csoport Fenntartható Fejlődés stratégiájának vizsgálata a 2030 Enter Tomorrow stratégia tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sinkovics Adrienn A könyvvizsgálat fontosabb lépéseinek a bemutatása a Szalai és Társa Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sipos Dorina A CIB Bank 2014-es arculatváltása. Külkereskedelmi Kar.

Sipos Krisztina The new wave of terrorism. Külkereskedelmi Kar.

Sipos Marcell MIKÉNT VÁLTOZTATTA MEG A TECHNOLÓGIA A VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOKAT? E-KERESKEDELEM ÉS ÚJFAJTA FIZETÉSI MÓDOK ISMERTETÉSE. Külkereskedelmi Kar.

Sitku Leila A képzőművészet és a kommunikáció kapcsolata. Külkereskedelmi Kar.

Skerlecz Bianka Szakmai gyakorlatom a cms electronics hungary-nál. Külkereskedelmi Kar.

Skultéti Rebeka Anita A terrorizmus hatása a turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Slezák Martin FHB Jelzáloghitel termékfejlesztéshez kapcsolódó számítógépes tevékenységek rövid bemutatása, ezeknek elméleti és gyakorlati fejlesztése, illetve kiegészítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Solomaier Dennis Die zukünftigen Trends im Tourismus. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Somogyi Dorottya A HITELINTÉZETI BELSŐ ELLENŐRZÉS KIHÍVÁSAI NAPJAINKBAN, AVAGY A HITELINTÉZETI BELSŐ ELLENŐRZÉS MINT ÉRTÉKTEREMTŐ FOLYAMAT. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Somogyi Zsófia Társasházkezelő tevékenység kialakulása, ismertetése és egy társasház gazdasági helyzetének vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Somogyi Dániel A Push marketing stratégia megvalósulása a Sony-nál. Külkereskedelmi Kar.

Sorok Alexandra A karriermenedzsment megjelenése a multinacionális vállalatok működésében a Vodafone Shared Service Budapest megfigyelésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sosity Boglárka A hazai ásványvízpiac elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sovány Adrienn Akadálymentes turizmus a Lázár Lovasparkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Soós Andrea A Flextronics International Kft vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolója alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Soós Annamária Érdek vagy érték? A vállalati társadalmi felelősségvállalás megítélése Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Soós Edina Vállalatirányítási rendszerek, avagy információkezelés különböző méretű cégek gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Soós Márton A Sali-daru Kft könyvelése. Külkereskedelmi Kar.

Soós Tamara Határon átnyúló projektek a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Soós Adél Banki rendszer cseréje közben fellépő adatmigrációs problémák. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Spekker Tamás A Segregation of Duties előírásainak nem megfelelő folyamatok vizsgálata és kezelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sponga István A vezetői információs rendszerek fejlettsége a hazai kkv szektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Stanka Krisztina A mérleg és eredménykimutatás elemzése, könyvvizsgálati kötelezettséggel való kapcsolatuk. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Stanyó Réka Az internet szerepe az utazásközvetítő irodák életében az Invia.hu ügynökség példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Stein Anna Veszteségek és kiküszöbölésük a Deko Print Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Steiner Krisztián A filmnyelvben előforduló képzőművészeti struktúrák. Külkereskedelmi Kar.

- Sterl Alexandra A munkáltatói márka jelentősége és megítélése, valamint generációs preferenciák vizsgálata a Baby Boom, X és Y generáció körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sternóczky Ádám Egy magyar középvállalkozás beszerzési folyamatainak átszervezése: középpontban a stratégiai szemléletmód. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Strempel Dóra Egy induló vállalkozás üzleti terve. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Studer Bence Szigetszentmiklósi járás turizmusának fejlesztési lehetőségei társadalmi és gazdasági vonatkozásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Stuhl Gábor Magyar szállodák honlapjainak összehasonlítása Az Accent Hotels, Service4You és Hunguest Hotels szállodaláncok honlapjainak elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sturm Enikő Bérfeladás a Magyar Nemzeti Múzeumban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Stábel Zsófia Az e-business jelene és jövője. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ms. Sun Malhee UNIFICATION AND ECONOMIC GROWTH IN THE KOREA PENINSULA. Külkereskedelmi Kar.

Ms Sun Shuxin ECONOMIC RELATIONSHIPS BETWEEN CHINA AND DIFFERENT REGIONS UNDER ONE BELT ONE ROAD. Külkereskedelmi Kar.

Surin Ivett A Buszesz Zrt. kommunikációjának felépítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Surina Nóra Szakképző iskola szerepe a tanulók szocializációjában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Susán Anita VÁLLALATOK, GAZDÁLKODÓ SZERVEK JÖVEDELMEZŐSÉGI ÉS HATÉKONYSÁGI MUTATÓINAK MÓDSZERTANI ELEMZÉSE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Svéd Kata A controlling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze egy konkrét vállalkozás példáján bemutatva - Összefügg-e vállalat eredményessége és a controlling rendszer hatékonysága? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Svéda Ádám A környezettudatosság fejlesztési alternatívái a Rail Cargo Hungaria Zrt. esetében. Külkereskedelmi Kar.

Szabados Evelin A Roombach Hotel Budapest Center SWOT-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabados Lilla Hősök és művészek a munkaerőpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Andrea Evelyn PROJEKT ÉS PÁLYÁZAT(FELKÉSZÜLÉS EGY KONKRÉT PÁLYÁZATI FELHÍVÁSRA). Külkereskedelmi Kar.

Szabó András Szabolcs Projektek IT támogatással. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Szabó Attila Gergely A Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda áruforgalmi részlegének munkaszervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Bettina Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Bettina Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Ditta A magyar munkavállalók Németországot érintő migrációja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Dorina BILL OF LADING SZEREPE A TENGERI EXPORT SZÁLLÍTMÁNYOZÁSBAN. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Eszter Tünde Teljesítménymutatók elemzése a Robert Bosch Kft. régiós raktárában. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Gabriella Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok és adózási sajátosságai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Gábor Egy informatikai középvállalat logisztikai rendszerének bemutatása: általános és projekt logisztikai feladatok, informatikai támogatás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó István A gázmotoros kiserőművekkel megvalósított hő- és villamos energiatermelés magyarországi helyzetének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Kitti Karina A hazai kávéházlátogatási és kávéfogyasztási szokások elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Krisztián A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. készáru raktározási, kezelési, kiszállítási folyamatainak vizsgálata a hét veszteség alapján. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Levente Elektronikus jegyrendszer bevezetése a helyi- és helyközi közösségi közlekedésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Lilla SZINKRONKORCSOLYA OLIMPIAI SPORTTÁ VÁLÁSA SPORTDIPLOMÁCIAI SZEMPONTBÓL. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Márton Brazília: Gazdasági hanyatlás és olimpiai hatások, Országtanulmány. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Panna Zita YouTube beauty vloggerek tevékenysége, mint marketingkommunikációs lehetőség a kozmetikai márkák számára. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Petra Az énmárkaépítés a gyakorlatban. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Péter A KÍNAI GAZDASÁGI NÖVEKEDÉS TÉNYEZŐI:FELLENDÜLŐBEN A BELSŐ PIAC? Külkereskedelmi Kar.

Szabó Péter Személyzeti tanácsadás, mint speciális szolgáltatás és a benne rejlő stressz - Munkahelyi stressz vizsgálata toborzási tanácsadók körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Richárd Távfelügyelet adatkapcsolati szolgáltatásának felügyelete. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Rita Híres márkák és a sport. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Rita Kereskedelmi márkázás a dm üzletekben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Roland Ádám A beszerzési logisztika és segédanyag rendelés optimalizálásának bemutatása a Flextronics International Kft. zalaegerszegi telephelyén. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Tamás Vas Megyei Idősek Otthona Táplánszentkereszt intézmény gazdálkodásának bemutatása a 2011-2015 közötti időszakban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Tihamér Mihály Családi vállalkozások utódlási kérdései. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Tímea Az önmegvalósítás kiteljesedése a külföldi önkéntes munka által. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Virág Az erdei iskola, mint alternatív pedagógia kapcsolata az ökoturizmus oktatásával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Vivien Milkrun járattervezés a Robert Bosch Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Vivien Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Zoltán Bence A Kolmer Rögzítéstechnika Kft. informatikai fejlesztése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Zsolt Dániel Megküzdés a családi-, és magánéleti kihívásokkal fiatal felnőttkorban, a kapunyitási pánik. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Ákos Az IKEA "Fenntarthatóbb Élet Otthon" kampányának vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Diána Lilla Katalán gasztronómia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Gabriella Az eladásösztönzés eszközei és szerepe a Parsa Beauty Trading Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Kitti A TQM bevezetése egy autóipari termelő vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Szabó-Osztobányi Ildikó A munkakörelemzés, mint a teljesítményértékelési rendszer bevezetésének előfeltétele. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szajka-Bathó Laura Szajka-Bathó Laura A számviteli törvény és az adótörvény kapcsolata, hatása, eltérései a Stádium Kft tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szakal Eszter Jelzáloghitelek árazása a Budapest Bank gyakorlatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szakmár Alexandra Brigitta A csokoládé történelme, jelene és jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szakács Anita Törökország kapcsolatai napjainkban. Külkereskedelmi Kar.

Szakács Zsuzsanna Új-Zéland alternatív turizmusa. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szakál Márta Művelődési házak helyzete Magyarországon a 2010-es évek közepén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szakál Szabina A digitális tábla projekt fontosabb jellemzői, tapasztalatai, eredményei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szakál Ádám How credit insurance affects the world trade and would the Solvency II Directive impact the biggest European Trade Credit Insurance Companies (Atradius, Coface, and Euler Hermes)? Külkereskedelmi Kar.

Szalai Gergely A FINTECH (FINANCIAL TECHNOLOGY) LEHETŐSÉGEI ÉS HATÁSAI A PÉNZÜGYI SZEKTORBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalai Mihály A turizmus és a tanulás összefüggéseinek vizsgálata egy ajkai középiskola tanulói körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szali Attila A modern technológiákat felhasználó marketing szerepe a sikeres turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szalkai Fruzsina Kezdeti karrierperiódus: Pályakezdés és a MOL Growww friss diplomás program. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalontai Lilla A borok és ételek harmóniája az IKON Restaurant & Lounge példáján bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szandai Gábor Egy "hype-olt" termék elektronikus kereskedelme. Külkereskedelmi Kar.

Szanyi Rita Kávéházak piaci pozíciója, létesítésének feltételei, működtetésük és gazdálkodásuk bemutatása egy konkrét példán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szarencsev-Dimitrov Krisztina A Nemzeti Színház Nonprofit Zrt. gazdálkodásának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szarka Balázs Testmozgás időskorban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szatmári Valéria Ügyleti folyamatok elemzése exportban és importban, esettanulmány a libanoni hajós élőállat-szállítások esetében. Külkereskedelmi Kar.

Szebényi Izabella A magyar adórendszer vizsgálata az általános forgalmi adózás rendszerén keresztül, összehasonlításban Szlovákiával és Szerbiával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szecskó Bernadett Rita Üdítőital fogyasztási szokások vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Szecsődi Gotfrid Vállalati folyamatok fejlesztése az Erka Solution Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szegedi Vivien A képzések hatékonyságának értékelése a Colas építőipari cégcsoportnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szegfü Adrienn Egy vállalat pénzügyi tervének összeállítási folyamata (konkrét esetpéldával). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dr. Szekeres Diána „Az áldozatsegítést érintő projekt-tevékenyég elemző bemutatása”. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dr. Szekeres Diána A coaching, az alternatív utas megoldás elméleti és gyakorlati megvalósulási lehetőségei. Egy felsővezetői karrier-út tudatos támogatása coachinggal: készségek és erősségek beazonosítása és fejlesztése coaching támogatással. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szekeres Zoltán Élőzenés vendéglátó üzletek Budapesten Az élőzenés vendéglátó üzletek tárgyi eszközrendszerének kialakítása a zeneszolgáltatás tekintetéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szemes Pamela Az Átrium Eurocenter Mozi beszerzésmenedzsmentjének bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szemjanyinov Sándor GE Power beszerzésének folyamata. Külkereskedelmi Kar.

Szemán Petra A fiatalok megtartása a Sátoraljaújhelyi járásban a turizmus fejlesztésén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szendrei Nikolett Egységes jelölés bevezetésének lehetőségei a laktózmentes termékek esetében. Külkereskedelmi Kar.

Szente Mónika Termelés és értékesítés a Zalakerámia Zrt.gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szenteleki Fanni The growth of luxury hotels in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szentgyörgyi Attila A Pickup futárszolgálat tevékenységének elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Szentgyörgyi Blanka Ösztönzés, elégedettség, Cafeteria. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szentgyörgyi Dávid Internet of Things: Önvezető járművek a logisztikában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szentgyörgyi Mária Számvitel és adózás kapcsolata a Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szepesi Norbert A szíriai polgárháború és a menekültválság. Külkereskedelmi Kar.

Szeredi Anna Keresztény ifjúsági közösségek szerepének jelentősége napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szever Mónika Generációs különbségek a munka világában, X, Y, Z generáció bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szigeti Éva Judit Az élelmiszerismeret kooperatív oktatási lehetőségei egy Híd II. programos osztályban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szigyártó Viktor A közúti árutovábbítás nehézségei a Waberer's International Zrt.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sziklai-Sax Angéla A passzívházak sajátosságai és annak megjelenése Ausztriában és hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szikszai Dóra Banki költségelemzési folyamat és fejlesztése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szilágyi Klaudia Az atipikus foglalkoztatási formák jellemzői és alkalmazásai Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szilágyi Noémi Szórakozási lehetőségek különböző korokban és társadalmi rétegekben, Az X,Y és Z generáció kulturálódása és médiahasználata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szilágyi Szilvia Éva Fact-finding research of the month-end push effect at Reckitt Benckiser. Külkereskedelmi Kar.

Szilágyi Viktor A zeneipar helyzete és a zenei streaming szolgáltatások hatása az illegális letöltésekre. Külkereskedelmi Kar.

Szilágyi Zsófia A Batki-Trans Kft. tevékenységének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szin Ágnes A gazdasági világválság hatása a magyarországi turizmusra - elemzés a Danubius Hotels Group éves pénzügyi jelentései alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Szita László Közlekedéstervezéssel foglalkozó vállalatok összehasonlítása éves beszámoló-adatsorok alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szlovenszki Boglárka Danubius Hotel Helia profil váltása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szmodics Katinka Anikó A Rotary Fúrási Zrt. vállalatértékelése az olajár változás tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szmolka Anasztázia Digitális úton a hazai bankszektor. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szmolkáné Bene Ibolya A veszteség- és tömegnövekedés oktatásának módszerei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szoboszlai Dorottya Munkáltatói márkaépítés az egyetemeken a Nestlé Hungária Kft. Student Agent Team program gyakorlati példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szolnoki Fanni Vezetőfejlesztés - avagy miért akar a manager leader-ré válni? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szolyák Szilvia E-kereskedelmi vállalkozás elindítása Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Szombath Gabriella Touristic comparison of Prague, Budapest and Warsaw. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szombathelyi Szabina Ilona Molnaszecsőd Község Önkormányzat költségvetési beszámolójának elemzése a 2013-2015. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sztehlik Alexandra Lean menedzsment és eszközök egy termelő/kereskedelmi vállalat gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Szunyogh Esztella A sörök megjelenése a gasztronómiában és a Café du Boucher Belga étterem-söröző itallapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szurdoki Gerda A beszállítási gyakoriságok optimalizálása a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Szécsényi Barbara Hungaropress Kft. a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon. Külkereskedelmi Kar.

Székely Orsolya A jövő felé: Barion a mindennapokban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Székely Éva Az öngondoskodás jelentősége (az állam és pénzügyi szolgáltatók szerepe). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Székelyhidi Letícia A projektmódszer alkalmazásának lehetőségei a szakgimnáziumi marketing tantárgy oktatásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Székács Vivien AZ ART, MINT A VENDÉG MOTIVÁCIÓJA – AVAGY MILYEN SZEREPET JÁTSZIK A MŰVÉSZET EGY HOTEL ÉLETÉBEN? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szél Ágnes Mária A végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése a Pioneer Spring Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szépe Bence Szolgáltatások a felhőben - Cloud computing. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Széplaki Norbert Az Ipoly Erdő Zrt. gazdálkodásának átvilágítása és elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szépvölgyi Ramóna A BOR- ÉS AZ EGÉSZSÉGTURIZMUS KAPCSOLATÁNAK JELENE ÉS JÖVŐJE MAGYARORSZÁGON. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szórát Dávid Csaba A Samsung promóterek érzelmi intelligenciája és a teljesítményük közötti kapcsolat. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szögi Dóra Könyvelői szolgáltatások minőség-dimenzióinak vizsgálata az ügyfelek oldaláról. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szöllősy Anita A számvitel és a társasági adózás kapcsolata az adótanácsadás gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szücs Brigitta A mérleg valódisága és a pénzügyi helyzet elemzésének módszerei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szücs Viktória Dubaj szállodaiparának elemzése, a Jumeira Rotana szálloda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szücs Márta A budapesti Szimpla Kert CSR tevékenysége, és annak online kommunikációja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szőcs Zoltán Fogyasztói kutatások projektje a Tata Consultancy Servicesnél. Külkereskedelmi Kar.

Szőke Anita Egyéni vállalkozások adózási lehetőségeinek összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szőke Eszter Adrienn Béren kívüli juttatások Magyarországon. A cafeteria rendszer és az egyes juttatási elemek adó és járulékvonzatai, valamint ezek változásai a bevezetés óta. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szőke Tamás A projektfinanszírozás sajátosságai A CER Hungary Zrt. mozdony esettanulmánya. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szőr Vivien A munkaviszonyból származó jövedelem adózása a magyar és nemzetközi szabályokra való tekintettel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szőtsné Fekete Katalin Gizella A versenytárs elemzés oktatásának módszertana. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szűcs Alexandra Bella A marketingkommunikációs eszközök fejlődése a szállodaiparban - Boscolo Hotel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szűcs Kornélia Az online élelmiszer-vásárlás magyarországi helyzete. Külkereskedelmi Kar.

Szűcs Piroska A költségvetési szerv leltára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szűcs Krisztián Magán és állami döntéshozatal menete a startupokba történő tőkebevonási lehetőségek esetében a vállalni vállalkozások különböző életszakaszaiban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szűcs Lilla A költségvetési szervek eszközgazdálkodása, tervezési, finanszírozási rendszer. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sáfián Imre Péter Monitorozó rendszerek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sáfrány Cintia Audit botrányok, avagy a könyvvizsgálat jövője. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sáfrányos Csaba A szemléltetés eszközei, hatékonysága az ételkészítési ismeretek tanítása során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sándor Gabriella Szervezési és szervezeti folyamatjavítási módszerek és eszközök gyakorlati megvalósítása Outsourcing. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sándor Gabriella A mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámolóra való áttérés hatása a vállalkozás életére és a vezetői döntésekre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sándor Lajos Teljesítménymérés felülvizsgálata Waberer’s Szemerey Logisztika Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Sándor Anikó A fogyasztói értékmenedzsment szerepe a komplex turisztikai termék kialakításában Balatongyörök példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sánta Alexandra Szabadforgalomba helyezés egyszerűsített eljárásban a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Sánta Réka Krisztina Működő vállalat számára elkészített és megvalósított marketingkommunikációs terv elemző bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sántha Loretta Housekeeping munkaszervezés a Sofitelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sári Zsanett Az adócsalás és adóelkerülés Magyarországon. A kkv szektor gazdasági és pszichológiai háttere az adócsalás témakörében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sárik Dóra A budapesti gyógy- és egészségturizmus szerepe, fejlesztési lehetőségei és imázsvizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sárik Olivér Az értékesítésben dolgozók szervezeti felépítése és feladataik a Portobello Wellness & Yacht Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sárkány Dóra The impacts of World Heritage Sites on Malta's tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sárközi Szilárd Beszerzés szervezete a MOL-Nyrt-ben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sárossy Gergely Outsourcing a logisztikában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sárvári Soma A Robert Bosch Kft.-nél használt rendszer- és szoftverkezelő bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sólyom Balázs Számviteli előírások, sajátosságok a civil szektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sólyom Emese Vállalatok társadalmi felelősségvállalása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sólyom Friderika Noémi Fejlesztésekhez igénybe vett pályázati kiírások területei, pályázatok. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sólyom Rita Védett területek a fővárosban és turisztikai hasznosításuk. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sós Anita A beszerzési tevékenységek bemutatása az Infineon Technologies Cegléd Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Sós Krisztina Big Data a Magyar Telekom Szolgáltatás menedzsment tevékenységében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sövény Nóra Omni-Channel Retailing – Begriff, Säulen des Omni-Channel unter besonderer Berücksichtigung des Online Shopping Verhaltens. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sütő Enikő AZ ISO MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK ALKALMAZÁSÁNAK VIZSGÁLATA A MAGYAR VÁLLALKOZÁSOK KÖRÉBEN. Külkereskedelmi Kar.

Sütő Viktória A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sütő Ádám Sándor Európai Unió és az Orosz Föderáció kapcsolatai 2014 után - a gazdasági szankciók, embargó hatása a kereskedelmi kapcsolatokra. Külkereskedelmi Kar.

Sőrés Nóra Hajdúböszörmény szerepe a Hajdúvárosok turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sőti Marcell Hogyan lesz egy hideghívásból megbízás az Eurosped Zrt-nél. Külkereskedelmi Kar.

T

Takács Adrienn Az érzelmi intelligencia és a munkahelyi stressz összefüggéseinek vizsgálata az Első Hazai Adatkezelő Kft. dolgozóinak körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Takács Dániel Az Egészség Univerzum kialakítása az Auchan Magyarország Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Takács Edina Dóra A MICE piac programkeresletének tendenciája Budapesten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Takács Katalin Erőforrás-biztosítási rendszerek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Takács Orsolya A FŐTÁV Zrt-nél alkalmazott gazdaságossági számítások. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Takács Orsolya Létszámleépítés elbocsátás nélkül az olajiparban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Takács Péter A Red Bull marketingstratégiája és az SBM rendszer egyetemistákra gyakorolt hatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Takács Dániel Egy építőipari vállalkozás költség- és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dr. Takács Dávid Sport – coaching – üzleti siker. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tallósi Rita Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal beszámolóinak elemzése 2014 - 2016 közötti időszakra vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tamási Vanda Versenytárselemzés egy adott vállalkozás gyakorlatában-Alfa Art Hotel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tamásy Alexa Az élelmiszerpazarlás kritikus pontjainak vizsgálata egy budapesti, ötcsillagos szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tarczali Gábor Sertés vágóhíd és húsüzem beruházásának pénzügyi megvalósíthatósága. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Tari Szilvia A magyarországi bankrendszer átrendeződése a 2008-as válságot követően. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tegzes Márta A népművelést befolyásoló tényezők Magyarországon, avagy miért vagy szükség andragógusokra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Teleki Sándor Egy magyar IT-startup folyamatai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tencz Orsolya A cash flow kimutatás összeállításának és elemzésének hazai és nemzetközi gyakorlata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Terbe Zsófia Anna Kategóriamenedzsment a Spar szupermarketekben. Külkereskedelmi Kar.

Tereh Bianka A Facebookon történő reklámozás összehasonlítása 2 korcsoport között. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tergulicza Petra OTP Lakástakarékpénztár bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Terjéki Ádám A Papst Hungary Kft. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Thimár Zsófia Zita A street food fellendülésének bemutatása budapesti vállalkozások alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tihanyi Norbert F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Timár Barbara Egy támogatott projekt megvalósulása és finanszírozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Timár Eszter A konferenciaszervezés elvei a Global Leading Conferences Kft. példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tiszóczki Mercédesz Változásmenedzsment. Külkereskedelmi Kar.

Tkacsenko Viktória Te beköltöznél? A magyar valóságshow-k médiaszempontú és társadalmi vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Tokár Zsoltné A Zala-Feed Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tolnai Anna Burberry marketingkommunikációja és stratégiája, avagy Burberry, a digitális marketing úttörője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tomcsányi Tamás AZ ÁLTALÁNOS FORGALMI ADÓBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK NÖVELÉSI LEHETŐSÉGEINEK VIZSGÁLATA NEMZETKÖZI ÜGYLETEK TEKINTETÉBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tomcsányi Zita Zsuzsanna Központ és kirendeltség közötti szakadék, annak feloldása, a folyamatok optimalizálása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Toplak András A VirtECS termelésütemezési szoftver, a Flex zalaegerszegi „A” telephelyére való bevezetésének szükségessége. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tordai Eleonóra A Central Home online kommunikációs tevékenységeinek vizsgálata, javaslattétel a fejlesztésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Torma Erik Pénzügyi terv összeállításnak folyamata a Magyar Telekom Nyrt. Infrastruktúra Szolgáltatások Igazgatóságánál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tormássy Norbert ESD munkaruhák kezelési folyamatának kialakítása a Flextronics zalaegerszegi fióktelepén. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Totisz Vera Képek, stlíusok változása, avagy a fotózás története. Külkereskedelmi Kar.

Mr Toumi Aziz THE SOCIOECONOMIC FACTORS BEHIND A DEMOCRATIC TRANSITION AND THE ECONOMIC PATH OF THE NEW DEMOCRATIC COUNTRIES OVERT TIME, WITH SPECIAL REGARD TO THE UNITED KINGDOM AND TUNISIA. Külkereskedelmi Kar.

Tran Anh Tuan An analysis of online accommodation reservation websites - understanding customers' perceptions to enhance impact on industry. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Trapp Szilvia A könyvvizsgálat digitális támogatása a KPMG-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Treszkai Zsanett A kis- és középvállalkozások számára elérhető adózási lehetőségek Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tukacs Katalin A MoneyFast Genius Kft gazdálkodásának és működésének átfogó elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Turi Zsófia Melinda A startupok lehetséges finanszírozási lehetőségei - Crowdfunding. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Turjányi Mária Dóra A Felsőszentgyörgyi Kft. gazdasági helyzete és annak fontosabb befolyásoló tényezői. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Turú Orsolya Kiskőrösi kistérség turisztikai elemzése, a térség adottságaiból adódó fejlesztési lehetőségek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Táborosi Nóra Zsófia Szállítás – fuvarozás – szállítmányozás a gyakorlatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tájnel Gábor Economic relations between the United States and China - Economic Interdependence. Külkereskedelmi Kar.

Tálas-Hamvai Margit A kis- és középvállalkozások és nagyvállalati szféra adóterhelésének összehasonlítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tápai Márk A RAIL CARGO TERMINAL – BILK ZRT. MŰKÖDÉSE, FÓKUSZBAN A KÖRNYEZETTUDATOS TEVÉKENYSÉGE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tímár Márta Erzsébet Nők munkaerőpiaci helyzete régen és most. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóbiás Zsófia A zöld munkahelyek kialakítása és a munkahely-választási szokások kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóbiás Rita Konfliktuskezelés a középiskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Annamária Renáta Szoftvertesztelés, automatizált tesztelés kivitelezése és optimalizálása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Barbara AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZEREPE AZ ÁRUTOVÁBBÍTÁS KOORDINÁLÁSÁBAN A SEWS KOMPONENS ÉS ELEKTRONIKA EURÓPA KFT-NÉL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Bence Koffein italok fogyasztási szokásai összehasonlítás a BGE és a SUNY New Paltz diákjai között. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Bence Különleges kínálatú hazai vendéglátóegységek a XXI. században. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Enikő Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok, különösen a számviteli teendőkre vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Erika Lívia Egy szálloda megnyitásával kapcsolatos előkészületek és költséggazdálkodási összefüggések bemutatása a Hotel Moments Budapest szállodán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Eszter Az áfa működésének pénzügyi hatása a mezőgazdasággal foglalkozó vállalkozások pénzügyi helyzetére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Eszter A Zalavíz Zrt. leltározási tevékenysége, kapcsolata a beszámoló összehasonlításával. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Franciska Zalaegerszeg Megye Jogú Város Önkormányzata és a felügyelete alá tartozó önállóan gazdálkodó intézményei költségvetési beszámolóinak elemzése a 2013-2015. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Gábor A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Krisztina Az optimális adatfeltöltési rendszer vizsgálata Lean módszer segítségével. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Krisztina Budapest, mint egészségturisztikai célpont fogászati turizmus és plasztikai sebészet szempontjából, ennek előnyei és fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Levente Értékáramlási térkép készítése és fejlesztési javaslatok megfogalmazása a Csejtei Fém-Vill Kft. kulcs logisztikai folyamataira vonatkozóan. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Lili Sorszámosztás riportjának fejlesztése a CIB Bank-ban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Luca Budapest Főváros XXI. kerület Csepel Önkormányzat Pénzügyi Beszámolójának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth László Az adószabályozás és az adóellenőrzés szerepe a feketegazdaság felderítésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Marcell Az Európai Unió Migrációs Politikája és a tagállamok közti konfliktusok. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Miranda Női karakterábrázolás változása a Disney mesékben. A háziasszony Hófehérkétől a harcias Meridáig, nemi szerepek változása a Disney meséken keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Márton A CIB Bank Zrt. központi beszerzési folyamatainak elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Nikolett Kompetencia mátrix felépítése és kialakítása a Bosch csoporton belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Pál Személyszállítás problémáinak feltárása egy kkv példán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Péter Pál A sürgős fuvarok szervezése és lebonyolítása a Bosch Transport Management Center rendszerén keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Rebeka Krisztina A szappanoperák analízise az Éjjel-nappal Budapest alapján. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Richárd Bérfejlesztési stratégia a GE Hungary Kft. nagykanizsai telephelyén, 2017 első negyedévében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Richárd Zala Elektro Kft. vagyoni-pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Szilvia Vezetői kompetenciák fejlesztése coaching eszközökkel. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Szonja Egy családi vállalkozás tevékenységének rövid, átfogó ismertetése, jövedelmezőségének elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Tamás István VESZTESÉGMENTES VÁLLALATI MŰKÖDÉS, ELRENDEZÉSTECHNIKA ALKALMAZÁSSAL. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Tibor A gazdasági és műszaki folyamatok integrációja a MÁV Zrt. felújítási és beruházási munkáinál az SAP vállalatirányítási rendszer bevezetésével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Tímea Az emberi erőforrás menedzsment gazdasági és közigazgatási oldalról. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Virág Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Zoltán Az IFRS 16 bevezetésének várható hatása a lízingpiacra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Zsófia A Meyer&Levinson Accounting Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének összehasonlító elemzése (2011-2015). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Ágnes Diána Közszolgálat elvben és a médiumok gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Judit Margaréta Behajthatatlan követelések kezelése, faktorálás. Külkereskedelmi Kar.

Tóthné Szőke Mónika Radargyártás logisztikai folyamata. Külkereskedelmi Kar.

Tóthné Uzonyi Ottilia A finn oktatási rendszer eredményei. Külkereskedelmi Kar.

Tóthné Zentai Ildikó Enikő Tanítás 2.0. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tömböly Regina Nóra Lízing finanszírozás pénzügyi és számviteli elszámolása a Sárvári Mezőgazdasági Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Törzsök Szilveszter A magyar és lengyel monetáris politikai rendszer összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Török Evelin A KKV-k számvitele az európai számviteli előírások tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Török István Attila A pénzügyi tervezés folyamata egy BPO szolgáltató vállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Török Kinga Az ingatlannal kapcsolatos üzemeltetési költségek szerepe a vállalat életében, különös tekintettel a kapcsolódó controlling módszerekre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Török Malvina Az exporthitelezés és exporthitel-biztosítás intézményének célja, formái az egyes országok gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Törő Bettina Kontrolling rendszer bevezetése egy családi vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Túri Dániel A „MÁSSÁG” KEZELÉSE MUNKAHELYI KÖRNYEZETBEN. Külkereskedelmi Kar.

Túri Zoltánné ISO szabványok és alkalmazásuk a Bosch-nál. Külkereskedelmi Kar.

Tülk Barbara Győri szállodaipar fejlődése 2000 óta, kiemelve a Hotel Famulus szállodát. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tőke Orsolya What is the best way for Inno4Life to expand towards the US, French and Irish market? Külkereskedelmi Kar.

Tőzsér András A professzionális kozmetikai piacon működő kis-és középvállalkozások, és a Paris Cosmetic Kft. online marketing eszközeinek vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

U

URBÁN EDINA Munkaerő-biztosítás: toborzás, kiválasztás és felvételi folyamatok bemutatása és alkalmazása A VIV ZRT. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Uhaly Brigitta Lakástakarék megtakarítások és a lakáshitelek fellendülése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ujvári Dorottya A XXI. századi egyesületek pénzügyi menedzsmentje, különös tekintettel az Ostrakon Egyesületre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Urbán András Attila Egy vállalat IT architektúrájának és informatikai rendszerének bemutatása, fejlesztési lehetőségek elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Uti Vivien Rendezvényszervezés, ahogy én látom. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ú

Újmári-Tóth Gréta RAUCH HUNGÁRIA KFT TEVÉKENYSÉGÉNEK ÉS PIACI KÖRNYEZETÉNEK ELEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Újszászi Henriett Szolgáltatás kiépítése a gyakorlatban. Külkereskedelmi Kar.

Újvári Laura Krízis- és válsághelyzet kezelés elméletben és gyakorlatban - Válságkommunikáció a PR világában. Külkereskedelmi Kar.

Újvári Zoltán Számítógépes termelésirányítás a Magyar Pénzverő Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vagyóczki Nóra Alkalmazott PR stratégia a Képzeld El! Borbárra. Külkereskedelmi Kar.

Vajda Tibor Virtuális kormányzás. A menekültválság kormányzati kommunikációja. Külkereskedelmi Kar.

Valacsai Viktória Az IFRS-ek magyarországi bevezetésének hatásai gyakorlati tapasztalatok alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Valaczka Regina Egy rendezvényszervező cég fennmaradási lehetőségei a magyar piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Valásek Patrik Egy kisvállalkozás indításának jogi, pénzügyi, számviteli előfeltételeinek és gazdaságos működésének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vaniga Dóra Employer branding, mint megoldás a fiatal tehetségek vonzására és megtartására. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vanó Dániel Az éves beszámoló elemzésének módszerei, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Anett Arculatváltás nehézségei Magyarországon egy élelmiszeripari vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Varga Bernadett A Lissé Édességgyár Kft. ellátási láncának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Dorottya A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatósága. Külkereskedelmi Kar.

Varga Dóra Adrienn Az online szolárium bérlet megjelenése és az alkalmazásában rejlő üzleti lehetőségek Szolárium szalonokban elérhető elektronikus fizetési módok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Judit A motiváció szerepének vizsgálata a különböző generációk függvényében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Klaudia Televíziós interjúkészítés a 21. században. Külkereskedelmi Kar.

Varga Petra Szolgáltatásminőség mérése a DHL Global Forwarding légi export osztályán. Külkereskedelmi Kar.

Varga Roland Magyarország agrárkereskedelmének alakulása különös tekintettel az európai uniós csatlakozást követően. Külkereskedelmi Kar.

Varga Tímea Marketingkommunkáció a gyakorlatban. Külkereskedelmi Kar.

Varga Ádám Egy kis- és középvállalkozás - a Sprintex Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vargha Krisztina Meetings Imagined: újszerű értékesítési technika a rendezvényszervezésben. Külkereskedelmi Kar.

Vasasné Kocsis-Tóth Andrea Erika Iskolai fegyelem, fegyelmezés, büntetés és jutalmazás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vascsák Lilla Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vasic Tihana A szervezeti kultúra és a szervezeti kommunikáció összehasonlítása nemzetközi és magyar vezetés alatt. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vass Dániel Csaba Kiszállítási folyamat bemutatása, a Flex International Kft. egy adott projektje alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vass Dávid Márk International marketing-communication trends in 2017, with a focus on going digital, based on the case study of Deutsche and Magyar Telekom. Külkereskedelmi Kar.

Vass Dóra A készletezés-menedzsment gazdálkodási és hatékonysági kérdései és gyakorlati megvalósítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vasvári Alexandra A disztribúciós logisztika szerepe egy termelő vállalat működésében, a termékáramlás, mint a disztribúciós logisztika kulcselemének bemutatása a lean menedzsment eszközeinek alkalmazásával. Külkereskedelmi Kar.

Vasvári Klaudia SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vaszi Emőke Tartalommarketing szerepe a hazai gyógyszeriparban. Külkereskedelmi Kar.

Vaszkó Dániel Kliensoldali számítástechnikai eszközök üzemeltetése pénzintézeti környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Velkei Erik A készletezés elősegítésének lehetséges módszerei lean eszközök alkalmazásával a Carrier CR Hungary KFT-nél. Külkereskedelmi Kar.

Velő Renáta Zsuzsanna Önfejlesztő modell bevezetése egy multinacionális vállalatnál -70:20:10 modell a Grundfos Magyarország Gyártó Kft-nél-. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Veres Réka Az 5 csillagos üzleti szállodák versenye Budapesten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Verner Gábor László Spanyolország európai uniós politikája. Külkereskedelmi Kar.

Vezse Anita Logisztikai szolgáltatók teljesítményértékelése A Robert Bosch Kft. vonatkozásában. Külkereskedelmi Kar.

Vicsay Bernadett Ramóna Múzeumok helyzete a mai Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vida Ágnes Krisztina Az élménygazdaságtan jelentősége a turizmus változó világában - az élményközpontú turista. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vidovenyecz Tamás Rendezvényszervezés és Lebonyolítás az Érdi Szepes Gyula Művelődési Központ közreműködésével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vidák Barbara Gödöllő településfejlesztése, városmarketing tevékenysége és imázs vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Vigh Ágnes Vállalkozások jövedelmezőségi és hatékonysági mutatóinak hátterében megbúvó kapcsolatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Villangó Ádám Tevékenységalapú önköltségszámítás egy szőlész-borász vállalkozásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Villányi Zoltán A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vilmányi Xénia A hitelintézetek magyar és nemzetközi beszámolási kötelezettségének összehasonlítása az OTP Bank Nyrt. mérlegén keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vincellér Lilla Tamara Tajvan biztonsági kihívásai a XXI. században: Kis sziget a Kínai Népköztársaság árnyékában. Külkereskedelmi Kar.

Vincze Endre Dániel Mangalica a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vincze Tímea Az értékek, mint a szervezeti kultúra építőkövei és azok hatása egy szervezet példájával bemutatva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vincze Valentina A terrorcselekmények és a természeti katasztrófák turizmusra gyakorolt hatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Viniczay Bence A magyarországi befektetési alapok vizsgálata, különös tekintettel a pénzpiaci és részvényalapokra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Viola András (2017) BESZÁMOLÓ A SZAKMAI GYAKORLATRÓL A TEHETSÉGGONDOZÓ MŰHELY „MINDENNAPJAIBÓL”. Külkereskedelmi Kar.

Virág Luca A monori Strázsahegyi Pincefalu turisztikai kínálatának elemzése és fejlesztésének lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Virág Violetta A Harmónia Day Spa fenntarthatósága Budapest XI.kerületében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Viszokai Vivien Diána Lanzarote turizmusának elemzése és a fenntartható turizmus helyzete a szigeten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vitrai Tamás Football Tourism -The Possible Use of a Successful Football Brand in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vizi Kinga A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs tevékenységének vizsgálata , javaslattétel a fejlesztésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vladárné Sándor Viktória A MVM Zrt. csoportszintű egységes eredmény- és költségelszámolási koncepció gyakorlati megoldása a Magyar Földgáztároló Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Váczi Lili A Sportmédia helye és szerepe a magyar sport szervezeti rendszerében. Külkereskedelmi Kar.

Vágvölgyi Judit Az operatív lízing előnyei egy vállalkozás számára figyelemmel egy nemzetközi flottakezelő gyakorlatára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vágó Dániel Az államadósság keletkezése, dinamikája és kezelése - Magyarország és Lengyelország példája a 2000-es évek elejéig. Külkereskedelmi Kar.

Válóczi Natália Guest Relations a Hotel Palazzo Zichyben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vámos Bianka A központi és helyi adók rendszere, adójellegű befizetési kötelezettségek, az adózás rendje. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ványi Andrea A Daruzó Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Váradi Zsuzsanna Gyermekvédelmi feladatok az osztályfőnöki tevékenység során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vári Mónika A lízing, mint finanszírozási forma a vállalkozások életében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Várkonyi Rózsa Egy fuvarozási kisvállalkozás költségeinek alakulása adott viszonylatban,gyűjtőfuvarozásban. Külkereskedelmi Kar.

Városi Luca VISSZATÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSOK ELOSZTÁSA HAZÁNKBAN A MIKRO, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE HITELPROGRAM TAPASZTALATAI ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEI. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vécsi Noémi A Világkereskedelmi Szervezet Multilaterális Egyezménye a Kereskedelem Könnyítéséről. Külkereskedelmi Kar.

Végh Anna A Számviteli törvény és az Adózással kapcsolatos törvények ellentmondásainak kezelése a Bosch Rexroth Kft.-n keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Végh Judith A nők helyzete. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Végh Péter A Gelbmann Kft. működésének elemzése, fókuszban a környezettudatos tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Végh Adrien Enikő A Mintamenza Program kialakulásának körülményei és kritikus pontjainak bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Véghelyi Jenő Termékmenedzser, mint a termékek CEO-ja a LED világítástechnika területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Véghné Borku Hajnalka Az Országos Képzési Jegyzékben történt változások hatásai - komplex - moduláris vizsga, felkészülés - felkészítés, tanuló - pedagógus - a kimeneti követelményekre és a munkaerő - piaci relevanciára tekintettel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Völgyesi Nóra A bankett tevékenység folyamatának bemutatása és a vendégelégedettség elemzése a Danubius Hotel Flamenco példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Völgyi Dániel Consumer Behavior Towards Online Shopping of Electronics in Hungary. Külkereskedelmi Kar.

Vörös Balázs CASH TARTÁSI MOTÍVUMOK VIZSGÁLATA EGY VÁLLALATCSOPORT CASH POOLING RENDSZERÉNEK BEMUTATÁSÁN KERESZTÜL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vörös Bianka A Robert Bosch Kft. hatékonyságának és jövedelmezőségi helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vörös Eszter Magyarország, a német közvetlentőke-befektetések kedvelt célországa. Külkereskedelmi Kar.

Vörös Flóra Vidékfejlesztés Tolna megyében, különösen a bor-és a falusi turizmus vonatkozásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vörös Gergő Ellátási lánc bemutatása az AQ Anton Kft. műanyagüzemén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vörös Szilvia Vállalkozások jövedelmezőségi és hatékonysági mutatóinak módszertani és modern statisztikai módszerekkel történő elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vörösné Fekete Szilvia A Költségvetési Szerveket Kiszolgáló Intézmény tevékenységének elemzése számviteli információk alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

W

Miss WANG YUWEI The Influence of Unbalanced Economic Dependency Between China and the United States. Külkereskedelmi Kar.

Waderna Krisztina Migration in Italy from economic, political and social aspects with special regard to the current migration crisis. Külkereskedelmi Kar.

Walczer Patrik Zsolt Tantaki Kft. számára végzett piackutatás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Weber Fruzsina A munkahelyi sport jelentősége az egészségtudatos munkavállalókért. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Wilheim Zoltán Üzletfejlesztés coaching eszközökkel. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Wimmer Szilvia A REGIO Játékkereskedelmi Kft. webáruházi munkafolyamatainak elemző bemutatása és a vásárlói szokások felmérése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

X

MR XU QIFAN A Study on the Profit Model of China's Online Travel Website Ctrip. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Z

Zajácz Anikó Transzferár nyilvántartás a Magyarországon jellemző kapcsolt tranzakciók tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Zelei Ágota The issue of the free movement of persons. What will be the future of the EU-Swiss relations? Külkereskedelmi Kar.

Zelei Zsófi Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zelenai Andrea A hitelintézeti jelentésszolgálat helye, szerepe és működése a Fundamenta-Lakáskassza Zrt-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Zelizi Kristóf A napenergia felhasználás versenyképességének vizsgálata az E.K. Energiaközpont Kft. tevékenysége tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zoltán Viktor Konfliktuskezelés a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zseli Máté A vállalkozáson belüli veszteségforrások feltárásának lehetséges módszerei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Zsigmond Dániel A digitális médiaforradalom kérdései. Külkereskedelmi Kar.

Zsoldos Gergő Fuvarfeladatot követő okmánykezelés és okmánymegőrzés a Hilltop Logisztikai Kft. szemszögén keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Zsombok Ibolya Magyar Kolping Szövetség családbarát üdülőhelyei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zsóka Zsanett Kanban folyamatok működése a General Electric vállalaton belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

- Zubán Henrietta RAKTÁROZÁS FONTOSSÁGA A BRITISH PETROL-NÁL. Külkereskedelmi Kar.

Mr. Zurita Victor POPULISM IN DEVELOPED COUNTRIES. Külkereskedelmi Kar.

Zájer Dóra Duális Tábor 2017. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Zólyomi Benjámin Értékesítési módok és formák a Novotel Budapest Danube Hotelben, hatásuk az üzemeltetési színvonalra és a jövedelmezőségre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2017. szeptember 19. 16:38:59 CEST.